Tegu 2016 ápr. 23. - 09:03:04
(7201/9141)
Haat.., azert kozbe kene iktatni egy vagy ket rovidebb tortenelmi sorozatot is.
Tegu 2016 ápr. 23. - 09:01:41
(7200/9141)
Most Lee Minho is forgat valamit kinai - koreai koprodukcioban, annal rosszabb.., de neki jo, mert nepszerubb lesz.
Egy kinai sorozattal nyuglodtem egy ideig, mert a vendegem eskudozott, hogy sokkal jobbak, mint a koreaiak, de nem birtam vegignezni, annyira untam, gazdag fiu, szegeny, de okos lany kinlodott epizodrol epizodra, szornyu volt.
K. Judit 2016 ápr. 22. - 00:10:39
(7198/9141)
Van újabb hír a "W"-rõl, ami többek közt a Nine forgatókönyvírójának legújabb története. "The series is a suspenseful romance that mixes reality and fantasy, and takes place in parallel dimensions."

Még egy mondat, hogy ne csak annyit várjunk tõle, hogy két harminc körüli fiatal szerelmérõl szól: "Han Hyo-joo plays a surgeon whose father is a famous comic book creator. One day Dad goes missing and she rushes to his workshop to look for him, and instead finds a strange man bathed in blood (presumably our hero, Lee Jong-seok). She gets kidnapped by the bloody man, which is where their story begins."

http://www.dramabeans.com/2016/04/jung-yoo-jin-joins-fantasy-drama-w-as-han-hyo-joos-rival/

Ez a lány egy újabb szereplõ. Én júliusban már fogom figyelni.
K. Judit 2016 ápr. 21. - 21:49:29
(7197/9141)
Talán rájöttek, hogy Lee MInho nem is érdemli meg azt az õrült rajongást. Illetve öt évvel idõsebb lett a rajongó tábora is, és vagy nem rajonganak már annyira (más dolguk van), vagy másokat fedeztek fel.
Kezdem érteni, miért igyekeznek annyira fiatalon, hogy levegõt sem tudnak venni a sok munkától.
Tegu 2016 ápr. 21. - 12:51:20
(7196/9141)
Ahogy pl. Park SiHoo..
De Rain sincs a csucson sajnos. Viszont azt egyuttesektol hallottam, hogy kb 5 ev a kifutasi idejuk, aztan egy masik generacio lep szinre, akik mar nem ertuk rajonganak.
Hol van mar Kim Nam Gil vagy a BOFbol a voroshaju hegedus, de Lee Minho sem akkora sztar mar.
K. Judit 2016 ápr. 21. - 10:57:49
(7195/9141)
Olyan szempontból elgondolkoztam rajta, hogy a pályám elején vajon visszautasítanám-e az ilyen felkéréseket. Hát szerintem õk is úgy vannak vele, hogy eleinte mindenre igent mondanak, de azért egy idõ után már elég ciki az ilyesmi.
Rain már megengedhetné magának, hogy ne menjen bele bele bizonyos dolgokba, kérdés, hogy a közönség elfogadná-e vagy sem. Ha tényleg szeretik, akkor el kell fogadniuk, hadd döntse már el õ, hogy milyen képet akar magáról mutatni.
Viszont az is igaz, hogy a közönség is tud hálátlan lenni, olyan eszméletlen hatalmas a kínálat, hogy egy perc alatt kikerülhet a pikszisbõl bármelyik kedvenc.
K. Judit 2016 ápr. 21. - 10:48:00
(7194/9141)
Tök jó, ez is hasonlóan fog alakulni (szóval a nõ mindenképpen át van verve a férje által, ezt ugye ismerjük a Monte Cristoból is), pont ez a véleménye a fõhõsnek is, hogy ha tényleg õt szeretné, most is választhatna kettõjük közül. Ezért már nem hatják meg a nõ idegbeteg megnyilvánulásai, inkább elkezdi értékelni a rút kiskacsát (aki öt év alatt analfabétából riporterré képezte magát :)) Mint a mesében. (A rút kiskacsa elveszett egy cunami idején, még nem lehet tudni, honnan származik, nekem erõs a gyanúm, hogy a fõgengszter ismeri majd fel benne a lányát. A fõgengszter ElTimur, sokan játszanak még az Empress Ki-bõl, például a fõeunuch, aranyos ebben szélhámosként.)
Azt különben elég jól bemutatja a film, hogyan mûködik együtt a politika és a bûnözés, pl. a korrupció ..., aztán az újságírás, a mindenhol jelenlévõ kamerákkal hogyan lehet zsarolni a másikat - szóval nézhetõ.

(Ezen a képen éppen Mr. Black vezet egy nullra - de ez nem lesz mindig így...)
K. Judit 2016 ápr. 21. - 10:36:14
(7193/9141)
Ja, épp írtam, hogy nem kell lemaradni, sokszor ismétlik. Ezt korábban én sem tudtam, de kimásoltam az oldaláról ezt a kis táblázatot. (Gondolom csak az elsõ részekre vonatkozik.)
Tegu 2016 ápr. 21. - 10:36:10
(7192/9141)
Szegeny, de azert a lanyt is meg lehet erteni, bizonyos fokig. Anyukameknak volt egy ismeros hazaspar ismerosuk, az 50 - es evekben a pasit elvittek, evekig nem volt hir rola, majd halotta nyilvanitottak, a no ferjhez ment, majd felbukkant a ferj ( Recsken volt ) erre a no elvalt es ujra hozzamant. Smilyen az elet, kesobb a ffi beleszeretett egy masik nobe, elvaltak, a ffi elvette a not, aki kesobb meghalt, erre a ffi osszekoltozott az elso, masodik felesegevel es igy eltek halalukig.