Téma: Dr. Csont

10/10
follia 2010 máj. 21. - 16:09:01 10/10
(1565/28805)
tudjátok, mi lett volna még romantikus, ha már nem csókolták meg egymást - mert persze, értem én, hogy akkor biztosan nem bírtak volna elszakadni egymástól.
Booth - ha már úgyis fogja Brennan kezét, fölemeli, és azt csókolja meg. ez sokat elárult volna. meg még többet, hogy Brennan hogyan reagál...
10/10
follia 2010 máj. 21. - 16:05:02 10/10
(1564/28805)
ez a pasi (HH) szerintem szívat minket, és élvezi! xD
10/10
pluhildi 2010 máj. 21. - 15:43:25 10/10
(1563/28805)
már nem tudom hol olvastam errõl a szálról, de majd utánajárok, hogy jól emlékeztem-e és nem csak félretájékoztattalak titeket

tetszik ez a sebesülõs történet és sajnos bennem is motoszkál a kisördög, hogy ha Booth nem is vagy nem annyira (a hadseregben is vannak nõk) de Bones igenis ki lesz téve kisértésnek és ugye tudjuk hogy õ ha kell kielégíti egyéb irányú szükségleteit is és nem lacafacázik

ráadásul HH azt pedzegette, hogy nagy változások lesznek és talán nem egyedül jönnek vissza + még hozzáteszi, hogy néhány visszatérõ szereplõ is felbukkan a következõ évadban. így hangzik eredetiben:
“There will be big changes.”Big as in, maybe B&B don’t come back alone big? “Perhaps not alone,” Nathan teases, adding, “There’s a potential for a new recurring character or two next season.”

mondjuk én borítékolnék egy Hodgela bébit mert ez lenne logikus, de ez az irány nem igazán tetszik.
na mindegy messze van még.....
STKAKTUSZ 2010 máj. 21. - 15:42:01
(1562/28805)
---spoiler---

Jaaaj egyszerûen KELLETT volna oda az a csók:) Azt vártam, hogy mivel úgyis egy évre elválnak, gyakorlatilag semmi vesztenivalójuk nincs, és legalább búcsúzóul megcsókolják egymást, de nem... mondjuk abból a szempontból megértem, hogy akkor biztos nem tudtak volna elmenni. De azt reméltem, hogy jobban kihozzák a párhuzamot az üggyel, mert ugye ott is pont egy évvel ezelõtt még minden a legnagyobb rendben volt az áldozat és a gyilkos között, és most meg... így megváltozott minden, hogy egy évig nem találkoztak. Ez így most nagyon durva befejezés volt. Brennan elég sok dolgot kimondott, de hiányoltam közte és Booth között 'A' beszélgetést arról, hogy akkor most mi is lesz. Mert amit a padon kaptunk, kb nem volt semmi, egyikük sem volt igazán õszinte. De a végén annyira édes volt, ahogy megbeszélték, hogy pontosan egy év múlva találkoznak:)

Cam 'Oh my God' beszólása nagyon nagy volt, a legjobb az egész részben:D pont ezért is reméltem, hogy lesz valami fontos B&B között a végén, legalább szóban vagy ilyesmi... még annyit se mondtak ki, hogy hiányozni fognak egymásnak:S jó, tudom, ahogy õk ketten egymásra néznek az száz szóval felér... de ezúttal nem:P HH nem normális:D Sztem a 4. évad fináléja után ez a rész... oké, hogy megint elõjött az egy év, de akkor is... Huh hát én is úgy vagyok vele, hogy legalább nem fogok megõrülni a várakozásba. Jah és a promóról azt gondoltam, elég langyosra csinálták ahhoz képest, hogy évadzáróhoz készült. Hát most már látom miért:) Na jó, annyira nem vagyok dühös, csak nem értem, hogy egy rajongónak miért kellene imádnia ezt a részt... Annyira sztem nem volt jó, évadzárónak meg pláne... Még csak az az érzésem sincs, hogy akkor most ezek ketten annyira várnák, hogy vége legyen annak az egy évnek. Ebben a 40 percben hangyányit sem haladt elõre a kapcsolatuk. Volt valami ebben a részben, ami nagyon nem volt a helyén...:S

