Téma: Dr. Csont

Bernstein 2010 aug. 31. - 17:17:33
(5507/28807)
valaki azt mondja meg nekem , hogy az Andrews és a halnyakkendõs csajos (úgy utáltam a neve sem jut eszembe)randis szálnak mi értelme volt? húzták vele egymás agyát, de egyiknek se volt igazán fontos mert mindegyik simán lelépett és csak a másik véleménye számított nekik az ügyben
10/10
zora 2010 aug. 31. - 17:14:54 10/10
(5506/28807)
Hát, nagyon remélem, hogy igen... De most valahová elment a múzsám... Lehet, Malukura...?
Bernstein 2010 aug. 31. - 17:14:23
(5505/28807)
én azt a jelenetet is vagy 50x néztem meg , amikor Brennen osztálytalálkozóján lassúznak, Booth ott olyan édes :)
10/10
zora 2010 aug. 31. - 17:13:08 10/10
(5504/28807)
10/10
muveszno.gr 2010 aug. 31. - 16:08:24 10/10
(5503/28807)
pfff 50 perc és évnyitó..de addig még belefér egy HIMYM XD:D
10/10
muveszno.gr 2010 aug. 31. - 16:07:47 10/10
(5502/28807)
tudjátok mit szeretek nagyon, de úgy tényleg-tényleg igazán?:)
Amikor a 4xThe Beaver in the otter-ben a legvégén beszélgetnek, és mondja Bren, h õ még nem tett soha semmi rosszat szándékosan, és Booth mondja neki h menjenek "dined and dashed"-elni :D (ezt jól megmondtam, de angolul jobb:D)
És abban annyira édes, hogy beadja neki, hogy igenis most valami rosszat csinálnak együtt, aztán mikor Brennan nem látja, odadobja a pultra a pénzt..:) ez nekem -bár valójában nem az- olyan romantikus. :)

"BRENNAN: Well, I’ve never done anything bad.
BOOTH: I believe you
BRENNAN: I mean, I’ve made mistakes, of course, but I’ve never purposely done anything bad.
BOOTH: And I believe you.
BRENNAN: I don’t want my frontal lobe to be a dried up raisin.
BOOTH: You know what? We’re going to do something bad now!
BRENNAN: What?
BOOTH: Have you ever dined and dashed? You know the concept, right? We’re gonna run outta here without paying the bill.
BRENNAN: No…That’s stealing
BOOTH: That’s why they call it bad. We’re doing something bad.
BRENNAN: No! No! I can’t…really? NO
BOOTH: Come on
BRENNAN: No!
BOOTH: One
BRENNAN: Are you serious?
BOOTH: Two
BRENNAN: Oh my God!
BOOTH: Three Go, go go
(She gets up and starts running. Booth takes out a bill from his pocket and leaves it on the bar. He runs after her)
BRENNAN: No, No, OH! We’re bad. We’re bad
BOOTH: Get in the car
BRENNAN: Woohoo! We’re baaaaad!"
10/10
memari 2010 aug. 31. - 15:55:55 10/10
(5501/28807)
:D ezt én is nagyon szeretem - milliószor néztem meg vidiken

We can't change who we are. -sztem ez most is igaz lesz, kicsit változott mindenki, de amint megint egymás társaságában lesznek visszajönnek az õs dolgok
10/10
pluhildi 2010 aug. 31. - 15:49:41 10/10
(5500/28807)
jaj ez..., ez... hû még szavakat sem találok, imádom ahogy Booth zavarában azt sem tudja mit hogy mondjon :D
ez is ott van a top 10-ben tényleg majd összerakhatunk egy toplistát is akár :D
10/10
follia 2010 aug. 31. - 15:49:05 10/10
(5499/28807)
és a másik:

Booth: What are you doing?
Brennan: I'm throwing out my book.
Booth: It's still on your hard drive, right?
Brennan: No, not anymore it's not.
Booth: You erased it? Whoa! Whoa, whoa, whoa! Stop!
Brennan: I don't want to be a writer anymore.
Booth: Oh, why? Because of what that publisher said? He was an idiot. Did you see his glasses?
Brennan: I don't want to be a sexy scientist.
Booth: Well that's like me saying I don't want to be a sexy FBI agent. We can't change who we are.

:))))))))))))
10/10
follia 2010 aug. 31. - 15:46:09 10/10
(5498/28807)
abszolút kedvenc jelenetem: (bocs, de most nincs meg magyarul, de szerintem úgy nem is hangozna jól; néhány nem-párbeszédelemet direkt hagytam benne, hogy hatásosabb legyen :) )

BRENNAN: This is what happened when Rome fell.

BOOTH: What? Uh, people ate stale doughnuts?

BRENNAN: Objectification of women, beauty as self-esteem.

BOOTH: Well, I think, um, you know, some of those kids actually had a good time.

BRENNAN: The girl in the pink could really dance. But then again, Nero could really play the fiddle.

BOOTH: You know, Bones, I like to think that, um, someplace deep inside, people really know what’s important.

BRENNAN: It’s hard to believe when you see women trying to disguise or change themselves.

BOOTH: Mmm.

BRENNAN: I never understood that.

BOOTH: (smiling) Well, I mean, no, of course you wouldn’t.

BRENNAN: Why?

BOOTH: Well, it’s just, you know - (he finally meets her eyes) - someone who looks like... you... (Brennan pauses, looking at him attentively as he searches for words) well, wouldn’t... just because of the way you look.

BRENNAN: I don’t understand. What... way do I look?

BOOTH: (faint smile) Well, you know, you’re... you’re structured... very well.

(Brennan looks down, considering this. She smiles back at him.)

BRENNAN: As are you.

(Booth smiles, enjoying himself, but the expression fades when he looks to the level below and sees Cam, briefcase in hand, on her way out. She lifts her head toward the platform and sees him sitting with Brennan. Booth gets an odd look on his face, his eyes shifting from Cam, down to the table, then back to beam at Brennan for a flash of a moment, before he casts his eyes down at the table again. Brennan is still smiling. Booth sits back suddenly, letting out a tired groan.)

BRENNAN: You okay?

BOOTH: Yeah.

BOOTH: It’s just... whew. I just... I remembered that I had an appointment.

BRENNAN: Oh. So, um, I’ll see you tomorrow?

BOOTH: No. You know, you have all the paperwork for the case, right?

BRENNAN: No, I was... I was gonna stay... do it anyway, so...

BOOTH: No. No, I would... you know, it’s our case. I wanna help.

BRENNAN: You don’t have to, Booth.

BOOTH: Bones, just drop it, okay? (smiling, he lowers his voice, superhero-like) I’m here to help.

BRENNAN: Well... what about your appointment?

