Tegu 2015 márc. 06. - 23:11:37
(1911/9141)
Igen, azt is mondta tényleg, hogy nem akarja EunKit választás elé állitani, apja vagy õ, de szerintem már tényleg eltávolodott EunKitõl, õ a józanabb, felnõttebb, meggondoltabb a körülmények okán is. EunKi nem lát bele az õ életükbe, csak Inyubbal foglalkozik, mig OJH a maga egyszerü /most már kiderült/ módján többet lát a világból, mint EunKi és több közös élményük is van /eszembe jut errõl az SI, amikor az elkényeztetett majomba szeret bele a lány, mert folyton együtt vannak/
K. Judit 2015 márc. 06. - 22:38:46
(1910/9141)
Hát az tényleg mókás lenne.
Senki nem veszi észre, hogy rákapott a szerencsejátékra, és a család vagyonát szép lassacskán át kell adnia a szolgálóknak?
Tegu 2015 márc. 06. - 22:32:38
(1909/9141)
Ja, de olvastam, arról is volt szó már itt, hogy csökkentették az epizódok számát, csak most azt hoztam összefüggésbe a szerintem elsietett börtöncsókkal, mert csak nemrég irták ki hivatalosan, hogy csak 20 rész lesz, eddig 24 volt feltüntetve. Lehet, hogy a nézettségadatoktól tették függõvé?

A Heo fiut meg jelzõzni akartam és hozzátenni, hogy az lenne a mókás, ha a felesége is állapotos lenne.
K. Judit 2015 márc. 06. - 22:23:49
(1908/9141)
Hmmm :))
Nem sûrûn olvasod el mások hsz-eit ugye?

Ez volt az elsõ, amit megértettem a mai részbõl, le is írtam.
És arról is volt már szó, hogy a tûz miatt csökkentették le az epizódok számát.
Még a beosztásról is föltettem egy fotót. Szóval nem most derült ki, hogy rövidebb lesz a dráma.
És talán idejük is volt húzni kicsit a sztoriból, mert majdnem három hét esett ki.
K. Judit 2015 márc. 06. - 22:19:51
(1907/9141)
Én nem akarok listát készíteni, hogy egyiket miért nem, másikat miért igen ... csak azt próbálom mondani, hogy nem szándékosan szeretett bele OJH-ba, és nem hálátlanságból, hanem a kilátástalanság miatt, és hogy a férfi ne kerüljön összeütközésbe a szüleivel, azért mondott le a korábbi võlegényérõl.
Tudom, hogy mindenki másképp érzi, én bármelyik pillanatban szívesen elcserélem a hálát szerelemre, ha arról van szó.
(Azt azért hozzáteszem, hogy fõleg fiatalon, amikor még nem a felelõsség az egyik fõ szempont.)
Tegu 2015 márc. 06. - 22:15:55
(1906/9141)
Danji pedig gyereket vár a felelõtlen, tehetetlen, szexõrült Heo sráctól. Nem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy a felesége is állapotos lett.
:)
Tegu 2015 márc. 06. - 22:07:33
(1905/9141)
Olyan nagyon nem, csak picit, hiszen azért csak nemrég tudta meg, hogy OJH is ManWol tag, azután már csak az derült ki, hogy nem ölte meg a terhes nõt, megmentette a plakátragasztásnál és bekenegette a lábát.
Szóval azért csak elsietett dolog ez.

Másrészrõl EunKi viselkedése is taszithatta egy kicsit OJH felé, uis, meg lehet érteni, hogy haragudott rá, de amit müvelt vele drágalátos undoritó feleségével együtt, ahogy megalázta feleslegesen õt is, OJH-t is, az teljesen kiábránditó volt.
Aztán az is OJH mellett szól, hogy Inyub megtapasztalta szolgaként azt, amit nemesként nem is vett észre, sõt helyesnek, természetesnek tartott, Inyub megváltozott azóta, EunKi viszont maradt ugyanaz, érzéketen, szolgák érzéseivel nem törõdõ nemes, már nem illenek össze.
Illiona 2015 márc. 06. - 21:53:58
(1904/9141)
Akkor igazat adnék, ha Eun Ki passziv lett volna a kapcsolatot illetõen.

De Õ volt, aki az életét kockáztatta, és elment IY apját kiszabadítani, és ha nem megy akkor meg is ölik azt a királyi udvarban.
Feleségül pedig azért vette azt a libát, mert IY miatt kényszerítették, ez egy alku volt.

Többször akarta megszöktetni, de IY kiabált, hogy az apuci becsülete!!!

Ja, most nem érdekli tovább, azért elszökik OJH-val!?.

IY elfogadta ezt tõle, Mármint Eun Kitól, most pedig egyszerûen eldobja!
ezt érzem nagyon igazságtalannak.
Azt mondta végig könnyedén, hogy Eun Ki legyen boldog mással, miközben azért a kést forgatta a szivében!
Ez nem vall egy nemes gondolkodású, nagy lelkû emberre!

De jó ennyi, befejeztem, nem védem tovább Eun Kit, de nem fogom fényezni IY-t sem,
Tegu 2015 márc. 06. - 21:53:41
(1903/9141)
Hm, szerintem OJH ott csak azt a tervet mondta el a védelmi miniszternek, hogy õ Inyubbal elmegy és tanuskodik, hogy hamisak voltak azok az azonositó fadarabok. Még az is lehet, hogy elmondta, hogy KIm bizta meg vele. CSak ugy tünik, Kimre valami bizonyiték segitségével kellene rábizonyitani a Manwol kapcsolatot, az nem elég, hogy valaki azt állitja, hogy õ volt a megbizó.
K. Judit 2015 márc. 06. - 21:45:46
(1902/9141)
De akkor miért beszélt a védelmi miniszternek a tervrõl? Talán meg is nevezte Kimet.
Gondolom nem a menüt beszélték meg este, valamit elárult, ezért tudták lefékezni õt a katonák.
Hacsak eleve nem úgy gondolta, hogy majd úgy tesz, mint aki támad, aztán hagyja magát lefegyverezni.
Vagy, miután megtudta, hogy az apjáról van szó, mégsem ment olyan könnyen az a támadás..