Hát majd nézegetem a spoilereket a következõ évadra. Mintha gyakorlatilag reboot-olnák a sorozatot, nem nagyon tetszik ez nekem... nem szeretném látni, ahogyan újra felépítik azt, amit már egyszer felépítettek, és most egy évvel eltörölnek. Bones egy évig az ásatáson, antropológus kancsikkal körülvéve, zéró szociális kapcsolattal? Booth egy évig a hadseregnél, ahogy testét-lelkét adja a hazájáért? Egy év pont elég arra, hogy amikor újra találkoznak, annyira különbözõek lesznek, mint amikor legelõször találkoztak. Nem nem. Annak tudjuk mi lett a vége... Mondjuk Brennan-nek remélhetõleg tényleg jót fog tenni egy kis külön töltött idõ, hogy jobban rálásson a kapcsolatukra. Az is tetszett, hogy mintha kicsit megváltozott volna valami: már nem a gyilkosságok jelentették a kitérõt az igazi szenvedélye, a kutatás mellett, hanem fordítva, hiszen erre az egy évre tekintett úgy Bones, mint egy kis "kalandra", ami után majd visszajön és folytatja amit csinál, ami a dolga, vagyis a partnerséget Booth-al és a gyilkosságok megoldását. Ez fordítva is igaz, a hazafias Booth azért mostmár nem katona, hanem FBI-ügynök, és ez az elsõdleges, attól még, hogy elmegy egy évre. (Mondjuk nyilván nem menne, ha Brennan maradt volna- Daisy-nek igaza van, visszatartották volna egymást. Ha mindketten maradnak kettejükért, valahol tudat alatt sztem sosem bocsátották volna meg ezt a másiknak, vagy lelkiismeretfurdalásuk lett volna, hogy visszatartották a másikat. Végülis így a legjobb, tényleg. Megígérték, hogy várnak egymásra, és nem hiszem, hogy ahova mennek, ott nagyon lenne lehetõség ismerkedésre- és így nyilván vége a dolognak Andy-vel illetve Dr.Bryar-rel is, hála az égnek).

Elõször nagyon ki voltam akadva, és úgy írtam meg a kommentet, aztán megnéztem még egyszer a részt és kicsit finomítottam rajta...:D Nem, jó volt ez így. És bár azt a csókot nagyon hiányoltam, tényleg nem tudtak volna úgy elmenni... talán majd ha hazatérnek:) (a remény hal meg utoljára:P) Jó hosszú lettem, sry:)
10/10
follia 2010 máj. 21. - 15:18:43 10/10
(1561/28805)
nekem eszembe jutott még egy verzió (de be kell látnom, hogy csak korábbi sorozatos tapasztalatokból építkezem, és ilyen téren elég szegényes a fantáziám - sajna... :( )
szóval: eltelik 1-2-3 hónap, látjuk, ahogy Brennan és Daisy ásnak... :) Brennan-nek bármikor eszébe juthat hazamenni, mert ahogy mondta valamelyik részben, õ egy vállalkozó, és azt csinál, amit akar. de mivel nem egy csélcsapság, ezért nem hagyja ott csak úgy hirtelen az ásót, lapátot, hanem tartja magát. mígnem jön a hír, hogy Booth megsebesült (de azért nem olyan nagyon!!!), és erre felül az elsõ gépre, és elmegy hozzá - ha nem is Afganisztánba, de akár még oda is - mert nem tudja pontosan, hogy mennyire súlyos, stb... (OK-OK, ez a verzió elég magas költségvetésû epizód lenne...) szóval Afganisztánban mítingelnek, kiderül, hogy Booth nem maradhat a csatamezõn, mire Brennan eldönti, hogy inkább õ is hazamegy, mert ______ (és akkor itt kitalál egy olyan indokot, ami nem annyira átlátszó).

