Téma: DVD börze

Zizu82 2011 máj. 14. - 10:28:33
(257/397)
Eladó dvd-k (Ár 300-1500 Ft/db között)
Lista:
Véres románc, Bourne filmek (I-II-III), A bennfentes, Batman-Kezdõdik!, Minden héten háború, A zodiákus, Szemtõl szemben, Ház a tónál, Az ördög Pradat visel, Valami amerika2, A titkok kulcsa, Az ördög ügyvédje, Pillangó-hatás, Szeretném, ha szeretnél, Elsõ a szerelem, Bor,mámor,Provance, Elrabolva, Végzetes vonzerõ, A part, Túl a barátságon, A bûn árfolyama, Mr.Brooks, Kõkemény Minnesota, A törvény gyilkosa, Torta, Vadidegen, Zombieland, A sas leszállt, Hetedik, Madárijesztõ, Halálos temetés, Tükrök, Valkûr, Tiszta napfény, Cloverfield, Apu vad napjai, Carlito útja, Kánikulai délután, 88 perc, Pénz beszél, Az utolsó ház balra, Kísértetjárás Connecticutban, Pokolba taszítva, Rec, Ördöggerinc, Egy befejezetlen élet, Az elszánt diplomata, Este, Mr.Bean nyaral, Robotok, Az éjszaka urai, Bõrnyakúak, Hideg nyomon, Kiadatás, Az utolsó gyémántrablás, Börtönvonat Yumába, A tûzbõl nincs kiút, Nyomulj és nyerj!, Köszönjük, hogy rágyújtott!, Ali, 28 nappal késõbb, A kör2, 1408, Constantine-A démonvadász, A tûzben edzett férfi, A falu, Napfény, Fahrenheit 9/11, Született feleségek 2.évad, Az utolsó látogatás, Vak randi, Eszeveszett küzdelem, Julia, Hajrá Bliss! Félelmetes folyó, Toy Story 2, Toy Story 3.,Rabbit Hole,Animal Kingdom, Max Manus, Nord, A gyilkos bennünk, Single Man, Hunger, Vészhelyzet 11.évad, Vészhelyzet 13.évad, Serpico, Pánik a Tû parkban, Betty nõvér, Mi kell a nõnek?, Száll a kakukk fészkére, Thomas Crown ügy-Briliáns csapda, Kiképzés, Szerelem a végzeten, Holtak hajnala, A tehetséges Mr.Ripley, Pókerarcok,Vágta, A belsõ ember, Fargo-Tortúra, Sztárom a párom, Most már elég!, Interjú a vámpirral, Casablanca (feliratos), Holly Woody történet, Annie Hall-Manhatten, Diploma elõtt, Igazából szerelem, Szakadt függöny, Bilincs és mosoly (feliratos), Pénzt és életet, Senki bolondja, Valaki odafönt (feliratos), Ünneprontók ünnepe, Álmomban már láttalak, 40 éves szûz, 500 nap (nyár), Tündi bündi barátok, Idõzavarban, Darkness-A rettegés háza, Jelek, Koponyák, A szarvasvadász, Hóbortos hétvége, Belleville randevú-A francia rémes, Copperfield Dávid, Anne Frank naplója, Isten városa, A profi, Bicska
Részletes tájékoztatás: zita.takacs@freemail.hu
agarik 2011 máj. 11. - 13:15:55 Előzmény gyurciboy
(256/397)
Küldtem PM-et, megkaptad?
duckshoot 2011 máj. 09. - 12:45:23 Előzmény multibit
(255/397)
Ezt bizony nem tudtam. Nem is szeretek annyira rendelgetni online csak ha nagyon muszáj. Akkor is az Xpress-t részesítem elõnyben, mert ha õk elcseszik kicseréltetem velük. Korrektek mert cserélnek úgy is, hogy a tok gyûrött vagy túl hullámos és az nem frankó.
Ezt az oldalt inkább hagyd és érdemesebb máshol megpróbálni használtat keresni. Nézd meg xpress-en az eladó dvd topicban esetleg.
És nagyon szívesen, jó látni, hogy azért vannak többen is akik az eredeti lemezeket preferálják.
multibit 2011 máj. 08. - 20:50:27
(254/397)
Nos igen. Ez az amit keresek, az Intercom-os verzió. A BUFI által kiadottnak van "butított" képe.
Az a helyzet, hogy vagyok akkora marha, hogy megvegyem horror áron az Intercom-ost a filmzonaról, de ismerem azt a társaságot. Korábban próbáltam már tõlük más filmet rendelni (az is ritkaság volt), de kiderült róluk, hogy:
- finoman szólva nem naprakész a honlapjuk
- hónapokig semmi visszajelzést nem kaptam a rendelésem státuszáról
- nem reagáltak az email-jeimre.
Ezek után nem sok bizalmam van bennük. Attól meg különösen pipa lennék, ha ennyi pénzért küldenének nekem egy BUFI-s 6:3-at!
Ettõl függetlenül köszönöm, hogy segítesz a keresgélésben!
duckshoot 2011 máj. 08. - 12:00:55
(253/397)
Illetve itt is van, ráadásul raktáron. De ettõl beájulsz
http://www.filmzona.hu/index.php?a=film&id=392
duckshoot 2011 máj. 08. - 11:56:49
(252/397)
multibit 2011 máj. 08. - 10:04:47
(251/397)
Köszönöm!
A Rabold a nõt címû filmet már meg is rendeltem. A 6:3, a DVD-Homenál is az újabb 4:3-as változat :(
multibit 2011 máj. 08. - 08:53:00
(249/397)
Szeretném megvásárolni az alábbi joglejárt filmeket DVD-n. Kizárólag gyári lemez érdekel, másolat nem!

