amp.ulla 2008 máj. 21. - 20:17:47
(123/463)
Aerosmith - dream on volt ma....
amp.ulla 2008 máj. 21. - 20:16:54 Előzmény davidos15
(122/463)
***SPOILER*** PÓTOLVA
A vadász
Lényegében egy sorozatgyilkost keresnek, aki olyan nõket támad meg, akik valaha áldozatul estek volna nemi vagy egyéb erõszaknak, de ellenálltak. A gyilkos neve George Marks, és áldozatait a gyilkosság elõtt kifulladásig kergeti az erdõben, fehérnemûre vetkõztetve és a halál után levágja a fejüket, amiket - ebben a részben ismeretlen helyre - elvisz magával. Lily nagyon magáénak érzi az ügyet, majdnem sikerül kicsikarnia a vallomást, de sajnos George szabadon távozik. Úgy válik el a nyomozótól, hogy egyszer még fognak együtt vadászni az erdõben.
The woods (nincs magyar címe, annyit tesz, hogy az erdõ)
Egy ház udvarán kilenc nõi koponyát találnak, melyeknek szemüregébe valaki gombszemeket helyezett. Mindegyik koponya egy olyan ház felsõ ablaka felé van fordítva, melyben egykor, még 72-ben megöltek egy nõt, Simone Markst. Kiderül, hogy a nõ a sorozatgyilkos George Marks anyja volt. Mostoha módon nevelte gyermekét - sokszor úgy nevezte, hogy a sötétség. Amikor a fiú 12 éves volt, el akarta küldeni egy nevelõintézetbe. A nevelõtiszt nagyon furcsának tartotta a nõt, fõleg viselkedése miatt. Kihallgatták George egykori szomszédját, akivel morzejelekkel kommunikált. A fiú furcsa dologra lett figyelmes egy nap: az anya meglocsolta az ablakban levõ virágokat, amikor õ elõtte állt, de keresztülnézett rajta. Ekkor tudjuk meg, hogy Simone vak volt. Ezt nem tudta senki csak George. Mindeközben a szabadlábon lévõ George felhívta Lilyt, és megkérdezte, hogy tart-e az ágya mellett képet az anyjáról, ahogy a többi áldozatról is, akinek megnyitja az esetét. Kicsit idegtépõ, mert õ úgy tûnik George mindent tud Lilyrõl. Kiderül az is, hogy valakik aznap éjjel betörtek a házba, hogy kirabolják. Egy régi erõszakoskodó és a nevelõtiszt. Mindketten megijedtek a vak nõtõl és elmentek. Hirtelen sötét lett, amit a nõ észrevett, felcsendült George kedvenc dala az emeleti szobában és a nevelõtiszt elrohant. A telefonbeszélgetésbõl kiderült, hogy George azért ment vissza, hogy megölje az anyját, de nem õ volt az egyetlen. Az erõszakoskodó is visszament, hogy megerõszakolja a nõt. Ezt állítólag George végignézte. Majd miután rájött, hogy az anyja nem is igazából vak, csak hisztériás vaksága van, lelõtte. Aznap estére találtak egy nõi holttestet is, aki George egyetlen korábbi túlélõje volt - és most bosszút állt rajta. Lily mindeközben visszamegy a házhoz egyedül és felfedezi a falfestést, ami miatt George szobáját erdõnek nevezte el. Visszatér George is ér üdvözli a nõt, hogy együtt vadásszanak az erdõben. Kíváncsi a részletekre Lily életébõl, ahogy Lily is kíváncsi George indítékára. Kiderül, hogy az áldozatait miért vetkõztette le, miért tett gombszemeket a koponyájukba - vakság - de az csak késõbb derül ki, hogy miért futtatta õket kimerülésig. Az anyját nem üldözték, hanem õ futott. De George is kérdez, mégpedig azt, hogy mi volt Lily indítéka arra, hogy nyomozó legyen. Kiderül, hogy 8 évesen egy este az anyja italért küldte, de egy férfi követte és megverte a pénzért, miközben nevetett. Lily az anyját hibáztatta ezért. Lily rájön, hogy George nem csak végignézte az erõszakot, hanem amikor aznap éjjel a férfi leteperte az anyját, a nõ azt kérte, hogy ne az erdõben, hanem a vécében. A csávó a kissrácot erõszakolta meg, és ezért futott el George. Közben Stillman és Scotty fölhívja Lilyt, de George veszi fel és megtudunk pár részletet az õ múltjukról is. Végül Lily megöli a felnõtt George-ot.

nagyjából ennyi, ha valahol zavaros, vagy kérdésed van, én itt vok....
bocsi h nem a hétvégére, de tanulok és alig tudom beosztani az idõmet...télleg sorry....
mangel 2008 máj. 21. - 17:03:27
(121/463)
ajj nekem is kéne annak a számnak a címe meg hogy ki dalolja:)
zsanna75 2008 máj. 21. - 16:22:19 Előzmény kevinspéci
(120/463)
Hali,

Valaki megírná nekem mi volt a mai rész zárószámának a címe,elõadója?
kevinspéci 2008 máj. 21. - 13:18:41
(119/463)
Francba! Tuti nekem is vannak az ágyamban.