én nem akarom, hogy elteljen egy év!! olyan nincs, hogy egy egész év alatt nem változik meg semmi két ember között! és mégha a katonai táborban nem, vagy csak alig lesznek nõk, addig az ásatáson simán lesz egy rakás pasi... és egy év, az egy év... :) szóval nem lesz ez így jó!

honnan van az az info, hogy elõtérbe kerül Booth családi élete?
a mostani részben jó volt látni Parkert, imádnivaló az a kissrác, de hogy mi értelme volt beletenni...? :)
10/10
memari 2010 máj. 21. - 14:17:20 10/10
(1560/28805)
megnéztem, hát párszor elõkerült a zsepi

Spoiler

Sztem sem évadzáró, hanem sorozatzáró volt inkább ez a rész. Bele sem mernék gondolni, hogy mi lesz, ha végleg vége lesz.
Bár a búcsúhoz azért 1 ölelés simán bele fért volna.
Van vmi jelentõsége annak (biztos van), hogy miért pont oda beszéltek meg talit 1 év múlva?
Nem taratnám jónak, ha a 6.évad úgy kezdõdne, h eltelt 1 év, és mindenki jön haza. Kellene, hogy lássuk, h hogyan élnek a csapat nélkül.
Valamint nagyon bánnám, ha tényleg ez lenne az utolsó ügyük, bár õk is úgy mondták, h 1 év múlva folytatjuk. De addig mi lesz a Jeffersonnal? Maradt Cam, a gyakornokok, valamint Sweets. Cam visszamegy rendõrnek? Azért elég sok irányba el lehet indulni, de nem biztos, h akarnám, hogy így legyen.

Az órán kívül mi utalt még az elõzõ évadzáróra, mert 1re én sem láttam semmi mást. Vagy azt majd csak a köv évadból értjük meg?
Emiatt vannak felemás érzéseim, nem hozott úgy lázba, mint az elõzõ évadzáró, nincs az az óriási cliffhanger, ami fenntartaná a folyamatos érdeklõdést.
10/10
pluhildi 2010 máj. 21. - 12:44:15 10/10
(1559/28805)
még egy dolog aztán hagyok másokat is érvényesülni :))

kedden írtam: ... ez az évadzáró rész olyan lesz mintha már nem lenne folytatása a sorozatnak és ez lenne a legeslegeslegeslegutolsó rész. szerintem valamilyen ütõs lezárást fogunk kapni amire azt mondjuk majd, hogy ez akár lehetett volna a vége mindennek......

hát az ütõs nem jött be, de tényleg beillett volna ez a rész egy sorozatzárónak. az hogy egy év múlva találkozunk megfelelõ lezárás ahhoz hogy akármikor folytathassák.
és STKAKTUSZ-nak is igaza volt, amikor fordítgattunk, hogy nagyon is lehetséges hogy ez az utolsó ügyük

hát ez van, de engem még mindig az éltet, amit HH vagy SN mondott egyszer, hogy mindennek van célja és semmi sem ok nélkül történik
hajrá
10/10
pluhildi 2010 máj. 21. - 12:10:26 10/10
(1558/28805)
Zora!
Boldog születésnapot.
10/10
pluhildi 2010 máj. 21. - 12:01:47 10/10
(1557/28805)
follia tényleg jó húzás lenne, ha azzal kezdõdne az 6.1 hogy Bones folytatja útját a repülõ felé, Booth pedig utánarohan vagy Bones eldobja a bõröndjét és Booth után fut.
na ez az utóbbi nehezen elképzelhetõ, lévén Bones nem egy érzelmes típus, ha ilyet látnánk tõle az meglepõ lenne

két elméletem van:
- szeptemberben + 1 évnél tartunk majd és mindenki jön haza némileg megváltozva, vagy boldogan vagy kicsit megtörve, próbálják felvenni a ritmust újra, ezzel ki lehet tölteni pár epizódot
- vagy maradunk reális idõnél és valami olyan megoldandó esemény történik ami miatt mindenkit idõ elõtt visszahívnak. talán Booth nem illik bele ebbe a képbe, mert szerintem katonáéktól nem lehet csak úgy elszabadulni, okként pedig nem tudok elképzelni megfelelõ nagyságú eseményt (jaj de egyet el tudnék, de azt le sem merem írni mert nem vidám)

