K. Judit 2015 okt. 31. - 09:20:48
(5041/9141)
Néha ég, mint a Reistag :)
K. Judit 2015 okt. 31. - 09:19:50
(5040/9141)
Fent van a YT-on a 29-i Happy Together videója.
Ez még az elején van, végigpörgettem (nincs felirat), ugratják JJH-t.
K. Judit 2015 okt. 31. - 09:08:46
(5039/9141)
Hát ez esetben szívesebben hiszek neked, mint a szememnek. Az angol fordítás (több oldalon is) ugyanaz:

"HK: Once is enough,
Once with my children’s father.
I don’t want to sin again.
MH: It’s not your fault, it’s Jin Eon’s."

Ja és a fülemnek is inkább hiszek, mert ennyi film után már tényleg felismerem koreaiul is a "miatt" szót.

Ha most szigorúan csak az angol szövegre hagyatkoznék, kezdhetnék fantáziálni, hogy az ikrek közül az egyik talán azért tûnt el, mert gyerekként JE elszaladgált és õt keresték, mialatt a kislány elbújt, vagy valaki ellopta. De mit kerestek volna ugyanazon a helyen? Talán az ikrek anyja bébiszitter volt a Choi-házban?

Mindenesetre a jelenet többi része nem lett sokkal világosabb számomra. Mi az, hogy elég volt egyszer vétkezni? Talán azt képzelte, hogy az öreg azért kereste fel, mert valami "rosszat" kíván tõle? Hisz világosan megmondta, hogy segíteni akar. Tényleg vannak néha olyan párbeszédek, amiknek ott és akkor semmi értelme, csak késõbb, amikor megakadtál, és érzed, hogy valahol el van rejtve a magyarázat, vagy az elõzmény.

Viszont ha egy apa azt mondja, hogy a fiam miatt segítek neked, az sokkal világosabb.

Szerintem ebbe a jelenetbe a bûnrõl szóló mondatot azért csempészték bele, hogy megragadjon az agyunkban. Pedig nem oda való.
Képzeld el, csöngetnek, egy régi ismerõs, akitõl elég szokatlan a látogatás, utána mindjárt elkezdesz életed egyetlen bûnérõl mesélni. Why?????

De van itt még több rejtély is, pl. hogy vajon miért szólítja NG, az ikrek anyja az öreget Man Ho-nak, azaz a keresztnevén. Ez sem szokás, fõleg ekkora rangbéli különbségnél. Ebbõl pedig arra a következtetésre lehet jutni, hogy gyerekkorukban ismerték egymást: az öreg, a barátja Dokgo, az ikrek apja, és az ikrek anyja.

És a jelenet elején még volt egy érdekes pengeváltás: A lányod (HK) tényleg nem tudja? (hogy ilyen körülmények között élsz?) Vagy úgy tesz, mintha nem tudná? Erre az anya megvédi a lányát, azt mondja, a lánya megtette, amit tudott, sõt még sokkal többet is ...

A mai részben SR HK fejére borítja a szemetes kukát.
Tegu 2015 okt. 30. - 21:35:45 Előzmény K. Judit
(5038/9141)
Megtalaltam, vikin neztem, azt mondja, eleg volt egyszer bunt elkovetni, a gyerekek apjaval, amikor ott a zold bejarati ajtot elhagyta, szabadnak, felszabadultnak erezte magat.
Ja es sztem azt mondta az oreg, hogy nem miatta, hanem JE miatt akar segiteni, legalabb is en igy ertelmeztem
K. Judit 2015 okt. 30. - 19:11:05
(5037/9141)
Igen, az a ruha volt. (A ruhás jelenetet nincs kedvem visszanézni.)
És igen, lehet, hogy Miss Korea is csak képzelõdött, amikor gondolatban összeboronálta õket. Lehet, hogy a férje csak megsajnálta, és csak segíteni akarta az ikrek anyját.

A jelenetbõl, amikor az öreg odaadott neki egy hitelkártyát, nem sokat lehet megtudni. (Egyrészt, mert kiragadtam magából az epizódból, másrészt túl sok a "this" meg "that" ... és van olyan mondat is, ami nincs lefordítva, talán nem volt fontos.)

Az ikrek apjával élt három évig - ennyi, ami biztos, akire már nem is emlékszik. Aztán visszatekintve a fiatalságára, túl ostobának találja magát, aki nem törõdött semmivel, azzal végképp nem, hogy meg fog öregedni. Aztán meghaltak a szülei és ezek szerint elveszítette az egyik gyerekét. Akkor az öreg mondott egy meglepõt, nem a te hibád, Jin Eon hibája. (???!!!???)

Aztán megint a kártyával ment a huzavona, használd nyugodtan, vedd vissza ... és Man Ho elment.

Ebbõl már nem is akarok következtetni (bár vannak ötleteim :), nem kell egy másik forgatókönyv, az eredeti is éppen elég bonyolult. De kimásoltam a szöveget, ha kérné valaki. Különben meg a 3. epizód közepén van a jelenet.
K. Judit 2015 okt. 30. - 18:13:49
(5036/9141)
60-as évek stílus. Még ha mai szemmel nem is annyira csinos, mindenképpen nõiesebb, jobban néz ki benne HK, mint a menyasszony (vehetjük úgy, hogy kinevezte magát menyasszonnyá). Ez a fakó sötétkék nem tetszik, és a nyakmegoldás sem.

Tudom, hogy végig manipulálva vannak az érzéseim, játszik velem/velünk a forgatókönyvíró, de ebben az esetben is, a vacsorán is úgy éreztem, mintha HK szándékosan tette volna, amit tett. JE-vel is és SR-val is. A szemébõl azt olvastam ki, hogy nem volt ez annyira ártatlan átverés, mint gondolhatnánk.

De mindegy, nem lenne logikus, mert utána meg tényleg úgy látszott a kiránduláson, hogy szeretne emlékezni ...
K. Judit 2015 okt. 30. - 18:05:35
(5035/9141)
Lehet, most megtaláltam, hol van, a 3. epizód elsõ negyedében, de valószínûleg ismeretlen fordítás, vannak komplett mondatok, amik nincsenek lefordítva. Ez jött be elõször. Pedig fontos lenne, mert a jelenet végén mintha egyes szám harmadik személyében beszélne magáról.
Ha nem, akkor végképp nem tudom, kirõl beszél. De az tényleg lehet, hogy a lányok apjával való kapcsolatát nevezi bûnnek, és nem is nagyon emlékszik rá.

Keresek egy másik fordítást.
Tegu 2015 okt. 30. - 17:53:27
(5034/9141)
Nem mintha HK ruhája tetszene.
Tegu 2015 okt. 30. - 17:53:02
(5033/9141)
Hehe, nem kéne ezt erõltetni, már mióta erõlködnek ezekkel a feltünõ, randa kockás, mintás öltönyökkel, nadrágkosztümökkel? Emlékszem, Lee Minho is modellkedett valami butorkárpitszerü öltönyben, szörnyen nézett ki.
Tegu 2015 okt. 30. - 17:51:45
(5032/9141)
Hm, azt a ruhát nem ugy vette HK anyja, hogy visszaviheti, ha rajta marad a cimke, csak a költõ levágta azt a ruháról?

Ugy gondolom, hogy csak meg akartak minket zavarni azzal, hogy Miss Korea utalt a kapcsolatukra, de szerintem az öreg csak valamiben segitett a barátjának, aminek olyan látszata lett, mintha HK- anyjával lett volna valami kapcsolata.
K. Judit 2015 okt. 30. - 17:34:25
(5031/9141)
Ezt még muszáj feldobnom.
Ennél rosszabbul már csak egy alacsony duci nõnek állhatna a nadrágkosztüm.
K. Judit 2015 okt. 30. - 17:29:10
(5030/9141)
Bár tudnám, melyik epizódban volt a legelején, hogy az öreg adott neki egy hitelkártyát.
Akkor volt egy utalás erre, vagy valami ilyesmire, valami bûnre (egyre), és én automatikusan rájuk gondoltam :))
És volt az a rendezvény is, amire a ruhát vette.
Pár féltékeny mondat ott is elhangzott Miss K. részérõl, de mintha NG (az ikrek anyja) sem maradt volna neki adós.
Tegu 2015 okt. 30. - 15:19:41
(5029/9141)
Huh, látom egész forgatókönyvet irtál_:)
Nem tudom miért, én pedig ugy érzem, hogy nem volt az öregnek viszonya HK anyjával.
K. Judit 2015 okt. 30. - 13:00:39
(5028/9141)
Happy Together 20151029, egy kétperces részlet:

https://www.youtube.com/watch?v=caOCiGLtoLw
K. Judit 2015 okt. 30. - 12:47:22
(5027/9141)
Rágalmazásért leültethetik, bár nagyon veszélyes. Végiggondoltam.

HK ügyvéd volt, fogja tudni, mit kell tenni, a nyilvánossághoz kell fordulni. És abban a pillanatban jelentkezik majd az összes többi eset áldozata - ezt szerintem TS nem szeretné. Nem beszélve arról, hogy YG/HK-t nem elég leültetni, sõt, nála az a legnagyobb veszély, hogy elkezd emlékezni. Ettõl fél legjobban TS, aki azt képzeli, hogy YG ott volt, amikor õk HK-t megölték.

A BS-t játszó színész aranyos lehetett gyerekkorában, de ezek a szempilla lesütögetések már nem tetszenek, férfinak már nem OK.
És fõleg ne jópofáskodjon, mert minden irtó erõltetett, amit tesz. Csakúgy, mint a dühöngései.