BOOTH: Uh, it’s... you know, it’s no big deal. I’ll tell you what. How about I, ah, order some takeout and I ditch these doughnuts?

(Brennan smiles, her eyes shining)

BRENNAN: Sure.

(Booth doesn’t move, his face still close to hers. She smiles up at him, and he tilts his head, smiling back, as they seem to read each other’s minds.)

BOOTH and BRENNAN: (at the same time) Thai fooooooood?
10/10
pluhildi 2010 aug. 31. - 15:46:02 10/10
(5497/28807)
biztos valamelyik nõi író írta
az elõbb nem tettem össze a két képet, csak hogy lássátok a különbséget
10/10
dr.szöszi92 2010 aug. 31. - 15:45:15 10/10
(5496/28807)
ezek az én nagy kedvenceim is:D annyira igazak és szépek..amúgy egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy HH mondjuk leül és ezt megírja..annyira nem Õ-s:D:P
10/10
pluhildi 2010 aug. 31. - 15:41:04 10/10
(5495/28807)
végülis igazad lehet, hogy nem a parkban vannak, mert valóban ismerõs a lépcsõ a 100.ból bár nézzétek csak a háttér nem ugyanaz... egy baki hehe...

a változás végülis magától értetõdõ, hiszen hét hónap szeparáltan az elég sok, mindenkivel történik olyan valami ami a másiknak újdonság erejével hat, hiszen nem beszélték meg gondjaikat, bajaikat, örömüket ez idõ alatt
10/10
pluhildi 2010 aug. 31. - 15:34:24 10/10
(5494/28807)
az én nagy kedvenceim, hû de van még sok, csak ezeket hallom a legtöbbször

Booth: Here we are, all of us, basically alone, separate creatures, just circling each other, all searching for that slightest hint of a real connection. Some look in the wrong places, some just give up hope because in their mind they're thinking "Oh there's nobody out there for me." But all of us, we keep trying over and over again. Why? Because every once in a while...every once in a while, two people meet and there's that spark. And yes, Bones, he's handsome and she's beautiful and maybe that's all they see at first, but making love...making love...that's when two people become one.
Brennan: It is scientifically impossible for two objects to occupy the same space.
Booth: Yeah, but what's important is we try. And when we do it right, we get close.
Brennan: To what? Breaking the laws of physics?
Booth: Yeah, Bones. A miracle.

..............

You love someone,you open yourself up to suffering.That's the sad truth.Maybe they'll break your heart,maybe you'll break their heart and never be able to look yourself in the same way.Those are the risks.That's the burden.
Like wings they have weight,we feel that weight on our back,but they are a burden that lifts us.
Burdens which allow us to fly...
10/10
follia 2010 aug. 31. - 15:27:57 10/10
(5493/28807)
látom, a fantáziátok beindult, íme néhány reakció tõlem is:

- azt simán elhiszem, és el is tudom képzelni, hogy a Jefferson labor részére is szükség van egy kiállításhoz, mert pl. ott elég nagy az egybefüggõ tér, míg az intézet többi részén (a múzeumot kivéve) irodahelyiségek vannak, a múzeum rész meg nem elegendõ. és miért ne költöztethetnék át egy másik helyre a szakértõket és az eszközöket, ha ott ugyanúgy tudnak dolgozni? a fehér köpeny nekem még mindig tetszik. az a kék olyan, mint a kötelezõ iskolai köpeny... ami igaz, hogy nekem sosem volt, de így képzelem el. :)
és valószínûleg megéri fenntartani egy ideig azt a masztodonos kiállítást, ha mindent kipakoltak miatta. ezzel bevételhez jutnak, a kutatós munkáért meg nagyobb százalékban inkább elismerést kapnak...

- azt viszont sosem hinném el - még a régi Brennan-rõl sem!! -, hogy annyira igénytelen, hogy koszos ruhában induljon el egy átszállásos repülõútra! nem is logikus, mert tegyük fel: kap egy hívást, hogy haza kell térnie sürgõsen, kimászik a gödörbõl, ÖSSZECSOMAGOL - ami közben igenis lenne alkalma átvenni egy másik pólót -, Maluku-ról kisrepülõ, nagyvárosból nagyrepülõ DC-be - nah, szóval számomra hihetetlen lenne... ráadásul a haja meg tök szép fényes. :) azt inkább elhiszem, hogy beleesett egy pocsolyába, vagy lefröcskölte egy autó...

- Ildi, szerintem nem a parkban találkoznak, hanem tényleg az FBI Központ elõtt, ahogy azt már valaki említette is (olyan kontextusban, hogy ugyanott, ahol a 100. résznek vége van). nekem úgy tûnik, mintha egyszerre érnének oda. vagyis Brennan kicsit elõbb, mert ugye õ fordul vissza, mikor Booth utánaszól. szerintem a lépcsõs beszélgetés csak a közös eligazítás után van, nem? vagy elõtte leülnek dumcsizni, miközben a többiek bent várnak és malmoznak? xD

- számomra logikus, hogy Daisy is visszatért. (azt nem látom, hogy megváltozott volna, csak utcai lazán csini ruhában feszít, aranyos. :) ) Emily nyilatkozta, hogy Brennan kb. a semmiért ment el Maluku-ra, mert nem találtak fantasztikus jelentõséggel bíró maradványokat. így egyértelmû, hogy Daisy is visszajött, minek maradjon, ha itthon izgalmasabb dolgokkal foglalkozhat, ráadásul a példaképe is hazajött...? :) arra kíváncsi vagyok, hogy Daisy természete vajon megváltozott-e, vagy még mindig ugyanolyan kis hebrencs. xD remélem, az!

- szerintem közel sincs annyi változás, mint amennyit hirtelen apró részletekbõl összeraktunk. OK, az tény, hogy Emily haja rövidebb. 100%. :))))) de viccen kívül azért a promokból ti is azt szûrtétek le, hogy ugyanolyan izgalmas és bones-os lesz, mint eddig, ha nem méginkább! nem?
10/10
memari 2010 aug. 31. - 15:07:29 10/10
(5492/28807)
zora, olvashatunk majd még tõled ilyen remekmûveket?
relationships forever 2010 aug. 31. - 15:06:08
(5491/28807)
igen valahogy én is így vagyok vele, egytõl-egyig szertem mindegyik részt mert van benne olyan párbeszéd vagy monológ ami szeretnivaló
de ha nayon választani kellen akkor a 100. epizód végén azt ahogy Booth mondja:
"You know when you talk to older couples who, you know, have been in love for 30 or 40 or 50 years, alright, it's always the guy who says I knew. I knew.Right from the beginning."