davidos15 2008 máj. 21. - 12:32:59 Előzmény amp.ulla
(118/463)
hát egy kicsit már elkéstél a hétvégével, de azért még reménykedem, hogy leírod
davidos15 2008 máj. 17. - 14:41:01
(117/463)
nos, hát az a helyzet, hogy e közül a két rész közül sajnos egyiket sem láttam, mivel csak a mostani ismétléstõl néztem a sorozatot(2007 szept., okt.) és ugyebár ezt a két részt kihagyták, úgyhogy nagyon megköszönném, ha leírnád mind a 2rész tartalmát, de legfõképp arra vaok kíváncsi, hogy mi köze van Lillynek ehhez az ügyhöz, vagy mire emlékezteti a gyerekkorából?...és kösz, hogy leírtad a pontos linket, majd megnézem csak pillanatnyilag nincs rá idõm :)
amp.ulla 2008 máj. 17. - 09:12:42 Előzmény davidos15
(116/463)
szóval, az a helyzet, hogy ez a rész egy másik résznek a folytatása, amit nem tudom, hogy láttál-e (2. évad 9. rész - A vadász/Mind hunters). ha nem akkor azt is leírom neked részletesen (már amennyire emlékszem rá), meg a folytatást is. csak jelezz vissza, és még a hétvégén meglesz, remélhetõleg.
amp.ulla 2008 máj. 17. - 09:08:10 Előzmény davidos15
(115/463)
itt a linkje, a többit meg úgyis kidobja hozzá oldalt. http://www.youtube.com/watch?v=kZVkEkkJdOs
érdemes megnézni a feltöltõ profilját is mert rakott még föl pár epizódot szétkrekkelve, de van valaki más is, aki ilyet csinált, azokat is belinkelem neked:
http://www.youtube.com/user/rebsgrl
http://www.youtube.com/user/seriefan1980
10/10
tibet95 2008 máj. 16. - 16:19:38 10/10 Előzmény amp.ulla
(114/463)
igen nagyon szépen köszönöm a segítséget :)
davidos15 2008 máj. 15. - 21:31:44
(113/463)
jaaa...és mit kell beírni a Youtube-on, hogy ezt a részt találjam meg, vagy milyen cím alatt van itt?
davidos15 2008 máj. 15. - 21:28:46
(112/463)
vki leírná részletesen ennek 2.23.rész tartalmát, ha lehet akkor azt is, hogy mindehhez az ügyhöz miköze van Lillynek, meg hogy miért emlékezteti ez az ügy a gyerekkorára...nagyon hálás lennék, egy kicsit összegabajodtam ebbe a sok információba, mert egyszer errõl, egyszer arról írtok, persze nem baj, csak hogy mégis világos legyen
amp.ulla 2008 máj. 15. - 19:30:40
(111/463)
mármint a mai rész, vagy amirõl beszélgettünk?
(mai: 2. évad 22 rész,
ami a szóban forgott: 2. évad, 23. rész)
remélem tudtam segíteni...
10/10
tibet95 2008 máj. 15. - 19:13:47 10/10
(110/463)
vki tugya hogy ez hanyadik évad és hogy hanyadik rész ?
köszi a segítséget
Happydee 2008 máj. 15. - 15:07:46
(109/463)
szia!
Idõközben rátaláltam,alapból szinkrons csak nem vették le róla az eredezi hangokat,így most két nyelvû.
Köszi,hogy megnézted!
amp.ulla 2008 máj. 15. - 15:03:13
(108/463)
nem egészen úgy volt, ahogy írtad.....Lily kislány korában este elment, h piát vegyen az anyjának és egy idegen férfi megverte a pénzért. ezért is romlott meg a viszonya az anyjával, mert kiszolgáltatta õt, csak úgy mint George-ot a saját anyja. Ja és ami a honlapodon van, hogy megtalálták a Simone holttestét, az nem az övé volt, hanem egy korábbi túlélõé George áldozatai közül, akit az a szemét bosszút állt. bocsi h kijavítottalak.........am ez a rész angolul fent van youtube-on, öt részre vágva.
amp.ulla 2008 máj. 15. - 14:56:53
(107/463)
sajna lemaradtál róla és én kerestem részeket, de csak angolul találtam és magyar felirat a világon nincs........persze az is lehet h én kerestem rossz helyen.
Happydee 2008 máj. 15. - 06:41:30
(106/463)
Sziasztok!
Bocs,hogy csak igy betörök,de lenne egy nagy kérdésem: 2.18-as rész már volt?Ha igen akkor honnan tudom le tölteni.Elõre is köszi!
davidos15 2008 máj. 13. - 21:34:45
(105/463)
nagy kár, hogy nem adják le ezt a részt...legalább akkor késõbbi idõpontban adták volna le...no de mind1
davidos15 2008 máj. 12. - 19:43:13
(104/463)
hát sztem is attól csak jobb lesz egy rész, ha durvább(és pont az ilyen jó részeket hagyják ki)...azt még mondjuk megértem, hogy nem akarják a durvább részeket délutánonként leadni, mert hát megbüntetnék õket, mondjuk engem nem naon zavarna, csak adnák le(gondolom azért nem adták le azt a 3 részt a 2.évadból, meg egyet az 1.évadból, mert kb. azok is durvábbak lehettek, de biztos, hogy nyugalmasan meg lehetne nézni õket),csak azt nem értem, hogy akkor mér nem képesek leadni vmilyen késõbbi idõpontban, akkor legalább felvehetném, úgy fel tudnak idegesíteni, amikor ennyire idétlenek...vki legyen szíves leírni, hogy mik derülnek ki Lilly múltjáról ebben a 'kihagyott' részben, és ha lehet, akkor a rész tartalmát is... elõre is köszi