8/10
Pünkösdi Kató 2019 okt. 30. - 14:36:54 8/10 Előzmény napraforgó
(8416/18036)
Nekem hasonló jutott az eszembe, mégpedig Kálmán testvére. Miért ne lehetne? Igaz, sose emlegették, de miért ne jöhetnek Kálmán testvére? Bár, akkor kevés lesz a három évad...
8/10
Pünkösdi Kató 2019 okt. 30. - 14:35:28 8/10 Előzmény napraforgó
(8415/18036)
Szerintem sem Koltai Róbertet láttuk, a szobrászt sem, hanem, véleményem szerint Bezerédi Zoltánt. Neki nagyon örülnék, nagyon kedvelem, az Éretlenek sorozat óta figyelem, Kézdyként ragyogó szerepe volt. Azóta is láttam pár filmben, igen, igen, a Mi kis falunkban is, mindig örülök, amikor szerepel.
amira_daa 2019 okt. 30. - 14:35:26 Előzmény napraforgó
(8414/18036)
nem mert mikor Szláven nézte ugye én azt néztem ( 54. rész végén 40 percnél Kálmi foto miatt ) akkor Marosi száma nem volt benne. csak a Sipsics Kálmán és B. Szláven
7/10
Rojita 2019 okt. 30. - 14:34:40 7/10
(8413/18036)
Ez is egy jó végkifejlet lenne, de azt hiszem, Tibit és Mónikát nem tagadhatja ki az örökségből, mert törvényes gyerekei.
Olga nagyon jó karakter lett, izgalmat is hozott, jó a színészi játék is. Nem okolnám Őt semmivel.
Ha a hibákat soroljuk, nekem is Tibiből és a 2 Ökörből volt aránytalanul sok.
4/10
napraforgó 2019 okt. 30. - 14:33:08 4/10 Előzmény amira_daa
(8412/18036)
4 szám volt, elsőnek a szerb fószeré, valami Sipsics, aztán Marosi Gitta, harmadik Szláven és a negyedik Kálmán száma.
8/10
Pünkösdi Kató 2019 okt. 30. - 14:30:13 8/10
(8411/18036)
Azért egy dolgot a fktvírók előnyére írhatunk. Azt, hogy a szálak összefutnak. Tegnap, ahogy Maunika megzsarolta Zsaukát - Subicz után szabadon -, csak néztem és azt mondtam, hogy ez zseniális! Mert Zsauka Afrika miatt megharagudott Tibire, bezárta a hajtűvel, Tomika belevágott a biokertészet biznizbe, erre Zsóka megzsarolja Maunikát, megkapja a panzió egyik helyiségét a gyűlésre. De közben Maunika rátalál a hajtűre, Diácska elkotyogja amit elkotyogott, összerakja a képet és most ő is megtudja zsarolni Zsókát. DE, és a legfontosabb, Zsauka nem árulta el Subiczot, pedig Maunika már rájött, hogy ők ketten nagyon összebarátkoztak. Vagyis, Zsóka - majd vmivel - Subiczot fogja megzsarolni, hogy ha Zsauka bukik, akkor Subicz is vele együtt fog, mégpedig Maunkánál. Lehet, hogy fkvírók apróbb logikát nem tudnak összerakni, a folytonosságot nem ismerik, de nagyban tudnak gondolkodni. És már máskor is volt ilyen, hogy egymást zsarolták, szívességet tettek, mert x résszel ezelőtt, amikor még a kutya nem gondolt rá, fontos mozzanatoknak lehettünk tanúi. Pl. az elfeledett kamera buktatta le Attilát a gyűrűvel a boltból, most hirtelen más nem jut az eszembe, de volt még ilyen.
amira_daa 2019 okt. 30. - 14:30:10
(8410/18036)
hogy udvarolhatott a nőknek ha igy probára tesz mindenkit, amugy mivel megfenyegették a mamszit szerintem azért jött vissza kálmán mert az azért eléggé tulment minden határon és nyilván az öreglány megnézte a táskát hogy mi van benne látta a telefont is. amiben 3 szám volt nem 4-et irtál anno Napraforgo?

amugy amit irsz szerintem reális
amira_daa 2019 okt. 30. - 14:15:08 Előzmény Rojita
(8409/18036)
hát a M .Piroska alias Olga nem volt jo omen amiben a szinésznő játszik minden sorozatot bekaszáltak amugy. igy volt a fapaddal most a főzőssel is a viasaton , most a DÖ-nél is kevesebb van....