Eleven hús (Budapest Film)
Vágyastársak (Intersonic)
Rabold a nõt (M-Falcon)
Bunbury (SPI)

és végül a legfontosabb:
6:3 avagy, játszd újra Tutti (a régi anamorf változatot keresem, a 4:3 letterboxed újrakiadás már megvan - sajnos)
gyurciboy 2011 máj. 08. - 02:21:28 Előzmény agarik
(248/397)
szia,ha még keresed a Carrie címû filmet(Brian de Palma)
nekem lenne 1 eladó példány,angol kiadás,angol hanggal és magyar felirattal!celósan vettem,de kibontottam és megnéztem 1x,tehát teljesen újszerû!az ára:2500.-ft lenne,ha érdekel,küldj üzit!üdv
duckshoot 2011 máj. 06. - 18:19:08
(247/397)
Sajnos nem annyira jó a dvd piacunk. Én is több filmrõl lecsúsztam ami már nem kapható.
Esetleg rákérdezek xpress-en, hátha tud vlki segíteni.
tvtvtv 2011 máj. 06. - 17:43:35 Előzmény duckshoot
(246/397)
Köszönöm a segítõkészséget - a keresett részt ott sem találom,két sorozat pedig felesleges.
Ma ismét bevásárlóközpontokat,könyvesboltokat jártam,
hiába.Valószínütlen,hogy a defektet kapott lemezt
a közeljövõben a hazai kereskedelemben pótolni tudom.
Azért ismételten köszönöm a reagálást.
tvtvtv 2011 máj. 05. - 00:05:26
(244/397)
Keresem az ismert BBC sorozat: "Hallo,hallo" V.évad
második dvd-lemezét,amelyiken a 46-52 epizódok találhatóak.
Kérem,aki tud üzletet,ahol ez megvásárolható,sziveskedjen értesiteni,mert eddigi
kutatásaim eredménytelenek voltak,a dvd u.n. "joglejárt".
2011 május 4. tvtvtv
thewwikk 2011 máj. 02. - 18:17:17
(243/397)
Sziasztok a Transformers 1 -et keresném DVD-n.
thewwikk@gmail.com-re várom az emailokat
agarik 2011 ápr. 26. - 15:54:55
(242/397)
Keresem az alábbi filmeket DVD-n:
- XTRO 3
- A vámpír csókja
- Harapós nõ, lehetõség szerint magyar szinkronnal
- Star Wars 4-6, eredeti moziverzió, eredeti magyar szinkronnal
- Carrie (John Travoltával, Sissy Spacekkel), angol hangsávval, felirat nem szükséges
- Csata a csillagokon túl (Battle beyond the stars), lehetõség szerint magyar szinkronnal
- Testrablók támadása (Body snatchers), 1993-as változat! (egyik fõszereplõ Christine Elise), lehetõség szerint magyar szinkronnal
csaboci 2011 ápr. 12. - 17:18:56
(241/397)
Sziasztok!
én egy filmet keresek aminek nem tudom a címét.Arról szól h 6O as években két kis ikerlányt megerõszakolnak és egy közeli tóba dobják õket majd egy arra járó kb 1O éves néger kis srácra fogják a gyilkosságot és villamosszékben ki is végzik (arra tisztán emlékszem h a gyerek fejére egy zsákot húznak mielõtt kivégzik és többen nézik a kivégzést az üveg falon keresztül) ezzel le is zárják az ügyet. Majd 3O év múlva egy fickó elõveszi újra az aktát h újra kezdje a nyomozást. Arra emlékszem még h a gyilkosságról készült fotókat nézegeti a nyomozó és az egyik képen harapás volt az egyik kislány nyakán és azt mondta a nyomozó h egy gyerek nem tud olyan nagyot harapni mit ami a képen van meg a végén megtalálja az igazi gyilkost aki fõbe lövi magát és arra emlékszem h amikor lelövi magát a házban az ablakot mutatja kívülröl és csupa vér lesz az egész ablak. Sajnos nem tok szereplõket és másra már nem igen emlékszem!lécci irjatok ha valaki valami információt tud a filmrõl.Üdv
Snoopyzit 2011 ápr. 10. - 21:40:00
(240/397)
Eladó filmek:

Eredeti (900 Ft/db): Vészhelyzet teljes 11.évad, Vészhelyzet teljes 13.évad, Serpico, Pánik a Tû parkban, Betty nõvér, Mi kell a nõnek?, Száll a kakukk fészkére, Thomas Crown ügy-Briliáns csapda (1500), Kiképzés, Szerelem a végzeten, Hideghegy, Holtak hajnala, A tehetséges Mr.Ripley, Pókerarcok,Vágta, A belsõ ember, Fargo-Tortúra (1500Ft), Egyre távolabb, Sztárom a párom, Ezer hold, A szabadság útjai, Most már elég!, Interjú a vámpirral, Casablanca (feliratos), Holly Woody történet, Annie Hall-Manhatten (1500Ft), Diploma elõtt, Igazából szerelem, Krisztus utolsó megkísértése, Szakadt függöny, Bilincs és mosoly (feliratos), Pénzt és életet, Senki bolondja, Valaki odafönt (feliratos), Ünneprontók ünnepe, Álmomban már láttalak, 40 éves szûz, A Jane Austen könyvklub, 500 nap (nyár), Tündi bündi barátok, Az erdõ kapitánya, Idõzavarban (tok nélkül-500Ft), Darkness-A rettegés háza, Jelek, Koponyák, A szarvasvadász, Hóbortos hétvége, Belleville randevú-A francia rémes, Copperfield Dávid (BBC-500Ft), Anne Frank naplója (BBC-500Ft), Isten városa, A profi (tok nélkül-500Ft), Bicska (tok nélkül-500Ft)

Csak feliratos tok nélkül (400 Ft/db): The kids are all right, Rabbit Hole, 127 hours, The fighter, Animal Kingdom, Winter’s Bone, Max Manus, Nord, A gyilkos bennünk, Single Man, New York I love you, Hunger

***moderálva***

Érdeklõdni: snoopyzit@freemail.hu
Átadás: Bp-en személyesen, vidékre postán
arsen lupen 2011 márc. 02. - 21:55:56
(239/397)
Filmbarátok!

A következõ filmeket keresem:

Olaszok hihetetlen kalandjai
A bosszú (1975) Philippe N.
A szicíliai kereszt (1976) Roger Moore
Az áruló (1962) Belmondo
Stavisky (1974) Belmondo
arsen lupen 2011 márc. 02. - 05:44:25 Előzmény twillight
(238/397)
Köszi az infót de nagyon sok jó film megtalálható itt.