mivel valahol már megpendítették, hogy Booth korábbi magánélete, családi kötelékei jobban elõkerülnek a következõ évadban, el tudom képzelni, hogy a katonaságban eltöltött idõ következményeként kicsit szenvedni fog és kell majd neki valaki aki támasza lesz (na ki lesz a szerencsés :))
10/10
zora 2010 máj. 21. - 11:37:24 10/10
(1556/28805)
Köszönöm, felemäs érzelmeim vannak, mert jo volt, csak... Na, ez is olyan, hogy az ember csak az älmaiban kaphatja meg a tökéletest. A "szämära" tökéletest. Szép volt, de azt jelenti, hogy vége az évadnak, 4 honap szünet. Persze, majd nyäron megint jönnek a pär mäsodperces elözetesek, a "csepegtetések" - nem tudom. Nem tudom, mit värjak. Miben reménykedjek.
Végül is, a szändék a fontos! :-)

Mivel az NCIS 5x01 ott folytatodott, ahol a 4x24 abbamaradt, ezért nem lenne ellenvetésem, ha a Bones 6x01 ott folytatodna, ahol az 5x22 abbamaradt... Tudom, lehetetlen, de reménykedni lehet, nem?

Booth katonai ruhäja tényleg béna volt.
10/10
follia 2010 máj. 21. - 11:31:24 10/10
(1555/28805)
jaj, tényleg: Zora, Isten éltessen! :)
hugocskámé is ma van! :)
10/10
memari 2010 máj. 21. - 11:08:49 10/10
(1554/28805)
zora, hogy tetszik a szülinapi ajándék?
én kb 20 perc múlva fogom tudni megnézni, de ezek után lehet 1.körben csak a végét nézem meg-hüphüp elõre is.
10/10
zora 2010 máj. 21. - 11:08:25 10/10
(1553/28805)
Mégis, mire gondolt HH, melyik jelenettöl fogunk örömünkben alsonemüben täncolni az utcän?!
10/10
zora 2010 máj. 21. - 11:02:40 10/10 Előzmény pluhildi
(1552/28805)
Na, itt van, az a régi beiräsod, ami bejött, csak nem ugy folytatodott, ahogy mindannyian reméltük.
10/10
follia 2010 máj. 21. - 10:55:50 10/10
(1551/28805)
- SPOILERgyanús -

"ergo csóknak semmi keresnivalója nem volt itt, még akkor sem ha ez volt minden rajongó álma"

DE IGENIS VOLT! :))) hát már miért is ne? szerintem az "5 szempárnak" is CSAK a csók volt minden álma! xD simán tudják!
10/10
follia 2010 máj. 21. - 10:45:39 10/10
(1550/28805)
- SPOILER -

énisénisénis! úgy vártam, hogy IGEN, ÉS VISSZAFORDUL, ÉS MEGCSÓKOLJA, vagy legalább odakiabálja, hogy I LOVE YOU, BONES! aztán nem... :( vagy hogy Brennan lépjen valamit, legalább most az egyszer merje kimutatni, amit érez.
na de mekkora elõrelépés volt, hogy legalább Hodgins-nak mondta, hogy szereti. :) végre Brennan szájából is hallhattuk ezt a szókapcsolatot - még ha más értelemben is; mindig fura volt, hogy még a rokonainak vagy Angela-nak sem mondja soha...

jah, és Cam mekkora volt azzal az OH MY GOD-dal! xD tényleg mindenki képben van, hogy mi a helyzet köztük.

nálam pont fordítva van: ez az utolsó rész annyira lelombozott, hogy nem fogom a körmeimet rágva várni a 6x01-et. persze várom, csak nem vagyok annyira izgatott. (végül is jó, hogy most még így fogom fel ezt a 4 hónap szünetet! kedves HH! köszönöm, hogy gondoltál nyári önfeledt pihenésemre!) :)