sok téma volt ami kényes volt ( thaiföld, drog, tek és társai és ezt főmusoridőben enélkül is ment volna a sorozat. TT meg nagyon sok volt, több szál volt. szerintem itt nem tudják nagyon tovább vinni majd fejlesztenek mást.
7/10
Rojita 2019 okt. 30. - 14:01:52 7/10
(8408/18036)
Nahát! Két hónap és 2 hét az évad, amikor az első évad 4 hónap volt! Azért nem erre számítottam! Annyi témát megkezdtek, el fogjuk felejteni tavaszig.
Sztem, annyira fáztak télen a napi forgatásokon, h most inkább leállnak a hidegben.
Igazatok van a forgatókönyvvel. A családtagokon nem látunk fejlődést. Reménykedjünk, h összekapják magukat az írók, esetleg kapnak egy humoristát is maguk mellé.
Akkor azt kívánom magunknak, h egy feszesebb fk készüljön el, ne menet közben ötleteljenek. Javuljanak meg kicsit a családtagok, Sándort pedig küldjék el egy többhónapos továbbképzésre, (helyettesíthetné Őt a faluban vki humorosabb karakter).

A TV2-t pedig nem nézem.
4/10
napraforgó 2019 okt. 30. - 13:35:36 4/10
(8407/18036)
Igen, be kell látni, hogy nem húzható minden úgy, mint a rétestészta.
A baj az, hogy egyik szereplőnél, "örökösnél" sem látunk jellemfejlődést, legalábbis azt a pozitiv változást, amit Kálmán reméltaz örökség kilátásba helyezésével.
Tibi teljesen meggárgyult, Mónika aljasabb, mint valaha, Kristóf rátalált a szerelem, miközben még le sem zárta a szerencsétlen házasságát.
Tamás naplopó ingyenélőből aktiv drogterjesztővé vált, és hát Kata élete sincs megnyugtatóan sinen.

Ott vannak a mellékszereplők, Misi és Sanyi, a két fura ökör, Zsóka az erőszakos, megalomán, nem túl okos asszony, Anikó, a talpraesett kocsmatündér, meg a lánya, akire hirtelen rászakadt egy nagy vagyon és most azt se tudja, hová tegye. Szláven, a titokzatos jugó, meg bajkeverő felesége, meg a naiv kis barátnője.

Valahogy nem kovácsolódott össze a család és a falu lakossága is debilebb, mint a kezdeteknél.Igen, be kell látni, hogy nem húzható minden úgy, mint a rétestészta.
A baj az, hogy egyik szereplőnél, "örökösnél" sem látunk jellemfejlődést, legalábbis azt a pozitiv változást, amit Kálmán reméltaz örökség kilátásba helyezésével.
Tibi teljesen meggárgyult, Mónika aljasabb, mint valaha, Kristóf rátalált a szerelem, miközben még le sem zárta a szerencsétlen házasságát.
Tamás naplopó ingyenélőből aktiv drogterjesztővé vált, és hát Kata élete sincs megnyugtatóan sinen.

Ott vannak a mellékszereplők, Misi és Sanyi, a két fura ökör, Zsóka az erőszakos, megalomán, nem túl okos asszony, Anikó, a talpraesett kocsmatündér, meg a lánya, akire hirtelen rászakadt egy nagy vagyon és most azt se tudja, hová tegye. Szláven, a titokzatos jugó, meg bajkeverő felesége, megy a naiv kis barátnője.

Valahogy nem kovácsolódott össze a család és a falu lakossága is debilebb, mint a kezdeteknél.
amira_daa 2019 okt. 30. - 13:00:41 Előzmény napraforgó
(8406/18036)
szerintem csinálnak egy mini évadot és ennyi, szerintem nincsen ebben több, lehetett volna de igy annyira szétcsuszott az egéyz ( bocsi RTL ) igy szerintem ennyi csinálnak egy gyors lezárást hogy időt ugranak vagy bármi és ennyi szerintem össze vissza 200 részig fogják csinálni.

igen annyira sok lett elinditva hogy nem birja el a sori, az Olgás nélkül jobb lett volna de ez van.
4/10
napraforgó 2019 okt. 30. - 12:42:28 4/10 Előzmény amira_daa
(8405/18036)
De ha a 61. résszel végetér a második évad, akkor miért tüntették fel a 62., 63, és 64. részeket is az epizódlistán?

