K. Judit 2015 febr. 06. - 13:02:53
(741/9141)
Látom elkészültek a plakátok
K. Judit 2015 febr. 06. - 12:59:37
(740/9141)
Még egy, kell a reklám :)
K. Judit 2015 febr. 06. - 12:58:04
(739/9141)
A legújabb fotó a Blood-ból.
Viszonylag hosszú cikkeket írnak róla, de pont az a baj.
A fordítógép rövidebb mondatait ki tudom következtetni, esetleg más információkkal összekapcsolni, de egy hosszú cikk totál értelmezhetetlen.

A fotóból viszont olyasmire következtetek (miután tudom, hogy a vámpír lesz a jófiú), hogy nyakon csípte õt a kórház nagy hatalmú gazember fõorvosa (vagy igazgatója, még nem tudom), ha nem is vérszívás közben (!), de viszonylag szomjasan .... nyilván a továbbiakban zsarolni próbálja majd.

Kívánom, hogy legyen nagyon jó az operatõr. Ezek a képek sem rosszak.
K. Judit 2015 febr. 06. - 12:19:36
(738/9141)
Úgy tûnik, nem õ, az adatlapján nem szerepel a TDR.
Park Chul-Min-nek hívják, tán azért nincs feltüntetve a szereplõk között, mert csak egy nyúlfarknyi szerepe volt a TDR elején.
Nekem nagyon ismerõs, pedig csak két mozifilmben láthattam.
K. Judit 2015 febr. 06. - 12:05:23
(737/9141)
Ezen én is csodálkoztam, hogy a védelmi miniszter nem egy minden hájjal megkent, vagy élvhajhász kövér, vagy akár katonás külsejû pofa, hanem ez a ravasznak véletlenül sem feltételezhetõ szereplõ, akire még csak nem is féltékeny a felesége....

Majd utánanézek, de gyanús nekem, hogy pont õ játszotta a TDR-ben a sírós fiú meggyilkolt, kissé szellemi fogyatékos apját.
Illiona 2015 febr. 06. - 11:52:13
(736/9141)
szerintem a pénzügyminiszter volt aki beárulta IY apját, ezzel jó pontokat szerezve.
Nagyon bánthatja, hogy rangban a védelmi miniszter alatt van, és most egy ilyen húzással elõbbre léphet.

Azért nem mondta meg egyértelmûen hogy kinek a párján áll, csak mismásolt amikor a másik miniszterrel beszélt, mert a kártyáit nem akarja a számára vetélytárs elõtt felfedni.

A házasságot is inkább csak a nõk szorgalmazzák, a két miniszter most figyel és kivár.

A pénzügyminiszternek vannak titkos ügyei, amit késõbb fednek fel. Lehet hogy OJH az õ embere is titokban.
Tegu 2015 febr. 06. - 11:36:49
(735/9141)
Ugy szoktam nézni, hogy azokat a részeket már eleve többször, ahol valami nem tiszta, ezért vetõdnek fel ezek a kérdések.
Viszont Inyeob apja elmondta a pénzügyminiszternek, hogy információi szerint a kormányba is beépültek már ennek az összesküvésnek az emberei, amin a pénzügyminiszter szörnyülködött.
A védelmi miniszterre azért gyanakszom, mert olyan kis szelidnek és butának látszik:)
A pénzügyminiszter viszont a kiszenget szépen beépiti hozzá, tehát mindent meg fog róla tudni.

Ja, jól megkavarnak, mint mindig, de azért a legnagyobb döbbenet számomra még mindig a TDR-ben volt, amikor kiderült, hogy a mészáros a titkos társaság ideológiai vezetõje.
K. Judit 2015 febr. 06. - 10:51:34
(734/9141)
Igen, arra is volt már példa :)
K. Judit 2015 febr. 06. - 10:49:04
(733/9141)
Szerintem ezt még senki sem tudja. Tudod, szoktak idõben ugrálni ide-oda, de egy sorozat elején még pont az a cél, hogy ne legyen minden világos.
Én még biztos nem tudom, ki hol áll, ki van benne a titkos szervezetben és ki dolgozik a királynak, vagy csak a királynak.
Ezt az elsõ három rész nem tisztázta.
A védelmi miniszter elég dörzsölt, na róla minden rosszat fel tudok tételezni, de hiba lenne csak negatív jelzõkkel ellátni.
(A feleségét meg a lányát inkább, de õk nem politizálnak.)

A pénzügyminiszter lehet, hogy benne van, de talán csak azért, hogy elegendõ információja legyen ahhoz, hogy késõbb hová csatlakozzon. Megvan kötve a keze a fia miatt is.

OJH kész talány, ügyesen beépült a védelmi miniszter házába, ott belenézhet akár a miniszter legtitkosabb feljegyzéseibe is, tudja hová jár, tudja kikkel van kapcsolatban, egy titkos szervezet mûködtetéséhez ezekre nagy szükség van. De azt már nem tudom például, hogy õ csak egy sakkfigura-e a Man Wol-ban, vagy esetleg õ a feje a szervezetnek. (Emlékszel, a TDR-ben egy hentes volt a titkos társaság vezetõje.) Arról nem is beszélve, hogy akár a király megbízottja, sõt a törvénytelen fia is lehetne.

Szóval ezért is nem nézem vissza ezeket a részeket, mert még nagyon az elején vagyunk, egyelõre még csak pár darab van meg a puzzle egyik szélén....
Tegu 2015 febr. 06. - 10:35:18
(732/9141)
"Vagy a származása miatt, vagy politikai meggyõzõdésbõl."
Igen, szerintem is határozott elképzelése van, az megint más kérdés, hogy idõvel nem jön-e rá, hogy eltérnek az elképzeléseik az összeesküvõkkel.

egyik oldal sem ideális, kiváncsi leszek, melyik oldal meggyõzõbb a fejlõdés szempontjából.