még azon is gondolkodtam, hogy Brennan a 6x01-ben majd az új frizurájával tér vissza? :) ha tényleg lesz idõugrás, és akkor ez jelenti azt, hogy egy év alatt kicsit mégis változott? vagy mekkora lenne, ha a 6x01 úgy kezdõdne, hogy mindketten meggondolják magukat még a felszállás elõtt, és visszafordulnak, és minden maradna a régiben... (mondjuk ezt tartom legkevésbé valószínûnek)
az idõugrást nagyon nem szeretném, de sajnos el tudom képzelni, mert ez a két karakter olyan erõsnek van beállítva, hogy tényleg simán kibírják egymás nélkül. :( persze remélem, hogy nem így lesz!
10/10
pluhildi 2010 máj. 21. - 10:37:39 10/10
(1549/28805)
a 4.47-es órán kívül felbukkant még valami a 4x26-ból?
igazság az, hogy nem ezekre figyeltem, majd meg kell nézni még egyszer/többször alaposan

spoiler

édes volt még az ahogy Bones kérte Booth-t hogy a szemébe nézzen és úgy mondja hogy -noproblemmehetszásniavilágmásikvégéreénmegmajdittelsorvadok- :)

ha jól belegondolunk - így utólag - a kézfogás volt a legtöbb ami történhetett, esetleg egy ölelés, hiszen öt szempár figyelte õket a távolból és hát ugye elvileg senki sem tudja, hogy mi történt köztük a 100. rész végén, ergo csóknak semmi keresnivalója nem volt itt, még akkor sem ha ez volt minden rajongó álma
10/10
pluhildi 2010 máj. 21. - 10:26:46 10/10
(1548/28805)
ne legyél mérges :D azt hiszem ez már bevett szokás Hansonéknál, csak az ember mindig azt várja, hogy hátha most nem....
végül is ha jobban belegondolunk mire számíthattunk?

spoiler

engem nagyon felkavart, egyrészt mert megláttam a repülõteret a zárójelenetben
majd kiugrottam a bõrömbõl, hogy hátha bejön amire vágytam (én voltam az aki merészeltem erre tippelni, csak más végkifejletet vártam :) másrészt az utolsó 5 percben tûkön ültem, hogy mi lesz már.... majdnem sikítottam akkor mikor mindketten visszafordultak... aztán könnyes szemmel mosolyogtam párat és azt mondtam magamban jó volt ez de... hiányzott valami NAGY és izgalmas és mellbevágó és...

amúgy most azonnal akarom a következõ részt :)
10/10
follia 2010 máj. 21. - 10:17:59 10/10
(1547/28805)
- SPOILER -

mondjuk az édes volt, ahogy Brennan nem akarta elengedni Booth kezét. :) Boothnak úgy kellett kiszakítania a sajátját...

- SPOILER VÉGE -


az a katonaruha mennyire béna volt! jó, tudom, célzás volt, de akkor is. és ha már ruha: Emily-n baromi elõnytelenül állt az a piros felsõ+mintás szoknya... a múltkor láttam vele egy 2008-as interjút (http://www.youtube.com/watch?v=rLwt1VKUOyg), néztem is, hogy uh, de vékony... most meg úgy néz ki, mint aki legalább 10 kilót magára szedett. ezzel nem is lenne bajom, de akkor meg annak megfelelõen öltöztessék!
10/10
follia 2010 máj. 21. - 10:09:20 10/10 Előzmény pluhildi
(1546/28805)
- SPOILER -

ezt nem hiszem el, ez a rész egy SEMMI volt! most komolyan: 5 év után így búcsúznak el 1 évre????? nonszensz! az ügyre nem igazán koncentráltam, de úgy tûnt, nem valami extra, szóval vártam, hogy akkor talán abban a maradék 5 percben történik majd valami, és nem. no comment... ilyen béna évadzárót már rég láttam. OK, a cliffhanger-t sem szeretem, de ez... wáááá, ideges vagyok!
az utolsó jelenet szép volt, de ettõl függetlenül szerintem nem volt méltó ez a rész egy évadzáráshoz.

amúgy szerintem senki sem fogja kibírni egy évig távol Washington-tól. na jó: távol egymástól. :) szerintem a 6x01-ben majd 3 hónap után mindenki visszatér Indonéziából, Irakból, Hodgins és Angie nem értettem, hova mennek, de onnnan...

komolyan, az egész epizód fénypontja számomra Daisy volt, behalok attól a csajtól, nagyon idióta! xD

ki vagyok akadva... :(