K. Judit 2016 ápr. 01. - 09:28:35
(7001/9141)
A 13-ast még nem néztem újra, mert tudom, hogy nagyon izgalmas.
Azt gondolom, hogy az apja "balesetével" kapcsolatban a múltban már nincs mit tenni, már nem a hatóságokra tartozik, SW és Choi vívja majd meg a csatákat.

A báty nyilván inkább megkönnyebbül, hogy nincs további eljárás, õ biztos nem fogja megkönnyíteni, hogy elkapják. Ami most õt foglalkoztatja, az az, hogy mielõbb elhagyják az országot - gondolom a nõ miatt is, aki az egészrõl semmit nem tud.

Ebben a pillanatban már arra sem emlékszem, hogy sikerül-e neki az öngyilkosság.
K. Judit 2016 ápr. 01. - 09:20:14
(7000/9141)
Hát igen, én is mindig megpróbálom kicselezni a tiltásokat, legvégsõ esetben kiollózom a képet, de annak korlátozottak a méretei ... Mindegy, amúgy is inkább törölni kellene.
Tegu 2016 ápr. 01. - 09:04:29
(6999/9141)
13. resz megvolt. Kicsit durva , hogy sebesulten tert vissza a jelenbe, ennek nem lett volna szabad igy tortennie. Van viszont egy kese, agyilkos ujjlenyomataval?
Erdekes volt most nezni, ahogy a baty varja az emlekeket, bemegy vagy nem megy be a rendorsegre. Ha a felvetel eltunik a rendorsegen, abbol meg van masolat a jelenben. Ennek a WS nek nincs sok esze, legalabb egy masolatot keszithetett volna a multban is a videofelvetelrol, mielott atadja a rendorsegnek.
Egy furcsa mondata volt SWnek, azt mondta a batyjanak a multban, hogy ongyilkos lesz kesobb, de hat az nem ongyilkossag volt a hegyen, legalabb is eddig igy tudjuk.
Tegu 2016 ápr. 01. - 08:57:59
(6998/9141)
Valahol le lehet tiltani a reklamokat. Ha valahol nem lehet leszedni a kepet, akkor en lefenykepezem a kepernyomet ( screenshot)
K. Judit 2016 márc. 31. - 14:35:31
(6997/9141)
A könyvjelzõket nagy nehezen megtaláltam, de nem mindenhonnan tudok például fotót letölteni. Rengeteg a reklám, fõleg a mozgó reklám, amit utálok. Teljes képernyõvel kell néznem a filmet, mert zavaróak az oldalt mozgó izék. Ami pedig a képernyõmet nagyon megviseli ... És ugye az egész totál szokatlan, minden jóval lassabban megy ...

Ja még akartam mondani, hogy a Jackpot-ra én is kíváncsi leszek, most hirtelen nem tudom, elkezdték-e már, szóval mintha már írtam volna is, hogy Sukjong és ugye fõleg Güm uralkodásának eleje érdekel, nem sokat tudok róla.
Tegu 2016 márc. 31. - 13:58:27
(6996/9141)
Nem szabadna elveszni semminek a frissitéstõl. Valami nem ok.
K. Judit 2016 márc. 31. - 13:37:10
(6995/9141)
Csak szólok, mert bár annyit nem bírok, mint néha olvasom, hogy 6-8 epizód egyetlen alkalommal, de 2-4 nap alatt egy epizód azért kevés.

Úgy látszik szeretem a Dumas-adaptációkat, errõl most olvastam elõször :)

Off:
Sajnos kitoltam magammal, frissítettem a Firefoxomat, ne tudd meg. Errõl persze nem írnak, hogy utána még fotókat sem tudsz készíteni, eltûnnek a könyvjelzõid, a szótár és fordító programok nem maradhatnak nyitva, mindig újra kell kezdeni mindent.... én marha. Csak haladni akartam a korral ... :(

Ja, Szécsi Pál .... mint Makó Jeruzsálemtõl ...
Tegu 2016 márc. 31. - 13:21:50
(6994/9141)
Sztem nézd meg ezt, ebbõl tuti kimaradok, nem fog meg a téma, s nekem ez a pasi sem a szivügyem /tudod, Szécsi Pali kategória nálam:)
Inkább valami történelmi sorozatot néznék, ami kb. addigra kerül sorra, mire végignézed ezt a Mr. Blacket.
K. Judit 2016 márc. 31. - 13:12:46
(6993/9141)
Megnéztem egy "Goodbye Mr. Black" c. dráma 1. részét (egyszerûen nem bírlak kivárni a Nine-nal :)), túl messzire sem akarok jutni, mert akkor az apró részletekre már nem emlékszem kristálytisztán ...).

http://www.dramabeans.com/tag/goodbye-mr-black/

Itt vannak róla a bevezetõ cikkek és a recapok is, ha érdekel. A márc. 14-i sajtótájékoztatóról van cikk, meg sok fotó, így láthatod, kik játszanak benne.
Az alapja ennek is egy (talán japán) képregény, annak meg a Monte Cristo grófja :))

Mindegy, az elsõ rész után nem nagyon lehet túl sok következtetést levonni, talán csak hogy jók a szereplõk, majdnem mindet ismerem, és még van benne vidámság is. Thaiföldön is játszódnak jelenetek. Amit sejtek, hogy nyilván valamiféle bosszú történet lesz, barátsággal, árulással, féltékenységgel, aztán mint az eredeti regényben, új személyazonossággal stb.

Egy kicsit drukkolok is ennek a drámának, azért, mert a szuper csúcs promóciós Descendants of the Sun-nal kénytelen versenyezni. Majd meglátjuk...
Tegu 2016 márc. 31. - 12:50:48
(6992/9141)