Illiona 2015 febr. 21. - 11:07:03
(1281/9141)
igazad van, hiszen õ a fõszereplõ, õ aki mindenek felett kell hogy álljon.
Azt is mondhatjuk, vele adják el a sorozatot.
Az az én egyéni problémám, hogy nem neki szurkolok, már ami IY-ot illeti.

egyébként minden oldal csal OJH-s képekkel van teli, mintha más szereplõ nem lenne, bár van IY is pár képen.

Kép: a töprengõ után itt egy szenvedõ OJH. Azon gondolkodtam, hogy ne "lázadó"-t irjak a kép alá?
Tegu 2015 febr. 21. - 10:35:41
(1280/9141)
Talán kicsit megengedõbbek lehetnénk OJH-val, ahogy eddig láttam, van egy célja, annak rendel mindent alá, egyébként pedig tökéletesen tisztában van a helyzetével, s azzal, hogy meddig mehet el a társ. elittel szemben nyilvánosan.
Ahogy ellentmondott a pénzügyminiszter feleségének, gunyoros megjegyzést tett még az elején Inyubra, amikor pár lépést sem akart megtenni hintó nélkül. Hogy nem fogadott szót a védelmi miniszter feleségének és nem ölte meg a várandós lányt, saját döntése volt, tehát erkölcsileg nincs nála hiba, csak a helyzete ennél többet nem engedett meg.
Illiona 2015 febr. 21. - 09:41:03
(1279/9141)
Egy kis Hancinemás spoileres idézet reggelrõl, persze csak fordítóval:

A 9. epizód JTBC a "Maids", Goo In-yeob (Jeong Yoo-km) adták el, mint a béranya a nemes, Jeong Cham-ui (Kim Jong-soo)

Késõbb Kim Eun-gi (Kim Dong-WUK) létrehozott egy tervet, hogy megmentsék Goo In-yeob. Kim Eun-gi volt egy szolgája, hogy tegye gyógyszer Jeong Cham-ui Liquor, hogy neki elaludni.

Goo In-yeob elfutott, mint Jeong Cham-ui elaludt. Õ a távon találkozott Kim Eun-gi, aki rohant a helyére, hogy megmentse. Azonban Goo In-yeob elrabolta álarcos férfi.

Kim Eun-gi üldözi a csoport gyorsan és célja kardját Chi-Bok, amely fokozott feszültséget a dráma.

Vagyis mielõtt megmenthetné Eun Ki, gondolom a bérgyilkosa a fõnöknõnek elrabolja. Egy nyil is kiáll belõle, remélem Eun Ki lövi le!
Illiona 2015 febr. 21. - 09:37:40
(1278/9141)
Hát töprenghet!

eddig szolgamód, mint egy lelketlen robot minden mocskos dolgot megtett, soha nem emelte fel a szavát az igazságtalanságok miatt, és most õt érte utol, és most nincs aki õt a védelmébe vegye.
Végre megtapasztalja a kiszolgáltatottságot, és és azt mivel jár ha valakit emberszámba sem vesznek.
Innentõl neki csak felfelé van, legalábbis erkölcsileg.
Az igaz, hogy terhes szolgálót nem ölte meg, de ha valaki ellenõrizte volna, akkor megtette volna, a nõ csak amiatt maradt életben, hogy más tudott a kiadott parancsról.
Tegu 2015 febr. 21. - 08:33:15
(1277/9141)
Önmagát sem érti?
:)
Illiona 2015 febr. 21. - 01:13:19
(1276/9141)
Jó éjt!

egy töprengõ OJH: "most akkor mit tegyek"
Tegu 2015 febr. 21. - 00:55:11
(1275/9141)
Most megyek, jó éjt:)
Tegu 2015 febr. 21. - 00:54:49
(1274/9141)
A valóságban Taejo szépen elvonult és nem is akart visszatérni. Annyi volt, hogy haragudott a fiára, TAejongra a testvérgyilkosságok miatt, hát ez érthetõ. De ha jól emlékszem, Taejong csak megelõzte az ellene tervezett gyilkosságot, ami nem szépiti meg az õ tettét, de legalább is megmagyarázza.
Tegu 2015 febr. 21. - 00:49:50
(1273/9141)
Tulságosan jószivü vagy:) Nálam YO tulment azon a határon, hogy nagylelküen megbocsássanak neki, bár IY biztosan megteszi, mert a jóságos karakterek mindig ezzel hangsulyozzák ki nemes lelküket, de én szeretném, ha meglakolna azért, amit tett idáig.
K. Judit 2015 febr. 21. - 00:46:55
(1272/9141)
Ez jó.
Mintha csak az arcáról lehetne felismerni a királyt.
Nem ám arról, hogy hordszéken jön nagy zenebona kíséri, mellette legalább ötven biztonsági ember, plusz még ötven udvaronc, lovasok, a nézõközönség meg arcra borulva félreáll az útjukból.

De azért arra én is kíváncsi lennék, hogy tényleg tisztázzák-e a dolgaikat - egyébként is agyrémnek tartom, hogy két király legyen hatalmon - az öreg vonuljon vissza, és bízza az ügyeket Tejongra. Derüljön ki, hogy OJH is herceg (persze elõtte lépjen ki a titkos szervezetbõl), kapjon egy kis földet meg egy kisebb palotát .... és hagyják végre békén.