3/10
Kuttyánszki 2019 szept. 27. - 12:32:29 3/10
(6608/18028)
Köszi!
3/10
Kuttyánszki 2019 szept. 27. - 12:29:47 3/10 Előzmény janderka
(6607/18028)
XDXDXD!! (levél összetákolása napokig :D )
4/10
napraforgó 2019 szept. 27. - 12:28:26 4/10
(6606/18028)
3/10
Kuttyánszki 2019 szept. 27. - 12:26:00 3/10 Előzmény amira_daa
(6605/18028)
Hát ez most fejbe vágott,....Egyáltalán nem ilyennek gondoltam a srácot. (Molnár G.) Kicsit csalódott is vagyok,...meg sajnálom is, szóval, majdnem kiábrándulás. Mert őt már a Barbárok köztben megkedveltem, ott sovány volt, és akkor még javában alkoholizált ezek szerint. (pár éve volt ) Az egészsége már nyilván ki van kezdve, és ki tudja, mikor tér vissza a pohárhoz. Elég egy trauma az ilyen függőségben szenvedőnek, mert az alkoholista az élete végéig az marad, ha nem iszik soha többet, akkor is. :( Ismertem olyant, aki letette a család (feleség ) elvárása miatt, de egész életében szorongó, depressziós, fura volt és a sok elfojtott idegesség,
a legyűrt, alkohol utáni, tudat alatti sóvárgás végül gyomorrákot okozott, az vitte el... :( Persze, remélem, hogy G. jól van és jól is lesz. Sok erőt, egészséget neki!!! Mi, nézők is szeretjük, és még sok szakmai sikert !!,Ő egy nagyon jó karakteres figura, ilyenre és persze a tehetségére, szükség van a szakmában! (is) :)
4/10
napraforgó 2019 szept. 27. - 12:21:22 4/10
(6604/18028)
Rákerestem a DNS vizsgálatra , a DDC Laboratórium hirdetése szerint:
A vizsgálati eredmény a minta beérkezésétől számítva 4-10 nap múlva készül el.
Születés előtti apasági vizsgálat:
Az apaság már a születés előtt is megállapítható – az úgynevezett non-invazív apasági teszt esetében a várandós anyától vért veszünk, az apától elég a szájnyálkahártya hámsejt minta (“nyálminta”) levétele, így neki nem kell a vizsgálat miatti mintavételen megjelennie sem. Az anyai vérből kivonjuk a magzatból származó DNS molekulákat, összevetjük az anya és a feltételezett apa DNS-ével, és valószínűsítjük vagy kizárjuk a vizsgált személy biológiai apaságát. Ez a vizsgálat a betöltött nyolcadik terhességi hét után végezhető el, a születésig.
Ez a vizsgálat már a magzat nemét is kimutatja.
svejci 2019 szept. 27. - 11:53:30 Előzmény Rojita
(6603/18028)
Valahol azt hallottam, h a DND-eredmény 1 hónap múlva készül el.

Ja, ja...., de itt? Amikor Anikó vitte a rágót, meg a poharat, akkor pár napon belül kész lett...., ha jól emlékszem....
7/10
Rojita 2019 szept. 27. - 11:49:42 7/10 Előzmény svejci
(6602/18028)
Igen, Olga vissza fog még jönni kavarni. Végül megállapodik Renátó mellett, aki nagyon várja.

Valahol azt hallottam, h a DND-eredmény 1 hónap múlva készül el.
1/10
janderka 2019 szept. 27. - 11:33:26 1/10 Előzmény svejci
(6601/18028)
Vissza kéne nézni az előzetest meg a később lement valódi párbeszédet, mert szerintem azt "meghamisították" nekünk. Mintha más kérdésfeltevés utánra vágták volna be Róbert válaszát - és annak is csak egy mondatrészét. Ami viszont így már nem előzetes lett, hanem egy teljesen más epizódrészlet. Hiszen egy filmet nem a felvett nyersanyaga teszi filmmé, hanem azoknak a végső sorrendje.
svejci 2019 szept. 27. - 11:13:04 Előzmény janderka
(6600/18028)
Előkerülni előkerülhet, de azt mért nem látjuk, hogy keresi...

