K. Judit 2017 márc. 13. - 12:44:56
(8201/9141)
Ez a festmény meg úgy néz ki, mint egy mai 3D-s háttér ...
K. Judit 2017 márc. 13. - 12:30:19
(8200/9141)
Nem tudom mit csinált a DY óta, de most végre minden felgyülemlett dühét beleadhatja ebbe a mészáros szerepbe. Jól is csinálja. És jól is néz ki....:((
(Fura, a hangjáról ismertem föl, pedig csak a KHT elsõ harmadában játszott.)
K. Judit 2017 márc. 13. - 11:20:09
(8199/9141)
Ha belefér igen nézd meg, sok mindenre választ ad. (Még nem láttam teljesen, csak kb. a feléig, de már így is világosabban látok.)

Az a szerencsétlen rongyos kislány is hozzájárul a tragédiához akaratlanul, de ahogy az lenni szokott, a pofonok csak keményebbé teszik.
Nem az a típus, aki csak úgy beletörõdik a nyomorba, meg abba sem, ha nem veszik emberszámba. Ezért aztán lehet, hogy gonosszá válik.
Talán rivális lesz ..., de lehet, hogy csak pótlék :((

Én is az ilyen filmeket szeretem jobban, azok a filmek, amik a palotában játszódnak, tele vannak intrikákkal, árulással, gyilkossággal anélkül, hogy kimozdulnánk onnan.
Ebben minden megvan, a gyönyörû tájak, szép festmények, költemények, gyerekek (de már nem tíz év alattiak), szerelem, féltékenység, idõutazás, egy kis történelem ... szóval jó nézni.
Cafee. 2017 márc. 13. - 11:02:43
(8198/9141)
Akkor ha belefer nezzem meg a 4. reszt is?
Nem tudom, mit esznek ezen a non szinesznokent. Na majd meglatjuk.
Nekem eddig tetszik, pont ilyenhez volt kedvem.
Koszi a linket, megprobalkozom azzal, mert irto zavaro, ha percenkent leall. Itt is kapkodjak a feliratot rendese
K. Judit 2017 márc. 13. - 10:21:02
(8197/9141)
30 részes lesz, de szerintem még most megy.
Nem lehet tudni, mire jött rá, mert amikor ájultan fekszik a kórházban, álmában kerül vissza (ill. önkívületben) abba a faluba, ahonnan késõbb el kellett mennie. Tehát érzi, hogy valami köze van a festõnõhöz, de gondolom nem ért mindent. Csak azt, hogy tovább kell kutatnia ...

A 4. rész elég durván kezdõdik, viszont választ ad a múlttal kapcsolatos kérdésekre, pl. hogy miért kellett a családnak elmenekülnie, eltitkolni, hogy a lány festõ volt stb.
A király már kezdi megmutatni rosszabbik oldalát, nagyon gyáván viselkedik, tisztára hasonlít a jelenbeli professzorhoz. Majd késõbb befejezem, remélem nem lesz több mészárlás.

Nem olvastam még hsz-eket, a Soompinak is csak az elsõ három oldalába néztem bele, aztán elegem lett LYA istenítésébõl, de még csak a szereposztásról volt szó.

(Mindenesetre - bárki finanszírozta is - gyönyörûek a drónos felvételek, visszaköszön egy csomó helyszín, még a kisfestõ is eszembe jutott az egyik jelenetben .... õ jóval késõbb élt (ha jól emlékszem Yi San uralkodása idején), mint ez a Shin Saimdang. Nyilván csak egy kikacsintás volt egy - szintén híres - festõre.)
Cafee. 2017 márc. 13. - 09:35:08
(8196/9141)
Arra meg nem jott ra, hogy Saimdang hasonlit ra?
Cafee. 2017 márc. 13. - 09:32:59
(8195/9141)
Olvastam hozzaszolasokat, nagyon jajongtak azon, hogy meghamisitjak a festonorol kialakult kepet a kinaiak kedveert, mert ebbe a filmbe eleg sokat invesztaltak a kinaiak. Lehet, hogy a jelenkori esemenyek nem is lesznek kozeppontban, hany reszes is ez a sorozat? Mindjart megnezem.
K. Judit 2017 márc. 13. - 08:54:10
(8194/9141)
:)
Nem akartam mindent tövirõl-hegyire leírni éjfélkor, csak amire rákérdeztél, meg ami beugrott, hogy fontos lehet ...
(Az viszont tényleg kiesett, hogy ajándékba megkapta a képet. Eléggé elcsodálkoztam, mikor megmutatta a kövér nõnek.)
K. Judit 2017 márc. 13. - 08:44:18
(8193/9141)
Biztos a férje volt, akinek a hátán felkapaszkodott. Nem volt róla szó azóta.
K. Judit 2017 márc. 13. - 08:41:25
(8192/9141)
Igen, mindenesetre eleinte a nõ Ji-yoon (?) fõ motivációja az, hogy bebizonyítsa, a képet nem az a bizonyos Angyeon festette, így majd visszaszerezheti az állását, vagy legalábbis tisztázza a nevét. (Mert ugye megvádolták, hogy egy fontos megbeszélés közben shoppingolt Bolognában ...)

Késõbb persze egyre gyanúsabb lesz neki, hogy honnan tud dolgokat, amit még le sem fordítottak a naplóból, hogy lehet a kezén sebhely, amikor a 16. században sebesült meg???
Mondjuk ezekre a dolgokra én is kíváncsi leszek, ezzel, hogy bizonyos szereplõk a jelenben is, a múltban is szerepelnek, eléggé megkavarnak .... még nem lehet tudni, van-e jelentõsége.