K. Judit 2017 ápr. 13. - 00:36:28
(8511/9141)
Ha fehér öltönyben volt, azt az interjút én is láttam a YT-on.
Mondta azt is, hogy szereti a szerepet, de õ nem ilyen az életben: biztos nem tûrné el, hogy a szerelme máshoz menjen férjhez, utána meg pláne nem bocsátana meg neki.
Nem volt hosszú beszélgetés, igen LYA-tól õ is odavolt :)
Szerintem megmondják nekik, kb. mit kell, mit illik feltétlenül elmondani, a többi mehet a maga útján. Lehet már annyi ideje a szakmában, hogy ezt tudja.
Tetszik, amikor a száját, ill. az állát mintha kicsit elõre biggyesztené, úgy érzem, ez annak a kifejezése, hogy konok is tud õ lenni, hogy valamit visszafojt, aminek már rég ki kellett volna törni belõle. Pl. a királynak régóta tartozik pár keresetlen mondattal, remélem egyszer ki tud tálalni. (Persze majd attól függ, milyen állapotban lesz a király, el tudok képzelni olyan szituációt, amikor már nem lesz érdemes ... de ha továbbra is szívózik vele, szurkolnék, hogy álljon LG végre a sarkára.)
Meglátjuk, milyen lesz fotográfusként ...
Cafee. 2017 ápr. 12. - 15:15:46
(8510/9141)
A sajtokonferencian lattam vagy valami riportot keszitettek vele es a foszereplonovel, az egyik angol felirattal ment, csak arrol beszelt, mekkora nagy dolog volt szamara, hogy ezzel a szinesznovel jatszhat egyutt, de olyan merev volt es a mosolygaskor ugy nezett ki, mint egy protezist reklamozo.
Pedig nagyon nagyon jol jatszik, de tenyleg, a filmekben szazszor jobban nez ki, mint az eletben, nem mintha nem lenne szep, de mar sok, olyan, mint egy viaszbabu.
K. Judit 2017 ápr. 12. - 08:33:23
(8509/9141)
Én még csak ebben láttam (leszámítva azt a Haru c. videoklipet), megállapítottam, hogy a kosztüm nagyon jól áll neki. Késõn érõ típusnak gondolom, de nem nagyon tudom összehasonlítani, mert maiban még nem láttam. Sajnos a stylistok néha nagyon kitolnak velük ...
A 21-est befejeztem :)
MC most még ráadásul paranoiás is lesz? Azt hiszi, a felesége fogja megmérgezni? A gyerekkel kóstoltatja elõ az ételt? Normális?
Cafee. 2017 ápr. 12. - 07:38:09
(8508/9141)
Erdekes, Song Seung-Heon ellenallhatatlanul gyonyoru a filmekben, eletben viszont geil, ficsuros.
Cafee. 2017 ápr. 12. - 07:23:30
(8507/9141)
Most kicsit elhanyagoltak a jelen esemenyeit, meg nem is talalkozott ossze JY a fotóssal.
K. Judit 2017 ápr. 11. - 19:17:13
(8506/9141)
OK, én is nagyon lelkes voltam még pár epizóddal ezelõtt is, de most valahogy - vagy csak leült átmenetileg, vagy - egyszerûen zavar a tény, hogy a leglényegesebb dolgokat tudom elõre.
(Persze leginkább a technikai dolgok zavarnak - le is írtam, de kitöröltem, mert nem akarok ezzel senkit untatni. Olvasni, bankolni, levelezni tudok, a többit meg majd meglátjuk.)