(Mellesleg úgy tudom, K-ban nem szokás az idõsebbet megütni.... tehetetlenségében már végképp nem tudja, mit tegyen. Pedig van egy rossz hírem, ha ezt a két embert sem egy válóper, sem a gyerekük halála, sem négy év távollét nem tudta végleg elszakítani egymástól, akkor jobb, ha inkább feladja.)
Illiona 2015 okt. 30. - 11:59:17
(5026/9141)
ha egy jó ügyvéddel lecsukatják, még az is jó!
Mert onnan ki lehet jönni, és vissza lehet adni, amit kap.
Legalább a sógor és sógornõ elõmelegített helyre ülhetne be!
Ekkor legalább nem tudná ez az ügyvádfiú elvenni Hae Kangot feleségül.

milyen érdekes ez is, hogy egy 39 éves ügyvédre soha nem mondjuk hogy férfi, csak "ügyvédfiú"-nak van becézve általunk.
Ha mi nem látjuk benne a döglesztõ férfit, akkor Hae Kang hogyan is láthatná?
K. Judit 2015 okt. 30. - 10:07:58
(5025/9141)
Nem nagy a korkülönbség JR és JE között?
JE 1976-ban születhetett, ez kb. stimmel is, 1975-ben volt szépségkirálynõ az anyja.

Hogy JR mikor született, azt nem tudom, mindenesetre már elég nagy volt ahhoz, hogy az anyja betegsége és halála miatt Miss Koreát okolja. Emlékképei vannak a kórházból, ahol az anyja feküdt.
K. Judit 2015 okt. 30. - 09:58:17
(5024/9141)
Rendicsek :)

Ami azt illeti jelen pillanatban nem áll nagyon jól TS szénája. Méltatlankodik ugyan amiatt, hogy JE kezd érdeklõdni a Pudoxinos teszteredmények iránt, de még nem veszi komolyan JE-t.

Viszont megjelent annak a nõnek a hasonmása, akit õ ölt meg. Plusz nem halt meg a másik tiltakozó ember, aki szintén képes és felébred, és ellene, ill. a gyár ellen vall. Arról nem is beszélve, hogy már vizsgálják a rendõrök, ki lehetett a hibás az ütközésben (JE zsebre vágta a cédulát a kocsi rendszámával).

Lehet mondani, hogy TS-nek égetõ szüksége van egy még csavarosabb eszû cinkosra, ez lesz majd SR. Önként ajánlja majd fel a segítségét, de talán még nem fedi fel, hogy két bombasztikus bizonyíték van a kezében TS ellen, az egyik HK útlevele, a másik a hangfelvétel TS vallomásáról. Jobban teszi, ha nem árulja el, mert õ is azonnal veszélybe kerülne. Így inkább szövetséget fognak kötni. De ki ellen?

Gondolom elõször HK-t próbálják majd befeketíteni (YG-ként), hogy nem elég, hogy áruló volt, most is a bosszú vezérli a meghalt võlegénye miatt, ezért nem kell komolyan venni, hazudik a Pudoxinnal kapcsolatban. EGy jó ügyvéddel talán le is csukathatják ...
Illiona 2015 okt. 30. - 09:44:08
(5023/9141)
Egyetértek! :)))

a sógornak érdeke, hogy az öreget egyenlõre az elnöki székben tudja, hiszen enélkül gyorsan tönkremenne a gyógyszergyár jó híre.
Ugyanakkor az irányitást a maga kezében szeretné tudni.
Azt mind az öreg gyáros, mind a sógor tudja, hogy a Jin Ri, a Jin Eon huga alkalmatlan bármiféle vezetõi beosztásra, és buta is hozzá.
Nagy fájdalom lehet ez az öregnek, hiszen a fia meg nemtörõdöm, ami a gyárat illeti.
Hogy a sógornõ alkalmatlan, azt mi a liftes jelenetbõl tudjuk, de valójában õk ezt már sok éve tudhatják.

Azon én is csodálkoztam, amikor a sógor térdenállva bevallotta Hae Kang halálát, de így a felelõsséget át tudta az öreg vállára helyezni részben. Mert nem csak az öreg szeretetérõl volt szó, hanem egy ilyen botrány még ha az öreg nem is tudott a történtekrõl, de a sajtó rákap, tönkretehette volna õket.

Majd késõbb az lesz érdekes, ha a sógor és a hugi mindent megszerez, akkor már a sógornak a buta felesége teher lesz, gondolom próbál majd megszabadulni tõle.
K. Judit 2015 okt. 30. - 09:36:04
(5022/9141)
Ez pedig egy kép a holnapi részhez.
Arra tippelek, hogy egy darabig nem találkoznak, szünetelni fog a kapcsolatuk.
K. Judit 2015 okt. 30. - 09:30:15
(5021/9141)
Még nem tudni, hogy tiszteli-e az öreget, vagy csak fél tõle, de ha MissK-t tönkreteszi, azzal az apjának is árt. Nehéz csak Miss K-ra haragudni (mert állítólag a szeretõje volt az öregnek és JR anyját õ vitte a sírba) anélkül, hogy az apját is ne okolná ugyanezért. Plusz az apja volt, aki leváltotta õt a gyógyszergyári funkciójából és a székét HK-nak adta. (Azt nyilván nem tudja, hogy a liftben történtekrõl készült felvételt a drága férje tette közzé a hivatal belsõ honlapján. Mert arra a bizonyos székre õ is nagyon vágyott. Ha ebbõl indulunk ki, akkor nagyon is jól jött TS-nek HK "halála".)

Azt viszont még nem sikerült megfejtenem, hogy miért tette TS az öregnek azt a bizonyos bûnbánó vallomást térden állva. A rendõrök találtak volna egy gazdátlan kocsit a kávézónál (TS és az emberei már kivették belõle HK holmiját), plusz megtalálták volna YG autóját a szakadékban. Nem hiszem, hogy összekötötték volna a két ügyet, de megállapították volna, hogy mindkét kocsi gazdája eltûnt.

Vajon TS azért vallott az apósának, hogy elmondhassa neki, õ azért üldözte Dokgo Yonggit, mert az apósára nézve voltak nála terhelõ bizonyítékok, és TS meg akarta kímélni ettõl az öreget? Mert tudta, hogy a Dokgo név említésével sakkban tudja majd tartani? Plusz valahogy meg kellett magyaráznia HK eltûnését is. Hiszen napokon belül legalább telefonon jelentkeznie kellett volna. És ahogy JE is megállapította, ha csak úgy eltûnik HK, az öreg biztos kerestette volna (ezért gondolta JE, hogy az apja tüntette el esetleg TS segítségével, mert csodálkozott, hogy az öreg csak úgy beletörõdött).

Lehet, hogy TS nem akarta, hogy egyedül az õ lelkét nyomja a baleset, ezért avatta be az apósát? Mindenesetre - úgy emlékszem - már csak azután tette mindezt, hogy kinyomozta, YG belépett Kínába Sanghainál, nála volt a belépési engedély másolata, valamint hogy Kínából elhozott egy urnát a hamis papírokkal. Így az öregnek már eszébe sem jutott HK-t kerestetni. Aha, akkor ez volt a célja. Inkább bevallotta, hogy megölte HK-t YG helyett, így senki nem fogja keresni, legkevésbé az öreg, õ pedig beleülhet HK üres székébe.

Szóljatok, ha nem értetek egyet.
Caffe 2015 okt. 30. - 09:25:47
(5020/9141)
Valoszinuleg azt is meg fogjuk tudni, hogy mi tortent az anyjaval, nem nagy a korkulonbses kozte es JE kozott.
Tegu 2015 okt. 29. - 21:48:32
(5019/9141)
Pedig aljassagbol mondta,a mit mondott, mert ereztetni akarta lenezeset, megveteset, tudjuk, hogy mennyire kirekesztodnek mar az egyszulos gyerekek is Koreaban. Sr-nek is szolt ez a lesajnalas.
De neki mindenkihez van egy rossz szava:)))
Talan csak az apjat nem piszkalta. Meg fogunk tudni meg valamit az anyjarol is sztem.
K. Judit 2015 okt. 29. - 21:16:37
(5018/9141)
Ma volt adásban a Happy Together, amiben JJH is szerepelt.

A Ggle fordítóval csak annyit értek, hogy az I have a lover c. dráma miatt emberek nyíltan szidalmazzák, a feleségével majdnem belefutottak egy dühös ember pofonjába. Persze nevettek a mûsorban, de azt mondta JJH, reméli nem értik félre, ez csak egy dráma.

Most még kapásból nem találtam meg a mûsort, annyira nem baj, de ha feliratozzák, akkor majd a YT-on biztos fent lesz.
K. Judit 2015 okt. 29. - 20:46:03
(5017/9141)
Hát õrá tényleg érdemes figyelni, vele mondatnak ki olyan igazságokat néha, amiket senki más még csak gondolni sem mer.
Hányszor beolvasott már a nevelõanyjának, és SR-nak is. Ezt a kettõt még meg is tudom érteni, de a gyerekekkel gonoszkodni
elég nagy aljasság lenne, ezért azt gondoltam, biztos csak megértõnek akar mutatkozni, de nagyon ügyetlenül.
Tegu 2015 okt. 29. - 16:23:03
(5016/9141)
Vagy elveszitették az egyiket.
SR mondta az összejövetelen a sógornõ bunkó viselkedésére reagálva, hogy az árvagyerekeket nem hagyták ott, hanem valószinüleg valahol elvesztek.
K. Judit 2015 okt. 29. - 13:21:13
(5015/9141)
Azért lehet titok az ikrek létezése, mert szétválasztották õket.
Az anyjuk még most sem mer a másik lánya szemébe nézni. Világos, hogy gyötri valamiért a bûntudat.
Inkább az a kérdés, hogy vajon miért mondott le az egyik kislányról?
Én ezért találtam viszonylag megfelelõ magyarázatnak, hogy kiderülhetett a viszonyuk.
K. Judit 2015 okt. 29. - 13:14:01
(5014/9141)
https://www.youtube.com/watch?v=R_VOkaYYhuo

Érdemes belenézni "Lady Action", azt hiszem a kiképzés két napos volt, õk már az elsõ negyedórában majd meghaltak (én öt perc után kikészültem volna).

