Téma: Don Juan

10/10
Tomaki márc. 06. 10:03:55 10/10 Előzmény Tomaki
(2/2)
Volt szerencsém újra megnézni a Don Juant. Most még jobban tetszett. Tegnap nem fent, az utolsó sorban ültem, így láthattam Udvaros Dorottya "tükörkép"-ét a végén: a legszebb jelenet volt. És természetesen most felfedeztem a darab legelején is, a nyitóképben. (Lentről nem takarta az arcát a "fejfedő".)
Nagyon sok fiatal tehetség van a Nemzetiben, s olyan jó, hogy ilyen rendkívüli rendezésekben játszhatnak! Gratulálok Mindenkinek, akinek része van a Don Juan sikerében!
10/10
Tomaki febr. 23. 00:52:10 10/10
(1/2)
Szerettem minden percét ennek az előadásnak!
Udvaros Dorottya előtt meg sokadszorra emelem kalapom. Most épp azért, mert elvállalt egy olyan szerepet a Don Juanban, ami szinte semmit nem ígérhetett Neki (a két és félórás előadásból a legvégén adatott meg Neki egyszer pár perc, a színpadon volt, de mégsem), viszont Udvaros Dorottya alázata által mégis sokat adott nekünk a nézőknek, s ezáltal - remélem - Neki is. A darab csúcspontja egyértelműen az Ő monológja volt az előadás végén. Most is kiráz a hideg, annyira megrázóan szép volt!
Sajnos nem a földszinten ültem, így a "tükörképet" nem láthattam. Viszont a meghajlás során megállapítottam, hogy még mindig Dorottya a legszebb színésznőnk!