Az ablakom nekem is pont egy mandulásra néz, és amikor azok lehullanak, akkor következnek cseresznyefák, el tudom képzelni, hogy milyen gyönyörû lehet ilyen ünnepi díszben egész fasorokat látni.....
Cafee. 2017 ápr. 11. - 18:33:28
(8505/9141)
Érdekes, nekem nagyon bejön ez a sorozat.
Igaz, most picit ráérek /már nem sokáig remélem/

Japánról tudnék mesélni, most van cseresznyefa-virágzás Tokyoban, fantasztikus. Persze, pont most néztem, a Várból lejövet is van egy sor cseresznyefa, gyönyörüek most /kb. holnaputánig, aztán elfujja a szél, leveri az esõ/
K. Judit 2017 ápr. 11. - 18:24:06
(8504/9141)
A gépem miatt nem tudom egyfolytában nézni, mert nagyon melegszik, és miután mindig félbe kell szakítanom, elkezdek mással foglalkozni (+ vásárolni, takarítani stb.),
nehezen találok vissza. Tegnap este (inkább éjjel, 23h után) megnéztem volna a másik felét, de egy majdnem kétórás áramszünet ebben is megakadályozott. Szóval nehéz.
Õszintén szólva lehet, hogy jobban igyekeznék, ha tudnám, hogy van még miért izgulni. Azért reménykedem, bár egy kisördög megint azt súgja, hogy túltolták az epizódok számát.

(Most néztem az Ázsia híradót a tévében, nem tudtam, hogy Japánban ilyenkor minden egyes cseresznyefa állapotáról beszámolnak az idõjárás jelentéssel együtt. Haláli.
Meg az is, hogy 2020-ig bevezették az Olimpiai ismeretek tantárgyat az iskolákban, hogy a lakosság ne csak a nézõje legyen a játékoknak, hanem szinte a résztvevõje is.
Látszik, hogy nagyon lelkesek, biztos nem kötelezõ ...)
Cafee. 2017 ápr. 11. - 15:42:05
(8503/9141)
Csak altalanossagban mondom, mert ugye most vetotettek a YiSant is, megy megint a Hwajung isten tudja hanyadszor es itt is ez van, habzo szajjal gyulolkodnek mindig azok, akik bunt kovettek el, gyilkolni akartak vagy gyilkoltak is, tenyleg elarultak a hazajukat, de soha nem latjak be, hogy ok maguk tehetnek a sorsukrol, hanem atkozodnak, orjongenek es ha eletben maradnak, mason sem jar az eszuk, mint a bosszun.
Csak. 22. Reszt lattam, majd holnap jon a 23. Nincs idod vagy a geped miatt nem tudod nezni?
K. Judit 2017 ápr. 11. - 10:06:18
(8502/9141)
Csak nem ért véget a sorozat, miközben én még a 21-est sem fejeztem be? :)
Vagy csak úgy általánosságban mondod? (Persze egyetértek.)

Ezt a szerencsétlen W-t felruházták mindennel, amit a nézõk utálni szoktak. Alacsony sorból származik, ennek ellenére nagyravágyó, irigy, bosszúálló (és akkor még az éjszakai fellépéseit nem is említettem), de legfõképpen hálátlan. Jó, LG az õ sebesülését kevésbé találta súlyosnak, mint az ájult Saimdangét, ráadásul még mindig õt szereti, ezért bosszút kell állni rajta, és persze Saimdangon is bosszút kell állni ugyanezért. Ugyanakkor miért felejti el, hogy Saimdangnak milyen nehéz sorsa van, hogy egész életében bûnhõdik azért az egy gyerekkori engedetlen viselkedéséért, aminek szörnyû vége lett (természetesen nem csak miatta).
A saját férjét például felmenti, pedig ha valaki elõre megfontolt szándékkal embereket mészárolt le, az MC volt.... Miért felejti el, hogy õ, W Saimdang miatt van még egyáltalán életben, hiszen ha nem nyújtotta volna neki a kezét a szakadék szélén, õ már réges-régen nem szövögethetne terveket .... Még mindig áldozatnak tekinti magát, sõt most már az egész családját. Pedig ha csak normálisan élné az életét és nem mindig másokat tenne felelõssé a saját bajáért, nem érne ilyen szomorú véget az élete...