és azért angolul írtam mert így a szép:)
10/10
memari 2010 aug. 31. - 15:04:44 10/10
(5490/28807)
kedvenc rész, jelenet? -hú 2õt, könnyebbet
nagyon sok kedvenc van, szinte mindegyik részben van vmi, ami kedves. pl: kinézet, nézés, összenézés, ölelés, jó mondat, bármi
pl: karácsonyik: fõleg az 1. (1x09) és az utolsó), a brennen kiszabadítós (1x15, 2x09) a woodoos (1x19), a beépülõs (2x08 és 4x12), a beöltözõs (3x05), a repülõs (4x10), a lefordítás (4x22), a romantikus álom (4x24), Booth sutaságai és I'm back baby (5x01, 5x02) a 100.ik (5x16) - õõõõ, kapásból csak ennyit jut eszembe (még jó, h pluhildi közzétette a minden részhez 1 kép gyûjtést, köszi!)
10/10
follia 2010 aug. 31. - 14:59:34 10/10
(5489/28807)
"Kettõ meg kettõ egyenlõ néggyel.Cukrot teszek a kávémba,és édes lesz az íze. A nap felkel, mert a föld forog. Ezek a dolgok gyönyörûek nekem. Vannak titkok,amiket sosem fogok megérteni,de bárhova nézek, látom a bizonyítékot, hogy minden okozatnak megvan a megfelelõ oka, még ha nem is látom. Ezt megnyugtatónak találom." - ez annyira szép!!!!

bárcsak én is tudnék ilyeneket írni! :) bár lehet, hogy olyasvalaki írta, aki tényleg így is gondolkodik, mint Brennan.
10/10
pluhildi 2010 aug. 31. - 14:54:02 10/10
(5488/28807)
zora csak nem az 5x30?
én azt az írásod egyszerûen imádom, megyek el is olvasom még 1x
10/10
memari 2010 aug. 31. - 14:52:38 10/10
(5487/28807)
nagyon szívesen, csak idõigényes, de igyexem:)

még 1 kis Cam a 2x02bõl, szte ettõl a kijelentésétõl látszott 1 kicsit idiótának -de ezért szeretjük :D
10/10
muveszno.gr 2010 aug. 31. - 14:39:21 10/10
(5486/28807)
zora, én nem tudom, olvastam-e, amit írtál, be tudnád linkelni kérlek? vagy adjak mailcímet, elküldöd oda légyszi? :)
10/10
muveszno.gr 2010 aug. 31. - 14:38:15 10/10
(5485/28807)
4x22 az örök klasszikus :D

De hogy melyik a kedvencem? Fú, ez most így hirtelen nem megy. Olyan kis apróságok vannak, én azokat szeretem, úgy értem, nekem 1-2 pillantás vagy 1-2 szó fontosabb sokszor, mint ezek a hosszú párbeszédek magasröptû gondolatokról :) (de most azonnal nem tudom megmondani, de írom majd késõbb :D)

amúgy most néztem az évadzárót, olyan jó :))) és olyan kegyetlen az a búcsú.. direkt minket, rajongókat akartak vele kínozni...:D
10/10
zora 2010 aug. 31. - 14:34:38 10/10 Előzmény memari
(5484/28807)
Ha hiszitek, ha nem, ez a húsz másodperces jelenet inspirált az egyik fanficem megírására! HH csúcs!
10/10
R.ka 2010 aug. 31. - 14:09:24 10/10
(5483/28807)
Az én egyik kedvenc jelenetem a 4x01-ben volt, amikor Booth a kicsi autóval próbált a londoni közlekedésbe besorolni. Közben Bones próbálta nyugtatgatni, hogy nem feküdt le Ian-nel. Az vicces is volt, de egyben romantikus is. Én akkor kezdtem el felfogni, hogy Booth talán akarhat valamit a kolléganõjétõl :) ("Nincs olyan férfi ebben az országban, aki ne akarna lefeküdni veled, talán a meleg férfiak fele.")
A 4x22-es rész pedig elejétõl a végéig nagy kedvenc. Ez az, amelyikben a Jeffersonban dolgozó férfi búcsúztatására mennek :) Nagyon morbid, de nagyon jó rész!
Bernstein 2010 aug. 31. - 13:58:45
(5482/28807)
hé mi lenne ha nosztalgiáznánk egy kicsit az új részekig? kinek mi volt a kedvenc jelenete, párbeszéde vagy a "na erre nem számítottam" fordulata?
az én örök kedvencem amikor totál lejön , hogy ezek ketten mennyire összeillenek:(The devil in the details 5/14. rész)
Bones: Kérdeznem kell tõled pár dolgot..
Booth:- Istenrõl és az Ördögrõl fogsz
kérdezni? - Igen.Azt fogod kérdezni, Isten hogy
rakhat ilyen terhet jó emberekre.
Bones:Nem. Azt kérdezem tõled,hogy tudsz még hinni egy szeretõ
Istenben egy ilyen eset után.
Booth:Megingott-e a hitem?Igen.
Meg.
Bones: Meg?
- Igen.
Booth:Este hazamegyek,
és lefekszem az ágyamba,hánykolódom és forgolódom majd,és ostorozom magam.És megkérdõjelezek mindent.
Bones:Vissza fogod nyerni a hited?
Booth:Eddig mindig így volt.
Bones:Szóval hiszel benne,
hogy megõrzöd a hited?Miért?
Booth: Azért Bones,mert a nap felkel
és a holnap egy új nap.
Bones:Ismerem ezt az érzést.
Booth: Tényleg?Tudod, milyen érzés,
ha visszakapod a hited?
Bones:Mikor látom az okozatot és
képtelen vagyok felismerni az okot,az értelembe és következtetésbe
vetett hitem meginog.
Booth:És mi történik aztán?
Bones:Kettõ meg kettõ egyenlõ néggyel.Cukrot teszek a kávémba,és édes lesz az íze.A nap felkel,mert a föld forog.Ezek a dolgok gyönyörûek nekem.Vannak titkok,amiket sosem fogok megérteni,de bárhova nézek,látom a bizonyítékot,
hogy minden okozatnak megvan a megfelelõ oka,még ha nem is látom.Ezt megnyugtatónak találom.
Booth:És az élet újra szép lesz.
Bones:Az élet nagyon szép.Igen, az.
és ahohy Booth ránéz eközben szerintem ott el is döntötte, hogy Bones kell neki és nem adja fel:) ( bocs egy kicsit romantikus vagyok és alig várom , hogy összejöjjenek)
10/10
R.ka 2010 aug. 31. - 13:51:14 10/10
(5481/28807)
Kiürítették az egész helyiséget? Azt a rengeteg cuccot, számítógépeket, vizsgálóasztalokat stb. nem tudom hová rakhatták. Mindezt néhány csont miatt? :)
10/10
muveszno.gr 2010 aug. 31. - 13:46:59 10/10
(5480/28807)
esetleg ideiglenesen átköltöztették a labort? na most kéne egy crossover house-szal :D
10/10
muveszno.gr 2010 aug. 31. - 13:45:36 10/10
(5479/28807)
Temperensz Brennnnnnnen nekem fizikai fájdalmat okoz :D meg a Szíli Búúúsz is. (Hodzsinsz is jó btw xD) Bár ezt már eddig is mondtuk, de ezek után nekem a Szvíííícc semmi..:D
10/10
pluhildi 2010 aug. 31. - 13:43:26 10/10
(5478/28807)
hát ez az... addig mi van a többiekkel? nincs munka, nincs tanítás? Cam hol dolgozott eddig? a kiállítás gyanítom nem 7 hónapja tart
feladat pedig mindig van, hiszen nem egy tetemet találnak naponta/hetente és tele van a "limbo" azonosítatlan csontokkal
nincs nekik múzeumuk ahol ezeket ki lehet állítani?
10/10
R.ka 2010 aug. 31. - 13:42:57 10/10
(5477/28807)
Engem is eléggé zavart a magyar szinkron, pedig általában szeretem. Az még hagyján, hogy Booth-t egyfolytában búsznak mondják, de a falra tudtam volna mászni a sok dr. brennnnen, rássz brennnen hallatán! :S
10/10
R.ka 2010 aug. 31. - 13:38:40 10/10 Előzmény follia
(5476/28807)
Lehet, hogy mégis bejön amit tegnap poénból írtam? :) (a masztodonról a szobában) Szerintem is arról lehet szó, hogy a kiállítás miatt "nem férnek el" a megszokott helyükön. Ami azért egy kicsit fura, mert nem hiszem, hogy pont az orvosszakértõk helyét vennék el egy ilyen kiállítás erejéig.
Bernstein 2010 aug. 31. - 13:35:43
(5475/28807)
nos, a fentiek kapcsán én is elgondolkodtam, hogy minek is néztem meg tegnap szinkronnal a Bones-t és arra jutottam, hogy megérte a 45 perc röhögést
szerintem messze a Sweets szinkron a leggázabb és ahogy a többiek mondták neki, hogy szvííííííccc na az megérte :)
ja és ha már eredeti és fordított baromságokról van szó: az is gáz volt amikor Bren és Booth a bíróságon suttogtak Sweetsrõl és a dr.Sweets dr. Geeks részt kis- és nagydokinak fordították és szerintük ez annyira vicces volt
relationships forever 2010 aug. 31. - 13:35:22
(5474/28807)
relationships forever 2010 aug. 31. - 13:34:01
(5473/28807)
jesszus alig bírlak visszaolvasni titeket

