K. Judit 2016 ápr. 04. - 17:23:56
(7091/9141)
Mindenesetre - míg összeszeded a gondolataidat a végével kapcsolatban - még egyszer leírom, hogy SW nem volt soha egyszerre két helyen.
Valójában Choi is csak öt percig tartózkodott a múltban, de mert SW megtalálta nála a füstölõt, utána majdnem végig a jelenben volt. Kivéve - és ezt nem tudom, hogy csinálta - hogy mikor SW nem jött vissza, õ egyszerre csak ott termett a régi kocsijában, hívta a gyilkost, de nem találta, ezért maga végezte el a bérgyilkos dolgát. Talán azért tudta ezt megtenni, mert a füstölõ nem égett teljesen végig?

Áááá, jól meghülyítettek. És nem is elõször :))
Tegu 2016 ápr. 04. - 17:20:29
(7090/9141)
Jw arra emlekszik, hogy anno egy alak segitett nekik, s rendbehozta az eletuket. Teljesen rendbe nem lehetett hozni, de az elet mar csak ilyen, az alapproblemat legalabb sikerult reszben megoldani, s JW megszabadult az ot egesz eleteben, nyomaszto lelkifurdalastol, megbunhodott, nem kellett Choi lakajakent es zsarolasa alatt elnie, a korhazat visszaszereztek, ugyanakkor azert az apjaval azert megtortent az, ami, a szerelmet elveszitette, ugyanakkor, de ezt nem tudja, a fogadott lanya megszabadult a rokoni kotelektol es igy szerethettek egy,ast igy SWvel.
Nade itt a kerdes a vege, az, hogy visszatertek az alaphelyzetbe, 2012 decembere van megint, csak mar egy atirt multu tortenetben elnek, nem is emlekeznek mindenre, csak arra amire az atirt mult megengedi. De mar sziinte biztos, hogy a fiatalbol (SW2) idosebbe váló (SW1) mar egy atirt eletet el, tehat nem kell meghalnia. A regi lenye halt meg a multban, o maga volt az utolso fustolo.
ez eddig ok lenne, de itt a dilemma: JW ott fekszik es a kezeben a fustolo, de nem hal meg es nem is sok fontos rendbehoznivalo maradt a multban, csak az apja halalat kene megelozni. Megjelenik azonban SW2 es a kezet nyujtja, felsegiti, na most ez meg mit jelent, mert ez volt az elso inditokep is vagy ez sem biztos, mert mar akkor is megjelent valaki, megis meghalt JW.
Kizartnak tartom, hogy most megismetlodjon a multba visszarohangalas es korrigalas, de lehet, hogy sajat magat meg megmenti ezzel az egy fustolovel? Vagy az apjat? Tudva, hogy soha nem sikerult a multban a korrigalas ugy, ahogy tervezte.
Szoval a vege nagyonkerdojeles.
K. Judit 2016 ápr. 04. - 17:06:32
(7089/9141)
JW utódja pedig, a bostoni ügyvéd, pont olyan, mint JW. Hajszálra.
De inkább az volt vele a baj fiatalon is, hogy nem volt igazán szeretetre méltó. Egy tehetetlen, kissé beszari, állandó némaságba burkolózó srác, mint akinek már azért is állandó bûntudata van, hogy a világon van. Biztos érezte, hogy nincs a helyén. A felesége dettó, õ sem volt nagyon rokonszenves, még fiatalon sem.
És ez szintén nem szépség kérdése, hiszen ott volt SW munkatársa, a kis szemüveges duci gyerek, milyen aranyos volt. Meg a barátja, a doki is. (Igaz, hogy talán túlságosan is szerette SW-t, nem is tudom, talán a felesége helyett?:))
Tegu 2016 ápr. 04. - 16:46:18
(7088/9141)
Akartam irni vagy irtam is, hogy helyes gyerek, biztos felfedeztek. Ellentetben a fiatal JWvel aki nem egy szimpi jelenseg szegeny.
K. Judit 2016 ápr. 04. - 16:30:49
(7087/9141)
Hwarang: The Beginning (Hwarang-kedvelõknek új történelmi dráma, már forgatják)

http://asianwiki.com/Hwarang:_The_Beginning
Drama series depicts the story of Hwarang (literally "Flowering Knights") - an elite group of male youth in during the Kingdom of Silla.

http://www.dramabeans.com/2016/04/meet-the-beautiful-knights-of-hwarang-the-beginning/

Õt vettem észre, gondoltam, akármi legyek, ha ez nem a kilences pasi fiatal korában (Park Hyung-Sik) - hát de.
K. Judit 2016 ápr. 04. - 14:05:43
(7086/9141)
Ez a kép engem már majdnem meggyõzött, hiszen itt Jung Woo nem úgy néz ki, mint aki halálos elkeseredettségében szinte a boszorkánysággal is cimborálna, hogy visszafordítsa az idõ kerekét.

(És nem mintha a dolgok akkor rendben mentek volna. A szülõk között kellett hogy legyen elfojtott feszültség, az apa még ünnepnapon is késõ estig dolgozott, nem beszélve arról, hogy éppen JW választottját próbálta meggyõzni, hogy hagyja békén a fiát. A család "barátja" Choi pedig forralt valamit az apa ellen, nyilván egy "gyanús" üzletrõl akarta meggyõzni éppen csak szerencséje volt, hogy ölébe hullott a megoldás. Az anya semmiképpen nem tûnt valami hû de boldognak.)

Szóval amit Jung Woo képzelt, az nem volt igazi boldogság, ahogy õ jellemezte az elsõ epizódban. Tulajdonképpen a vihar elõtti csend állapota volt a kívülrõl talán idillinek tûnõ kép. Azt viszont nem tudom, hogy ha SW nem használja ki a visszautazási lehetõségeket, akkor a családi szennyes milyen módon derült volna ki. Ha egyáltalán.
K. Judit 2016 ápr. 04. - 13:46:06
(7085/9141)
Nem nagyon látszik, de a moziban pont JJH filmjét, a Parallel Life-ot nézik meg
K. Judit 2016 ápr. 04. - 13:45:18
(7084/9141)
Aztán elcsíptem SW egyik nagyon is macsó arckifejezését (becsapta a lányt szándékosan és még a sírás sem gyõzi meg, hogy piszok volt) ...
K. Judit 2016 ápr. 04. - 13:43:45
(7083/9141)
vagy volt valami hûtlenséggel kapcsolatos ügye, esetleg elvált?
Szinte majdnem egy kalap alá veszi(k) a priusszal ...
K. Judit 2016 ápr. 04. - 13:41:54
(7082/9141)
Jópofa, amikor a lány (mert nem érti, miért emlékszik úgy, hogy távol kell tartania magát ettõl az alaktól) kérdezõsködik a kollégáitól: van priusza?