Érdekes volt látni, hogyan harcolnak saját magukkal ezek a lányok, Miss Kimet nagyon sajnáltam, azt mondta nem is látott semmit a könnyeitõl, az ugrásnál-repülésnél végig sírt.

Az oldalon azt hiszem a második rész is fent van.
K. Judit 2015 okt. 29. - 13:08:36
(5013/9141)
Azt honnan tudjuk, hogy nem vette feleségül? (Az ikrek anyját a gyógyszer feltalálója.) Én nem tudtam.

Biztos, hogy volt köztük valami, Miss Korea is említette, amikor bejelentette a férjének, hogy a fiának viszonya van.

Miss Korea sem véletlenül utálja HK anyját és HK-t. De majd meglátjuk.

Az évszámokat én pedig a sokat emlegetett jellemrajzokon látom, amiket már sokszor föltettem. Fehéren-feketén le van írva.
Azokat a jellemrajzokat pedig már akkor közzétették, amikor a dráma csak kezdõdött, tehát nem "valaki" a hasára ütött, és megsaccolta, mi fog történni 50 részen keresztül, hanem a baleset elõtti részt gyakorlatilag le is írták.
Tegu 2015 okt. 29. - 13:00:17
(5012/9141)
Lehet, hogy tényleg nem is volt viszonya az öregnek és HK anyjának, elképzelhetõ, hogy csak a barátjának segitett volna.
De azért felmerül a kérdés, miért nem vette el feleségül a gyógyszer feltalálója HK anyját és miért titok az ikrek létezése? Itt valami szerepet játszott JE apja.
Illiona 2015 okt. 29. - 12:57:13
(5011/9141)
egyáltalán nem hiszem, hogy az öreg gyáros és az ikrek anyjának viszonya volt.
Lehet esetleg valami plátói, de igazi viszony semmiképp, vagy én legalábbis ezt nem vettem észre.
Az amikor az öreg beszélgetett az ikrek anyjával, az még bármire vonatkozhat.

Baek Seok pedig azt mondta, hogy az iskolából ismerte a szegény ikert, mert együtt jártak, ott vol t az elsõ szerelme. Vagyis közel egyidõseknek kellene lenniük.
most 39 évesek.
Volt egy születési évszám Hae Kang ügyvédi nyilvántartásán, akkor számoltam ki hogy 38 éves.
K. Judit 2015 okt. 29. - 12:53:16
(5010/9141)
Játszani még nem láttam, biztos jó, de szimpatikus volt abban a H.tgth-ben. Annyit láttam a Hélios forgatása közben, hogy óriási sztár (k-pop), el voltak tõle ájulva a riporterlányok, még gondoltam is, hogy ez biztos nem eshet jól JJH-nek, de jól tudta kezelni, és jóban is voltak a forgatás közben. Mondjuk baromi fárasztó lehetett állandóan HK-ba repülni, aztán vissza.

Megkeresem azt a linket, ami egy Lady Action c. tévémûsorról lett felvéve, négyen voltak azt hiszem, Miss Kim volt az egyik. Csak egy lány vette nagyon jól az akadályokat, a többiek szenvedtek. Mintha akciófilmben játszottak volna, harcolniuk (teakwando?) kellett, ugraniuk, közben lõniük, repülniük ....
Este csak eldõltek. Miss Kim amikor le kellett ugrania egy magas falról, végig sírt. Annyira félt, hogy már semmi nem érdekelte, végül leugrott - olyan nem volt, hogy nincs kedvem, nem teszem meg - de teljesen kikészült. Attól, hogy haragudott magára. De volt még egy nála is szerencsétlenebb, végül megcsinálta, de komolyan vért izzadt.

Szóval tõlük nem sajnálom a sikert. VAnnak, akik érdemtelenül érik el, hát a színészek nem.
Tegu 2015 okt. 29. - 12:39:32
(5009/9141)
Azt én láttam RAinnel, micsoda torturának vetik alá testépités cimén a szinészeket, akik kaphatók erre, de ráadásul én nem is a testére gondoltam, hanem csak az arcára.
Én a Lord of the Dramas-ban láttam elõször és megmondom õszintén, egy Elvis Presley-szerü ripacsot alakitva még nem is találtam vonzónak vagy jó pasinak, de szerintem nagyon tehetséges, legalább is, abban a sorozatban nagyon jó volt.
K. Judit 2015 okt. 29. - 12:38:49
(5008/9141)
JE, HK, (YG) 35 évesek,
BS 30,
SR 25 éves.

Szerintem ez a baleset elõtti állapot, úgy hogy 4 évet hozzá kell adni.
K. Judit 2015 okt. 29. - 12:32:06
(5007/9141)
Láttam vele és Jacky Chennel egy Happy Togethert. Siwon jól tud mandarinul (az apja valami gazdag üzletember), és Chen egy kicsit tud koreaiul, így viszonylag érthetõ volt, mit beszéltek.

Hát õk is fogyókúráról beszéltek, Siwon speciális étrendre van fogva, nem eszik akármit, akárhol és akármikor. Láttam egy képet róla, amikor valószínûleg éppen szünetet tartott .... mondjuk a zakója is szûkebb volt egy kicsit a kelleténél, de az arcán látszott leginkább a hízás. Lufi módra kerekedik ki az arca, komolyan már szinte sajnáltam.
EGyütt játszottak a Héliosban JJH-vel, addigra már visszanyerte az eredeti alakját, és a pekingi filmfesztiválon is együtt voltak.
Szóval észrevettem, hogy központi kérdés náluk a testsúly, a testépítés, és az állandó fogyózás. Van, aki mindig diétán van, van, aki napokig képes nem enni, ha tudja, hogy jelenése van. (Lehet, hogy a viszonylag hirtelen jött jómód viszi õket rá a mértéktelen kajálásra? És most a piálásról jóindulatúan nem is beszélek :)))
Tegu 2015 okt. 29. - 12:27:49
(5006/9141)
Itt meg a Lord of the Dramas-ban, hatalmasat alakitott benne
Tegu 2015 okt. 29. - 12:24:30
(5005/9141)
Igen, egy kislányról beszélt álmában. Nálam van a lányod - mondta. Lehet, hogy a barátja a gyereket kereste. Biztos, hogy vmi baleset történhetett a barátjával, elõtte viszont lehet, hogy már átadta a jogokat az öregnek, valami megállapodás okán, amit az öreg csak a barátja halála után érvényesitett, hm.

JE az öreg és Miss Korea fia, tehát HK anyja is akkoriban szülhette az ikreket, mert HK nem idõsebb JE-nél vagy igen?
Tegu 2015 okt. 29. - 12:17:54
(5004/9141)
Hát, fel nem ismertem volna Siwont
K. Judit 2015 okt. 29. - 12:13:05
(5003/9141)
Az öreg és az ikrek apja barátok voltak. De egyben az öreg és HK anyja kavartak is együtt, viszonyuk volt. Lehet, hogy csak egy alkalomra szólt, de volt, az biztos, ezt tõlük is tudjuk, meg Miss Koreától is.

a) Mi van, ha az ikrek apja erre rájött és válni akart, és az egyik gyereket is akarta. Így HK anyja YG-ról lemondott és csak HK-t nevelte fel. (Az apa haláláról szintén nem tudunk semmit, éppúgy lehetett baleset is, mint egy szándékos lelökés egy szikláról. Mert egy túrán történt.)

b) VAGY mi van, ha az apa és az egyik kislány (YG) is ott volt a túrán, az apát megtalálták, megállapították a halált, de a gyerek eltûnt? És így történhetett, hogy valaki megtalálta, aztán valahogy árvaházba került. Késõbb onnan vitte el a nagyanyó.

Ugyanis az öreg EGY kislányról és zuhanásról is beszélt álmában, amit TS kihallgatott.
Tegu 2015 okt. 29. - 11:56:08
(5002/9141)
BS meg is találta HK képét az ügyvédlistán, szóval tudja õ, hogy valami nem stimmel, SR pedig tudja, hogy HK nem volt Kinában soha.
Persze, gondolom, bekavar majd, hogy YG is pont Kinába ment.
Na majd most, ha hazaér.
HK anyja pedig nem mondja el senkinek, amit õ és az öreg is tud, hogy ikrei voltak.
Jut eszembe, az öreg álmában is csak egy lányt emlitett, s azt is tudta, hogy JE az egyik ikert vette el feleségül.
De csak titkolóznak tovább..
K. Judit 2015 okt. 29. - 11:51:11
(5001/9141)
Igen, akkor nincs ötven részes dráma :)

Ezek szerint a terhes YG amikor gyalog indult el az ú menti kávézóból, a volt võlegénye szüleihez ment, ott talált menedéket, míg meg nem szervezték neki a kínai beutazást. Persze a dátumra nem figyeltem, de mivel veszélyben volt, nyilván pár nap múlva már el is hagyta az országot.
(A kolléganõje most legalább már érez egy kis felelõsséget iránta.)

De most eszembe jutott megint, hogy egy dologgal kapcsolatban BS is és SR is elengedi a füle mellett, mintha el sem hangzott volna: a nõ, akit BS felvett az országúton, nem volt terhes. Fõleg nem állt szülés elõtt.

