4/10
napraforgó 2020 febr. 04. - 11:03:28 4/10 Előzmény amira_daaa
(10410/18030)
Stefi szerintem egy önző dög, nem érdekli őt semmi és senki, csak saját maga, meg az, amit kitalál. Magasról tojik ő az anyjára - mit csinált vele a birság miatt is - egy percig sem érdekli, hogy Anikónak is jutna a pénzből, ha a Szappanosok kiesnének az örökségből. Szerintem most sem ez motiválta, hogy kiejtse Katát, sz.rik ő erre, csak bosszút akart állni rajta, hogy nem sikerült visszaszereznie a Danikáját. Mondjuk ennyi erővel megkereshette volna Franciskát is, hogy megtépje, hisz Dani hozzá futott vigasztalódni.
Stefi már megkapta a pénzét, mit érdekli, hogy kinek mi jut belőle.
Meg aztán Kata kiesése messze nem elégséges ahhoz, hogy az egyleté legyen a pénz, ahhoz sorban ki kéne "nyirni" minden örököst. El tudod képzelni, hogy elbánik a "rafkós" apjával? A dörzsölt Mónikával? Tompika elég egyszerű lélek, na őt a marijuana ültetvénnyel ki lehetett volna ejteni, de az anyja és a nagybátyja megvédte a seggét azzal, hogy kiirtották a növényt.
9/10
amira_daaa 2020 febr. 04. - 10:48:45 9/10 Előzmény napraforgó
(10409/18030)
azért mentek mert depisek a fiuk főleg Dani főnők amugy mennek utána bulizi is azt mondták a lovi utáni éjszakába. igy pont lemaradnak a hirekről
9/10
amira_daaa 2020 febr. 04. - 10:47:58 9/10 Előzmény napraforgó
(10408/18030)
azért ment bele, mert Kata nem nőtt fel és nem látta meg a játszmát Steffi provokáciojában, és szépen levezetted hogy annyi ponton mondhatta volna Kata hogy NEM nem szeretném, Nem megyek el fáj a hasam bármi. De most hátha megtanulja.

A Dani- Kata kapcsolat nem csak Steffi miatt ment szét. Kata nem nőtt fel és vetélés után is ugy viselkedik mint egy iidota és azt a szálat kellett volna huzni hogy szenved az összekovácsolta volna Danival. ehelyett duzzog. Meg adott egy fel nem nőtt Dani akinek meg kb mindegy hogy ki megy ugorjon rá é s az aktuális bulvárujság dumáját suttogja a fülébe és akkor el van csábitva. Dani nem akart gyereket katátol igazábol semmit nem akart csak kvázi "dugni" de ténlyeg és amikor mondta Franczinak kiderült amit mi már irtunk hogy egy kapcsolathoz kell beszélgetés is mert bármilyen artistanő lehetek az ágyban ha a pasimmal annyit sem tudok beszélgetni hogy "hupp vagy izé" , az egyik unoka-fivéremnek volt egy kapcsolata és konkrétan az instájuk abbol állt hogy aktus után megmutatták a világnak hogy ők együtt vannak, akivel együtt volt eléggé kereste a szavakat és nem is tudtak beszélgetni, és szétmentek, tehát a fizikai dolgok jok de egy kvázi egy jo prostihoz sem a szex miatt mennek vissza ( elnézést a vulgáris kifejezésekért)

és ezt irtam is hogy Kata is csak kb a "cowboy"-ban annyit látott hogy ráugrott, emlékszem Napraforgo a te " már megint az ölébe ugrott kommentárjaidra és elég gázok voltak, na ennek az időszaknak vége, ennyit ért a kapcsolat,
Dani Steffivel egy szellemi szinten volt Dani nem feszült be mellette és ezért dumáltak is meg együtt voltak. Steffi meg hülye lett volna nem kiütni Katát bosszubol. Nekem kedvelt karakterem Steffi jol csinálja amit cisnál és végül igy még az anyukáját is pénzhez jutattja. ű