Akkor elõször is végre normálisak aképek, amikor megláttam sweets szakállal hát mit ne mondjak ledöbbentem de lehet ezt is csak meg kell szokni mint minden mást
Nekem is olyan volt Booth kéztartása mint aki azt mondja na mi lesz már végre megölelsz engem?:)

Én tegnap nem néztem mert a 3. évad elsõ felét szinkronosan kezdtem el nézni de amint meghallottamSweets hangját röhõgõgörcsben törtem ki, mondtam is hogy fiatalabb hangot már nem is adhattak volna vagy esetleg ha egy 5 évast raknak oda hogy szinkronizáljon

hogy én miért nézem a Bones-t?- imádom az olyan sorikat, filmeket amiben bûnügyeket oldanak meg és mert jobb páros nincs a világon mint Booth&Bones, és azért amit már sokan irtak elõttem mert ez Bones, és ha egyszer elkezded nem tudod abbahagyni:)

ja és van egy újabb promo az elsõ részhez amit mindjárt megkeresek, mondjuk nem új annyira csak egy kicsit máshogy van összevágva:)
10/10
muveszno.gr 2010 aug. 31. - 12:11:58 10/10 Előzmény memari
(5472/28807)
imádom a Cam-Brennan vitákat, jöhetnek még! :) köszi, hogy kikeresed a vicces Cam-es dolgokat ^.^ :)
10/10
muveszno.gr 2010 aug. 31. - 12:10:51 10/10 Előzmény pluhildi
(5471/28807)
én arra leszek kíváncsi, hogy Sweets meg Daisy összejön-e újra? Egyáltalán minek jött haza Miss Wick? Neki nem kell megoldalnia semmilyen fontos ügyet.. vagy csak jött Brennan után, mint a kiskutya? Meglehet.
SweetsSweets..:D nekem tetszik szakállal is! :D:D
De azokon a promóképeket Hodgins..:D meg ne haragudjatok, de -számomra- fölülmúlja Booth-t..:D (Booth fancsali tekintete nem igazán jött be, ellenben Hodgepodge..;P)
10/10
muveszno.gr 2010 aug. 31. - 12:06:33 10/10 Előzmény boreeester
(5470/28807)
én se szeretem a változásokat, csak akkor ha én magam érzem, hogy szükség van változásra. Ezért élek nehéz idõket a fodrász után is általában. Ebben igazán rossz vagyok. Bren haja a lentebb csatolt képen nagyon tuti lett ;) De a többin nem tetszik :D
10/10
muveszno.gr 2010 aug. 31. - 12:03:05 10/10 Előzmény pluhildi
(5469/28807)
azt írta a cikk, h brennanéknek még arra se volt idejük, h hazamenjenek és átöltözzenek -> koszosan mentek Cam-hez :D
10/10
pluhildi 2010 aug. 31. - 10:29:52 10/10
(5468/28807)
ez haláli, még most is tudok rajta nevetni.... ilyen párbeszédek jöhetnek még Tõled is és a 6. évadban is....

hát ez a változás úgy látszik mindenben megjelenik majd, így zárták le az elõzõ évadot és be is tartják látom....
van akinek a haja változott meg, van aki szakállat növesztett, van aki becsajozott stb.... az érdekelne egyébként hogy Hodgela-éknál volt-e valami változás, mert külsõre nem látok semmit, de ki tudja elsütik-e a babaprojekt-et :D
10/10
memari 2010 aug. 31. - 10:24:17 10/10
(5467/28807)
B: - Maga akar gyerekeket?
C: - Tessék?
B: - Gyerekeket?
C: - Talán. Ha van olyan, amelyik késõn fekszik le és tud takarítani?
…
C: - Talán terhes?
B: - Dehogy. Szó sincs róla.
Booth: - Most miért nézel rám?
C: - Én nem bánom, hacsak nem rohan ki 2 percenként a WC-re.

