BonFire 2008 júl. 07. - 18:10:30
(11/71)
A happy style-ra leginkább nekünk van szükségünk. Én még egy ilyen depressziós országot nem pipáltam. Van sapka/nincs sapka, nekünk mindegy, mindenen tudunk bosszankodni, szomorkodni, és mindent tudunk fikázni, mert azt a legkönnyebb, ahhoz nem kell ész! A tudományos-ismeretterjesztõ csatornák mûsorait általában az a vád éri, hogy semmi köze a tudományhoz, maximum szórakoztató. No, és akkor mi van? Nagy a gyanúm, ha úgy adnák elõ a kémiai, fizikai és biológiai témákat, ahogy nekünk szokták az iskolában, kábé annyit is tanulnánk belõle, és a kutya nem nézné.

Ezeknek a mûsoroknak a "játszva tanítás" a céljuk, azért jó néhány hasznos dolog ránk ragadhat belõle. A játszva tanulás hatékonyságának módszerét pedig nem lehet megkérdõjelezni. Mindenki úgy tanult gyerekkorában, még akkor is, ha nem volt tudatában annak, hogy tanul. Ez pedig mûködik mindenkinél. Csak egy jó példa erre az anyanyelv elsajátítása. Ezt a nyelvet a lehetõ legnehezebb megtanulni, ugyanis sem írásos anyag, sem szótár, sem szemléltetés nem áll a gyerek rendelkezésére, hogy megkönnyítse a tanulást, mégis megtanultuk.
3/10
Imici 2008 máj. 31. - 15:20:07 3/10 Előzmény Esztella
(10/71)
Ha így folytatjuk, a végén összeházasodunk.
Mostanában már többször nézem és hallok benne jó dolgokat.
Esztella 2008 máj. 27. - 16:52:46 Előzmény Imici
(9/71)
Akkor majdnem, hogy teljes az egyetértés- legalábbis a lényeges dolgokban :)
3/10
Imici 2008 máj. 11. - 19:17:40 3/10
(8/71)
Engem - és újfent leírom - az bosszant legjobban, hogy nem fejeznek be semmi témát egy kalap alatt, hanem összevissza kapkodnak. És már joggal feltételezik, hogy a nézõ azt sem tudja mi volt a mûsor elején (amihez visszakanyarodnak), és a mûsoridõ egy része ezzel telik: "emlékeznek még? azt a kérdést vizsgáltuk, hogy...
Szeretem a hogyan készül címû mûsor és képzeljétek, mi volna, ha a munkafolyamat bemutatását 3-4 felé szednék, és a mûsor alatt szétszórva mutatnák be? Na ez egy kicsit ilyen.
Amúgy jók a témák, van tudományos alapjuk is, ha nem is sok. Mindenképen jobb, mint a retekklub és a csiga tévé.
Esztella 2008 máj. 04. - 17:02:24 Előzmény Imici
(7/71)
Ez elég szomorú, hogy egy ismeretterjesztõ sorozat ilyen érzéseket tud kiváltani egyesekbõl. Nyilván nem kell mindent készpénznek venni ami ebben a mûsorban elhangzik, de le lehet vonni következtetéseket, vagy olyan kérdésekre lehet választ kapni, amit máshol nem találnánk megválaszolva. Az, hogy ebbõl ki mit fogad az el, az nyilván szubjektív... De inkább nézem ezt és az ehhez hasonló mûsorokat, mint az egyéb kereskedelmi adókon sugárzott népbutító, agypusztító maszlagot... És ez az ország tele van ilyen és ehhez hasonló negatív, depressziós emberekkel, hát igenis kérek szépen a "happy style"-ból :)
1/10
Z 2008 ápr. 21. - 00:38:04 1/10
(6/71)
Meg hogy az edesitoszerek nem okoznak betegseget!
Na ennyit errol a musorrol.
Piperin 2008 febr. 21. - 22:05:27 Előzmény morsan
(5/71)
Igen.Köszönöm.Tényleg megtaláltam.
morsan 2008 febr. 20. - 11:23:32
(4/71)
A weboldal címe: http://ninemsn.com.au, itt ha rámész a Health-re nagy valószínûséggel megtalálod amit keresel.
A mûsor címe What's good for you, ezt ha beírod a google-be rá fogsz találni.
morsan 2008 febr. 20. - 11:18:06 Előzmény Imici
(3/71)
Szerintem nem figyelsz a részletekre. A reggel, délben vagy este a legjobb sportolni résznél, inkább azt hangsúlyozták, hogy mindegyik napszak teljesen jó, csak sportoljunk.
A vizeletes téma pedig sokak számára most is nagy ellentmondás. Valaki hisz benne valaki nem. (én nem)
Ja és az amerikai happy stílus tetszett a legjobban. Ez egy ausztrál mûsor, és ez a nép tényleg ilyen happy és nem olyan búval bélelt és negatív mint mi magyarok sokszor.
Volt szerencsém megtapasztalni az ottani életet pár hétig és példát vehetnénk róluk. Lehet, hogy dedós módon csinálják a mûsort, de mindenkinek érthetõ legalább.
Piperin 2008 febr. 19. - 21:25:12 Előzmény Imici
(2/71)
Nekem tetszett. Ma láttam elõször és hasznosnak találtam a benne elhangzottakat. Bár tény, hogy többnyire csak megerõsített abban amit korábban is tudtam.
Viszont nem sikerült elolvasnom a mûsor weblapjának címét. Kérlek, ha valaki tudja, írja meg nekem! Köszönöm. piperin111@gmail.com
3/10
Imici 2008 febr. 09. - 19:14:58 3/10
(1/71)
Hát mit mondjak? Nagyot csalódtam a mûsorban.
Lehet, hogy sokat, tudományosat vártam tõle. Ehhez képest... Jó-e ha megisszuk a saját vizeletünket? Nem. Nahát!! Erre hogy jöttek rá?
Vagy: Mikor jobb sportolni, reggel, délben vagy este? Erre a kísérlet 3 csajjal történt, akinek megváltoztatták a tréning idõszakjukat. Reggel most egy dagi antisportoló edzett. Az eredmény::: a reggeli sport a legjobb, hiszen neki lett legnagyobb a zsírégetése. PERSZE, HISZ ADDIG NEM IS MOZGOTT!!!
Vagy: Teszteljük le, hogy melyik férfi alsó a legegészségesebb?! (a selyemtõl a pamutig) És láss csodát - kb több órás kísérlet után rájöttek, hogy a pamut.
STB. STB. Beszarás.
A legjobban meg azt útáltam, hogy felteszi a kérdést, a válasz - - "majd visszatérek rá". Ezt csinálták az egész mûsorban. És amolyan "amerikai Happy" stílusban. Brrrrrrr