Illiona 2015 márc. 20. - 22:10:55
(2281/9141)
Maids folyt:

Kiderül hogy a király fia! Ugye ez azért bárki életében megdöbbentõ, és nehezen felfogható információ lenne!
Nekem napokba telne ezt feldolgozni!!!
Õ meg ugy veszi tudomásul, mintha azt mondták volna neki, hogy kinyitott egy pékség az utca végén!
semmi megdöbbenés, hitetlenkedés, helyzetének ujraértékelése.

Oké, ne öltözzön ki ugy mint egy hímpáva, de legalább valami egyszerû polgári öltözéket vehetne, még ha titkolni akarná frissen szerzett származását, akkor is lehetne változtatnia, a Fõnéni sem szolgaruhában tette a dolgát mig élt!
Illiona 2015 márc. 20. - 21:58:00
(2280/9141)
Maids:
OJH viselkedésében, illetve a számára megirt karakterrõl pár szó:

Az általam most befejezett Dae Jo Youngban a fõhõs egy nagy tábornok fiaként született, de miután a Mars és Jutiter bolygók egybõl jelezték, hogy uralkodói sorssal született, mint felségárulót, azonnal meg akarták ölni. Végül egy másik tábornok titokban megmentette, és a saját udvarában, jobbágyként, utolsó szolgaként nevelte fel, nehogy bárkinek eszébe jusson, hogy õ meg ki.
Õ sem tudott semmit származásáról.

Mégis, volt benne öntudat, büszkeség, vágy egy különb, szabad életre.
Minden erejével küzdött, hogy harcos lehessen, titokban sajátitotta el a harcmûvészetet, istállófiúként lesve meg másokat.
Korának legnagyobb harcosa vált is belõle, késõbb pedig megalapította Balhae Királyságot, igy a csillagoknak is igaza lett, nagy urakodó vált belõle.

Nos ez az a momentum, amit hiányolok OJH karakterébõl. Hogy neveltetése, helyzete ellenére kellene hogy benne valami több spiritusz! ami kiemeli szolgasorban is a szolgák sorából!
Valójában mindig mindent megtett, amit elvártak!
A terhes nõt ugyan nem ölte meg, de ha jobban ellenõrzi a véd min feleség, akkor azt is megtette volna, mint ahogy gondolom, sok más esetben is elvégzett elõtte piszkos munkát!
Most megtudta, hogy a király fia!
Azért ez egy nem mindennapi információ!
folyt köv
K. Judit 2015 márc. 20. - 21:20:14
(2278/9141)
AsianWiki: 조현경 (Jo Hyoun-kyoung - screenwriter)

Nem kellett nagyon nyomozni, csak a hangülös nevét használni.
Illiona 2015 márc. 20. - 21:11:54
(2277/9141)
Õ pedig ugy heverészett ott trónon, mint egy gyerek a tv elõtt!!!

Semmi méltóság!
Illiona 2015 márc. 20. - 21:03:45
(2276/9141)
csak vicceltem! :)))
Jó kedvem van, holnap jó programra készülök!
Tegu 2015 márc. 20. - 21:02:31
(2275/9141)
Jaj már, senki nem közösit ki, ha más a véleményed, ne viccelj:)
Illiona 2015 márc. 20. - 21:01:40
(2274/9141)
és még egy gyors gondolat, és elõre is bocs érte:

OJH egyetlen kifejezõ eszköze ebben a soriban, hogy folyamatosan ráncolja a szemöldökét, és magamban ilyenkor mindig azt mondom:

" Na! Rúzsa Sándor összevonta a szemöldökét!"
Illiona 2015 márc. 20. - 20:56:51
(2273/9141)
Eun Ki anyját szerintem azért börtönözték be, hogy legyen valaki a családból börtönben is, hogy az emberek szája be legyen fogva, ne mondhassák, hogy õk kiváltságosok!
És ki volt a legnélkülözhetõbb a családban? Ö.

azért nem egy "nagyonbörtön", csak ugy ki- be lehet sétálni!

Kim apó viszont még mindig kiismerhetetlen számomra, a fia oké, hogy elment - átállt az öreg királyhoz,, de Kim most még mindkét kapura játszik.
K. Judit 2015 márc. 20. - 20:53:34
(2272/9141)
Az eleje nem volt világos, mert ugye láttuk, hogy Kimmel is, meg a védelmi miniszterrel is tárgyalt a király. Már szinte azt képzeltem, hogy a király meg akarja támadni a saját fiát. De aztán kiderült, hogy a védelmi miniszter csak a figyelésükre, ill. a védelmükre adhatott parancsot. Végül is még mindig nem tudom, ki kivel van.

Kim feleségével kapcsolatban azt olvastam a soompin, hogy rákeni a feleségére, hogy elherdálta a vagyonukat - nem tudom, igaz-e, majd kiderül.