K. Judit 2015 máj. 31. - 18:01:56
(3161/9141)
Öreg Kimet nehéz lesz átverni. Dörzsölt nagyon.
Ha a király a hatalmára kényes, akkor lehet mondani, hogy õ meg a vagyonára.

Lehetséges, hogy Gyosan és Kim udvarhölgy a király tudta nélkül, a háta mögött vették célba Kimet?
Nagyon kockázatos, mert ha a király ilyen kiszámíthatatlan, azokkal sem lesz kíméletes, akik valamilyen tervét meggátolják.
Lehet, hogy megérjük, hogy Kim udvarhölgy elbukik? Hmm :))
K. Judit 2015 máj. 31. - 17:56:47
(3160/9141)
Hát igen, néha az is nevetséges tud lenni, milyen hosszan tud valaki fapofa maradni :)
De legalább viccesen tud robot-táncolni.

Hwajung:
olyan sokat kell várni két - illetve minden második - epizód után, hogy totál elfelejtem, mi történt legutóbb. Végképp leszoktunk a sorozatoknál a heti egy-két részes folytatásról.
Nem tudom, nem kellene-e a filmben jobban kidomborítani a király rendkívül összetett személyiségét. Érdekes módon mindenféle gondokat meg tudott oldani (pl. egy-két szereplõ likvidálásával), a ravasz udvarhölgye pláne nem megy a szomszédba, kifogyhatatlan az eszköztára, ha a királyról van szó. De valahogy azt meg sem próbálta, hogy Hongot kimentse a vallatás elõtt. Például simán tudott betegségre hivatkozni, amikor nem akart elmenni a császár születésnapjára, de kifogyott az ötletekbõl, amikor szegény Hong bajban volt. Pedig szerintem kedveli, nem hiszem, hogy örömmel látná, ha baja esne, vagy ha felkötnék, vagy valami más választékos módszerrel megölnék. Sõt lehet, hogy végigcsinálta volna - holott tudja, hogy ártatlan - mit számít egy vagy két hullával több. Szóval bonyolultnak bonyolult személyiség, de ha a hatalmáról van szó, akkor egyértelmûen könyörtelen.
Tegu 2015 máj. 31. - 17:46:19
(3159/9141)
Felajánlja az együttmüködést..
Hát, nem tudom, egyszer találkozott Gaeshi-vel is, már benne sem vagyok biztos.
Tegu 2015 máj. 31. - 17:42:38
(3158/9141)
Dilemma, átveri vagy komolyan hátat forditott a királynak?
Tegu 2015 máj. 31. - 15:15:05 Előzmény Tegu
(3157/9141)
Na, ez az a sorozat, amiben táncikál Cha Seung Won
Three Meals a day, Fishing Village a cime a sorozatnak, azt hiszem, már vége, nem valami izgalmas, csak belenéztem, hogy életben is ilyen szomorú- szenvtelen arcu -e, hát igen.
Bár azt irják róla, hogy az elején inkább komédiákban tünt fel és az egyik legnépszerübb szinész.
Ez egy mosolyféle a képen
https://www.youtube.com/watch?v=FEgTrCTnvRQ
K. Judit 2015 máj. 31. - 13:38:31
(3156/9141)
Különben a hongkongi film kapcsán, amikor JJH hirtelen elájult, a színészek kaparták össze, mentõk, kórház, minden volt, késõbb kérdezték tõle az újságírók, hogy talán az ottani munkakörülményektõl lett-e rosszul, elmondta, hogy nem, bár az ide-oda röpködés nagyon fárasztó volt és közben egy drámát is forgatott otthon (már nem emlékszem, melyiket, vagy még a Kind words-t, vagy a Blood-ot), koplalástól lett rosszul, örömében, hogy jól halad a fogyóval, egyáltalán nem evett... És hozzátette, hogy a munkakörülmények sokkal jobbak, mint K-ban.
(Már nem is tudom, hol olvastam, hogy a Hwajung stábjából is meghalt valaki, kimerültségtõl, nem alvástól?)

Pár hónapja láttam Siwonnal is egy Happy Together-részt, Jacky Chennel ketten voltak vendégek, õk jó ismerõsök (talán Siwon üzletember apja köti össze õket), beszéli a mandarin nyelvet, õ tolmácsolt, így könnyebb volt a mûsort lebonyolítani. Akkor mesélte, hogy õ mindig speciális diétán van, és mielõtt forgat, meg közben semmiféle kilengést nem engedélyez magának. Saját dietetikusa van, ellenõrzik rendesen, el is mesélte, hogy mit ehet, de már nem emlékszem. Fent van a YT-on a többi angol feliratossal együtt.

Hát ennek a Hongot alakító srácnak még nem kell fogyóznia, szép vékony :)
K. Judit 2015 máj. 31. - 13:20:17
(3155/9141)
Ebben én is biztos vagyok, csak nem akartam Ilionát kiábrándítani :)
Ja és nem hiszem, hogy mindenki hitt benne, inkább csak divatból, jópofiságból csinálják.
(Remélem kevesen gondolták komolyan.)

Más szempontból is ellene vagyok az ilyesminek, ez az egyik legszebb hídja a Szajnának, elég rémesen nézett ki lakatokkal teleaggatva.
K. Judit 2015 máj. 31. - 13:13:39
(3154/9141)
Azt mondják, hogy a filmezés nagy része várakozásból áll.
Képzeld el, milyen lehet ott összekötözve ülni egy jó kemény széken (és tudjuk I-tól, hogy 40 fok volt), nagy elszántság és nagy türelem kell hozzá. Sokan egymást, vagy magukat szórakoztatják, vannak, akik szöveget tanulnak, de neki lehet a legrosszabb ott magányosan ücsörögni. Ja, és néha a stáb egy tagja lefotózza.... Nehéz szakma, mindig meg kell állapítanom :)
Tegu 2015 máj. 31. - 07:38:55
(3153/9141)
Nekem mindig az jutott eszembe, hogy a lakatok fele , ha nem több, már ugysem volt aktuális
Tegu 2015 máj. 31. - 07:34:47
(3152/9141)
Kösz. Hong apuka nagyon produkálja magát:) A kiralyt alakitó szinésznek van egy halászó - fözögetö tulélösorozata, amelyikben ugy táncol, ahogy ebben a videoklipben Hong papa.
A kisfiú, Hong milyen kis komoly:)