Steffi amugy ugy csinálja ezeket hogy alámegy Katának és mivel Kata nem veszi észre a játszmát ezért Kata még jobban alámegy a hülyeségben ( ugye összeverekednek és a hülye nem jön rá hogy kamerák vannak nem verek meg valakit egy boltban mert vissza tudják nézni ) bár lehet hogy kihozza Marosi hogy kiprovokálta Steffi és végül Kata visszaugrik. De Katának ez az egész örökségnek semmi értelme nincsen és azért kiváncsi lennék melyik fiu fog vele kezdeni ha kiesik az örökségből???? Robinak ugy is jo parti lesz? Danika is nem csak ahogy tibi "üvöltötte" a pénzre hajt? ezek fontosabb kérdések sezrintem.
4/10
napraforgó 2020 febr. 04. - 10:42:44 4/10
(10407/18030)
Az etetést még csak meg lehet oldani reggel-este, meg a jászolba készitett szénával, de talán itatni napközben is kéne. Meglehet, hogy egy-egy napra ki lehet hagyni a lovak megmozgatását , jártatását, de tartósan azt sem lehet kihagyni.
Kérdés, hogy mennyi időre mentek el a fiúk? Gondolom, hogy Lovi csak nappal van, igy estére akár haza is érhetnek.
És egébként mi szükség volt erre a különútra, az rejtély.
4/10
napraforgó 2020 febr. 04. - 10:36:12 4/10
(10406/18030)
Kata nem normális, hogy egy szavát is elhiszi Stefinek. Már korábban is kibabrált vele, akkor is Robit használta fel. Állandóan beletolakodott az életükbe, amikor még úgy nagyjából rendben volt köztük Danival minden. Sőt, lehet mondani, hogy őmiatta romlott meg a kapcsolatuk, a titokban nyújtott kölcsönnel, a Kata háta mögött a lovardába járkálással, stb, stb. Aláásta a bizalmat Kata és Dani között. Most is, ahogy a kanapén fekve várta haza Danit, gyakorlatilag feltálalva magát. Ezek után megint nyájaskodik? És Kata még el is hiszi neki, hogy békülni akar? Hülye ez a nő.
Érthetetlen, hogy Kata miért nem a saját kocsijával jár a kórházba dolgozni, miért kell a kárászi buszra ülnie, amikor soha azelőtt nem tett ilyet. És miért megy el Stefivel ruhát venni, ha nem is akar új ruhát? Érthetetlen. Az ember azt hinné, hogy egy doktornő leiskolázza a tanulatlan falusi kislányt, ehelyett mindig ő szivja meg, mert a Liba hülyét csinál belőle.
Miért ment bele a civakodásba? Az első szónál sarkon kellett volna fordulni és otthagyni a boltban (ha már egyáltalán elment vele).
9/10
amira_daaa 2020 febr. 04. - 10:35:54 9/10
(10405/18030)
a sorozatban a lovak önellátoak és okos karámban vannak kedves ordito egér, és a három fiu is csak diszlet. ezek a lovak nagyon okosak és igazábol el is tudnak rendesen aludni a faajtok az obs lovardán maguktol zárodnak nyitodnak, tehát nem is tudom hogy tudtad feltételezni hogy ennyi okos kis lovacska nem tudja magát önellátni. Irgum burgum :D

és természetesen a Józsi lova még beszélni is tud ezért át tudja az éppen arra járo dugásra váro Dani - nőcskének hogy hol jár DAni főnők. ( egyébként a Franciska szálnak akkor vége nem lett semmi és nincsen küzdelem hogy együtt legyenek, ezért kár volt felhuzni Steffit)
Természetesen a nap piros pontja/labda/ dija a tied is hiszen megtaláltad a megodást a két napra kvázi kiütödő lovas fiuk otthagytak mindent. hiszen mennek lovira aztán partiba csapják magukat aztán majd lesz meglepetés. tehát a lovarda 24 orára magára marad de ugye ez okos lovarda ahogy fentebb irtam.