És még egy dolog, JR-nek végre eszébe jutott, hogy ikrekrõl is szó lehet, és meg is kérdezte a férjét, hogy nem vette észre, hogy a nem tudom milyen részlegüknél dolgozó Dokgo Yonggi és a sógornõje, HK, aki akkoriban is vezetõ funkciót töltött be a gyárnál, mennyire hasonlítanak egymásra. Erre TS azt mondta, hogy más volt a frizurájuk, YG szemüveget viselt és nagyon terhes volt. Miss Korea ugyan elkerekítette a szemét, a többiek pedig csak megállapodtak, nem értik, mit keres HK hasonmása a költõ házában, de ennyi. Szóval õk is elengedték a fülük mellett ezt a "lényegtelen" információt.
Tegu 2015 okt. 29. - 11:44:23
(5000/9141)
Épp ezért van már régen olyan érzésem, hogy ez az ügyvédsrác nem egy rendes ember, ezt már nem lehet a szerelem számlájára iratni. Gyáva is és érdekember is.
Pedig rendesnek ismertük meg, amikor segitett YG nagyijának.
Tegu 2015 okt. 29. - 11:32:28
(4999/9141)
Ha nem az ügyvédsrác találta volna meg HK-t, lehet, hogy elõbb kiderül, ki õ, talán YG után is nyomoztak volna, még arra is rájött volna a rendõrség, hogy ikrek, mert lett volna egy YG, aki még KOreában volt, s egy másik, aki ugyanugy néz ki és nem tudja, ki õ.
Leegyszerüsödött volna a helyzet.
K. Judit 2015 okt. 29. - 11:19:36
(4998/9141)
Én úgy emlékszem SR kabátján a többi gomb is nagy, csak más formájúak. Hát nem tudom ... ha már különbözõek, akkor is kellene valahogy harmonizálniuk egymással.
K. Judit 2015 okt. 29. - 11:14:23
(4997/9141)
Jól jön neki, de pl. amikor a sógor bement az irodájukba, HK-t elküldte kávét fõzni ... nehogy bekavarjon neki a gazdag chaebol-családhoz való beházasodásnál...
K. Judit 2015 okt. 29. - 11:11:48
(4996/9141)
Az ügyvédfiúval szemben JE-nek mindenképpen igaza van. A szerelem (az õ oldaláról régóta tartó, a nõ oldaláról induló szerelem) jogán. Tényleg miért tûrné el, hogy az általa szeretett nõ végül is egy másik pasival éljen.

HK-val szemben viszont nem volt teljesen igaza, mert pont megállapodtak, hogy elölrõl kezdenek mindent. Hogy JE nem erõlteti rá a volt felesége szerepét (még ha magában meg is van gyõzõdve az igazáról), legyen elég neki, hogy YG/HK kezdi szeretni, van rá remény, hogy ebbõl önállóan is lehet valami.
HK-nak tulajdonképpen minden tetszett, amit csináltak, persze kicsit zsörtölõdött, és bevallotta azt is, hogy tudta, hogy nem fogyott ki az üzemanyag a kocsiból, megint tudtak szótlanul kéz a kézben aludni is egy kicsit, szóval jólesett neki érezni valami emberit, valami nõi dolgot, és jólesett neki egy férfi kezét fogni, nem pedig egy emberre csak azért mosolyogni, mert hálát érez iránta.

BS úgy tesz, mintha õ teremtette volna meg HK-t (sajnos majdnem igaz is), így csak neki van hozzá joga.

Utólag el lehet gondolkodni rajta, mi lett volna, ha BS otthagyja HK-t az országúton, vajon megtalálják-e a sógor emberei és lelövik-e. Illetve mi lett volna, ha felveszi az autójába de azonnal át is adja a rendõrségnek, nyomozzák ki õk honnan tûnt el az asszony, hol vannak a rokonai stb.
Tegu 2015 okt. 29. - 11:05:46
(4995/9141)
Ja tényleg, a többivel is egyetértek.
Azt még tegyük hozzá, hogy az ügyvédgyereknek jól jön HK jogi tudása.
Illiona 2015 okt. 29. - 11:03:29
(4994/9141)
Amikor Seol Ri visszajött Amerikából, akkor mondta neki Miss Korea, hogy õ segitette ebben a négy évben.
Vagyis nem Jin Eon, hanem az anyósjelölt.

azzal teljesen egyetértettem, hogy Jin Eon el akarta költöztetni Hae Kangot.
Ez egy nagyon pizitiv cselekedet lett volna.

Egyrészt az érzelmi kizsákmányolás miatt, ahogy rányomult az ügyvédfiú.
Másrészt amiatt, hogy az amnéziája miatt Hae kang egy gyökértelen, magányosan élõ nõ, akit jól ki is használtak amugy, az ingyen kvártélyért annyit dolgozott, hogy a munkáját 5 bejárónõvel lehetett volna kiváltani.
És ezért még csak köszönömöt sem kapott, legalábbis erre utaló jel nem volt.

ez akkor merült fel bennem élesen, amikor Seol Ri odavágja az ügyvédfiúnak, hogy rúgja ki Hae Kangot az lakásból, és az irodából is.
Ekkor az ügyvédfiú annyira nem vette védelmében, vagyis neki csak annyit ér és csak abban az esetben, ha Hae Kangot birtokolhatja.
Ha nem , akkor mint ember értéktelenebb számára, mint a húga.
Tegu 2015 okt. 29. - 10:50:55
(4993/9141)
Tegu 2015 okt. 29. - 10:35:32
(4992/9141)
Mellesleg, továbbra sem értem, honnan van a lánynak annyi pénze, csak az ösztöndijból lehet, még HK intézte el neki, amikor meg akart tõle szabadulni és elválasztani JE-tõl.
Tegu 2015 okt. 29. - 10:34:19
(4991/9141)
2.
Tegu 2015 okt. 29. - 10:33:11
(4990/9141)
Két kép ahhoz a kérdéshez, hogy egy felsõ nagygomb az ujabb divat, ketten is megjelennek ilyen felsõben:
1.
Tegu 2015 okt. 29. - 10:24:13
(4989/9141)
Arról, hogy elköltöztette volna HK_t:
Azért abnormális helyzet, hogy egy nyomulós, többször is visszautasitott ügyvédfiuval éljen tovább is egy fedél alatt HK, aki már elfogadta, hogy fogják egymás kezét - az ügyvédfiut inkább sajnálatból és lelkiismeretfurdalásból, ill. talán hálából ölelte át, ez nem szerelem, inkább csak szeretet valaki iránt, aki gondoskodott róla és szereti õt.
Ráadásul, ahogy az eddigi eseményeket nézem, az ügyvédfiu nem vesz részt HK akcióiban, talán tiszteli azért, ami mellett kiáll HK, de õ gyáva ehhez, szóval nem is illenek össze.
Tegu 2015 okt. 29. - 10:19:32
(4988/9141)
.és ha tévedett? Akkor is ott van egy nõ, aki uolyan, mint az elhunyt felesége, ezzel szemben van egy lány, akit nem szeret, HK pedig nem tulajdona az ügyvédfiunak, az sem az õ érdeme, hogy õ talált rá HK_ra, ok, törõdött vele, de azt felfoghatjuk önzésnek is. Egyébként YG-vel szakitottak, nem lehet tudni, ki miatt, igy mindkét férfi szeret valakit, akit már elõtte is szeretett. Milyen jogon gondolja az ügyvédgyerek, hogy neki elsõbbségi joga van, nem beszélve arról, hogy a nõ feje fölött már ne akarjanak dönteni. HK 900x visszautasitotta az ügyvédfiu házassági ajánlatát.

Ráadásul az ügyvédfiu tudja is, hogy YG-nek van egy hasonmása, aki HK.
K. Judit 2015 okt. 29. - 09:46:29
(4987/9141)
Az Indexrõl:
http://index.hu/kulfold/2015/10/29/tiz_helyett_het_ev_borton_a_del-koreai_komp_uzemeltetojenek/

Szóval a kapitány kapott életfogytigot, az üzemeltetõ csak hét évet.
K. Judit 2015 okt. 29. - 09:30:18
(4986/9141)
Ezt még gyorsan feldobom.

(Azt írja a gépem, hogy telepcsere javasolt. Kezdhetek érdeklõdni, hogy hova menjek, mit csináljak ...)
K. Judit 2015 okt. 29. - 09:10:13
(4985/9141)
SR jobban ért a ny.láshoz, bocs, a hízelgéshez, a gondoskodáshoz, hogy leveszi a válláról a gondokat, hogy minden családdal kapcsolatos feladatot intéz majd, hogy JE-nek még csak oda se kelljen mennie. Abban az állapotában JE-nek valószínûleg minden mindegy lesz, ezt fogja kihasználni. (Azt már csak én remélem, hogy ez alatt az idõ alatt legalább lesz ideje JE-nek tovább kételkedni, ugye tudjuk, hogy követteti TS-t valami biztonsági õrrel, remélem lesz egy-két hibás lépése, hogy JE gyanúja fenn tudjon maradni.)

TS biztos megvásárolt kínai hamisított dokumentumokat a feltételezett balesetrõl és a hamvakról. Megtalálta pont azt a hivatalos személyt, aki pénzért árul mindenfélét, alvilági ismeretségébõl kifolyólag. Pénze aztán meg rengeteg van TS-nek, nem lehetett nehéz. És hamvakat már nem lehet vizsgálni.
K. Judit 2015 okt. 29. - 08:59:11
(4984/9141)
Hát igen, ez még egy olyan tanulsága lehet a történetnek, hogy egyik férfi sem mondhatja majd magáénak, legfeljebb olyasmit fognak sugallani a legvégén, hogy késõbb választhat a nõ. Ha akar.