…
Nos, ha csak a májban nem találunk egy áláírt terhelõ vallomást, igyekezzünk több bizonyítékot felkutatni….
10/10
pluhildi 2010 aug. 31. - 10:22:20 10/10
(5466/28807)
na ha ilyen hajjal és sminkkel jelent volna meg az Emmy-n még nagyobb sikere lett volna

és tényleg lehet abban logika, hogy felhasználták a termet
de most komolyan ha õk nincsenek nem dolgozik senki???? mindig voltak ott más tudósok, gyarkornokok is, soha sem csak õk 5-6-an, azok hova lettek???? én úgy emlékszem, hogy a Jeff egy profitorientált intézet volt, tanítottak is, nem hinném, hogy ez alatt a hét hónap alatt kutya nem tette be oda a lábát....de valszeg ez is ki fog derülni

HM csak egy (visszatérõ) vendégszereplõ a sok közül, nem állandó tag, úgyhogy seholsenem legyen (csak messze Booth-tól) :D
10/10
memari 2010 aug. 31. - 10:22:16 10/10
(5465/28807)
az 1. vita
10/10
memari 2010 aug. 31. - 10:21:26 10/10
(5464/28807)
Vígasztalásul egy kis Cam:
10/10
memari 2010 aug. 31. - 10:20:27 10/10
(5463/28807)
a nagy és hirtelen változásokat én sem díjazom, de több,mint fél év telt el, h elmentek, nem maradhat minden úgy ahogy volt.
A labor új hasznosítás kapcsán Brennantõl nagy kiakadást várok, h miazhogy az õ laborját így megbecstelenítik, na jó Angie is panaszkodhat, h hová tették az õ szuper kütyüit.
10/10
boreeester 2010 aug. 31. - 10:15:50 10/10
(5462/28807)
szeretnék szólni, hogy így elõre lestipistopizom az 5555. hozzászólást!!! :D

nekem egyébként olyan nagy változásnak tûnik minden. szóval minden nagy változáson ment keresztül, és én nem szeretem a változásokat. félek. nem tudom, hogy jót tesz-e a sorozatnak ez a sok változás.. :s
10/10
memari 2010 aug. 31. - 10:08:48 10/10
(5461/28807)
Én már a nagyobb felbontású képen láttam, h az a labor.Nem szórakozó hely lett, mint ahogy Booth álmodta, hanem kiállítóterem. Nincs aki jól megoldja az ügyeket, ezért hasznosították a termet. És így ismét csak szó szerint is értelmezhetjük a címet (The Mastodon in the Room), annyira nem lep meg, mert HHnál számíthatunk olyanra, h 1 dolognak 2 értelme van/lehet, akkor azt ki is használják. (Remélem hamar kihajigálnak onnan mindent és visszaáll a régi kerékvágás.)

HM nekem nem hiányzik a képekrõl:D, Sweetsnek adjon vki 1 borotvát! Daisyt még nem döntöttem el, h jó, h megváltozott kinézetre.

Bonest már 2 képen is naciban láttam -végre, kicsit már untam, h folyton szoknya/ruha van rajta. A talikor a ruhája sztem nem batikolt, õsBones ilyennek nem törõdik, meg hát a munka mellõl szalasztották. De ez a bõvebb nadrág még az õsBonesosságon is túltesz, akkor nem hordott ennyire lazákat, csak pászosabb nacikat, farmert. Azok is visszatérhetnének.
10/10
pluhildi 2010 aug. 31. - 09:56:38 10/10
(5459/28807)
Végre milyen jó így nézni a képeket :D

Jól láttam hogy Daisy az középen...

Csak tudnám miért van ez a kiállítás és pont az Jeff-ben? Milyen apropó lehet mögötte? Miért pont egy törvényszéki laborban kell ilyet kiállítani? Na majd kiderül
Konkrétan szerintem Bren pólója koszos, biztos haza se ment, leszállt, futott a parkba, aztán a laborba... de hogy honnan tudta mikor hova menjen és meddig várjon ez még mindig kérdéses

A "stoppolós" jelenetben kíváncsi vagyok mirõl beszélgetnek, mert nehezen tudok elképzelni olyan szitut ahol ilyen kézmozdulatot tesz valaki, hacsak nem az ... én ott vártalak 3 méterre a padon miért nem arra jöttél... :D

Ahogy Booth ott áll kitárt karral, mintha azt mondaná mint az 5.1-ben 'I'm back baby' :D + gyere már ide és ölelj meg végre... nem???

Amúgy a tegnapi szinkron bennem is mély nyomokat hagyott :D
Sweets és Clark kritikán aluli, Zack jó, Jack jó, Angela hisztérikának tûnt, Cam nekem bejött és Max is természetesen... sõt még Caroline is
az igazi Booth-t viszont vissza sem tudta adni, Bren-t meg fõleg :D a földönkívûlis monológon rosszul lettem konkrétan, nem volt benne semmi érzelem magyarul pedig volt ott nem is kevés...
Hogy mégis miért néztem meg magyarul is? Hát mert Bones!!!! És nem hagynám ki semmi pénzért... :D
10/10
follia 2010 aug. 31. - 09:37:17 10/10
(5458/28807)
mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy HM miért nem szerepel egyik fotón sem? nem mintha hiányozna... :)
10/10
follia 2010 aug. 31. - 09:36:22 10/10
(5457/28807)
vicces ez a megfogalmazás: "our two star-crossed not-yet-lovers" :)))) MÉG nem. hamarosan viszont IGEEEEEEN!

mikor megláttam az uccsó fotót, ahol B&B áll a medve elõtt+ott van mindenféle tábla és plakát, én is arra gondoltam, hogy valami kiállítás lehet, de nem gondoltam, hogy az a Jeffersonian... igen, szerintem jól értelmezted: ott nincs elég hely, ezért máshol kénytelenek megoldani az ügyet. akkor azon a képen, ahol áll mindenki egymás mellett, azt nézik, hogy ott, ahol máskor hullákat és csontvázakat elemeznek, most egy medve vagy egy masztodon van kiállítva a jégkorszakból? (huh, csak kicsit lett bonyolult a megfogalmazás...)
10/10
boreeester 2010 aug. 31. - 09:23:53 10/10
(5456/28807)
http://blog.zap2it.com/frominsidethebox/2010/08/bones-season-6-pics-the-band-gets-back-together.html

itt egy cikk a 06x01-rõl!! :D végre már van valami, ezt nem hiszem el!! :D
<-- a cikk szerint ez állítólag a laborban van.. vagy én értelmeztem félre? mert ha ez igaz, akkor bejött a dolog azzal az ideiglenes helyiséggel meg a fehér köpenyekkel.. áá, én már nem bírom tovább a kíváncsiságtól.. mi lesz itt?? xD :O:O
10/10
boreeester 2010 aug. 31. - 09:16:07 10/10
(5455/28807)
ja, és ott középen Daisy van, ha jól látom. szerintetek is megtváltozott??
10/10
boreeester 2010 aug. 31. - 09:15:28 10/10
(5454/28807)
háhááá, Sweets-nek bajusza lesz!! :D elkezdett pelyhesedni.. xD :D

