Téma: Dragon Ball Z

10/10
Manami 2012 szept. 11. - 00:12:50 10/10
(364/944)
Nem biztos, hogy rosszul számolok, mert utalás nincs rá, hogy mennyi idõ telt el, míg összeszedte a sárkánygömböket és legyõzte a Vörös Hadsereget. Tehát nem biztos, hogy betöltötte a 13-at. Plusz Szívtelen Sátán sem uralkodik 1 évet, ezt mibõl gondolod? Még úgy is csak 24 lehet max, ha rászámolunk ilyen "töltelék" részekkel 1 évet a tornákon kívül. Nekem marad 23 x)
agarik 2012 szept. 10. - 20:57:32 Előzmény Manami
(363/944)
Rosszul számolsz.

GoKu alapban 12 éves (eredetieg 14-nek szánták, de kimagyarázzák).
Eztán edz (b. 8 hónapot), majd részt vesz a 21. Harcmûvészeti Tornán, majd megint összeszedi a Sárkánygömböket - így lesz 13.
A következõ Harcmûvészeti Torna "a nagy érdeklõdésre tekintettel" további 5 helyett 3 év múlva lesz, amin részt is vesznek - 16 éves.
Szívtelen Sátán színre lép és uralkodik 1 évet - 17 éves.
A 23. Harcmûvészeti Tornát ez után három évvel (eredetileg a 22. után 3 évvel lett volna, de ez van) rendezik meg - 20 éves.
A DB és DBZ között 5 év telt el - a DBZ elején így SongoKu 25 éves.
jani 89 2012 szept. 10. - 19:44:19
(362/944)
hello!
Nem tudja valaki megmondani hogy a wikipedián miért változtatták meg a dragon ball z epizódcímeit?
KurtWagner 2012 szept. 10. - 19:00:15
(361/944)
"A Kopasz fickó, akinek van egy harmadik szeme pedig Tenshinhan ,( régen úgy hívtuk Tej-szin hann :) és õ majd akkor tûnik fel mikor Vegitáék megérkeznek a földre."

Emlékeim szerint hamarabb feltûnik a 15. rész elõtt már biztos. (Lehet, hogy pont a mai részben, de azt még csak most fogom megnézni, így nem tudom). Ugye a gyáva szamuráj (én csak így hívom) elment zseniális teknõshõz, hogy az ura Krillint Yamchát, Ten-Sin Hant és Chaosut várja, hogy kiképezze a csillagharcosok ellen, és Krillinék mennek, hogy összeszedjék õket. Sajnos a kedvencem Lunch is csak abban a pár részben fog szerepelni. Sõt tudtommal még az indián csávó a fiával is.
10/10
Manami 2012 szept. 10. - 17:47:27 10/10
(360/944)
Számításaim szerint 23 éves akkor Goku. mivel a legutolsó harcmûvészeti tornán 18 éves volt és azóta 5 év telt el.
10/10
Manami 2012 szept. 10. - 17:45:13 10/10
(359/944)
Úristen, el sem hiszem, hogy adják ! :D hát nem pont most néztem meg nosztalgiaként az egész sima Dragon Ball-t és a Z-bõl 100 részt? :D amúgy így vénebb 20 éves fejjel már nagyon irritáló a magyar szinkron...pl. én személy szerint csinálok idõszámítást, hogy ki mikor hány éves. és ugye amikor Raditz megérkezik a Földre, Gohan 4 éves. ezután 1 év telik el, mikor Ifjú Sátánnal edz. A Namekon töltött idõ+ 2 év után 7 évesnek kellene lennie, erre a szinkronhangja megszólal: " 5 éves vagyok" hát ez kiakasztott. Az is egy nagy fail lesz, mikor Garbig Junior saga jön...
offtopic
robicsek2 2012 szept. 10. - 17:23:26
(358/944)
Kitudja lehet hogy valamikor csinálnak egy maratont :) Ha esetleg nem adnák folyamatosan , és szünet lenne amíg megveszik a következõ részeket, akkor lehet hogy elõtte lenne egy maraton. Bár inkább ne legyen közte szünet :)
offtopic
robicsek2 2012 szept. 10. - 17:17:52
(357/944)
Mármint Ifjú Sátán nem ön maga hanem Szívtelen Sátán reinkarnációja.
offtopic
robicsek2 2012 szept. 10. - 17:13:26
(356/944)
Szívtelen Sátán, a mindenható (Kami) rósz énje, régen egy személy volt,(egy Namek) de ketté vált hogy õ lehessen a földön a mindenható. Ifjú Sátán, pedig úgymond a gyermeke Szívtelen sátánnak, de ugyanakkor ön maga reinkarnációja is :) Ugye hogy nem is olyan bonyolult ? :P

A Kopasz fickó, akinek van egy harmadik szeme pedig Tenshinhan ,( régen úgy hívtuk Tej-szin hann :) és õ majd akkor tûnik fel mikor Vegitáék megérkeznek a földre.
10/10
Haversrac 2012 szept. 10. - 16:46:41 10/10
(355/944)
Azt furcsállom, hogy a Teknõsék meg Songoku is Ifjú Sátánnak mondták a nevét holott én is Szívtelen Sátánként emlékszem rá. És most akkor hogy van ez a névváltozás?