Annyi, de annyi elvarratlan szál van, mit fognak ebből befejezni a hátralévő 6 részben?
Olga -szál? Ibolya? Kristóf, meg a cseregyerek?
Most meg megjelent Kálmán , vagy az alteregója és traktorok, buszok előtt ugrabugrál.
amira_daa 2019 okt. 30. - 12:41:39
(8404/18036)
első kommentet meg is kapta a Mintaapák :D

itt a link
amira_daa 2019 okt. 30. - 12:39:41 Előzmény napraforgó
(8403/18036)
jaja :D örökösök után Mintaapák
offtopic
amira_daa 2019 okt. 30. - 12:38:09 Előzmény napraforgó
(8402/18036)
én mondtam hogy a Mintaapák igéretes és nemcsak a Fenyő miatt ugye hogy ugye
4/10
napraforgó 2019 okt. 30. - 12:36:38 4/10 Előzmény napraforgó
(8401/18036)
Legfeljebb odébb megyünk egy csatornával....
4/10
offtopic
napraforgó 2019 okt. 30. - 12:35:05 4/10
(8400/18036)
Hatalmas lépésre készül a TV2, ugyanis közel 15 évvel a Jóban Rosszaban premierje után új napi magyar sorozatot indít. A Mintaapák az argentin Dear Daddies magyar közönségre szabott adaptációja lesz, melyet jelenleg is forgatnak. A sorozatot Chilében és Mexikóban is feldolgozták, az első európai változata pedig 2018-ban Szlovákiában készült, ahol nagy siker lett. A producióban négy egymástól merőben eltérő apa életét ismerhetik meg a nézők. A 3 gyerekes exfocistáét, aki a hagyományos értékrendben hisz, a sármos, sikeres ügyvédét, aki irtózik a felelősségtől, a régi és az új családja között vergődő elvált férjet, valamint a megözvegyült állatorvost, a szingli szuperapát.

A SorozatWiki információi szerint november 11-én lesz a Mintaapák premierje a TV2-n. Úgy tudjuk, hogy a vadonatúj sorozat minden hétköznap kora este, a Tények Plusz után lesz látható. Így a TV2 Csoport az új magyar szériájával válthatja a jelenleg ebben a sávban látható Fuss család, fuss! című sportrealityt.

A sorozat főszereplői Fenyő Iván, Klem Viktor, Mészáros Béla és Szabó Kimmel Tamás lesznek. Rajtuk kívül a Mintaapákban mellékszereplőként olyan elismert színészek is feltűnnek, mint Stohl András, Egri Márta, Kovács Patrícia, Polyák Lilla, Botos Éva, Földes Eszter, Kuna Kata és Pataki Szilvia.

A hírrel kapcsolatban megkerestük a TV2 Csoport Sajtóosztályát, ahol a SorozatWiki számára az indulás napját és a sorozat korai esti időpontját is megerősítették.
amira_daa 2019 okt. 30. - 12:29:26
(8399/18036)
Amit JAnderka bevágott a lényeg. Hát sajna...szerintem harmadiknál leállnak , köszi Janderka

November 8-án lesz látható a Drága örökösök 2. évadának fináléja - tudta meg a SorozatWiki az RTL Magyarországtól. Így 61 rész után jövő pénteken búcsúzik a sorozat mostani szezonja. Helyére november 11-én A Konyhafőnök VIP 4. évada kerül, melyről korábban itt írtunk bővebben. Ugyan a napi széria 2. etapjából némileg kevesebb epizód készült, mint nyitó évadból, de jó hír, hogy ezzel nem ér véget a történet. A csatorna már szeptemberben bejelentette, hogy lesz 3. évada is a Drága örökösöknek, mely valamikor 2020-ban kerül képernyőre.
1/10
janderka 2019 okt. 30. - 12:22:10 1/10
(8398/18036)
Mindegy. Megy a süllyesztőbe. És emiatt nem fogok sírva fakadni.
http://sorozatwiki.hu/hirek/megtudtuk-hogy-meddig-tart-a-draga-orokosok-2-evada
amira_daa 2019 okt. 30. - 12:18:03
(8397/18036)
nézd behuzhatja mégegyszer :D