Téma: Diablo

8/10
nefefe jan. 18. 10:37:19 8/10
(5/5)
Azt mindig díjazom, ha a fél film spanyolul van, és nem feliratozzák… Gyakorlatilag ezek a részek érthetetlenek. Lehet, hogy nem annyira fontos, de felettébb idegesítő. Amúgy a film teljesen rendben volt, érthető és követhető a cselekmény, sok látványos akciójelenet van benne, persze sokszor – mint ahogy az lenni szokott – sok túlzással, és szinte nincs benne unalmas rész. Azért az meglátszik egy jeleneten, ha két, szinte egyenrangú harcművész harcol egymással. És milyen praktikus a befejezés is… mindkét ellenség halott… vagy nem? Összességében szerintem ez Adkins egyik legjobb filmje, érdemes megnézni.
6/10
Zimka jan. 09. 23:20:08 6/10
(4/5)
OFFOS.....ha most a hátsó ülésről felhajol a srác..........akkor befejeztem a filmet!!!...... mondtam!!....hát megint bejött ez az idióta rendezői fogás, hogy két ember beül a kocsiba.........és a hátsó ülésről......a gonosz egyszercsak felül!! ........de azután mégis végignéztem:((
végül is lendületes egy film, rengeteg látványos bunyóval és ha az ember eltekint az ilyen és például a gyémántos együgyüségtől ott a darálóban......és egy kicsit a névnapján pezsgőzik közben..........akkor nézhető
7/10
ForgácsAntal jan. 09. 12:22:01 7/10
(3/5)
Szerintem pedig jó film. Az Abduction óta nem láttam jó filmet Adkinstól. Sajnálom szegényt, hogy a neki jól álló szerepeket rásózzák az otromba Dave Bautistára.
5/10
pihes jan. 07. 14:01:07 5/10
(2/5)
Jobb mint pl. a méhész című, de nem voltam tőle elragadtatva ÖT/TÍZ
frenchbullie jan. 03. 06:37:24
(1/5)
Üdv! Scott Adkins tökéletes harcművész, és jóképű férfiember, ez tény. Le a kalappal előtte! De a film nem indokolja a 8-as tetszési indexet, attól tartok. Vannak olyan filmjei, ahol a történet is jó. Ez nem az.
SPOILER-féle

Nekem időnként az örökbecsű "Luke, én vagyok az apád!" jutott eszembe, ahogy próbáltam nézni a filmet, és jókat mosolyogtam magamban:-)