BS õrjöngése annyira elnyomta az összes érzékszervemet, hogy csak második (jó szöveges) nézésre jöttem rá, JE is becsapta HK-t. Ugyanis õk a kiránduláson megállapodtak, hogy újra kezdenek mindent, JE nem a volt felesége helyettesítõjeként néz rá, és ha így is jól érzik magukat egymással, akkor lehet következõ alkalom is. De sajnos elkövette HK azt a hibát, hogy a kocsiban szinte bevallotta JE-nek, hogy szerelmes belé. Valószínûleg ezért érezte JE feljogosítva magát, hogy odament BS-hez és közölte, elköltözteti a nõt.
Errõl nem volt szó, ezt szerintem eltolta, korai volt. De hát férfi a szerencsétlen, máris azt hitte, nyert, HK memóriáját már gyerekjáték lesz elõcsalogatni. Valamilyen szinten ez is erõszak volt ... Ezután érte a sokk.

És még egy észrevétel arra, hogy néha a két pasi a nõt szinte meg sem kérdezi, a jelenléte nélkül alkudoznak felette, amikor az esõs, esernyõs jelenet után BS felmegy JE irodájába. Akkor HK-t miért nem kérdezték meg?

Én is csodálkozom azon, hogy máris hitt a "hivatalos" változatnak, és az urna látványa még rátehetett egy lapáttal. Úgy látszik, abban a pillanatban, hogy halálról van szó, a józan ész már képtelen mûködni, anyajegy, meg allergia, meg fekete bab, vagy közös zene stb. mind mehet a süllyesztõbe, úgy érzi, valószínûleg tévedett.
Tegu 2015 okt. 29. - 08:25:32
(4983/9141)
Az jutott eszembe, hogy ha JE osszeomlik felesege halala miatt es SR megfenyegeti, hogy o is ongyilkos lesz, ha nem veszi el,igy ket no halala nyomna a lelket, akkor inkabb elveszi ezt a dog SR- t. Az azert furcsa, hogy ott van egy ammezias hus- ver no, aki mindenben egyezik a felesegevel, de o a papirnak hisz? Mellesleg mennyivel van tobb joga egy identitast vesztett nohoz az ugyvedfiunak, mi HK egy arucikk?
Tegu 2015 okt. 29. - 08:20:04
(4982/9141)
Az a gond, hogy a sogor valahogyan hamis papirokat szerzett KInabol, remelem, JE- nek is eszebe jut, ami SR- nek, hogy utanaerdeklodjon, kiment- egyaltalan HK Kinaba.
Tegu 2015 okt. 29. - 08:16:38
(4981/9141)
Mar tobbszor akartam irni, mennyire jo otletnek tartom, hogy a fejhallgato vezetekeinek kulon szinuk van a jobb es balfulbe.
Egyebkent nagyon romantikus megosztani a fulhallgatot, eletben is lattam mar ilyet, , de spec en nem tartom nagyon higienikusnak
K. Judit 2015 okt. 28. - 22:31:35
(4980/9141)
Ez pedig a 19-es elõzetese: amikor a sógor azt hazudja, hogy JE felesége öngyilkos lett.
Ha JE látná az anyja arcát, biztos elkezdene gyanakodni.
Remélem enélkül is lesz annyi esze, hogy utánanéz bizonyos dolgoknak.
És jó lenne, ha nem szakítaná meg a kapcsolatát HK/YG-val, segíthetnek egymásnak.
K. Judit 2015 okt. 28. - 22:27:41
(4979/9141)
I have a lover:

Két filmrészletet azért mégis kivágtam, a 18-asban a kirándulós rész szerintem aranyos lett. Még azzal együtt is, hogy a nõ nem óhajtja helyettesíteni JE volt feleségét. Ebben meg is egyeztek.

De elõbb még volt egy nagyon helyes mondat, ami valószínûleg boldoggá tette JE-t, nem is irigylem tõle, a következõ jelenetben hosszú idõre elveszik a kedvét ettõl az érzéstõl.

Azt mondta neki HK, hogy "legközelebb" ... :)
K. Judit 2015 okt. 28. - 22:21:06
(4978/9141)
Európában én sem tudom elképzelni. És Észak-Amerikában sem.
Kb. ennyi értelme van, egy stiliszta megtervezi, egy modell felveszi, és egy fotós lefotózza, a magazint meg megvásárolják, a riportot elolvassák. Ezzel vége is az öltöny pályafutásának.

Legutóbbi Happy T-ben azt mondta, hogy azokat az öltönyöket megkapta, amiket az õ testére szabtak. (De gondolom azért nem kötelezõ elfogadni sem.)
Tegu 2015 okt. 28. - 20:22:15
(4977/9141)
Ezek a mintas oltonyok, zakok, nem tudom miert eroltetik, normalis ember ilyet nem vesz fel vagy megis? El nem tudom kepzelni.
K. Judit 2015 okt. 28. - 09:53:34
(4976/9141)
Ajjaj, itt már meg is ütötték. A fejére kaphatott ...
:)
K. Judit 2015 okt. 28. - 09:52:31
(4975/9141)
Itt mintha azt mondaná, "nyugodtan üssetek meg!!!"
K. Judit 2015 okt. 28. - 09:51:37
(4974/9141)
Megjelent a Grazia magazin novemberi száma
Szép öltöny ... :))
K. Judit 2015 okt. 28. - 09:44:30
(4973/9141)
Holnap kerül adásba a Happy Together, amiben JJH az egyik meghívott.
Egész pontosan nem tudom hánykor, a fordítógép azt mondja:
"Happy Together 3" kerül adásba az elkövetkezõ 29 nap 10 percig 11:00...." :))

Lehet, hogy az apropó inkább a legújabb mozifilm lesz, a "Sajnálom, Köszönöm, Szeretlek ..." címû, mert a többiek annak a filmnek a szereplõi. (Kivéve a szemüvegest bal oldalon, õ szokott raszta parókát viselni a Happy Togetherben.)

Van egy mondat a cikkben - remélem jól értem - hogy JJH felesége mintha majdnem belefutott volna egy pofonba. Ez persze elsõ hallásra mulatságosnak tûnik, valójában nagyon szomorú. És köze van hozzá a hülye újságíróknak, akik kinevezték õt a nemzet félrelépõjévé. (Kicsit olyan érzésem van, mint amikor fél évszázaddal ezelõtt Izaurát fel akarták szabadítani a nézõk Brazíliában, vagy ahol a Rabszolgasors játszódott.)

Ezek szerint az egyszerû nézõ semennyire nem tudja elképzelni, hogy egy házasság megromolhat, és, hogy ki is lehet belõle lépni. Sajnos ez a megítélés az oka, hogy egy elvált férfi karrierje is kettétörhet, egy nõ pedig max. takaríthat válás után, ha nem akar éhen halni, vagy esetleg nyithat egy büfét jó messze, ha kap rá engedélyt mert nem kérték el tõle a papírjait. Itt tartunk a gazdaságilag szuper fejlett DK-ban ma.
K. Judit 2015 okt. 27. - 22:24:07
(4972/9141)
Talán még annál is rosszabb a helyzet válás-ügyben, mint gondoljuk. Én már láttam errõl egy drámát, nem mindenki gondolkodik ugyanúgy a témáról. A gazdag feleség például nem fog elválni, inkább tûri a csalást. Virágzik a magándetektív hálózat a bizonyítékok összegyûjtéséhez, házasságtörõ férfi még örüljön, ha nem válik el tõle a felesége, mert börtönbe is kerülhet. Ez a része változott (a börtön), de az nem változott az új törvénnyel sem, hogy a félrelépõ fél nem kezdeményezheti a válást. Ha JE tényleg félrelépett, õ semmiképpen nem kezdeményezhette a válópert. És ha HK, vagy az anyja elkotyogta volna a bíróságon, hogy ilyesmi történt, meghurcolták volna, és a munkahelyén is tönkretették volna. Mint egy priusz, szerepelt volna a személyi anyagában.

Szóval ez nagyon kemény téma, nem véletlen, hogy évek óta húzódott a törvény megváltoztatása. Viszont elég jelképes, hogy pont egy nõi elnöknek sikerült kiharcolnia a megváltoztatását.
Tegu 2015 okt. 27. - 22:05:00
(4971/9141)
Egy kicsit eltulzottnak tartom a valas miatti boszorkanyuldozest, mintha az valami hatalmas bun es ritka jelenseg lenne, mikozben sogorek azert segitettek be a valasba, hogy eltavolitsak HK- t, aki veszelyt jelentett volna a sogor mellekhatasteszthamisitasa miatt, mert mar eppen olyan pozicioba kerult volna a cegnel, amelybol ralathatott volna erre a disznosagra.
Tegu 2015 okt. 27. - 21:55:03
(4970/9141)
Ja es itatni is fogjak. Arra gondoltam, hogy nem Alzheimeres, hanem valami mas problema lesz az agyaval, amit majd megmutenek, okosabb nem lesz, de meggyogyul:)
K. Judit 2015 okt. 27. - 21:45:31
(4969/9141)
Igen, még operált is. Amellett, hogy reggeltõl estig rendelt :))
Ott is mindenki ugyanabba a kórházba járt. A drámákról kellene elnevezniük a kórházaikat.