És mikor fog feltûnni az a kopasz harcos, aki régen Songoku ellenfele volt?
10/10
Haversrac 2012 szept. 10. - 16:44:52 10/10
(354/944)
hát igen emlékszem a 90-es évekre:) nekem is voltak kártyáim, matricáim, még ilyen játék bábuim is voltak:D régen nem láttam a sorozatot. De most lesem ezerrel csak rövidnek érzékelem ezeket a 21 perceket ráadásul még reklámot is nyomnak bele:/
agarik 2012 szept. 10. - 15:35:28
(353/944)
Micsoda csalódás: DB 142, 143 részekhez nincs magyar szinkron.

A Harcmûvészeti Torna kommentátora egy méltatlanul kevésre becsült karakter xD Sose fut el bármi történjen, és mindenre felkészült: a versenyzõk repülnek? - Van távcsöve. Világítanak mint a karácsonyfaizzó? - Van napszemüvege. Elrepültek a francba? - Zsebrepülõgép! :respect:
És ez a lazaság xD "Nem hinném kisasszony hogy a versenyszabályzat tiltaná hogy a versenyzõk megnõjenek." xD

Az olyan szívatások miatt viszont kicsit frusztrált a DB, mint mikor Momo tanítja SongoKut hogy érezze az aurát, aztán közli hogy "ugye nem éreztél? Na azért, mert nekem nincs aurám."
Hát akkor kedvem lett volna lerúgdosni a hülye "errecsörög" játéka közben a vityillója teraszának szélérõl!
Igaz legtöbbször az ilyesmi poénosra sikeredett, de néha nagyon nem.

WOW: Kamehame LÁBBAL!

Mikor SongoKu ott haldoklik, vki beírta video alá: "Ilyenkor a varázsbabot már mind felzabálta, mi?" :) (Persze SongoKu ilyet sose tenne verseny közben, de azért...)

De besz*rok: se keze, se lába, fél mellkasa hiányzik - és hogy ér véget? BÍRÓ ÚR, UGYE ELHAGYTA A KÜZDÕTERET? ROFL!!!

(Na, van még 5 rész, oszt utólérem a tvt.)
offtopic
robicsek2 2012 szept. 10. - 14:36:26
(352/944)
"Amúgy elég kis repertoárral operálnak az alkotók, ritka akinek ezeken kívül van valamije:"
Akkoriban ez volt a menõ :)
agarik 2012 szept. 10. - 10:40:57
(351/944)
Mármint "Mystart" az alkalmazás neve.
agarik 2012 szept. 10. - 10:40:03
(350/944)
A harmadik Harcmûvészeti Tornánál kis kavarás: Chappa eredetileg aszondja õ nyert 9 éve (a magyar szinkron meg még rosszabb). Csakhogy akkor nem volt Torna! A második 3 éve volt, az elsõ (amint GoKuék részt vettek) 6 éve, az azelõtti meg 11 éve.

Harmadik tornán a N00B xD

Hah, hülye kiborg-Tao Pai Pai megfeledkezett Tensin energiaelnyelõ technikájáról.
Amúgy elég kis repertoárral operálnak az alkotók, ritka akinek ezeken kívül van valamilye:
- energiasugár 1
- energiasugár 2
- repülés
- sokszorozódás-illúzió

Amit hiányolok, hogy Songo teljesen leszokik a kõ-papír-olló támadásáról :(

Viszont tetszenek az utalások: Star Wars, Street Fighter, 2001 Ûrodüsszeia...

Btw, vki tudja hogy lehet véglegesen eltávolítani a MySarch-t (másnéven IncrediToolbar)? Sok gondot okoz. Nem engedélyezett módon telepítette fel mellékesen vmi más program. A "programok eltávolítása" menüben már eltávolítottam, és a böngészõ jobb felsõ sartkában a keresõlehetõségek közül is töröltem, de ez a szar még mindíg beette magát a rendszerembe, GRRR!
agarik 2012 szept. 09. - 23:24:31
(349/944)
Hm, Szívtelen Sátán uralkodása miatt halasztottak egy évet a harmadik Harcmûvészeti Torna megrendezésén?

Hát, mindenesetre kíváncsi leszek hány éves SongoKu a Z elején.
10/10
Haversrac 2012 szept. 09. - 21:36:02 10/10
(348/944)
Nõ létedre így képben vagy a sorozattal?:D Hogyan lehetséges ez?
offtopic
robicsek2 2012 szept. 09. - 18:53:01
(347/944)
Amugy a megaupload megszûnése engem is érintett :( De állítólag újra indul, de nélkülem :) Amugy nem indulattal írtam amit írtam, nincs harag.
offtopic
robicsek2 2012 szept. 09. - 18:47:51 Előzmény Tomeeekk
(346/944)
Nem érted a lényeget! A lényeg az hogy más oldalon is van olyan hogy támogatás, de nem teszik kötelezõvé, tehát az ad akinek van , és akar adni akinek nincs ,és nem tud, azt viszont nem éri semmilyen veszteség, értsd ezt most a letölteni kívánt tartalmakra. Én is pl munka nélkül vagyok , és nem fogom lenyúlni a szüleimet, hogy ugyan küldjön már egy sms-t mert én le szeretnék tölteni. Plusz nem is nagyon érzem hogy kéne, mivel szerintem én is megosztatom már nem kevés régiséget, és ezt minden nagyképûség nélkül írom. De semmi harag, legfeljebb megvárom míg az AA is megcsinálja a Candy Candy-t :) Sõt még lehetséges hogy besegítek a videó anyag keresésébe.
agarik 2012 szept. 09. - 18:17:10
(345/944)
És a mai résszel visszatértünk az "innen hogy mászok le" kérdéskörhöz.