K. Judit 2015 febr. 27. - 21:07:06
(1621/9141)
Nem is fogja ezt megbocsátani a gyilkosnak....
Nem tudták elõre, mikor fog szülni a nõ, és lehet, hogy neki pont más dolga volt.
Ezt használta ki az a féreg, hogy gyakorlatilag mindenki csinált valamit, és õ egyedül maradhatott a nõvel.
Illiona 2015 febr. 27. - 21:06:22
(1620/9141)
amit plakátoltak ki az elõzetesbõl, az pedig szerintem a gyilkost keresik.
Végül is nem sejtik, hogy házon belül van, és közülük valaki.

Gondolom, a véd min felesége semmiképp nem kerül gyanúba, õ minden intrika felett fog állni,
mellesleg a nõ, mármint a szinásznõ énekelni sem tud, a mult héten bebizonyította, a kedvencem is miatta esett ki egy énekversenybõl.
Illiona 2015 febr. 27. - 21:01:28
(1619/9141)
Én a fõnéni szerepét nem tudom még értelmezni, azt hiszem, hogy egy-két rész után megtudjuk, hogy akkor mi a szerepe OJH életében.
Benne az zavar, hogy bár õ a szolgák vezetõje, egy mai szóval házvezetõnõ, de ugy öltözik, viselkedik, jár.kel a házban, mint egy nemes hölgy!
OJH aki szintén a szolgák vezetõje, meg egyszerû ruhákban van, és mindig görnyedt a testtartása.

OJH-t abban is hibásnak tartom, hogy pl a szülõ nõ estében minden megtörténhet a háta mögött , semmit nem vesz észre!
K. Judit 2015 febr. 27. - 20:53:17
(1618/9141)
Én még egy kicsit szeretném feltételezni, egyrészt mert annyira rosszul áll OJH-nak az ostoba szerep, másrészt meg szeretném látni, ahogy sok ember szemébe mondja, hogy átverés volt minden .... :)
K. Judit 2015 febr. 27. - 20:49:58
(1617/9141)
Még ez is lehet, de ebben az esetben a király a védelmi miniszterrel és a "fiával" találkozni ment oda.
Amire végül azt hiszem nem került sor, de egy jó hosszú mustrára azért futotta.
K. Judit 2015 febr. 27. - 20:47:45
(1616/9141)
A gyilkos megvádolhatja, és tanúsíthatja, hogy tett valamit a fõzetbe.
MOndjuk ennek semmi értelme, de csakis ilyesmit tudok elképzelni.
Azt nem kenhetik rá, hogy meg tud fojtani valakit, de a füvekkel tud bánni.
K. Judit 2015 febr. 27. - 20:45:01
(1615/9141)
... úgy értem, hogy ez a király részérõl egy különleges, nem mindennapi kérés volt, személyesen a védelmi minisztert bízta meg vele, és nem pedig a rendõrséget, vagy a nyomozókat, vagy az eunuchokat stb. Tehát már ebbõl tudni lehet, hogy rendkívül kényes kérdésrõl van szó.
A fõnõnek erre különleges vevõkészüléke kell hogy legyen, hiszen a Man Wol-ban õ Kim miniszter jobbkeze. Nem véletlenül kémkednek az õ házában.
Illiona 2015 febr. 27. - 20:42:19
(1614/9141)
az elkerülte a figyelmemet, hogy a király most nem a véd min házába ment, hanem a ginangba!

akkor érthetõ a giseng hogy kikísérte.
Végül is a giseng mindenképpen a palotába szeretett volna bejutni, hát most fordítva van, a király fog járni hozzá???
Tegu 2015 febr. 27. - 20:39:44
(1613/9141)
Ja, hát a nõ kombinált is valószinüleg, de OJH semmit nem tud, már nem merem feltételezni, hogy csak megjátssza magát.
Tegu 2015 febr. 27. - 20:38:18
(1612/9141)
Mégis ugy tünt, mintha közeledne a Yoon Okhoz, aminek YO örül is, de ugyanolyan gonosz marad Inyeobbal, megint direkt vele szolgáltat ki amikor intim helyzetben együtt van EunKivel. EunKi meg nem igaz, hogy nem támaszthat feltételeket, pl. ehetünk együtt, de nem szolgálhat ki IY vagy bánj tisztességesen vele mostantól kezdve. Ehelyett töltet magának, meg parancsolgat neki. Tényleg, olyan kiábránditó az egész.

Most miért hurcolták el IY-t a katonák vajon? Valami tacepaot ragasztgattak a falra.