nem gyõzlek visszaolvasni titeket, mostanában egy kicsit el vagyok foglalva a Grey's Anatomy-val, és elfelejtek netezni.. xD meg tegnap bénázott a fórum, így nem tudtam olvasgatni. :S

ha HH látná, hogy mennyit agyalunk a folytatáson.. xD szerintem minimum felvenne minket az írói stábba. :D
10/10
follia 2010 aug. 31. - 09:07:51 10/10
(5453/28807)
<3
10/10
follia 2010 aug. 31. - 09:05:43 10/10
(5452/28807)
2. képen Booth kezei, 4-en Brennan feje!!! :)))))) btw, Brennan pólója piszkos vagy batikolt? :S
a 7-en Daisy nagyon édes! hm, ez a Wendell tényleg jól néz ki, de Hodgins is nagyon ott van!
10/10
follia 2010 aug. 31. - 09:01:55 10/10
(5451/28807)
háhhhá, és itt vannak a promo fotok is HQ-ban!!! :) http://www.spoilertv.com/2010/08/bones-episode-601-mastodon-in-room_30.html
10/10
follia 2010 aug. 31. - 00:18:19 10/10
(5450/28807)
cast fotók nagyban: http://www.spoilertv.com/2010/08/bones-season-6-cast-promotional-photos.html
Emily kabátja nem is olyan rossz, mint ahogy eddig tûnt számomra.
10/10
dr.szöszi92 2010 aug. 30. - 23:02:08 10/10
(5449/28807)
csatlakozok!!:D:D
most néztem HH twitterét, és ki van kinn neki háttérnek?? emily az emmyn..:D:D ugy meglepõdtem.de nagyon édes:D:D(mondjuk azt alapból is tudtuk,hogy szeretik egymást:D:D)
10/10
dr.szöszi92 2010 aug. 30. - 22:51:54 10/10
(5448/28807)
nekem is totál ugyanez a véleményem... csak még azt fûzném hozzá, hogy olyan mintha mindenki ordítana..mikor volt benne a suttugós(abb) rész..nah az ment normál hangerõvel..az összes többitõl megsüketültem..ahogy meghallottam sweets hangját, röhögõgörcsöt kaptam..meg még az elején brennan nevetése olyan erõltetett lett, hogy majdnem elkapcsoltam.. utálom a magyar szinkront..akkor már inkáb adják felirattal eredeti nyelven..az még élvezhetõ is lenne:D:D
10/10
memari 2010 aug. 30. - 22:46:04 10/10
(5447/28807)
egyetértve muveszno.gr-vel és összefoglalva: azért mert EZ a BONES!
Ez a Bones feeling! :D
10/10
memari 2010 aug. 30. - 22:42:40 10/10
(5446/28807)
miért nézem magyarul is?
pont ment a tv, és felfigyeltem a hangokra, és itt ragadtam, meg mert adja a tv, és mert Bones-pontosan,ahogy írtad.

én még Sweetst nagy nehezen el tudtam viselni, de még mindig nem értem ennyi idõsen hogy van ennyi végzettsége :O

bár nem tom hogy emlékszek ennyire az angolra :D
nézem a rejtélyt is angolul és magyarul is (ami csak fél évaddal van lemaradva usától), na itt nem tûnik fel ilyen elfordítás-és vhogy a hangokkal is jól megvagyok, sõt van akinek a magyar sokkal jobb, mert eredetiben iszonyú rekedt.
10/10
muveszno.gr 2010 aug. 30. - 22:40:11 10/10
(5445/28807)
úúú hogy miért nézem? :D

hát.. én nekem életem legnagyobb álma, hogy laborban kutassak, meg olyan zseni legyek, mint ez az agytröszt :D Sajnos mo-n az elsõ nem fog megvalósulni, külföldre meg szerencse kéne. Meg tanulni, de mint lentebb láthatjátok, "szétvet" a szorgalom.
Aztán imádom az egész bagázst, úgy, ahogy van :D (-HM)
Érdekelnek ezek a crime-story-k (Éljen Agatha Christie!)
Meg persze már az elején megszerettem Brennan-t, hogy ilyen ufó :D
Imádom a poénokat.
Ott van Booth meg Hodgepodge meg Sweets <3:D:D:D
Imádom a szerelmi szálakat is benne, leginkább azt -nyilván-, hogy mennyit bénázott BB, de most már kezd idegesíteni, hogy Booth beújította HM-et. De legalább Brennan féltékeny (BTW, ha ezek után nem jönnek össze mihamarabb és HM ejtése után Brennan vág be valami agybajt, akkor ez már egészen egy argentín szappanoperára fog hajazni..mármint a szerelmi szál :D)
Asszem ennyi :D

Ja meg nagyon tetszik Emily hangja, imádom hallgatni, amint beszél. Illetve azt, ahogyan beszél :D Jó arc :D (Emilyként is:D)
Meg a többiek hangját is szeretem :D

Jó ez eredetiben úgy, ahogy van :D Minden jó benne :)))
10/10
muveszno.gr 2010 aug. 30. - 22:27:15 10/10
(5444/28807)
megnyugtat a tudat, hogy a mai rész nem csak engem akasztott ki :D
egyébként nem látom a logikát abban, hogy miért nézem a magyart, ha utálom a szinkront..:D csak mert megy -mondjuk?-meg mert bones?
10/10
muveszno.gr 2010 aug. 30. - 22:26:10 10/10
(5443/28807)
én szerencsére nem emlékeztem ilyen jól az angolra...
de amikor a börtönben: "Apa, add vissza Mr Addisonnak a kezét!" -xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mert ok, hogy ha tükörfordításban nézed, ezt jelenti szó szerint, de könyörgöm, mikor mond a magyar ilyet? :D legalábbis én "engedd el a kezét!"-ként ismerem..:D
10/10
muveszno.gr 2010 aug. 30. - 22:24:08 10/10
(5442/28807)
Ééééés igggggen! Amikor már azt hittem, hogy Cam minõsíthetetlen magyarhangját semmi sem múlhatja felül, tévedtem! :D
Sweeets egyszerûen mindenkit lepipál! xD:D
Ezekkel a hangokkal én nem is tudom az egészet komolyan venni..:D

