K. Judit 2015 márc. 04. - 09:53:12
(1781/9141)
Két eset lehetséges, Eun-ki tudja, miért készülnek a királyhoz és mégis vállalja,
vagy tényleg csak a lány helyett akar menni, igaz, hogy a bizonyítékok nincsenek nála (nem mintha lennének bizonyítékok).
Tegu 2015 márc. 04. - 09:44:07
(1780/9141)
Nagyon helyes OJH, amikor mosolyog, kár, hogy kevés alkalommal láthatjuk igy:)
Tegu 2015 márc. 04. - 09:43:16
(1779/9141)
Nem láttam még a 12. részt felirattal
Akkor marad az elképzelés, hogy OJH-t a király közelébe viszik, hogy megölhesse, aztán kérdés, hogy akkor most EunKi átállt vagy nem?
Itt mindenkinek hátsó szándékai vannak.
Tegu 2015 márc. 04. - 09:41:08
(1778/9141)
Ha elmélkedõs lenne, nem bánnám, a Sillában is voltak Tokmán-Mishil párbeszédek, ahol minden mondat számitott.
Érdekes, én meg pont azt akartam beirni, hogy egész jól beleszokott a szerepébe a pasztás, Yeowon. Szerintem jól alakitja a "mérgezõ virággyökér" szerepet, akinek szép és kifogástalan külsõ megjelenése a máz, ami egy végtelenül aljas, fertelmesen ronda belsõt takar.
Alig várom, hogy megitassák már valamelyik mérgezett teájával.
Illiona 2015 márc. 04. - 09:37:22
(1777/9141)
Maids:
egy kép:

https://www.facebook.com/themaidsdrama/photos/a.770180506378117.1073741827.770138776382290/860821130647387/?type=1&theater

a jobb alsó képet ajánlanám a figyelmetekbe, a két férfi együtt nevetését!
Ezt egyetlen jelenetbõl sem fogjuk tudni kivágni!
Tegu 2015 márc. 04. - 09:33:38
(1776/9141)
Csak a 13. részt láttam felirattal. Abban tökéletes megoldás volt, hogy SY-nek mondja de Gaebongnak üzeni, s választ is SY közvetiti Gaebong nevében. Ennyi elég is lett volna.
A 14. epizódban 15 percen keresztül gebongozott, nekem sok és unalmas, olyan érzésem van, hogy elfogyott a cselekmény, huzzák az idõt és a költségmegtakaritás okán állandóan itt vagy ott üldögélnek és beszélnek a semmirõl.
Aztán lehet, hogy ez közkivánatra történt, pedig nekem már eddig is elegem volt ebbõl az átöltözús bohóckodásból.
K. Judit 2015 márc. 03. - 22:12:17
(1775/9141)
Shine:
Úgy látom, nem maradtam le semmirõl, ráérek megnézni :)

Maids 11-12:
Megnéztem még tegnap és ma kora reggel, a találgatásokhoz képest annyi a meglepetés, hogy nem Inyub megy a királyhoz OJH_val, hanem EUn-ki, önként jelentkezett. (És ugye Inyub börtönben ül. OJH-nak rossz elõérzete van, látszik rajta, én meg azt gondolom, hogy ebben a sztoriban nem fogunk happyendet kapni. De már azzal is meg fogok elégedni, ha a védelmi miniszter feleségét lefokozzák, esetleg számûzik, a lánya meg minimum vonuljon be egy kolostorba.)

Blood:
Ezzel is el vagyok maradva, de azt hiszem az 5. epizódból föl tudnék tenni isteni véres képeket. JJH kezd ráébredni, hogy nehéz fogást találni a fiatal srácon, persze valahogy mindig bajba kerül, de már kezdi sejteni, hogy "valaki" áll a gonoszságok mögött. Innen már csak egy ugrás, hogy kidolgozzanak egy stratégiát (a haverja a Három testõrös srác, õ az informatikai zseni és egyben PJS gyógyszerének a gyártója is, és van egy helyes robot is a filmben). Ja, a lány észrevette, hogy valami nem stimmel a fiatal srác vérképével - már rég ki kellett volna hûlnie - nagyon utálják egymást látszólag, de tudjuk, ez hová fog vezetni.
Illiona 2015 márc. 03. - 21:34:33
(1774/9141)
Maids 11- 12

sajnos a feliratos verziót még nem sikerült megnéznem, és nem is valószinû hogy ma-holnap sort tudok rá keríteni.
Amit leirtatok, azzal kell beérnem még pár napig.
Illiona 2015 márc. 03. - 21:29:11
(1773/9141)
Shine 13-14

egyetértek, hát nem sok minden történt ebben a két részben, ez tény. Talán annyi hogy az összes szereplõ kicsit tisztába került az érzéseivel, a lehetõségeivel, és korlátaival.
Én már korábban elfogadtam, hogy ez egy vontatottabb, elmélkedõs sorozat. Olyan kényelmes.
Mindenesetre most nem lesz körömrágás 6 napig, majd folytatódik, ahogy folytatódik.

Ami viszont mostmár nagyon elég, az az hogy a Pastahercegnõ nagyon unalmas már ebben a "naccságosasszonykodó" stitusban. Folyton lassan beszél, de csak imitálja az elõkelõséget, és nem elõkelõ!
Próbál a testtartással és finomkodó mozdulataival mutatni a finom hercegnõt, de egyetlen jelenetben sem volt hiteles. Már az elején kevésnek tartottam, de ugy gondoltam, még nagyon friss bennem a Shark miatti haragom iránta, ezért elfogadóbb leszek.
talán ha pörögne a cselekmény, akkor beleolvadna a sorozat menetébe, de igy olyan unalmas szegény. Maradt volna a fakanálnál!

és még valami: az elkésett nászéjszakáján 1 tonna ruhában, 2 kiló ékszerrel mereven álldogálva, és egy híg teával próbálta "elcsábítani" Wang Sot! Ha az akarta volna is elhálni a házasságot, mire kihámozta volna a sok ruhából, akkorra ujabb 5 év telt volna el! És talán bele is halt volna, ugyanis a sok ékszerbõl egy hajtû biztosan felöklelte volna! :))))
Rhubarb 2015 márc. 03. - 21:20:03
(1772/9141)
Yeo won igazi méregkeverõ lett. Mindenkinek ad egy kicsit.
Nem volt olyan som az a gaebongozás. :))

A 13-ban kevesebb volt. Viszont bírtam, Wang so beszámolt az éjszakáról Sy-nak.
" nem történt semmi olyasmi, amire gondolsz"

De miért könnyezett Yeo won, most se értem.

Ja. Wang so is rájött, hogy az asszony mérgezi a királyt.