Tényleg Józsi leveles dolgához mit szoltok? azért nekem a Jozsi gyerek mindig szimpi volt és ő is mellékszereplő de azért beindit dolgokat ugye kinyitja a kristofnak szánt levelet és hasonloak.
9/10
amira_daaa 2020 febr. 04. - 09:57:21 9/10
(10404/18030)
és nem tudom ki hogy van vele De remélem hogy Dia mostmár kirugja Szlávent aki ugye előadja a tutyi mutyit közbe meg ..:(
9/10
amira_daaa 2020 febr. 04. - 09:52:19 9/10
(10403/18030)
Szerintem Kata szimplán ki van borulva és hülyeséget csinált, hogy elment vásárolni munkaidőben, valakivel akit utál. A ruhák szerintem is rendben voltak a bolt is nagyon tiszta volt, amugy nem is ártana katának egy kis ruhatár frissités de niylván Steffigramm provokácioként genyozott vele hogy Kata érezze hogy min ment át Steffi.
svejci 2020 febr. 04. - 08:39:56 Előzmény guess.who
(10402/18030)
Milyen meglepő: az erőszakos tévériporterek önkarikatúraként erőszakos tévériportereket játszanak, és alaposan dokumentálják, hogy hogyan készül egy szándékosan félrevezető, hangulatkeltő álriport.

Pont ezt gondoltam én is...., és tetszett is.... :)

Az kiderült, hogy honnan van az információ, hogy Alga lánya otthon várja az anyját? (ilyet még hallottunk, és a riportereknek sem mondott senki sem ilyet...)

Janderka! Maradj csak! Nélküled nem lenne teljes a csapat.....
9/10
amira_daaa 2020 febr. 04. - 08:35:55 9/10 Előzmény napraforgó
(10401/18030)
Mit szerene Marosi? hát előszőr is az állovizet felkavarni, hiszen mivel Szláven átverte igy kiüti Szlávent ( csak menekülnie kell már neki is végre) ugye kb koordinátákkal belőtték Bogdán-Gorán párosnak vagy külön külön hol van Olga és Szláven.

Szláven ugye többet hibázott Marosi szépen kiütötte. Ha Szlávennem menekül vagy tünik el akkor elég nagy bajban lesz. Hiszen megmutatták hol lakik. ( már ha a sztori értelems mederben zajlik tovább és logikusan akkor szlávennek menekülnie kll hiszen fedésben titokban van ott. )

Szoval Marosi megtisztitja a dolgot. nyilván kéne a pénz egy-két ereklye és a többi.
9/10
amira_daaa 2020 febr. 04. - 08:33:07 9/10 Előzmény Lambada
(10400/18030)
igy van bár ugye Danikát sem kell táncba vinni megy ő magátol és kb igenis valahol Kata hibája volt mert ő cicázott itt egy-két férfiszereplővel amugy most is ezt csinálta de aztán a két szék közé esett, bár nekem nagyon feltünő hogy össze vissza vették fel a részeket hiszen ahhoz képest hogy csokoloztak a multkor semmi folytatás nem lett csak hogy menjen Steffivel vásárolni?

Steffi meg már a virágnál bekavart tudnia kellett volna Katának. Igaza volt a rendőrnek hogy végig kéne gondolnia mit csinál.
9/10
amira_daaa 2020 febr. 04. - 08:31:07 9/10 Előzmény guess.who
(10399/18030)
Igen Suvicz és Cicuka nélkül élvezhetetlen bár szerintem Végh Péter is szimpi volt. Sajnos az egyetlen szereplő aki a sorozat ivéhez hasonloan viselkedik az Steffi hiszen ő az aki végre kiütött valakit hiszen ne feledjétek ha ki lenne minden Szappanos ütve akkor azért aniko még kapna egy kis pénzt. :D
9/10
amira_daaa 2020 febr. 04. - 08:28:08 9/10 Előzmény napraforgó
(10398/18030)
Az Alga szál nagyon lebeg azt gondolom, össze vissza dumálnak a gyerek is lehetett bemondásra erre ha Olga nem indirekt tünt el ( elrabolták) akkor meg kell jelennie illletve MArosi bekavar ugye Szlávennél és Diánál. Amugy Dia is kivághatná Szlávent ez igy nem lesz köztük életképes.
4/10
napraforgó 2020 febr. 04. - 08:13:03 4/10
(10397/18030)
Épp ez az, hogy nem lehet Alga életkorát kiszámitani. Szláven szerint 18 évesek voltak, amikor összeházasodtak, aztán nem sokkal később ő átszökött Magyarországra. Eszerint most kb 33 évesek, de később, amikor beállt a panzióba szobalánynak, mégis 38 évesnek mondták.
Az útlevele szerint meg 23 éves.
A börtönbüntetését is előbb 12 évnek mondták, de tegnapra ez is 11 évre apadt.

