efes 2007 okt. 11. - 11:54:09 Előzmény DP@i
(5/65)
abszolúte kinn volt a mozikban, és akkoriban messze jobban megosztotta a közönséget, mint manapság. 85-ben már enyhülõben volt a rendszer, tudta jól aczél et. és kis csapata, hogy kell némi szelep, hogy távozhasson a gõz. emellett az egészséges erotika van annyira abszurd, hogy nehéz rajta fogást találni, mégis mindenki tudja, vagy inkább érzi, hogy mirõl is lehet szó, azonkívül persze, hogy a ladagyár elég. :))

tímár péter nem is tudom, hogy követhette el ezt a filmet, mert utána nem csinált semmi értékelhetõt.
Unagi 2007 okt. 11. - 11:35:04 Előzmény Egon Bondy
(4/65)
Kefírem.:)
Egon Bondy 2007 jún. 08. - 09:00:22
(3/65)
Iboly! Innék egy dögös kávét!
DP@i 2007 márc. 17. - 00:35:52 Előzmény MZ/A
(2/65)
Alap de nagyon. Leadhatták ezt '85-ben, vagy betiltott film lehetett? "Kielég: nem elég" :D
MZ/A 2007 márc. 01. - 01:13:14
(1/65)
Alapmû. :) Tímár képi megoldásai, trükkjei, visszafelé felvett, majd visszafelé lejátszott jelenetei megdöbbentõ erõvel adják vissza a korszak fonákságait. A ládagyár a rendszer modellje: túltermeli az eladhatatlant, megsérti a magánszférát, titkos értékesítési módszerré fejlesztik a törvénytelenséget. A dolgozó asszonyok tudtukun kívüli megfigyelését a vezetés bevételévé konvertálják. Így lesz az erkölcsi szabálysértésbõl gazdasági haszon.

Baráti összejöveteleken idõvel elõ-elõ jönnek az idézetek. :)
Ibike: "Engem senki meg se? Nekem is van!"
Falkay: "Új kenyér: új búza, új búza: termékenység, termékenység: sok lada, sok lada: élüzem."