K. Judit 2016 aug. 15. - 10:50:54
(7431/9141)
Van pár föltenni való fotóm a Second to last love c. filmbõl:
itt például véletlenül egy koncerten találják magukat egy óriási stadion közepén :)
Egyikük telefonálni akar, bár elejti a telefonját és négykézláb tudja csak megkeresni, másikuk keres valakit az óriási tömegben....
K. Judit 2016 aug. 15. - 10:36:54
(7430/9141)
Alig ismerem fel.
MIntha õt is rajzolták volna (pedig lehet, hogy csak egy kis szépészeti beavatkozáson van túl).

Le vagyok maradva a W-vel is, meg a Second to last love-val is, de nem nagy baj, heti egy epizód amúgy is kevés, nem bánom, ha összegyûlik legalább kettõ... Hogy haladjunk.

Persze most türelmes vagyok, mert szinte azonnal, ill. pár órán belül megvan a felirat. Bezzeg ha nem lenne, már biztos türelmetlenkednék ... Tényleg könnyû hozzászokni a jóhoz.
(Mindenesetre drámát nézni lehet rossz idõben is, de pl. meszelni stb. már nem. Szóval most elsõbbséget élveznek a munkálatok, hogy aztán nyugodtan lehessen "semmittenni".)
Tegu 2016 aug. 15. - 09:48:52
(7429/9141)
K. Judit 2016 aug. 11. - 00:35:45 Előzmény Mara60
(7428/9141)
Igazad volt Mara,
tényleg a lány rajzolta meg elõször Kang Chult tizenéves korában. És õ volt a céllövõ is, aki éppen elveszített egy versenyt. Talán elkeseredésében kezdett bele a történetbe.
Így kezdõdik a 7. epizód, aminek meglepõ módon már kész az angolja, persze ma már nem nézem végig.
K. Judit 2016 aug. 07. - 11:15:11
(7427/9141)
Ma este lesz a Second to last love 3. epizódja (az olimpia miatt néha kimarad egy szombat, vagy vasárnap).
Kibírjuk, bár ebben a sztoriban is van egy jó adag humor, ami miatt nézhetõ. Tragédia, ill. különösebb körömrágás nem várható.

A kép egy videóból van kivágva, amikor egy riporter kérdezi JJH-t, mi lehet olyan érdekes a középkorúak szerelmében, ami érdekelheti a fiatalokat? Erre egy kolléga, a kávézó tulajdonosát játszó fiatal srác azt mondta (nagyjából, ha jól emlékszem és ha jól van lefordítva), "kell lennie valami titoknak, amit a húsz-harminc évesek még nem ismerhetnek ...."
Ezen nevet ilyen nagyot JJH :))
K. Judit 2016 aug. 07. - 11:01:58
(7426/9141)
W/6:

Egy vakrandin Kim MICIMACK-Oh személyesen :))
K. Judit 2016 aug. 07. - 00:11:03
(7425/9141)
Tényleg érdekes lenne, ha megelevenedne a világirodalom néhány gondosan megírt szereplõje, biztos lenne mit elpanaszolniuk az alkotóiknak, akik abban a hiszemben fejezték be mûvüket, hogy mindent tudnak, és mindent elmondtak róluk. (Na ez sem jut eszébe akárkinek ... :))

Ez a fiú most rávilágított pár dologra, ami meg sem fordult a szerzõ fejében, aki önzõ módon már csak arra bírt gondolni, hogyan szabadulhatna meg a sráctól, hiszen már mindent megkapott tõle. Lett sikere, pénze, hírneve, csak be kellett volna fejeznie a sztorit gyorsan, mielõtt a lánya visszavonhatatlanul belekeveredik a történetbe. De naná, hogy erõszakkal nem jött az ihlet.... Kang Chul karaktere viszont túlságosan jól sikerült (hiszen csak saját maga ellentétét kellett megrajzolnia), ezért lehetett képes átkelni a való világba.
Valaki még gyanús volt nekem valamelyik világból, talán egy személy, vagy inkább csak egy hang? Biztos kiderül a hatodik epizódból.
(Örülök, hogy elkezdtem, már régen láttam új drámát, a Jackpoton gondolkodtam, a "W" csak azért tudta beelõzni, mert tudtam, hogy ezzel a forgatókönyvíróval nem fogok mellé. Szinte semmit nem tudtam az új történetrõl, de belevágtam.)
Mara60 2016 aug. 06. - 16:09:00
(7424/9141)
Többek közt ezért is tetszik annyira ez a sorozat, mert olyan elgondolkodtató.
A másik a színészi játék. A rajzoló és mûve összecsapása valami hátborzongatóan jó lett. Lee Jong-Suk most aztán megmutatta, hogy tud õ játszani.
K. Judit 2016 aug. 06. - 12:57:38
(7423/9141)
Megnéztem. Micsoda fordulat! Már megint.

Spoiler:
Haláli. Azért nem tudja a mûvész kinyírni az általa alkotott szuperhõst (akit már halálosan un), mert elfelejtette megrajzolni a bosszúja tárgyát (a csuklyás gyilkost). Hiszen a fõhõs addig nem halhat meg, míg el nem végezte a munkáját, el nem érte a célját, el nem csípte a családja gyilkosát.(Jó kis párbeszéd a mûvész felelõsségérõl.)
De mit tehet ilyenkor az alkotó, ha válságban van? Honnan vegyen most hirtelen egy ellenséget? (Én adtam volna neki egy tippet, az ügyész nagyon ellenszenves, talán õt kéne a végén leültetni. Amellett, hogy ügyész, még ki kellene találni neki valami más bûnt is, ilyen egyszerû, bár talán túl nyilvánvaló :))

Mindenesetre már késõ, nem kellett volna felbõszíteni a fõhõst, aki olyan "tökéletesre" sikeredett, hogy saját akarata lett, nem kellett volna bátorítani, hogy lõjön. Talán szándékosan ment el a végletekig, végül is számára ez volt az egyetlen kiút a félresikerült életébõl, a depressziójából. (Azt hittem a végére betoppan a lány.)
De most vajon hogy folytatódik Kang Chul élete? Hiszen így a családja értelmetlenül halt meg. És nincs is bûnös, aki lakolhatna emiatt. Talán ezentúl cél nélkül fog lövöldözni, gyilkolni? (Mint olyan sokan mások manapság?)
K. Judit 2016 aug. 06. - 11:54:44
(7422/9141)
Az 5. rész közepénél járok. Most verekszik az apa és Kang Chul (a lány meg mindent hall a telefonban).
(Nem zavar a spoiler, lehet, hogy egy kicsit türelmetlen vagyok :))