Az elõzetesben nagyon durva különben, hogy újból átverik JE-t. Most bevallják, hogy meghalt a felesége, de azt hazudják majd neki, hogy öngyilkos lett. Ez a TS valószínûleg arra utazik, hogy JE is elbúcsúzzon az életétõl. Az önvádtól totál ki fog készülni. Ugye arra már van forgatókönyvük, hogy Miss Koreát hogyan fogják kisemmizni és még jobban elhülyíteni. (Folyton el fognak dugni valamit, és szép fokozatosan el fogják hitetni vele, hogy súlyos demenciában szenved.) Hihetetlen egy ördögi házaspár.
Tegu 2015 okt. 27. - 21:34:33
(4968/9141)
Apropo dokik Koreaban tema: azert ott is szakosodnak az orvosok, bar a Can't marryben kicsit univerzalis volt a dokino:)
K. Judit 2015 okt. 27. - 21:00:13
(4967/9141)
Ezt a házasságot fõleg csak SR akarja, és a Choi házban megtalálta azt a személyt, aki a legbefolyásolhatóbb, Miss Koreát, aki
HK-t nem szerette egyrészt az anyja miatt, másrészt, mert a férje annyira odavolt érte, aztán nem szabad megfeledkezni a nõvér aknamunkájáról sem, ami korábban HK ellen irányult.

Szerintem SR pszichopata, vagy legalábbis közel áll hozzá, hogy azzá váljon, iszonyú jól tud játszani. Hízelegni, házimunkát végezni, megbízni az anyóst az esküvõi ruha kiválasztásával, duruzsolni a házigazdának, hogy aludjon jól stb. Szépen beköltözött a házba, és onnantól kezdve Miss Korea nem unatkozott, éppen csak a naponta friss mûvirág hajába tûzése volt a legfõbb gondja.

Eleinte azt hittem Miss Koreának a fia a legfontosabb, de már látom, hogy nem. Nem véletlen, hogy a fia is és a férje is csak félszavakkal, egyszerû mondatokkal intézik el, senki nem érdemesíti egy normális beszélgetésre, vagy legalább valamiféle magyarázatra. Ahelyett, hogy megértené, hogy a fia nem akar házasságot SR-val (sõt senkivel), titokban végzi õ is az elõkészületeket, és plasztikai mûtétre biztatja a volt menye hasonmását, nehogy már bekavarjon a fontosabb dolgokba a kinézetével.
K. Judit 2015 okt. 27. - 20:36:38
(4966/9141)
Hát legyen igazad, bár én nem látom benne a nagy pszichológust. De mondjuk, hogy HK anyjával terápiás célja van.

De mi a baja YG-val (Kínából) és a hozzá nagyon hasonlító nõrõl a kórház folyosóján? A szituáció megkívánt volna egy viccelõdés típusú megjegyzést, hogy jé, milyen véletlen, magával tegnap beszéltem, de azt hittem, még Kínában van. Vagy valamit, erre HK nyilván válaszolt volna valamit, most ebben a legutolsó epizódban már jobban kezelte, hogy összetévesztik valakivel. Szóval egy vadidegennel is terápiás célja van?
Vagy azt képzeli, összeesküdött ellene a világ? Valaki meg akarja hülyíteni a Dokgo Yonggi névvel? Koreában még sok ilyen vezetéknév létezhet. Aztán ugyanezt megtette telefonon keresztül is a másik nõvel. Kíváncsi vagyok, ha ezek ketten megjelennek Kínából, fogadja-e õket egyáltalán. Vagy elutasítja egy beteg gyerek kezelését, csak mert neki meg sem fordul a fejében, hogy ha két ember nagyon hasonlít egymásra, talán ikrek lehetnek ....??

De visszatérve HK anyjára, a másik a villanykörte, ami kicsapta nálam a biztosítékot. Annak már csak nem lenne katasztrofális következménye HK anyjának betegségére, ha kicserélne egy nyomorult égõt. Van egyébként elég apró-cseprõ ház körüli feladata valakinek, aki 5-10 fogásos kaját tálal naponta kétszer. Percre pontosan. És nyilván õ végzi az összes házimunkát, a mosástól a takarításig, bevásárlásig. Különben hogy tudna enni adni, tiszta ágynemût, tiszta gatyát adni a pasinak? Vagy annyi nem elég?

Bunkóság volt hallgatásra inteni egy embert, aki négy évig képtelen volt beszélni. Ehhez nem kell orvosnak lenni.
K. Judit 2015 okt. 27. - 20:16:55
(4965/9141)
SR elõször JE irodájába ment, ott vette észre a kibelezett telefonokat. Felismerte, hogy a rózsaszínû HK-é, azt vitte el BS-nek, hogy még jobban felhúzza, mintha már nem lett volna egyébként is elég elmebeteg.

Aztán fölment HK szobájába, szétvágta a gönceit, és gondolom eszébe jutott TS mondata YG megölésérõl. Biztos neki is hasonlók vágyak jártak az eszében. De azt õ a saját telefonjával vette fel, onnan hallgatta vissza.

Az elõzetesben láttam, hogy kettesben beszélget a sógorral, gondolom felajánlja a segítségét, nehogy véletlenül kicsússzon a kezük közül HK. A kerekes székes embert sem sikerült végleg eltenni láb alól, úgy látszik, a volt újságíró nem olyan tehetséges bérgyilkos, mint a korábbi. (Ez lehet, hogy egy kicsit túlzás, de néha már mindent fel tudok tételezni róluk.)

Azon én is gondolkoztam, hogy a költõ neveltjei között hogy sikerülhetett félre kettõ, az egyik közülük ráadásul saját. Meg SR mondata, hogy "ha sikerül túlélned, nyerni fogsz". Ez mire vonatkozik? Kétszer is mondta, egyszer a családi összejövetel elõtt, egyszer pedig HK-nak éjszaka. Ha jól tudom, õt még senki nem akarta eltenni láb alól...

(Milyen szép volt az a nagy kockás nadrágkosztüm :)) Talán csak zakónak elment volna egy egyszínû nadrággal, de így pont olyan volt, mint egy bohóc ... Az ember nem így öltözik fel egy fontos találkozóra ... ebben eleve balsikerre volt ítélve.)
Tegu 2015 okt. 27. - 18:42:35
(4964/9141)
Azon en is elgondolkoztam, hogy miert akarjak mindenaron JE hazassagat SR-el?
Egyenkent
Az oreg nem akarja
Miss Korea szimplan beszamithatatlan, kell neki egy meny, akit ugraltathat, akivel vasarolni jarhat es aki segitsegevel JE is hazakoltozne, amire regota vagyik.
A sogor es felesege sem vagyik vadul arra, hogy RS- t elvegye JE, de a sogor szeretné lekapcsolni HK/YG- t JE-rol, mert fel attol, mi van, ha YG emlekezete visszater.

Az ugyvedsracnak nem jut eszebe, hogy mi lesz, ha HK visszanyeri emlekezetet? Ha tenyleg YG lenne, miert torvenyszeru, hogy pont ot akarna, jartak mar egyutt s valami miatt vege lett t a kapcsolatuknak..
Tegu 2015 okt. 27. - 18:27:10
(4963/9141)
Hat, en csak leirtam, hogy szerintem milyennek abrazoljak a dokit, nem felteteleztem semmit, biztosan igazad lesz, majd megtudjuk mi all a furcsa antiszocialis viselkedese mogott, de hogy valami nem stimmel vele, azt ugye te is belatod?
A batyja , TS is elhivta, mondvan, hogy miert nem jarsz sehova vagy valami hasonlot. Szerintem volt egy kapcsolata, a,iben megegette magat, azota bezarkozott es nem nyilik ki senkinek.
Vagy kikapott kiskoraban, ha mosolyogni mert:))))
Illiona 2015 okt. 27. - 16:59:57
(4962/9141)
még van 32 rész hogy kiderüljön, kinek a feltevése igazolódik be végül.

Én nem csak leirtam hogy mit gondolok, de indokoltam, hogy minek mi a motivációja.

Szerinted ha a kisdoki olyan bájologva körülugrálja a nõt, azt a nõ felfogta volna? vagy segített volna rajta bármit is?
Az kivel hogyan teszünk jót, vagy épp rosszat, az néha nagyon furcsa utakon keresztül történhet meg.
A látszólagos érzéketlenség segithet a normál élethet pl.
Tegu 2015 okt. 27. - 16:59:11
(4961/9141)
Most mar fel is huztam magam ezen az ugyvedsracon, osszevissza hazudoznak SR-rel egyutt es meg o ul ott szemrehanyoan kialvatlan vagy kisirt szemekkel es verkszik, tovabba tulajdonanak tekinti HK- t, ugy akar rola donteni ( elveszem felesegul, mondja) hogy meg sem kerdezi, mit kepzel magarol ez a bekafeju?
Most mar azon is elgondolkoztam , hogy milyen nevelest kaptak ezek a kototol, egyik aljasabb, mint a masik....

