Illiona 2015 febr. 05. - 00:44:54
(661/9141)
mentem aludni, ma már minden kötelezõn túlvagyok: egy rész Love & S., egy rész Kedves Szomszéd, 2 rész Shine, és fél 2 hét!
és mind nagyon jó volt, egy másodperc sem volt hiábavaló!
Illiona 2015 febr. 05. - 00:40:40
(660/9141)
igen, a ripacskodás jó szó volt erre a stilusra!

amikor elõször néztem tegnapelõtt és tegnap, akkor nagyon sokallottam és idegesített, de ma ujranézve a két részt szöveggel, már élveztem.

és az emlékkép tekintetében én azt hittem hogy a kereskedõlány, azért nem értettem, akkor erre mondtátok, hogy lehetséges egy hasonmás!
Tegu 2015 febr. 05. - 00:38:34
(659/9141)
A nagyfülü nõ pedig játszott a Hotel Kingben, irtóra idegesitett, ahhoz képest itt jobb.
Tegu 2015 febr. 05. - 00:36:12
(658/9141)
Irtam is délután, hogy nekem ez a bohóckodás sok, a röhörészése soha nem is tetszett, de azt hiszem, hogy õt azért szeretik ilyen átváltozós sorozatokban szerepeltetni, mert az igazi, komoly szerepét viszont jól alakitja, van akinek tetszik ez a váltás, szerintem tuljátssza, ripacskodja a röhörészõs link ostoba szerepét.
De azért kedvelem, csak már alig várom, hogy leleplezõdjön és normálissá váljon.
Illiona 2015 febr. 05. - 00:24:36
(657/9141)
nekem már kicsit sok volt Jang Hyuknak ez a nyafogó, igénytelen stilusa, töménynek éreztem.
A Chunoban ez volt az alap, akkor ez poén volt, de ezt nem lehet kétszer elsütni! Oké, hogy most szerepet játszik, és beépül, de kellett volna néha valami más is, talán majd most lesz ebben változás.

Nekem nem tetszik a röhögése sem, már a Fatedben is nagyon idegesített, és nem tartottam jópofának, inkább olyan sátáninak, -és ezt rossz értelemben gondolom - és itt mintha visszafogottabb lenne kacagásilag, de még nekem ez is sok.
Ha király lesz, kénytelen lesz méltósággal viselkedni, akkor talán elhagyja ezt.
Tudom, hogy épp emiatt az idétlen röhögése miatt nagyon sokan viszont szerették õt!
Tegu 2015 febr. 05. - 00:21:56
(656/9141)
Vissza kéne nézni, de mintha WSR tudna arról, hogy az a tükör a kereskedõházban van. Honnan tudja? Volt vagy van valami kapcsolata a kereskedõházzal vagy csak a készitõtõl tudta meg?
Tegu 2015 febr. 05. - 00:18:29
(655/9141)
Az álomkép Wang Wook emléke lehet a szerelmérõl, aki a király felesége, majd öngyilkos lett. A nõvére is ismerõsnek tartotta a lányt, aki szerinte is "ugyanolyan, mégis más." Esélyes egy ikertestvér vagy maga a lány, ha elveszitette az emlékezetét.
Nagyon titokzatos ez a hasonlóság.
Tegu 2015 febr. 05. - 00:13:13
(654/9141)
Viszont azt is tudja, hogy WangSo fiunak hiszi a lányt és valójában a tükör érdekli, ezt elfecsegte neki a nagyfülü rugdalózós nevelõnõ.
Illiona 2015 febr. 05. - 00:13:07
(653/9141)
nekem még az nem tiszta, hogy vannak ilyen álmodozásszerû képek, hogy a mezõn sétálnak, és virágok vannak a lány kezében!
Énszerintem ez soha nem történt meg, mintha mindkettõnek ez olyan ábrándkép lenne!
Most lehet hogy visszanézem majd az 1-2 részt már van rendes magyar felirat!
az elsõ 2 rész fõleg zavaros volt, sok volt az uj arc, és szituáció, és a pénteki Maids még olyan messze van!
Tegu 2015 febr. 05. - 00:08:21
(652/9141)
Bár, már az elsõ részben is aggódott, hogy akkor most kinek fog segiteni a nõvére?
Akkor is tett egy keserü megjegyzést a királyi kényszerházasságokra, s közölte, hogy ha õ lenne a király, eltörölné ezt az intézményt.