Tegu 2015 márc. 05. - 11:12:22
(1841/9141)
Igen, de ne felejtsd el, hogy csak elõtte tudta meg, hogy OJH is manwoolos.
K. Judit 2015 márc. 05. - 11:09:53
(1840/9141)
Lehet, de nem vagyok biztos benne.
Eléggé hezitált a királynál. Másrészt meg õ is tudja, hogy OJH mindig is segítette. Nem feltûnõen, és nem szándékosan, mert csak egy elkényeztetett békát látott benne, akit most jól meg lehet leckéztetni (mint a többi szolgáló), de mégsem volt vele olyan szemét, mint a többiek.
És még egy, tisztelettel beszélt vele. Ugye náluk kétféle beszédstílus van, õ egyszerûen képtelen volt a lánnyal úgy beszélni, mint a többi szolgálóval. Tettek is ezért szemrehányást neki a háziak, de mégsem tudott változtatni rajta.
Tegu 2015 márc. 05. - 11:06:52
(1839/9141)
Betakargatta - minket is meg akartak téveszteni.
Annál könnyebb lesz bizonyitania, hogy még nem hálták el ezt a házasságot, tehát semmissé lehet nyilvánitani késõbb.
Tegu 2015 márc. 05. - 11:03:27
(1838/9141)
Inyub szerintem akkor még nem megvédeni akarta OJH-t a királynál, hanem késõbb felhasználni.
Akkor kezdett el gondolkozni OJH-val kapcsolatban, mikor megtudta, hogy mégsem ölte meg OkYit.
K. Judit 2015 márc. 05. - 10:51:22
(1837/9141)
Nem aludtak együtt, de egyáltalán nem titkolják.
A nõ még az anyósának is panaszkodott miatta, a védelmi miniszter felesége is tudhatja a szolgálóktól.
Lehet, hogy Inyub elhiszi, mert neki nyilván nem számol be errõl senki, de az egész ház tisztában van vele, mi nem történik.
(Én már azt is utáltam, hogy betakargatta...)
K. Judit 2015 márc. 05. - 10:48:36
(1836/9141)
Hát igen. Érezni és tudni, az két dolog, de a pillantásokból, meg abból, hogy nem ejtette ki a nevét a király elõtt, már õ is sejtheti, hogy többrõl is szó van, mint hogy nem akarja bemártani.
Ha szavakkal bántották is egymást, de azért segítették is egymást kezdettõl fogva.
Tegu 2015 márc. 05. - 10:42:58
(1835/9141)
Szerintem EunKi csak szinleli, hogy átállt a másik oldalra, azt hiszem már leirtam az általam képzelt forgatókönyvet.
Elfogadja azt Inyubtól, amit leirtál, ebben a felállásban nincs megoldás számukra Inyubbal.
A feleségével pedig nem hált együtt, csak kifelé tünik ugy, mert egy szobában alszanak buinnal, õ ülve.
Viszont apja ellen sem fog fordulni, sõt, kapóra jön számára az, hogy ha a királyt megölik, õk kerülhetnek trónra, Inyub apját tisztára mossák és a rangját visszanyert Inyubbal már akár össze is házasodhat, gondolja õ.
Valami ilyen terve lehet, OJH pedig csak egy szolga, akit nem szerethet nemesként már Inyub.

Szerintem Inyub még nem tudta, hogy szereti OJH-t, amikor elhajtotta magától legutoljára EunKit, de most már lassan tudatosodik benne?
K. Judit 2015 márc. 05. - 10:40:11
(1834/9141)
Szerintem is nagyon jó ez a dráma, és látszik, hogy már egy kész forgatókönyv alapján kezdték forgatni.
Viszont visszavetette õket a tûz miatti kényszerszünet, ezért vehették el a négy utolsó részt. Ezt is megértem, mert már hosszú hónapokkal elõre beosztják a csatornák a mûsortervet. Ezek szerint õk több hetet késtek a tûz miatt. (Nyomon lehet követni ezen a beosztáson.)

Volt egy kezdõdõ csókjelenet az elõzetes végén. Már most extázisban vannak tõle.
K. Judit 2015 márc. 05. - 10:36:23
(1833/9141)
Szerintem a fõnéni ölte meg OJH anyját és ezzel tartja õt sakkban Kim.
Úgy hogy õ csak ne akarjon semmit.
A Man Wolosok mind katonák. Nem gondolkoznak, csak parancsot teljesítenek.
OJH is ilyen volt, de már - elég késõn, a lány hatására - elkezdett ébredezni.
Tegu 2015 márc. 05. - 10:33:24
(1832/9141)
Hát megint nem értem, valami csókról beszélnek, de egy betü sincs róla a fórumon, hogy a fenébe van már ez a soompi fórum? Ja és valaki azt irja, hogy levettek 4 epizódot a végébõl.
Annyira babonásak, alig mernek ezzel a sorozattal foglalkozni, pedig állitom, az egyik legjobb dráma.