Nem ertettem valamit, SR elvitte HK telefonjat, ill csak a boritojat, aztan a sogor lehallgatott beszelgeteset jatszotta vissza egy ugyanolyan telefonrol, mint HK - je.
Ez most nekem nem tiszta.
Hogy osszetepte HK ruhait minosithetetlen, orvoshoz kene menni. Most komolyan, visszatero diagnozis a szociopata viselkedes? Mit nem ert azon, hogy JE nem akarja elvenni, mi orom van egy kieroltetett hazassagban, eszenel van ez a no?
Tegu 2015 okt. 27. - 16:45:32
(4960/9141)
A doki csak ott lakott HK anyjanal, nem torodott vele es semmilyen terapiaban nem reszesitette szerintem.
Caffe 2015 okt. 27. - 16:39:08
(4959/9141)
Vitáznek veled, ha valaki 4 eve nem tud megszolalni, mert trauma erte, s most mindegy, miert, de vegre megszolalt, illett volna nagyobb orommel fogadni egy orvosnak, ahelyett, hogy faarccal ugy beszelt a nohoz, mintha meg sem hallotta volna, hogy megszolalt. Ha pedig nem akart pszichologust jatszani - bar szerintem ez csak egyszeru emberi reakcio lett volna - akkor ne tegye, akkor viszont feleslegesen kozolte vele azonnal, hogy HK meghalt kesz-passz.
Akar ehhez is kapcsolodik,hogy miert tartotta fecsegesnek HK anyjanak kerdeseit, vegre tud brszelni, nem errol, nem az erzeseirol, nem a szomszedrol vagy ismeroseirol beszelt, hanem megkerdezte a dokit, mit adjon vagy fozzon neki, ha mar egyszer vegre tud beszelni. Vegtelenul erzeketlen ez a doki, s az sem erdekel, hogy jokepu, szerintem majd kiderul rola is valami, ami megmagyarazza ezt a viselkedeset, amit semmikepp nem tartok normalisnak.
Az is furcsa dolog, hogy ha mar olyan neveket adnak a gyerekeknek, aminek jelentese is van, akkor illene felfogni, hogy felreertesek keletkezhetnek ebbol.
Ja es to abbra sem ertem, hogy YG miert beszel kinaiul a koreai dokival,, ezt megertenem valakinel., aki evtizedeken keresztul nem szolal meg az anyanyelven, de negy ev elteltevel kicsit tulzas osztonosen kinaiul megszolalni, vagy YG - vel is tortent valami, ez sem normalis.
Illiona 2015 okt. 27. - 15:58:19
(4958/9141)
Most elfoglaltságom miatt csak a kisdokihoz szeretnék hozzászólni, épp most vagyuk túl a 17-18-as rész felirattal való ujranézésén.
Amikor a kórházban meglátta az anyát ordítani, egyáltalán nem volt érzéketlen.
Õ már 4 év óta él együtt az anyával, és azóta próbálta benne tudatosítani, és elfogadtatni hogy a lánya meghalt.
Pont az volt a terápiájának a része, hogy az tudjon továbbélni, hétköznapi dolgokat meg tudjon csinálni, esetleg késõbb ha már ujra egészséges, egyedül is tudjon élni, megállni a lábán.

Ha mindig mindent megcsinál helyette, akkor nem kényszerül rá, hogy a hétköznapok apró-cseprõ problémáit megoldja, önálló legyen, hanem továbbra is belesüppedve marad a maga kis tehetetlen álomvilágába.

Az is tetszett, hogy az étkezésnél az üres fecsegésbe belemerülõ nõre rászólt!
Aki most nyerte vissza a beszélõképességét, az törõdjön komoly dolgokkal az életével kapcsolatban, legyenek komoly gondolatai, közlendõi.
Ha csak fecseg a semmirõl, az ugyanaz az állapot, mint amikor néma volt, mert nem viszi elõrébb az életben, a problémák megoldásában.
Ez a szómenés a másik véglet, de ugyanolyan üres mint a teljes hallgatás.
K. Judit 2015 okt. 27. - 10:44:19
(4957/9141)
Ez is lehet, bár kissé szokatlan lenne, de tényleg elképzelhetõ.

Kicsit aggaszt, hogy túl sok a halállal kapcsolatos mondat ebben az elmúlt epizódban, ez a sok hisztis ember még tényleg lehet, hogy tragédiát fog csinálni ebben az összekuszálódott drámában.

Feltûnt nektek, hogy SR milyen alapon hibáztatja HK-t, hiszen õ kérte meg, hogy csábítsa oda a vacsorához a férfit.
Most meg õt okolja, amiért JE kifakadt ????

Nem normálisak az emberek ...

JE-rõl is kivágtam egy képet, ennek a címe az lehetne, "Hallani, de nem érteni" ...
K. Judit 2015 okt. 27. - 10:31:12
(4956/9141)
I have a lover 18/3:
A kis kirándulásukon HK kifakad, habár eljött vele, nem emlékszik rá. Semmire nem emlékszik. Pedig ha a felesége lenne, emlékeznie kellene rá. Ezért nem követi tovább. Talán csak egy félreértésrõl, vagy egy illúzióról van szó, de JE biztos nem a férje. Nem szeretné tovább játszani a feleségét, inkább elmegy. JE visszatartja, kezdjék elölrõl, tiszta lappal. Persze vannak és lesznek hátsó gondolatai, de úgy tesz, mintha nem lenne szándékos. Pl. ha HK-nak sikerül dobnia egy kosarat tíz percen belül, akkor nyer, ha nem, akkor JE kérhet tõle egy dolgot, amit gondolkodás nélkül teljesítenie kell... Sötétedik HK menne már vissza, JE úgy tesz, mintha kifogyott volna az autóból a benzin. Az autóban kell aludniuk.

SR elhozta BS-nek HK telefonját, elmondja hol talála. Kéri BS-t, dobja ki YG-t a házból, dobja ki az irodából is. Soha nem fog neki megbocsátani. Aztán földarabolja HK ruháit, tönkreteszi a dolgait. Fõleg a fülhallgatót.

Késõbb visszahallgatja a felvételt, amit TS „vallomásáról” készített. Tisztán hallatszik, hogy TS meg akarja ölni HK/YG-t, meg az is, hogy HK-t YG helyett, tévedésbõl ölette meg. Szerintem ez ötleteket ad SR-nak.

JE és HK szótlanul ülnek a kocsiban. Fogják egymás kezét, megpróbálnak elaludni. HK elmondja, hogy vonzódik JE-hoz, hogy érez valamit, amirõl már azt hitte, örökre a múltban maradt.

Most jön BS õrjöngõ jelenete, pár jobbegyenes, aztán a temetõi séta. Ezt lehetett érteni szöveg nélkül is. JE, amikor odament BS-hez, azt mondta, nem kér bocsánatot, azért jött, hogy elvigye HK-t ebbõl a házból. BS azonnal üt, kiabál, hogy YG nem az õ felesége, az õ felesége meghalt. JE hallja, de nem érti. Négy éve, egy balesetben halt meg a felesége, mindjárt a válás után. És hogy õ, JE az egyetlen, aki nem tud róla. Kíméletbõl senki nem merte neki elmondani. És még rátesz egy lapáttal BS, amíg JE szórakozgatott, addig nem érdekelte, milyen állapotban hagyta el a feleségét. Most bezzeg hiányolja.

Hú, akkor sem bírom ezt a kegyetlen ordítozást, ha van valami igazság a szavaiban. De BS pláne nem ítélkezhet, mert õ meg egy bábut akar csinálni a nõbõl, akit állítólag szeret. Nem beszélve arról, hogy az (állítólagos halott) feleség nem abba halt bele, hogy elhagyták, hanem abba, hogy szakadékba segítette egy dömper. A temetõben is folytatja: tessék itt van a feleséged, akit eldobtál magadtól … BS "ártatlan" pillantását muszáj volt kivágnom. (Persze on-line nem lehet tökéletes képet csinálni, de az ördögi tekintet nekem átjön.)

Az elõzetesben ráadásul TS azt hazudja, hogy HK öngyilkos lett. (Hogy fog itt valaha kiderülni az igazság?????)
K. Judit 2015 okt. 27. - 10:20:17
(4955/9141)
I have a lover 18/2:

SR és HK párbeszédét nehéz lenne összefoglalni. (Nem is biztos, hogy értem). SR megkérdezi, mit gondol HK az egészrõl. HK nem szeretné, ha a gondolatait és az érzéseit figyelnék vagy ha belekevernék a történtekbe. SR azt mondja, a halott feleség pont ugyanezt tette vele. Teljes ellenõrzése alá akarta vonni már akkor, amikor az egész csak egy egyoldalú szerelem volt. Már tudja, miért tette. Már õ is ismeri azt az érzést, és azt a haragot. Annyit megjegyzett HK, hogy nem õ az oka a történteknek, hanem a halott feleség.
SR viszont úgy gondolja, hogy igazság szerint mégis csak õ, YG az oka mindennek. Ha õ nem lett volna ott – JE szeme elõtt – a két család mindent elrendezett volna, ahogy szokás, gyûrûvel, ajándékokkal. Elfelejtenék, ami történt, épp várnák az esküvõt. De HK mindent tönkretett.
HK „Azt kérdezted, mire gondolok? Talán jobb lenne, ha valóban én lennék a felesége. Elvesztettem az emlékezetem, de õ emlékszik rám. Most biztos könnyebb is lenne. Ez az, amit gondolok.”
SR: "ne lépd át a határt. Az a nõ a szemünk elõtt akarta a folyóba ölni magát. Meg akart halni, de én nem fogok meghalni. Csakis a túlélõk nyerhetnek." És fõleg egyedül nem akar meghalni, inkább valakivel együtt. HK kicsit elkezd fulladozni, de elmúlik a rosszulléte.

Ajjaj a doktorunk sem százas. Idegesíti a sok duma, amit HK anyja lök, meg is kéri, hogy hallgasson. És nem akar neki még abban sem segíteni, hogy kicseréljen egy égõt a fürdõszobában. Azt mondja, õ bentlakó, nem pedig gondnok.