Brennan - hisztis p_csa, akirõl úgy jön le, mintha megjátszaná azt hogy semmi sem érdekli, meg hogy ilyen "ufó", de semmiképp sem azt nyújtja B.Ági, mint amit Emily eredeti hangja.
Booth - talán õt lehet legkevésbé kifogásolni, bár néha túl komoly, és nem olyan "booth-y"
Angela - a mai részbõl konkrétan egy félõrültnek jött le nekem
Hodgins - vele oké vagyok :D
Zach - nem olyan "elvetemült", megszállott
Max - kibírom 1x-2x..
Caroline - egy nagymama :D de legalább most nem "Kerolin"-nak ejtették a nevét
Cam - hisztis p_csa a köbön, a poénjai rosszak ezzel a hanggal

ééééééés -drumroll-

Sweeeeeeeeets - egy rossz óvodás, akit nem lehet komolyan venni. Egy kb tizenhét éves gyerekhez illene ez a hang, de semmiképp sem egy többdiplomás, fiatal pszichológushoz, még akkor sem, ha sokan azzal szivatják, hogy tizenkettõnek néz ki... Megpróbáltam szinkronnal elképzelni a 100. részt..(Sweets szinkronhangjával) Hááát.. lehet örülünk mi még annak, hogy nem szinkronozták az ötödik évadot és le se hozták mo-ra...xD
10/10
zora 2010 aug. 30. - 22:23:00 10/10 Előzmény pluhildi
(5441/28807)
Ez nagyon jó!
10/10
memari 2010 aug. 30. - 22:20:13 10/10
(5440/28807)
ma ismét meggyõzött arról a tv, hogy csak 1 nyelven nézzem meg a részeket.

Clark bûnrossz hangja is sokk volt, még azon sem akadtam ki nagyon, amikor Booth Bonesnak hívta és kijavította dr Brennanre az eredetiben, és ez abszolút kimarad a magyarból.

De amikor a végén Brennan 1 nagyszerû nõt mondani a helyett, h ez 1 iskolapélda volt-köze nincs a 2nek egymáshoz, mert ha még vmi hasonló lenne...
10/10
R.ka 2010 aug. 30. - 22:10:27 10/10 Előzmény relationships forever
(5439/28807)
Köszi szépen! Gondolhattam volna, hogy Gyõzõ helyett találnak majd valami újabb idiótát :(
10/10
zora 2010 aug. 30. - 21:38:50 10/10 Előzmény follia
(5438/28807)
De szééép!
Bernstein 2010 aug. 30. - 20:45:59
(5437/28807)
bocs az elõzõnél egy képnek is kellett volna lennie csak nem töltötte fel :)

úgy persze hatásosabb lett volna mivel David egy szál törölközõt tart maga elõtt és ezen kívül csak a Szent Kristóf medál és zokni van rajta
Bernstein 2010 aug. 30. - 20:43:41
(5436/28807)
most komolyan ki miért nézi ezt a sorozatot? mert nálam a nyilvánvaló okokon és tényeken kívül EZ sokat nyom a latba :) :) :)
10/10
memari 2010 aug. 30. - 20:30:30 10/10 Előzmény relationships forever
(5435/28807)
a manóba!

pont ilyenkor találok Bones-os sulis cuccokat, amikor már rég nincs órarendem, pláne nem ellenõrzöm (mire elkezdték adni a Bonest már leérettségiztem)
de a könyvjelzõt, azért tudom még hasznosítani:D lesz helyük a Kathy Reichs könyvekben :D
Bridge' 2010 aug. 30. - 18:57:29
(5434/28807)
Jééééééééé:-))))))))))))))))
Folytatják! De jó!! :-)))))
Remélem,ha vége az évadnak,nem tartanak szünetet....
10/10
pluhildi 2010 aug. 30. - 17:55:25 10/10
(5433/28807)
na megnéztem a videot, nem értem, ha ez már ment a tévében akkor miért nincs fent rendesen nézhetõ minõségben?
akkor talán jobban érteném az egészet
fura ez a fehér köpeny és a teljesen más közeg, arra tudok esetleg tippelni, hogy nem a Jeff-ben kell megodaniuk az ügyet, hanem egy "állami" laborban (nagyon ilyen kinézete volt az egésznek, csempe, fehér köpeny stb...)

szegény Bren-t már most sajnálom amikor közli vele Booth hogy találkozott egy "special one"-al, de hogy nem számított rá, hogy Bren visszakérdez az marha jó
10/10
dr.szöszi92 2010 aug. 30. - 17:50:15 10/10
(5432/28807)
http://www.youtube.com/watch?v=wCfmKkgX5Zg
ez a ruha kövéríti emilyt..miért vesz fel olyan ruhákat, amikben ducibbnak tûnik???:O pedig egy sima, egyszrû szabású ruhában , olyan hajjal,mint amilyen CC-n volt neki sokkal jobban nézne ki:D:D
10/10
muveszno.gr 2010 aug. 30. - 17:41:10 10/10
(5431/28807)
akkor ahogy számítottunk rá, ennek most sok értelme lesz..nehogy már elkezdjék a negyedik évadot mo-n...
relationships forever 2010 aug. 30. - 17:24:50
(5430/28807)
a 3.évad vége után ha jól tudom az az i love gjoni lesz vagy mi a szösz annak a címe, szeintem a 4.évad esetleg majd tavasszal lesz
relationships forever 2010 aug. 30. - 17:18:15
(5429/28807)
oh köszi ez jól jön, mert néha azt se tudom fõleg az elsõ második évadnál hogy melyik részbe mi volt:)

Ja és ezen az oldalon van pár bones-os órrend, könyvjelzõ és ellenõrzõ borító:):
http://joydesign.gportal.hu/gindex.php?pg=33263855
relationships forever 2010 aug. 30. - 17:14:55
(5428/28807)
Remélem hamar meggyógyulsz:)

Nekem ma adták a könyvet, holnap meg évnyító aztán meg suli:(
10/10
muveszno.gr 2010 aug. 30. - 16:21:39 10/10
(5427/28807)
nekem is rossz, bár nekem most az egész net, mert közben jön a HIMYM s03..:S:D
10/10
muveszno.gr 2010 aug. 30. - 16:09:35 10/10
(5426/28807)
jobbulást!! :)

