Illiona 2015 máj. 12. - 00:54:37
(2931/9141)
Igen!
és akkor meg is ijedtem, hogy õ lesz a Rossz fiú, aki japánoknál felnõve a korábbi hazája ellen ténykedik, de szerencsére nem igy lett.

De az 1-9 rész alapján nem lesz unalmas sorozat, minden szereplõ nagyon jó, és a forgatókönyv is fordulatos!
Egy kis izgalommal tölti ki a nyarat!

Azon is gondolkodtam, hogy a szemük hogy ilyen szép, biztosan cseppentenek bele folyamatosan!
K. Judit 2015 máj. 12. - 00:48:33
(2930/9141)
Éppenséggel meg lehetne tölteni azt az ötven (most már 40) részt udvari intrikákkal, politikai sundám-bundámmal, kéncsempészéssel, célba lövéssel, majd egy kis trónfosztással, számûzetéssel stb.

Jön plusz két csinos fiú (Injo és Kang fia), foglalkozhatnának velük is. A lány az anyjával fog élni a palotán kívül, de így legalább tényleg lesz idejük és módjuk találkozgatni Honggal.

(Mindenesetre amint kiderül, hogy õ a hercegkisasszony, onnantól már nem kell szegény HOngnak találgatnia. Ha kicsit megerõltetné az agyát, már Japánban is ki tudná találni ...)

Remélem, hogy ezt a "lány fiúruhában" dolgot nem folytatják sokáig.
(Ugye megmondtam az elején, hogy láttam valahol japán ruhában, japán hajviselettel :))
Illiona 2015 máj. 12. - 00:45:58
(2929/9141)
persze nem jó, hogy ha valami kiszámitható, de hát nem biztos, hogy minden jóslatom bejön, nem én voltam a Joseon királyok jósa. Legfeljebb azok egy reinkarnációja??? :)

De néha ha rosszul állnak a dolgok, akkor az is ad egy kis reményt , hogy a klisék törvényei szerint majd minden jóra fordul.

itt ebben a sorozatban semmi nem kiszámítható! Hiszen a Hercegnõ-Hong páros a kiráy és következõ király uralkodásában érdekes lesz.
Ami egyedül kiszámítható, hogy õk ketten egymásba szeretnek! És végre egy olyan páros, akik összeillenek, és el is hisszük, hogy õk egy pár.
K. Judit 2015 máj. 12. - 00:37:53
(2928/9141)
És õ lesz Injo király.
K. Judit 2015 máj. 12. - 00:37:11
(2927/9141)
az "öreg Kang"
K. Judit 2015 máj. 12. - 00:36:31
(2926/9141)
Most elkeserítettél. Egyáltalán nem akarom minden drámában ugyanazt látni :(

(Állítólag tényleg fel kellett gyújtani egy házat, hogy ilyen fotót tudjanak készíteni.)
Illiona 2015 máj. 12. - 00:29:28
(2925/9141)
én gondolom, hogy nem tudja!

hiszen nincs is oka, hogy mást higgyen, ha a lány mindenkit meg tudott téveszteni, akkor õt is.

A rangban alacsonyabb is ülhetett hátrébb, hiszen Hong mégiscsak a Joseon király követe volt, a lány meg egy alacsony rendû ember!
Emiatt sem lehetett a lánynak belekotty, mármint a rang miatt sem!

ez most a 9. rész, és egy valamire való 16-20 részesnél általában a 11.ben szoktak csókolózni, itt az 50 részesnél mondjuk arányosan a 20-24-között!
Vagyis még nem tudhatja, mert akkor mivel töltenék ki az idõt ?
K. Judit 2015 máj. 12. - 00:26:30
(2924/9141)
Viszonylag derûs epizód volt, tény, hogy nem halt meg senki, és remélhetõleg a holnapiban sem fog.

Az mindenesetre biztos, hogy a hercegnõ visszakerül Joseon-ba, onnan tudom, hogy olvastam: kitiltották a palotából. Nagyon zûrös csaj lehet, ha a mostani és a következõ király is egyértelmûen meg akar tõle szabadulni.

(Itt vették fel a kénbányás részeket.)
K. Judit 2015 máj. 12. - 00:19:56
(2923/9141)
Gondolod, hogy Hong még nem tudja, hogy HwaYi nõ? Istenem, eszembe sem jutott.
Nekem annyira egyértelmû, ráadásul a barátai mind tudják, hogy lányból van.
A japán fõcsempésznél is kicsit hátrébb ült Hongnál.
Az a nõk helye .... és amikor megszólalt (beledumált a férfiak dolgába), majdnem elvitték ...
Illiona 2015 máj. 11. - 23:59:21
(2922/9141)
Igen! én ugyan nem ismertem fel, de tényleg õ az! Nagyon szimpatikus volt a Gunmanban is.