Még egy bolond: Miss Korea. Felkeresi HK-t, hogy legyen szíves valami változtatást végeztetni az arcán, mondjuk a szemén, az talán elég is lenne, így a fia biztosan kiszeretne belõle. Õ pedig megfizetné, akár egy évi keresetét is meg tudná fizetni. Aggódik a fia miatt, aki nem ment haza az éjjel. Most már HK is aggódik, hívja JE-t, de nem felel. Odamegy az irodába.
K. Judit 2015 okt. 27. - 10:16:34
(4954/9141)
I have a lover 18/1:

Az öreg gyártulajdonos elment HK anyjához és elújságolta, hogy megtalálta YG-t és a kislányát. Arról is tud, hogy nemsokára K-ba érkeznek a gyerek betegségének kezelésére. Akkor majd találkozhat YG-val és az unokájával. Az ikrek anyja boldogan kapja ki a kezébõl a képeket, meg van hatódva, de elmondja, hogy még nem akar velük találkozni, nincs hozzá joga. (Ezek szerint elhagyta YG-t…) Majd inkább késõbb, egyelõre csak tudni szeretné a címüket. Az öreg elmondta, hogy K-ban veszélyben lesz YG, úgy, hogy azonnal vissza is fog utazni Kínába. Most kiderült az is, hogy 4 éve keresi a lányt Kínában, de ugye nagy az ország, most járt sikerrel. Kérte a nõt, hogy ezt az egészet tartsa titokban.

A vacsorán JE felállt és elmondta, hogy elnézést, de õ ide vacsorázni jött. Nem szándékozik megnõsülni. És mivel ezt elõbb SR-val kellett volna megbeszélnie, a családnak nem tud mit mondani. És hogy õ a mai napig a feleségét szereti, közben végig HK-t nézte, aki sunyi módon kerülte a tekintetét.

A Choi család hazaérve úgy találja, JE megbolondult. Hiszen úgy beszélt HK hasonmásához, mintha valóban a volt felesége lenne. Abban mindenki egyetért, hogy külsõleg hátborzongató a hasonlóság a két nõ között, de azt is észrevették, ez az új mennyire másképp viselkedik. Kiderül, hogy YG szülés elõtt állt – ezt TS árulta el (õ csak tudhatja). Senki nem érti, mit keres HK/YG egyáltalán a költõ családjánál. Arról hallgat TS, hogy elvesztette a memóriáját. Csak annyit árul el, hogy valószínûleg azért nem vette korábban észre a hasonlóságot a két nõ között, mert YG-nak más volt a frizurája, de most tényleg nagyon hasonlít HK-ra. Ja és az örökös pánik: az öregnek nem szabad megtudnia, mi történt.
Tegu 2015 okt. 26. - 19:59:03
(4953/9141)
SR miss Koreat latogatta meg, s mondta neki SR, hogy nem talalkozott JE-vel ( nem is laknak egyutt) erre miss Korea rakerdezett, hogy kulfoldon is igy eltek, SR nem mondott ellent
K. Judit 2015 okt. 26. - 19:54:37
(4952/9141)
Na még erre megpróbálok válaszolni (látom megint egyedül maradtam):

"Hát, inkább HK halálával kapcsolatban nyomozhatna, bár engem spec az õ helyében érdekelne az is, hogy ki az a YG, akinek az igazolványával rendelkezik HK , aki ugyanugy néz ki, mint HK, akit az ügyvédfiu YG-ként ismer, ráadásul TS is ismeri, mert ott dolgozott õ is, csak egy másik gyáregységben?? Nem kiváncsi erre?"

JE HK haláláról csak a legutóbbi, a 18-as epizód legvégén szerez tudomást.
Addig pedig el volt foglalva azzal, hogy nem tudta, hasonmás-e HK, vagy valójában õ HK, de szándékosan nem ismeri meg, forral valamit. Aztán megtudja, hogy amnéziás. Aztán megtudja (SR hazudja neki), hogy HK és BS együtt él. Szóval akár meg van róla gyõzõdve, akár nem, nem nagyon avatkozhat bele az életükbe. Most már HK is megkérte erre, elmondta neki, hogy azt választja, akinek hálás, akiben bízik, azaz BS-t, nekik kettõjüknek JE-vel már mindenképpen késõ.

És bár szó nincs róla, hogy JE feladta volna a küzdelmet, HK kérését nem hagyhatja figyelmen kívül. Egyelõre. Abban reménykedik, hogy visszajön az a nyomorult memória, próbál segíteni, hogy kicsit felgyorsítsa, és akkor jön a hideg zuhany, hogy mégis õ tévedett, HK meghalt. Látta a hamvait. Tudja mindenki, de négy éve titkolják elõtte. Persze, hogy magát okolja. Szerintem a következõ két epizód arról fog szólni, hogy totál kikészül - aztán pedig MINDEN MINDEGY lesz.

Még egy fontos dolog ebben az epizódban hangzott el JR részérõl. Õ ejtette ki a száján elõször, hogy HK-nak van-e ikertestvére... És Miss Korea nagyon tagadta.
K. Judit 2015 okt. 26. - 19:36:41
(4951/9141)
Ez a "dilemma" ahogy írod nekem is eszembe jutott, úgy is, mint konfúciuszi hagyaték, de arra gondoltam, talán azért már csak nem tartunk ott. Mûködik, mûködik, de talán vannak határok (például gyilkosságra kapott parancs, ilyesmi), amit a mai kor társadalma már nem engedhet meg magának.
Pár évvel ezelõtt még DK-ról még úgy írtak, mint hogy abszolút rendõrállamról, szerintem a büntetéstõl való félelem gátat tud szabni a kiskirályok kívánságainak. Legalábbis egy részének.

Szerintem HK megváltozott viselkedése mögött inkább lelki indítékot kell keresni. Ugye megint a gyermekkor jön elõ. Apa nélkül, egy labilis anyával nevelkedett, talán még a férjét is inkább aranyos játszótársként szerette jobban, de igazi férfinak az apósát tekintette. Neki akart folyton megfelelni, az õ dicséretére vágyott leginkább. És a váláskor is rá hagyatkozott, az apósa tanácsára utazott volna egy másik országba, abban biztos volt, ha valaki, akkor õ el fogja tudni intézni, hogy ha akarja, visszakapja a férjét.

És SR-nál is hasonló a helyzet, a szülei után a nevelõapja is kérte, hogy hagyja el a házat, aztán este JE is visszautasította más vonalon, begörcsölt, nem bírt volna többet elviselni. Ha jól vettem észre, valami pirulákat is evett néha, talán kezeltetnie kellene magát ...

És vannak még furcsaságok, például a két nagy ellenfél, aki egy pasin marakodik, este képes egy szobában aludni és lelkizni? Közvetlenül azután, hogy egyiküket kirúgta? Hát én még ilyet nem láttam. Az az átverés nagyon csúnya volt, SR megérdemelte, hogy kiadta az útját JE.
K. Judit 2015 okt. 26. - 19:17:08
(4950/9141)
Még nem voltak együtt? Erre nem emlékszem, hogy elhangzott volna, persze attól még lehet, csak nem vettem észre.

Nekem is eszembe jutott, de csak addig mentem el gondolatban, hogy talán a válás elõtt még nem voltak együtt. És pont azért gondoltam, mert mindketten totál ki voltak borulva, van olyan, hogy az ember elõször egy kicsit szeretne levegõt venni, megnyugodni ... nem azonnal egymásnak esni, mint tót :)

És még az is lehet, hogy szándékosan nem voltak együtt, már idéztem a válási törvényt, ami akkor még érvényben volt, ha JE ténylegesen megcsalta volna HK-t, nem indíthatta volna el a válást, amit HK még így is meg tudott volna akadályozni, akár aláírta a papírt akár nem, de nem tette. Lehet, hogy azzal tönkretette volna a férje egész életét, de azt vagy azért nem akarta, mert szerette, vagy azért, mert más tervei voltak 4-5 évvel késõbb. Csak a sors közbeszólt.
K. Judit 2015 okt. 26. - 19:07:31
(4949/9141)
Én elõször azt hittem, valami telefonközpontos szólt bele kínaiul, gondoltam is, talán van titkárnõje ... ???

A kislány fotójáról meg pont az jutott eszembe, hogy lehet, HK-ból az váltja majd ki a sokkot és az emlékezete visszanyerését, ha találkozik a testvére kislányával. Most már nem olyan nagyon távoli ez az idõpont, vagy ha a tesójával még nem is ismerkedtek össze, a kórházban is felfedezheti az esetleges hasonlóságot a kislány és a saját gyereke között.

Úgyis mindenki abba az egy kórházba jár :)
K. Judit 2015 okt. 26. - 19:03:44
(4948/9141)
Úgy sejtem, hogy nyomoztat. Biztos vannak saját emberei, hogy TS ne tudjon róla.
Az útlevél eltûnése hozta vajon ezt elõ? Nem tudom.
TS-ben nem bízik, egyelõre még a saját fiában sem (bár vele csak szakmai bajai vannak, ha jól gondolom).
A feleségét simán lenézi (ostobának tartja), SR-t meg észre sem veszi, levegõnek nézi.
Vagy tényleg az van, hogy mostanra jutott el odáig lelkileg, hogy YG szemébe tudna nézni és ha van valami bevallani valója, elárulja, ha nincs, visszahozza Kínából és megvédi TS-tõl.

(Most megyek visszafelé.)
Tegu 2015 okt. 26. - 19:01:48
(4947/9141)
Koreában a ffiak sebfertõtlenitõ készlettel járkálnak?
:))
Tegu 2015 okt. 26. - 18:19:17
(4946/9141)
Ezek
Tegu 2015 okt. 26. - 18:18:57
(4945/9141)
Hát ezek a képek hogyan jutottak el az öreghez?
Mert nyomoztat YG után?
Tegu 2015 okt. 26. - 18:12:01
(4944/9141)
Önmagát jellemzi
Tegu 2015 okt. 26. - 18:10:55
(4943/9141)
Szimpla hazugság, már az is az, hogy õ HK érdekét nézi.
S még õ van felháborodva.
Caffe 2015 okt. 26. - 17:42:51
(4942/9141)
Azért, mert 4 éve Kinában él, már koreaival is kinaiul beszél YG?:)))