guess.who 2019 okt. 30. - 07:53:21 Előzmény napraforgó
(8376/18036)
"Az bizonyos, hogy majd ez is hamvába fog halni, "
Persze. Gondolom, hogy a polgárőrösdi a Zukai-Mahics-Attila beszélgetés kihallgatására kellett, amúgy nem érdekel senkit (elvégre ott is hagyták a végén Miskát). Csak hát már teli van a sorozat ilyesmivel: egy félperces epizód felvezetéséhez összeraknak két epizódnyi baromságot. Mennyivel egyszerűbb lett volna, ha Krisztó (vagy bárki más, akár Icuka is, a fő hallgatózó!) véletlenül meghallja a szöveget és elmondja Misinek. Akkor nem kellett volna Zsókától asztalborogatás, meg terepjáróban ücsörgés stb.
amira_daa 2019 okt. 30. - 07:52:41 Előzmény napraforgó
(8375/18036)
amugy engem ez a Sipsics cucc jobban izgalomba hoz. Akkor ezek szerint Szása az Szása és nem Szláven, mert a Balentovics névtől látszott hogy kiakadt.

és lesz még egy Szláven is :D és még vana Bogdán ( akit én ugye nagyon várok mert már annyit hallottunk rola :D )

de most a sori a műkincses korházas dologgal kezd ujra rátéri a horvát verziora, de ha arra mennek azért kezd majd krimisedni a dolog.

amugy ha Kálmán él akkor meg mi lesz Steffivel meg amugy is. mindegy jön majd valami video , de érdekes hogy a részek tartalmát nem töltik fel :D lehet hogy ujraforgattak itt eg-ykét dolgot
guess.who 2019 okt. 30. - 07:49:29
(8374/18036)
"Szűzmáriám... azt feldugták. "
Valóban értelmesebb lett volna, ha már csempészést akarnak sugallni. De hát az úgy biztosan nem kerül át az irtó hosszú bélszakaszon a gyomorba. Egy ekkora, lenyelős baromságot is csak ezek az írók bírnak kitalálni: keze van a szobornak, ami eláll a hosszúkás testtől, de senkinek eszébe sem jut, hogy legalább becsomagolnák... :D

És aztán még ott van a szintén irtózatosan kínos Maunikás TEK-es fénykép! TEK-es, könyörgöm, mikor a TEK 2010-ben alakult meg, Maunika meg elvileg Tamás hároméves korában, azaz vagy HÚSZ éve otthagyta a Szolgálatot... És persze ha már beöltöztetik kommandósnak, és FÉLIG eltakarják maszkkal az arcát, akkor miért készül róla fotó?!

Szóval valóban úgy tűnik, hogy a második évad végére elfogyott minden épkézláb ötlet, és inkább a lovak közé dobva a gyeplőt, egyre blődebb hülyeségeket írogatnak bele, hogy ezzel megpróbálják visszaszerezni a nézőket. Pedig szerintem a nézők elvándorlása ezzel csak felgyorsul, mert most már látványosan hülyének van nézve mindenki.
4/10
napraforgó 2019 okt. 30. - 07:48:46 4/10 Előzmény amira_daa
(8373/18036)
Kaptak egy levelet - Kovács kapta, angolul és abban az volt, hogy a bangkoki nagykövetségen érdeklődjenek.
Nem tudom, hog Bangkokban van-e magyar nagykövetség, de ha igen, ott biztos tudnak magyarul és segitenek is.
amira_daa 2019 okt. 30. - 07:48:39 Előzmény napraforgó
(8372/18036)
ha van egy ikerteso aki disszidált arrol soha nem beszél egy-két család. főleg ha nagyon eltünt. leeht hogy az ikerteso volt néha kálmi helyett és azért volt ő olyan szent ember mert nyilván igy lehet csak megmagyarázni az örökség meg lehet hogy adomány vagy bármi lesz.

az Olgás szálba belenéztem az volt a horvát soriban is erős hogy nyomoztak zsaroltak és ilyesmik.

a tegnapelőtti részben. hétfőn nem Kálmán volt hanem valami statiszta igaz akkor nyár volt látszik a felvételen de a másiknál mikro franko kálmán volt szerintem később vették fel ahogy nézem a tájat ( igaz ez a sötétben forgatás és világosban is csaloka de a két néninél fujt a szél és szarabb idő volt szerintem az simán szeptemberi volt a traktoros meg nyári ott látszik ahogy beáll a levegő is.
4/10
napraforgó 2019 okt. 30. - 07:44:43 4/10 Előzmény amira_daa
(8371/18036)
Én is ezt néztem, és nagyon Kálmán formája van.
De épp a tegnapiban mondta Mónika Tibinek, hogy Nándi megerősitette, hogy valóban meghalt Kálmán.
Na de akkor csak valami testvér, ikertestvér lehet, akiről a gyerekek soha nem is tudtak, mert Kálmi nem beszélt róla soha.
Mondjuk, még fiatal korában disszidált Amerikába, nem is adott magáról életjelet, csak most bukkan majd föl.
Érthetetlen a dolog.
amira_daa 2019 okt. 30. - 07:43:31 Előzmény napraforgó
(8370/18036)
pedig a gugli leirja hogy mi a traumatologus és a sebész közti különbség.
amira_daa 2019 okt. 30. - 07:42:35 Előzmény guess.who
(8369/18036)
"a "tájföld" egy 20 * 20 méteres földdarab, ahol nemigen lehet "

