K. Judit 2015 febr. 07. - 23:46:07
(781/9141)
Azt hiszem a DY-ban volt, az egyik egy csõre tekert szöveg volt, és csak bizonyos egy vonalba került szavakat olvastak össze.
De volt egy másik titkos szöveg is, ami talán valami kottafélével lett érthetõ.
És még beugrott egy dolog egy madzsong-os játékterembõl is ...
Tegu 2015 febr. 07. - 23:45:57
(780/9141)
Nincs is rajta mit szeretni.
A szeretetet nem lehet parancsokkal és hatalommal megszerezni.
Illiona 2015 febr. 07. - 23:45:03
(779/9141)
Yoon Oknak hiába van meg mindene, az apja pénze és hatalma, egyetlen dolgot nem tud csak megszerezni, hogy akit kinézett fiút, az szeresse õt.
vagy egyáltalán valaki szeresse.

Hiába veteti el magát, a fiú lelke soha nem lesz az övé!
és õ tényleg minden elõkelõség és tartás nélkül dühöng majd.
Tegu 2015 febr. 07. - 23:44:09
(778/9141)
Van egy olyan érzésem, hogy mire a király odaér a nõhöz, aki a levelet irta, a nõt már elteszik láb alól.
Ne legyen igazam, de amikor valakit egyedül hagynak fontos vallomások elõtt, az mindig igy jár.
K. Judit 2015 febr. 07. - 23:40:31
(777/9141)
Nem láttam a 6-ost, most hirtelen azt sem tudom, ki a tanácsos.
Most már azt hiszem érdemes megvárni a szöveget.
K. Judit 2015 febr. 07. - 23:38:13
(776/9141)
Fogadok, nem lesz elég neki, hogy sikerült megszereznie IY võlegényét, meglátta õket kettesben OJH-val, most majd õrá is rá akarja majd tenni a kezét.

Az EK-ban a békát jobban megértettem, mert az apja egy hihetetlen hatalmú hadvezér volt, nyilván arra nevelte, hogy mindent megkaphat az élettõl. Vagy azért, mert eleve kiváltságosnak született, vagy azért, mert erõszakkal mindent meg tud szerezni.
Szerencsétlen erre kapott egy férjet, aki édes volt ugyan, de a nap 24 órájában egy másik nõért sóhajtozott ...

De ez a lány "csak" szimplán irigy, gonosz mindenért, amit nem õ birtokolhat, és állati féltékeny. Még a totálisan kisemmizett volt barátnõjére is.
Illiona 2015 febr. 07. - 23:36:27
(775/9141)
szerintem csak a tanácsos szolgáját akarták megölni, csak mert IY odament, emiatt akarták õt is.
Vagyis a Pénzügyminiszter aktivan részt vesz a titkos csoportban is, és a király felé is hüséget mutat.

a csoportba titovalójában, ezért kellett a börtönt is túlélõ szolgát megölni.

viszont igy két besúgó is van a védelmi miniszter házában? OJH, és a szolgák nõi fõnöke?
még a fátyolos nõ bárki is san beépülõkrõl (hiszen Szolvon elmondta a PM-nek, hogy mit csinálnak titokban) nem tudhatták, mennyit tudtak meg lehet szerintem

(Jobb klikk, másolás, és igy ha elvész amit irok, lehet ismételni :)))
K. Judit 2015 febr. 07. - 23:33:06
(774/9141)
Ilyenkor másold ki Word-be, késõbb el tudod küldeni.
Direkt ilyenekért vezetek én is egy jegyzeteknek való file-t, mert tudom, hogy néha félbe kell hagyni a mondanivalómat egy telefon vagy valami más miatt, így nem foglalom addig is a helyet.
Egyébként a GE után másodszori elküldésnél már szokott mûködni.
Illiona 2015 febr. 07. - 23:25:58
(773/9141)
Yoon OK lesz még rosszabb is a 6. részben,

az egyetlen visszavágás, ami ebben a 2 részben eszembe jutott, hogy milyen jó lenne a IY lenne a király titkos gyermeke, és a tanácsos, Szolvon csak felnevelte volna.
Tudom hogy ez már tényleg csak fantázia, de ekkor mindenki meglakolna: a pénzügyminiszter elszalasztott egy esküvõt, ami a királyi családba röpitené, a szolgák mind felségsértés miatt börtönbe mehetnének,
OJH összevonhatná a szemöldökét (az jól megy neki)
Yoon Ok pedig hajbókólhatna neki élete végéig!
Illiona 2015 febr. 07. - 23:20:08
(772/9141)
Nem hiszem el!

már kétszer megfogalmaztam amit mondani akartam de nem megy át, GE, feladom, majd reggel.