Gondolom szándékos a nagy ködösités, mert ennyitre nem lehet rövid az alkotók emlékezete, hogy tegnap kijelentettek valamit, mára meg egész mást mondanak uganarról.
guess.who 2020 febr. 04. - 07:27:02 Előzmény napraforgó
(10396/18030)
Milyen meglepő: az erőszakos tévériporterek önkarikatúraként erőszakos tévériportereket játszanak, és alaposan dokumentálják, hogy hogyan készül egy szándékosan félrevezető, hangulatkeltő álriport. Ráadásul bemutatják NÉVVEL Tomikát, és inzertként éppen az hangzik el, hogy kéri, hogy kapcsolják ki a kamerát, információt viszont nem mond. No, most vagy ennyire hülyék az ertéelnél vagy ennyire hülyék az ertéelnél?!

De ebben a részben már annyira totális az elmebaj, hogy nincsenek is rá szavak. Katonai elhárítás és a "sok katonai dolog" miatt nincs rajta a térképen Ökörapáti!? Meredek alezredes már mindenféle elhárítótiszt, aki csak úgy kinevezteti magát álomtitkárnak, de amúgy aljas módon a feleségét csalja Marosival?! Algának az elmúlt héten született egy 11 éves gyereke?! Stefán pont ugyanott tart, ahol egy évaddal korábban, a "Kristóf kiesik, de visszaszavazzák és pénzt adnak neki" kártyát meg megint előszedik, csak most Katánggal. Ha még lesz két évad, akkor minden egyes örökös kiesik legalább egyszer? Kábáré, kérem, kábáré!

Két értékelhető momentum volt a tegnapi részben: Cicuka (nem meglepő módon) és Suvick, amikor azt mondta, hogy "Alga szörnyű. Szörnyű, hogy eltűnt!" :)
5/10
Lambada 2020 febr. 04. - 06:45:35 5/10 Előzmény amira_daaa
(10395/18030)
Igen, valóban gáz, hogy egy orvosnő ennyire ostoba. A takarítónőnek sokkal több esze van. Meg aztán az tény, hogy elszerette Stefitől a vőlegényét, hiába forgatja a szemeit, amikor Libuska ezt a szemére hányja. Igaz, nem volt nehéz dolga, mert Dani azelőtt is nagyon langyosan viselkedett a menyasszonyával.
Stefi most azt tette, amit a falu összes lakójának tennie kellett volna az összes Szappanossal, amióta csak megjelentek a faluban: mindent elkövetni, hogy kiüssék őket az örökségből.
5/10
Lambada 2020 febr. 04. - 06:30:44 5/10 Előzmény napraforgó
(10394/18030)
Ez egyáltalán nem palóc tájszólás. A palócok az "a" hangot "á"-nak, az "á"-t "ó"-nak ejtik. pl.: Salgótarján = Sálgótárjón.
4/10
napraforgó 2020 febr. 04. - 03:32:47 4/10 Előzmény amira_daaa
(10393/18030)
Cicuka jó volt a Józsival való jelnetében is - nagyon nyikorgott a Mónika ágya, de most, hogy megolajozta, már nem fog nyikorogni, ugye?
De a hiradónak adott nyilatkozatánál is. Olga az nem csinált semmit, csak hol eltűnt, hol meg váratlanul visszajött....
Csúcs ez a nő. Csak nehogy megint abba a hibába essenek, mintt Tibivel, hogy túltolják.

Mit remél Marosi ettől, hogy nyilvánosságra hozta Olga eltűnését? A lakosság keresni fogja? bejelentések fognak érkezni, hogy itt, vagy ott látták?
1/10
janderka 2020 febr. 04. - 02:17:24 1/10 Előzmény amira_daaa
(10392/18030)
Nem vagyok én ertéel promóter. Nincs az a pénz!
9/10
amira_daaa 2020 febr. 04. - 00:14:59 9/10 Előzmény Rojita
(10391/18030)
Ja Subicz nagyon kedves volt de étkezésnél ez a
" kappa be csak Mónyika :D Németh Kristof nagyon jo mint mindig és szerintem jön az ujabb videjo :D