Ja, ja...., de, a zügyvédnőt se nagyon látjuk.... :)
svejci 2019 szept. 27. - 11:10:44
(6599/18028)
Látjátok? A beharangozóban mutatott jelenetek úgy vannak vágva, hogy egész mást mutat, mint este a filmben..... :)
Lásd, Hülyeliba mondata Daninak..... (azt vártuk, hogy újra akarja kezdeni Danival, azt csak az egész életét akarja újrakezdeni.....)
Meg a Lóbertunk is, Katától kaptam hírt a leletről..., mintha be akarta volna mártani, ehelyett elmondta, és mindjárt cáfolta is, hogy nem ő lehetett, aki meghamisította......
1/10
janderka 2019 szept. 27. - 11:09:23 1/10 Előzmény svejci
(6598/18028)
Előkerülni előkerülhet, de azt mért nem látjuk, hogy keresi...
1/10
janderka 2019 szept. 27. - 11:07:30 1/10 Előzmény amira_daa
(6597/18028)
Az hogy mit mikor vesznek fel, az ugye elvileg mindegy. A vágásnál majd összehozzák a sorrendet. Na de a dramaturgia... Ott kéne emiatt nagyon ügyelni az idősíkokra. Ha pl. valami a sztori szerint röviddel egymás után történik, akkor a párhuzamos történetmesélés ellenére azért a félbehagyott, vagy fontossági szempontból előrébbvaló dolgokra is figyelni kéne. És nem majd csak utólag elmesélni, hogy ami kimaradt az tulkepp kamerán kívül mégis megtörtént...
svejci 2019 szept. 27. - 11:05:40
(6596/18028)
Végül is Brünhildánk nem tűnt el, két hétre szabadságra ment.... (legalább is ezt mondta Moónikának....)
De, az interpoollal, mi van? Vagy ilyen hosszú időbe telik, míg elkészítik a DNS-t?
A zügyvédnő telefonja, meg majd előkerül, úgy 20-30 rész múlva, épp akkor, amikor lesz egy csavar a történetben, és majd azt mondjuk, hogy NA! Erre nem is gondoltunk..... :)
amira_daa 2019 szept. 27. - 10:33:10 Előzmény napraforgó
(6595/18028)
lemaradtam valamiről mert a héten alig néztem a részeket azt láttam hogy jön 100-ezerért FAzekas és ennyi vagy semmi extra?
amugy akkor Robika most kavarni fog, én mondtam neked hogy egy elég csuszomászo karaktere van, az eredeti filmben is akiről mintázták ugye a Robi kamu beteg szálat ott is elég csuszomászos volt a srác ( amugy ha Robitol van a gyerek és ugy néz ki van rá esély ahogy beharangoztam én lányra tippelek ha megmarad a gyerek,
amira_daa 2019 szept. 27. - 10:30:04 Előzmény janderka
(6594/18028)
meg Olgával mi lett és hogyhogy nem keresi senki még Monika sem ezért látszik vagyis ebből hogy teljesen máskor vették fel a jeleneteket vagy több szál is lehetett mert igy ez gáz hogy mig Tamika le lett pattintva addig meg az Olga meglépett na és egy áruval.
offtopic
amira_daa 2019 szept. 27. - 10:28:59
(6593/18028)
Van Szlávent játszo Molnár Gusztival egy nagyon jo interjú az egyik hetilapban a lényeg itten van szoval szeirntem azért vannak itt még meglepetések

Ha valakinek, akkor nekem erről van mondanivalóm, mert alkoholista voltam, 2017. június 8-án ittam utoljára.”

Középiskolásként kezdett inni, az egyetemen is ő volt a bulizós, vicces srác, aki a legjobban és a leggyorsabban be tudott rúgni.

„Elmentek mellettem az évek, a többiek már öltönyben jártak, volt kocsijuk, én meg, közel a harminchoz még mindig részegen mentem haza hajnalban. Ha társaságban voltam, idegesített, hogy a többiek milyen lassan isznak, nem egyszer otthagytam őket, elmentem a kocsmába, és inkább egyedül, de gyorsabban ittam.”

Állandóan cefreszaga volt, és bár rengeteg családi konfliktusa volt, de a próbákról és az előadásokról nem késett el. Molnár Gusztáv életébe egy nő hozott változást, de nem azonnal. Miután megismerkedett Ildikóval, nem sokkal később megszületett a fiuk, Benedek, aki idén szeptemberben kezdte az iskolát. Az első évek nehézségei után Ildikó választás elé állította a párját: vagy az ivás, vagy a gyereknevelés. Innen még hosszú út vezetett addig, hogy Gusztáv felhagyott az ivással, most a gyötrelmekről és a terápiákról beszélt a Bestnek, amelyek segítettek abban, hogy új életet kezdjen.
1/10
janderka 2019 szept. 27. - 10:26:45 1/10 Előzmény janderka
(6592/18028)
Nem is annyira magunktól mint inkább a készítőktől kérdeném, hogy most hogy Olga lelépett a színről, mi lett a didkói közé (r)ejtett Marosi féle butatelóval. A zügyvédnő azóta se kereste...
1/10
janderka 2019 szept. 27. - 09:11:16 1/10 Előzmény napraforgó
(6591/18028)
Egyetlen falusi sorozatba nem túlzás kicsit két titkosrendőr?
svejci 2019 szept. 27. - 07:37:37
(6590/18028)
:)
4/10
napraforgó 2019 szept. 27. - 04:09:29 4/10
(6589/18028)
Azért Tibi műveltségére vonatkozóanegy szegénységi bizonyitvány az, hogy nem tudja, hogy a replika másolatot jelent, az akril festék meg nem jobb az aranynál, hanem jóval rosszabb és a felbecsülhetetlen értéket a műértő szaki is csak érzelmi szempontból értette, nem a váza forgalmi értékére vonatkozóan.
A baj az, hogy TT szinte sohasem hallgat a feleségére, aki nálánál jóval inteligensebb. Gyakorlatilag csak akkor respektálta a felesége beavatkozását, amikor a taxis Feri át akarta vágni őt néhány ezer forinttal.
Valahogy Tibi szeme előtt egy olyan lámpa biluxol, amin a pénz, a forintok vannak feltüntetve. Ha valaminek nincs pénzügyi vonzata, az már nem is értékes.
Ezért tartom sajnálatosnak, hogy Vali háztartásban végzett munkáját semmibe sem veszi, holott, ha ezért valakit meg kéne fizetnie, tán nem is lenne elég a mostani jövedelme, amit a többi taxistól kap. (amúgy teljesen érthetetlen, hogy milyen alapon jattolnak neki???!)