Tegu 2016 ápr. 03. - 10:37:39
(7041/9141)
Azert Choi milyen hatekony volt 5 perc alatt...
Azert az kicsit furcsa, hogy azert, mert itelethirdeteskor elajul a vadlott, elnapoljak a targyalast.
Tegu 2016 ápr. 03. - 10:34:43
(7040/9141)
Sztem nem a nagyneni volt aki matatott a dobozban, hanem az az apolono- allkalmazott, aki akkor mar az anyjara vigyazott. A kesobbi nagyneni akkor meg nem elt veluk.
K. Judit 2016 ápr. 03. - 10:13:03
(7039/9141)
A Nine 17-es része nagyon izgalmas, elõre szólok :))
jókat lehet félni közben, az embert minden idegesíti, az is, hogy a báty milyen értetlen, az is, hogy a lányból harapófogóval kell kihúzni a szavakat, közben végig izgulsz a kissrácért .... az epizód vége viszont megnyugtató. Legalábbis úgy néz ki. (Az az érzésed támad miközben rágod a körmöd, hogy a bérgyilkos nagyon is élvezi a helyzetet, Choi megtalálta a megfelelõ embert a terveihez.)
Az az egy aggaszt, hogy a fõszereplõ még nem jutott haza (ha igaz), remélem ezt is megoldják valahogy (?)...
K. Judit 2016 ápr. 02. - 18:17:58
(7038/9141)
Ja, és a füstölõre pedig úgy jön rá Choi, hogy a titkára megszerezte (!) SW telefonjának adatait, az sms-eit, és a barátja, az orvos az egyikben megemlíti a füstölõt. Rájönnek, hogy ez hajszál pontosan ugyanabban az idõben történt, amikor a bérgyilkos üldözte SW-t, aki az utolsó pillanatban beugrott a folyóba.

Mindegy, Choi-t az emigránsokkal való kísérletezgetés (petesejtjeik megszerzése) miatt így is úgy is elítélik. Most már csak Jung Woot kellene valahogy mégis megmenteni, visszahozni a túloldalról ...

Ez az a jelenet, amikor késõbb Choi erõszakoskodik a fiúk anyjával.
(Ez a mondat persze nekem nem igazolja, hogy a másikba szerelmes lenne, de lehet, hogy csak a fordítás nem fejezi ki 100 százalékban, amit mondott.)
K. Judit 2016 ápr. 02. - 18:01:55
(7037/9141)
Megnéztem a 16-ost, húúúú csak nagy vonalakban emlékeztem rá.
Hiába is akarja SW megakadályozni Choi elmúlt húsz sikeres évét, a füstölõk valahogy átkerültek hozzá még a múltban. Hát ez megint nem teljesen evidens, de biztos van rá jó magyarázat.

Talán míg SW betegen feküdt középiskolás korában, a rendõrség visszaadta neki a lezárt aktát, ebben is benne voltak a maradék füstölõk, és amit Choi-nak adott szintén az ügy lezárásaként, abban is benne voltak. Ezt még egyelõre nem tudom teljesen felfogni, de abból a szempontból meg van értelme, hogy a két füstölõ közül az egyik nem mûködött, hiszen azt SW használta el, mielõtt a hídról a vízbe ugrott volna sebesülten. A második viszont mûködött sajnos, ha csak egy rövid ideig is.

(Arra emlékeztem, hogy SW anyját megerõszakolta Choi, írtam is. Persze az anyja biztos nem tudott elég gyorsan férjhez menni, így derülhetett ki, hogy mástól van a gyerek. A férje - ebbõl a szempontból - egy tetû alak volt, õrizgette közel húsz évig a gyanakvását, és csak akkor tálalt ki, mikor a fiú egy nem megfelelõ nõt akart elvenni. Jellemzõ...)

Ez a kérdés, hogy mi történik a képen. Kinek a keze matat a dobozban? A nagynénié, aki SW-t ápolta? De hogy adhatta oda SW-nak is és a rendõrnek is a fekete zacskót?
Tegu 2016 ápr. 02. - 16:46:30
(7036/9141)
Jaj mar, csak annyit mondtam, hogy nem az esetem ez a tipus:) jol jatszik persze.
Tegu 2016 ápr. 02. - 16:44:54
(7035/9141)
Most neztem meg en is, izgalmas volt. Most derult ki, hogy Choi az anyjat megeroszakolta es legalabb is ugy nez ki, hogy batyja Choi gyereke ( azt most ne firtassuk, hogy mar megint miert nem lehetett ezt megbeszelni az apjaval, miert kellett vegig hagyni, hogy jobaratkent a cegnel dolgozzon Choi es gondolom, meg tehetett nehany rosszindulatu megjegyzest is a felesegere, talan ezert erezhette az oreg, hogy nem az ove a fiu. ) Masik tanulsag, egy remenytelenul szerelmesnek nem efy elhagyott sikatorban kell beszamolni arrol, hogy mennyivel kulonb egy masik ferfi..
Az SW - Choi parbeszedbol kiderul, mar nem a hibakat akarja kijavitani Sw hanem tenni arrol, hogy Choi ne csak most bunhodjon, hanem el akarja tole venni SW az elmult 20 sikeres evet is. N
Viszont az elozetesben Choi kesz az idoutazasra a megszerzett fustolovel? A baty viszont meghal, na ennek meg elebe mehet talan az utolso kirandulassal SW, ha sikerul.
K. Judit 2016 ápr. 02. - 15:39:55
(7034/9141)
Ez a Nine 15. epizódjának a vége fõcím fotója.
(Most csak átfutottam, jöhet a 16. rész.)
K. Judit 2016 ápr. 02. - 15:34:51
(7033/9141)
Jut eszembe (Gedeon bácsiról :)), hogy csak azért mert a színész jóképû, már ne is vegyük észre, hogy milyen kifejezõ az arca? A szeme? Én bizony észreveszem, ezért is választom az õ filmjeiket, hisz nyilván JJH is, meg még egy páran ... ebbe a kategóriába sorolhatók).

A kórteremben a bátyja haldoklik, õ pedig megpillantja a lányt, aki egyszerre a szerelme, ugyanakkor egy másik "szempontból" (vagy idõben) a testvérének a lánya is....
K. Judit 2016 ápr. 02. - 15:23:42
(7032/9141)
Bár egyelõre semmit nem ért, és biztos, hogy börtönbe kerül, nem adja fel, el is mondja, biztos benne, hogy ki fogja találni, hogyan lehet SW egyszerre (majdnem) a túlvilágon 20 év óta, ugyanakkor itt és most elevenen a jelenben...