K. Judit 2015 febr. 27. - 20:37:43
(1611/9141)
Pedig volt egy jelenet kb. azután, hogy a király megbízta a védelmi minisztert a levél írójának a felkutatásával. Úgy ment a kamera, hogy elõször csak a miniszter hangját lehetett hallani, és nagyon-nagyon lassan láthattuk meg, hogy kihez beszél. Hülye vagyok, mert vissza kellett volna mennem a szöveggel, ugyanis annyira kíváncsi voltam, hogy ki van az ajtó mögött, hogy elfelejtettem pontosan megjegyezni, mit mondott a miniszter.
Viszont valahogy mégis úgy rémlik, hogy elmondta OJH-nak: meg kell keresnie valakit és hogy ez a király kérése. Ha ennyit elmond a nõnek, ebbõl azért már lehet kombinálni.
Illiona 2015 febr. 27. - 20:30:57
(1610/9141)
én nagyon sajnáltam Eun Kit, -maradok az õ pártján - és nagyon meglepett a jelenet az epizód végén.

Szerintem soha nem fog összesimulni a feleséggel, hanem megpróbálja valahogy semlegesíteni, pl rászoktatja az alkoholra, és lezülleszti. Máskor is tudott terveket szõni, és kitalálni ügyesen taktikákat.

Amit IY persze már elfelejtett, hogy a lány apját is a leleményességének köszönhetõen hozta csak vissza élve!

Kim Min. pedig magyarázhatja az indokait, mert ha valami bosszút is akar állni, de egyenlõre csak ártatlanokat gyilkolt és gyilkoltatott meg, és ezt semmilyen bosszúval nem tudja erkölcsileg alátámasztani.

És bár Eun Ki nagyon passzivan hallgatta végig, de az arca kifejezéstelen volt, õ ugyanugy fordulhat a titkos csoport mellé, mint ellene.
Az is lehet látszólag mellé áll, de azután elárulja õket, hogy legyen vége ennek az esztelenségnek.
K. Judit 2015 febr. 27. - 20:29:24
(1609/9141)
Feldühödött valamin a király. Mintha a lány Taejo nevét emlegette volna.
Én is csodálkoztam, hogy egyszer csak fölpattant és elrohant.
K. Judit 2015 febr. 27. - 20:27:36
(1608/9141)
Hát arra még várhat jó ideig, hogy ez a fiú más nõre is tudjon gondolni, mint IY-ra. És még ha már nagyon hiányozna is neki valami testi dolog, arra ott van a barátnõje mûintézménye.
Tegu 2015 febr. 27. - 20:26:35
(1607/9141)
Ahhoz képest, hogy mért ment a király, már éppen elvonulni készült, mire megérkezett OJH. Ez is furcsa volt.
Tegu 2015 febr. 27. - 20:25:45
(1606/9141)
Na de OJH nem tud mit elmondani, mert nem tud semmit.
Annyit, ahogy irod, hogy egy öregasszonyt hozzon el.
Ha tudna valamit, csak felfogná, hogy miért kérdezgeti õt az anyajegyérõl és valami szülõkkel kapcsolatos emlékrõl a véd.miniszter.

Aztán hogy abból, hogy a védelmi miniszter találkozik egy öregasszonnyal, milyen következtetésre jutott a fõnöknõ, azt nem lehet tudni, ugy tünik, többet tud, mint OJH.
K. Judit 2015 febr. 27. - 20:24:01
(1605/9141)
Az az egész jelenet a gibangban (bordély) játszódott. Nem a kiszeng ment valahová, hanem õ bujtatta például a lányt, és õ várta a király látogatását, aki meg azért ment oda, hogy a védelmi miniszter megmutassa neki a feltételezett fiát.
Tegu 2015 febr. 27. - 20:21:54
(1604/9141)
Mindenesetre, ugy láttam, hogy most sem történt semmi EunKi és Yoon Ok között, talán berugott a lány. Hálistennek.
Nem törvényszerü, hogy ha a szerelmünk elhagy, rögtön egy undoritó utált nõ karjaiba vesse magát, még akkor sem, ha az a felesége kényszerbõl.
K. Judit 2015 febr. 27. - 20:21:38
(1603/9141)
Csak a legutolsó kérdésre válaszolok, a védelmi miniszter egész háza népe kereste, mellesleg a véd. miniszter találkozott is vele a gibangban. Onnan már hogy szökött volna meg? Biztos a ház ura mondta MM-nek és IY-nak is, hogy nyomás vissza haza.
Illiona 2015 febr. 27. - 20:20:44
(1602/9141)
Eddig a véd min nagyon korrekt volt, ami gonoszságot a család nõtagjai elkövettek, arról nemigen volt tudomása, és nem is az õ dóga, igy távol tartotta magát a hátsó udvar intrikáitól.

De most hogy IY beszélt a királlyal, utána azt a pofont azért nem kellett volna!
OJH-nak meg nem kellett volna csak nézni, és bambulni! Még ha szolga is csak, de azért néha néha lázadhatna!

és hogy került oda a kiszeng? Minek ment oda? Itt most semmi szerepe nem volt? Csak mutogatni magát?