főleg ugy hogy a nyelvet nem beszélik, és hogy Thailföld elég nagy, előtte valami konkrét cimmel tudnának csak elindulni szerintem. azért ha elindulnak akkor már vissza se érnek a harmadik évad végére. :D
guess.who 2019 okt. 30. - 07:41:53 Előzmény napraforgó
(8368/18036)
És a stáblistában is benne van Koltai. :)
amira_daa 2019 okt. 30. - 07:40:31 Előzmény Rojita
(8367/18036)
Természetesen, semmi se lehet annyira fontos, h Kálmán félidőben, eredeti terve előtt elhagyja rejtekét. Mindent telefonon el tudott volna intézni, - de kissé ellaposodott a történet, kellett nekünk egy újabb érthetetlenség.

szerintem utána forgattak valamit vagy változtattak, nézd meg látszk hogy nem nyáron vették fel a tegnapi részt ( vagyis amibe beletekertem, amikor edz TT, egész nyáron meleg volt és JMoni haja is nagyon megnőtt szerintem valami nem klappolt és utána forgatták. Vagy átirták. Olgának is más a hajszine,

a szobor egy vicc eleve hogy nyelte volna le, azt hittem hogy kisebb direkt fotoztam le hogy milyen nagy. amikor normál ember egy nagyobb magnézium tablettát is alig tudná lenyelni.
4/10
napraforgó 2019 okt. 30. - 07:38:17 4/10 Előzmény guess.who
(8366/18036)
Azon én is csodálkozom, hogy mig a kezdetekben Katát traumatológusnak nevezték, most meg Lóbelt azt mondja, hogy ő az egyik legjobb hasi sebész. És nekieresztik egy gyomorműtétnek.

Azon kicsit sem csodálkozom, ahogy a polgárőrséges baromkodást végezték. Az bizonyos, hogy majd ez is hamvába fog halni, mint sok más korábban.
amira_daa 2019 okt. 30. - 07:37:22
(8365/18036)
Ne szépitsük ez egy eredeti Kálmán vagy van neki egy ikertestvére ( ami megmagyarázná, hogy miért van ennyi nem testvér gyerek. és lehet hogy az ikertestvér halt meg nem is eredeti Kálmán.
amira_daa 2019 okt. 30. - 07:36:16
(8364/18036)
szobor 2 :D
amira_daa 2019 okt. 30. - 07:36:01
(8363/18036)
még egy kálmán a háta
guess.who 2019 okt. 30. - 07:35:50 Előzmény napraforgó
(8362/18036)
"Józsi gondolkodott, miért is menjen ő Tahaiföldre. "
Ja igen, ez is szörnyű kínos: Babika kitalálja, hogy menjenek a lányuk után "tájföldre" (nem tud semmi konkrétat, mert Kovács nem mondott neki semmit). Könyörgöm: még egy itthoni (azaz szükségszerűen magyarul beszélő) kisvárosban sem lehet csak úgy megtalálni valakit egyetlen név alapján (ahogy pár résszel előbb láttuk is, hogy Krisztóék mit összebaromkodtak a kamu Kristófot keresve), de úgy mégis hogyan feltételezheti bárki is, hogy "tájföldre" elutazik és hopp, pont szembejön a keresett személy? Vagy ebben az apáti-univerzumban a "tájföld" egy 20 * 20 méteres földdarab, ahol nemigen lehet elmenni a másik mellett?
amira_daa 2019 okt. 30. - 07:35:39
(8361/18036)
Kálmán 1 jobbrol :D
amira_daa 2019 okt. 30. - 07:35:16
(8360/18036)
Kálmán 1 jobbrol :D
amira_daa 2019 okt. 30. - 07:34:56 Előzmény guess.who
(8359/18036)
a Szobor :D
amira_daa 2019 okt. 30. - 07:34:15
(8358/18036)
képek a tegnap és tegnap előtti részből a két kálmán ( egyik lehet hogy megkérte Kálmán és azért futott oda ) és a szobor ( amit nem tudom hogy lehetett lenyelni.
guess.who 2019 okt. 30. - 07:31:16
(8357/18036)
Hát az biztos, hogy irtó kínos volt. A kórházas-műtős baromság szörnyű volt (nem csak az, hogy Katát csak úgy beállítják sebésznek és BÁRMIT műthet bármikor, hanem az is, ahogy jópofizik Lóbeltkával, no és a szobor... hát az kész.), de a polgárőrséges kocsiban ülős rész még szörnyűbb. Egyedül Krisztó dobta fel valamennyire a poénjaival, de amúgy iszonyatos, hogy egy ennyira ostoba dolgot megírnak az írók és még le is forgatják.