Tegu 2015 febr. 26. - 12:43:51
(1521/9141)
Meg nem igazán érdekli a felesége.
Én inkább azt gondoltam, hogy az ajándékkal köti érzelmileg a testõrt és köszöni meg a hüségét és az infokat. Üveggyöngy. Reménykedjen csak.
K. Judit 2015 febr. 26. - 12:39:05
(1520/9141)
Most vett neki ajándékot, valami fityegõt a nõ. És nem úgy adta át, ahogy egy idegen adná át :))
Ha ideiglenesen nincs is közöttük közeli kapcsolat, én ezt a fiú részérõl bizony ígéretnek venném ....

Tudom, hogy az a másik jelenet régebbi volt, de a tapasztalataim azt súgják, hogy ha két emberrõl elterjed valami (nem minden ok nélkül), akkor annak a szóbeszédnek nehezen lehet véget vetni. Szóval ha nem jutott el Wang So füléig, az kész csoda, vagy csak az az oka, hogy WS ritkán fordul meg a palotában.
Tegu 2015 febr. 26. - 12:29:05
(1519/9141)
Nem csalja, az egy régi jelenet volt 6 évvel ezelõtt, tehát még a WangSoval kötött házasságuk elõtt, sõt, most már a testõrfiu féltékeny is, kérdõre is vonja Yeowont, attól tart, hogy Yeowon érzéseket táplál WS iránt, ami talán igaz is lehet akár.

Én is várom már, hogy SY elolvassa a mérgek-ellenmérgek könyvét, aztán talán elmondhatná WS-nek is, hogy folyamatosan mérgezik a királyt.
K. Judit 2015 febr. 26. - 12:19:11
(1518/9141)
Igen pont a Muskétások jutott eszembe.
(Meg az is szöget ütött a fejembe, hogy miért mászkál pont arrafelé? Ott volt dolga? Vagy odaküldte valaki, vagy még a lánnyal ott volt randija ...)

Különben Wang So nem is sejti, hogy az asszony csalja a szakállas testõrrel? Szerintem tudnia kellene, mert hiszen rajta is kapták. A palotában ritkán fordul elõ, hogy ilyen hírek ne terjedjenek el. Például ezzel is visszazsarolhatná a kedves feleségét.
A mérgezésrõl majd késõbb lesz szó, szerintem meg kell várnunk, míg a lány elolvassa azt a könyvet, amit kapott.
Tegu 2015 febr. 26. - 12:18:13
(1517/9141)
Lehet, hogy pont ez az eset változtatta meg Wookot. Azt mondta a nõvérének, ha õ lenne a király, megváltoztatná a királyi házasságról szóló törvényt.
Én sem találtam egyébként benne semmi szerethetõt, akármire is esküdözött.
Tegu 2015 febr. 26. - 12:15:46
(1516/9141)
Azt mondta WW, hogy a lány szerette.
Egyébként miért nem kaphatta volna meg a király áldását a házasságra? Ha tudjuk annak a lánynak a származását, talán kiderült volna valami, ami valakit veszélyeztetett?
Illiona 2015 febr. 26. - 12:12:50
(1515/9141)
én nem sajnáltam. Ha megkapja a szerelmét, egy ilyen gátlástalan ember ugysem tudta volna boldoggá tenni. Az elsõ kis lehetõségnél a hatalomhoz jutásra eldobta volna!
Wang So soha nem adná a szerelmét a hatalomért? ez a különbség a két herceg között.

A képhez: de egy pillanatra azt hittem, a Gu Family Bookból van az elsõ részbõl a férfi aki szörnyeteggé változott..
A filmben nem tünt ennyire fel, de itt a képen igenis hasonló
Tegu 2015 febr. 26. - 12:12:30
(1514/9141)
De láttunk mi már ilyen jelenetet /Muskétások/, aztán késõbb folytatódott a jelenet.
Valószinüleg kiderül majd, hogy ki akasztotta fel - pl. WSR-ék.

Ez a testõrfiu is kezd titokzatossá válni, ki õ egyébként, honnan került WSR-hez?
Már lehet, hogy tulságosan gyanakvó lettem?:))
K. Judit 2015 febr. 26. - 12:09:36
(1513/9141)
Talán segített neki valaki.
Akár pl. WW.
Láttunk már olyat, hogy szerelembõl ölni - esetleg tett valamit a lány, vagy nem szerette viszont, vagy mást szeretett, vagy elárulta ... vagy, vagy ...
Tegu 2015 febr. 26. - 12:09:34
(1512/9141)
Valószinüleg felakasztották.