Tegu 2015 jan. 15. - 11:18:41
(181/9141)
"Elgondolkodhatnál azon, hogy miért nem voltál képes magad mellé állitani õket'
Tegu 2015 jan. 15. - 11:17:08
(180/9141)
Közben egy kis lelkizés a CSillagfiuból, ami aratott a dijkiosztókon
Szabadforditásban:

"Mielõtt bosszut forralnál a téged körülvevõ emberek ellen, mert nem állnak melléd...
Tegu 2015 jan. 15. - 11:09:04
(179/9141)
Igen, valahogy igy, bár idõrendben kicsit konfuz, ugy gondolom most, hogy a véres levelet a Miladynél kapta vagy szerezte a herceg, azt lemásolták a testõrök ill. a mesterük, s azt a levelet vitte el DH KJJ-nek, amit KJJ nem tartott bizonyitéknak, széttépett, miközben KJJ otthonában megrendezték a cirkuszt és az eredeti levelet is megszerezték.
A herceget közben átszállitották Milady volt buvóhelyére, ahol a szerencsejátékterem is volt, s KJJ-t odacsalták, hogy kezében a késsel találjon rá a katonaság. A hercegrõl pedig közben kitalálták a részeges szerencsejátékos történetet.
A hercegné pedig pillanatok alatt vette a jelzést.
Igy tudták kijátszani KJJ zsarolását.

Ahogy olvasom a történelmi hátteret, jól lavirozott ez a KJJ, meguszott mindent. Tulajdonképp nagyon jól látta a helyzetet, Injo alkalmatlan, kiszámithatatlan, a nagy baj vele az volt, hogy õ is helyzetbe akarta hozni magát, ami valahol érthetõ: /valamelyik sorozatból irtam ki/

"Ha meg akarod változtatni a világot, hatalmat kell szerezned, mert a hatalommal nem rendelkezõk hangját nem hallja meg senki."

DH itt határozta el, hogy a herceg mellé áll
K. Judit 2015 jan. 15. - 10:19:33
(178/9141)
Persze, hogy nem kerek még, hiszen még hátravan öt rész.

Lehet, hogy a levél, amit KJJ házában találtak, a lista volt, hogy kik vettek - volna - részt az árulásban. És ezt szerezték meg úgy, mintha a 300 nyangért mentek volna. Aztán odaadták DH-nak, aki átadta KJJ_nak.

Ezt majd pontosan le fogják vezetni
Ha jól emlékszem, most a testõrök bevonulnak a börtönbe, DH szolidaritásból velük tart.
K. Judit 2015 jan. 15. - 10:13:48
(177/9141)
Azt hiszem, az nem a hercegné volt, hanem a volt királyné. És a nõ, aki térden állva sírt, az igazi Miryung anyja volt.
Neki nagy szerepe volt a tragédia elõidézésében, nem csoda, ha bûntudata van.

KJJ levele, amit a herceg megszerzett MR-tól, szerintem a megbízás volt. (Nem mintha MR-ot érdekelte volna KJJ, de szövetkezett vele, hogy a herceget minél hamarabb megtalálja.)
Most egy pillanatra keverem azzal a listával is, amit DH átad KJJ_nek. Ezt majd lehet, én is újranézem, de egyelõre nem merek egyetlen videómegosztó oldalt sem kinyitni, elõbb meg kell javíttatni a masinámat.
Tegu 2015 jan. 15. - 09:10:32
(176/9141)
Most két jelenetet ujranézek, az egyik az, amikor a hercegné egy siró nõvel beszélget, aki bünösnek érzi magát MR halála miatt /kutban halt meg/ de ez egy bevágás volt, nem tudom,ki volt ez a nõ, az udvarhölgye?. A másik jelenet ez a levél.
Egy véres levél kiesett a herceg zsebébõl, amit DH felvett a földrõl és megmutatott a mesterüknek/miniszternek, de ez milyen KJJ levél volt, mikor egy levélért betörtek KJJ házába, miközben KJJ már a királyi palota elõtt álldogált.
Igen, azt nem láttuk, mikor és hogyan szerezte meg a herceg a hercegné DH-nak irt levelét.

Érzem én, hogy még nem kerek a történet.
K. Judit 2015 jan. 15. - 00:41:01
(175/9141)
Ezek szerint utolértelek, a hetediket még megnéztem.

Még mindig nem árulom el mit tett MR, mert még mindig tartogatnak valamit. (Szerintem elég jól van adagolva a feszültség.)

Valószínûleg az egész tõrdöféses jelenetet mutatják majd kicsit hosszabban is, hiszen a levelet csak sikerült a hercegnek elvennie MR-tól, amit szintén nem láttunk. (KJJ levelét.)

Én is azt hiszem, most mondott le végleg az elsõ szerelmérõl DH, és a herceg is. És bár újra elbocsátja a herceg, már figyelembe veszi a felesége kívánságát, mégsem tud tõle megszabadulni.

(Valami baj van a gépemmel, remélem sikerül idõben rendbehozatnom.)
K. Judit 2015 jan. 15. - 00:28:04
(174/9141)
Köszi, majd benézek oda :)
Tegu 2015 jan. 14. - 22:01:46
(173/9141)
Lehet, hogy csak beleképzelem, de mintha a levél elégetésével lemondott volna a szerelmérõl is DH.
Tegu 2015 jan. 14. - 21:56:09
(172/9141)
TTM 7. rész

Jól meglepõdtem, ez mozgalmas kis epizód volt.
Szóval Mi-Ryeong nem is Mi-Ryeong volt, hanem a szolgáló, de hogy mi volt a háttérben, nem tudni még.
Másik furcsaság volt az, ahogy hagyta magát megszurni a herceg, bünhõdni akart és ennyire megbánta, amit tett a lány ellen? Ez valahogy tulzásnak tünt, kiismerhetetlen ez a herceg. Elveszett volna az emberei nélkül már régen.

DH viszont szépen összefoglalta, mi volt a baja a herceggel, elsõsorban féltékenység.