K. Judit 2016 máj. 21. - 22:31:19
(7281/9141)
Én is olvastam már olyan történetet, hogy valakinek sikerült átszökni DK-ba, de végül nem tetszett neki.
Minden relatív.
K. Judit 2016 máj. 21. - 22:29:17
(7280/9141)
De jó volt.
ferenc12 2016 máj. 21. - 18:41:28 Előzmény K. Judit
(7279/9141)
Ha Ji Min.

A Yi San-ban nem volt jó?
ferenc12 2016 máj. 21. - 15:08:26
(7278/9141)
Ezt a ciukket én is olvastam az index-en,de én ugy vagyok,hogy már nehezen ismerem ki magam a sokszor ellentmondásos vélemények között. Semmi sem az,aminek látszik mondják.
K. Judit 2016 máj. 21. - 10:36:06
(7277/9141)
http://index.hu/gazdasag/2016/05/21/eszak-korea_feketepiac_kapitalizmus_drogcsempeszet_emberkereskedelem_kommunizmus_reform/

"...a hûtõgépet sokan csak azért veszik meg méregdrágán, hogy mutogathassák a szomszédnak, élelmiszerek tárolására ugyanis nem alkalmas, mert nagyon gyakoriak az áramkimaradások. Úgyhogy inkább könyveket tartanak benne. Ami már önmagában rávilágít az észak-koreai középosztálybeli lét furcsa önellentmondásaira."
ferenc12 2016 máj. 20. - 13:41:22
(7276/9141)
Kösz a beszámolódat és a videót. Én Sunt legutóbb az "Anygyali szemek"-ben láttam,ahol egy vak lányt alakitott. A sorinak többször ugrottam neki,mert annyira nem kötött le,de jobb hijján végignéztem.No komment.Amint látom a család is szaporodott,mert már hat kutya és macska is van a háznál.Ugy látszik a "burgonya"-mármint a kutya szépen hozta az utódokat.
K. Judit 2016 máj. 20. - 11:32:10
(7275/9141)
Nem lep meg, mert azt hiszem Barbara is fölfedezte már, hogy együtt járnak. Sok boldogságot!
Még kevésbé lepett volna meg, ha a Blood c. legutóbbi vámpíros drámában éreztem volna valami kémiát kettõjük között.

Most legyek olyan rosszindulatú, hogy errõl a srácról bármit fel tudnék tételezni, csak hogy a címlapokra kerüljön? A lány már elég híres így is (a BoF óta), sõt, tudjuk, hogy kis polihisztor, mindent tud: rajzolni, énekelni, rendezni stb. szóval - ne legyen igazam - de ugródeszkának príma. Szegény ráadásul együtt él a családjával meg a nyolc kutyájával, kissé elvonultan a világtól valami "titkos" szerelmi bánatból kifolyólag ...

Ezt mind a Blood c. film befejezése utáni Happy Togetherbõl veszem (nem én találom ki), egy szórakoztató, nevetõs adásra sikeredett. Na nem a colos vámpíros, hanem fõleg balról a második, kissé szókimondó, szolarium-barna színész vagy talán mûsorvezetõ srác miatt. Igaz, hogy két órás, de legalább feliratos, ha van idõd, nézz bele. A hobbi volt a téma, ennek egyedül JJH felelt meg, KHS a kutyáival, a colos, most már férj a fõzési tudományával(?) került bele. A vicces srácot kínjukban jolly jokerként hívták meg - állítólag ez már a sokadik adás, amiben szerepelt.... Az õ hobbija saját maga, ill. a kinézete (plasztikai mûtétjei stb.), melléktémaként a fogyókúráról beszéltek, ami nagyon is érzékenyen érint mindenkit ebben a díszes társaságban. (Még KHS bélmûködésérõl is kaptam információkat, nem mintha kíváncsi lettem volna rá. Látom az esküvõre szépen lefogyott.)

Remélem, a kis beszámoló fölkeltette az érdeklõdésedet :))

https://www.youtube.com/watch?v=S-BfPUFOoKY
ferenc12 2016 máj. 20. - 10:20:07
(7274/9141)
Judit!
Most olvastam a Soompin,hogy "kedvenced" Ku Hyo Sun dec.20-án férhezment.
K. Judit 2016 máj. 20. - 10:02:27
(7273/9141)
Vége a Mr. Black-nek, idilli ez a fotó, de van egy olyan érzésem, hogy ez már egy amolyan "túlvilági" futkározás. (Pont olyan, mint ahogy a DY végén sétált el a két fõszereplõ.) Talán a hét végéig be tudom fejezni.
K. Judit 2016 máj. 19. - 11:17:52
(7272/9141)
Temurról jutott eszembe az Empress Ki-bõl ez a lány: Baek JIn-hee, Danashrit játszotta (ha jól emlékszem, pont Temur lányát). Na õ pont jó lett volna, belõle lehet szépet is, csúnyát is csinálni, tehetséges, vékony, így a fiúsabb karakter jobban passzolna hozzá, plusz nagyon jó hangja van ...

Nem láttam az Empress Ki óta, de látom, hogy el van látva szerepekkel.