-Jééé, ez még mindig itt van!- hát igen, úgy döntöttem, a 100. rész jobban leköt, mint a határérték számítás..xD de most már tényleg megyek..:D
Amúgy én 4. éve leszek matekfakton, hát...:D az egy dolog, hogy ott vagyok..:D az meg egy másik, hogy csak fizikailag vagyok jelen, általában :D
nekünk bezzeg már a múlthéten odaadták a könyveket..-.-
10/10
follia 2010 aug. 30. - 15:54:12 10/10
(5425/28807)
itt biztos elege és melege is volt már nagyon... :)

megint szenved a fórum, érzékelitek?
10/10
memari 2010 aug. 30. - 15:37:59 10/10
(5424/28807)
ezzel a frizurával (elõre frufru hátul összefogott, leszorított) csak még jobban látszik, h milyen széles a feje/állkapcsa - jobb, ha nem teljesen szembe van a lencsének
10/10
pluhildi 2010 aug. 30. - 15:24:04 10/10
(5423/28807)
a lila ruhás nõ

na ez egy ritka rossz kép lett, az arca sem jó, a ruha a lábainál kritikán aluli, nem tudom kinek sikerült ezt a pillanatot elkapnia de a többi kép nem volt ennyire rossz
10/10
R.ka 2010 aug. 30. - 15:23:03 10/10
(5422/28807)
Köszi az ajándékot! Ezzel elleszek egy darabig. Pedig mennem kéne hajat mosni :)
10/10
follia 2010 aug. 30. - 15:22:47 10/10
(5421/28807)
már bocsánat, de szerintem Brennan egy idióta volt, hogy a könyvének ezt a részét kitörölte!!
nagyon mûvészi, és nagyon igaz is!
10/10
memari 2010 aug. 30. - 15:21:08 10/10
(5420/28807)
Jobbulást! Én még a hagyományos/eredeti közgazdás-gazdálkodási-közgazdasági szak, bank és befektetés szakirány Debrecenb

én is csak a Bones miatt szavaztam Emilyre, Nina és Claire ruhája jobban tetszett. De az h most ilyen elõnye van M-nek még nem tuti, h nyer, mert ha nemrég indult a szavazás, és ha a többiek fanjai belelendülnek?
10/10
follia 2010 aug. 30. - 15:20:42 10/10
(5419/28807)
ez nagyon hasznos, kösziköszi! sosem tudom melyik részben mi történt, csak egy-két nagyon emlékezetes van meg elsõre, de így, ha azt mondom, hogy meg akarom nézni a kiszabadítós részt, máris tudom, hogy 1x15! :)
10/10
dr.szöszi92 2010 aug. 30. - 15:18:19 10/10
(5418/28807)
'You love someone, you open yourself up to suffering, that's the sad truth. Maybe they'll break your heart; maybe you'll break their heart and never be able to look at yourself in the same way. Those are the risks. That's the burden. Like wings, they have weight, we feel that weight on our backs, but they are a burden that lifts us. Burdens that allow us to fly.' <3<3 imádom<3
10/10
follia 2010 aug. 30. - 15:16:03 10/10
(5417/28807)
ez totál így van! már csak maga a tudat is, hogy Bones, Bones, Bones! :)))))
10/10
pluhildi 2010 aug. 30. - 15:14:57 10/10
(5416/28807)
10/10
R.ka 2010 aug. 30. - 15:12:51 10/10
(5415/28807)
Mi meg örülünk minden kis nyomi képnek, amit megmutatnak nekünk idõ elõtt :)
10/10
dr.szöszi92 2010 aug. 30. - 15:12:08 10/10
(5414/28807)
ha nem lenne ott emily, akkor énis tutira Nina Dobrevre szavaznék..az a ruha gyönyörûû:D:Dés a csaj is nagyon szép:D:P
azok a fehér köpenyek elég bénák, remélem egyik sem fog megtörténni azok közül az opciók közül,amiket leírtatok:D:D(rendelõ/kórház)
muveszno.gr: én is matek faktos leszek..elõre félek:Damugy utálom a matekot:D
memari+ rel.4ever:D : énis a közgázra akarok menni:D követem uncsitesomat:D-milyen szakon vagytok??:D:P
OFF: most jöttem az orvostól.most én lettem beteg, a nyár utolsó két napjára..szerintem én tehetséges vagyok..mondjuk nekünk csak szerdán kezdõdik a suli-évnyitó meg ilyenek-, de hnap be kell menni a tk-ért..:S
10/10
R.ka 2010 aug. 30. - 15:11:28 10/10
(5413/28807)
Teljesen igazad van, az építõ jellegû kritika nagyon fontos :)
Ez a HH meg nagyon tudja mit csinál. Nem tudjátok, milyen sorozatokat készített korábban? Mert ezt nagyon tudja "futtatni" :) Elismerésem.
Még arra is képes, hogy a forgatás közben mobillal készített, rossz minõségû fotókat tweet-eljen, csakhogy a rajongók nehogy elveszítsék az érdeklõdésüket.
10/10
follia 2010 aug. 30. - 15:07:10 10/10
(5412/28807)
én is bírom, de az nem azt jelenti, hogy bármit elnézek. :)))))) és azért is mertem Ninára szavazni, mert Emily magasan vezet... xD

egyébként úgy látom, a sorozatnak határozottan jót tesz, hogy HH twitterezik. minden apró hírmorzsa, történés olyan hamar szétszóródik, mint az üvegszilánkok. nem véletlenül vezet Emily ezen a szavazáson is. :)
10/10
R.ka 2010 aug. 30. - 15:04:44 10/10
(5411/28807)
Egyébként tudtok arról valamit, hogy a harmadik évad utolsó három része után mit tervez az rtl klub? Folytatják vajon a negyedikkel?
Én pont a napokban néztem meg újra a negyedik évad elsõ (dupla) részét. Annyira jó volt! Olyan sok jó poén volt benne, viszont nagyon sajnáltam Brennan szexuálisan túlfûtött kollégáját (a neve isten bizony nem ugrik be, pedig angol létére jól nézett ki)
10/10
R.ka 2010 aug. 30. - 15:00:49 10/10
(5410/28807)
Nálam is Nina Dobrev volt az elsõ, de Claire Danes ruhája is majdnem ugyanannyira tetszett. Sajna tényleg csak azért szavaztam rá, mert bírom Emilyt, amúgy találtam volna sokkal jobb ruhakölteményeket is.
10/10
follia 2010 aug. 30. - 14:58:00 10/10
(5409/28807)
nálam ez a sorrend: :)
1. Nina Dobrev
2. Tina Fey
3. Naya Rivera
4. Kelly Osbourne - tök jól lefogyott!
5. Claire Danes
6. Emily
7. Lauren Graham - de csak azért, mert lazább a ruhája, mint Emily-é, de nekem ez a fazon sokkal jobban bejön.

a 4., 5. azért van Emily elõtt nálam, mert sokkal jobb összhangban vannak a ruhájukkal - vagy a ruhájuk velük. ciki, ha nem Emily-re szavazok? ha nyerne, még azt hinné, tényleg jó választás volt ez a ruha. pedig nem. :)
10/10
muveszno.gr 2010 aug. 30. - 14:54:44 10/10
(5408/28807)
úúú de szép! na ezt felvenném au 100 :D:D
most meg leállítom magam és elkezdem azt a ..............-t