Téma: Elhárítók

7/10
InteriorLulu jan. 03. 11:16:07 7/10 Előzmény Dolphus Lundgrennus
(8/8)
Seagalnak valóban volt anno egy, esetleg két fogyasztható filmje (azokon túl talán ha két filmet láttam még a főszereplésével), ám szerintem Adkins A megtorlás útján-ja (2019) kenterbe veri nemhogy Seagal összes filmjét együttvéve (ideértve azt az amúgy elég jót is, melynek már az elején kikúrja őt Kurt Russel a repülőből), hanem a világ akciófilmjeinek decens többségét is.
Mást Adkinstól ezt itt leszámítva nem is nagyon láttam, ám mivel elég sűrűn és lelkesen forgat, biztos vagyok benne hogy van jópár sokkal erősebbje, mint Seagal talán legkevésbé rossz filmje, a Nico.
Dolphus Lundgrennus 2025 jún. 30. - 13:16:16
(7/8)
Scott Adkins=vén Steven Seagal light...másképp rossz, de valahogy még inkább, mert Seagalnak legalább karrierje elején voltak fogyasztható filmjei.
8/10
nefefe 2021 máj. 07. - 16:47:28 8/10
(6/8)
A tartalomismertető után egy ZS-kategóriás filmet várna az ember. De ez a film nekem az utóbbi idők Adkins-filmjeinél fényévekkel jobb volt. Jó akciójelenetek - néha az angol rendőrök vicces mondásaival -, pörgő cselekmény, szinte unalmas jelenetek nélkül. Gyors snittek, kevés szöveg, felesleges zene nélkül - nálam ezek a jó akciófilm ismérvei. Adkins itt hozza a régi klasszikus (15 évvel ezelőtti) filmjeiben megszokott formáját, de a bérgyilkost alakító Bennett is nagyon jó - sokszor jobb, mint Adkins. Szóval kellemesen csalódtam. Szerintem nagyon le van pontozva, szerintem a jobb akciófilmek közé tartozik.
--- Spoiler --- azért a falberobbantást előre lehetett látni, jobban is védekezhettek volna. És a végén a csákányos jelenet is kiszámítható volt.
6/10
sorozatneked.hu 2019 dec. 25. - 23:51:42 6/10
(5/8)
6/10

Nem egy nagy durranás, de hozza a Scott Adkins-es filmek átlagát. Ő most az új Van Dame, Segal, Snipes, Stallone, Arnold, Chuck és Jackie Chan. Ha 20 évvel korábban születik, akkor biztosan ő is bekerült volna a klasszikusok közé, így viszont "csak" videósztár lett. Ha valaki a '80-90-es évek akciófilmjein nőtt fel, akkor Scott filmjei tetszeni fognak neki. Nem kell sokat várni tőlük, hiszen ha valaki most látja először a régi filmeket ő sem lesz elájulva tőlük, de minden filmjén látszik, hogy rendesen odateszi magát a jelenetekben. Szóval elvárások nélkül nézzétek! Aki meg logikát keres egy akciófilmben, az minért nem dokumentum filmet keres inkább?
sexykex 2019 jan. 15. - 07:06:59 Előzmény gabroca
(4/8)
Már a címe sem tetszett. Addig jó, amíg bemegy három álarcos egy kis kokóért. Na, ott kell abbahagyni a filmnézést és hallgatni inkább helyette Mozartot.

Sok baromságot összelapátolnak a filmekbe, de ez egy világbajnok darab. A papi felrobbantja lánya alatt az autót és ettől még dühösebb lesz a célpontra, a vőre, Mindenáron árvát akar faragni az unokából, akit persze szeret. A világ legokosabb bérgyilkosa a szuperautójával gond nélkül megtalál pillanatok alatt bárkit. Az elektronika harc nagymestere, de lőni nem tud. Sosem talál el senkit, ezért inkább verekszik. A zsaruk feltűnés nélkül, egyenruhában őrzik a védendő házat, és amikor még titkosabb helyre akarják elszállásolni a kislányt, két „biblia árus ügynököt” küldenek.

Ha legalább bohózat lenne, de sajnos komolynak gondolják ezt a Zs-kategóriát alulról szagoló förmedvényt a készítők. Igaz hittérítőként próbálok mindenkit megvédeni ettől a filmtől – remélem sikerül.
Belmont 2018 dec. 02. - 15:27:38
(3/8)
A tartalmi ismertető egy vicc. Ettől függetlenül a film eleje teljesen jól indul, valami nagyobb volumenűre számítana belőle az ember, de az egész aljas módon átmegy ZS-kategóriába: kihalt helyek, éjszakai jelenetek, félóra egymást püfölés, öt perces agonizálások, elvileg hivatásos ügynökök céltábla jellegű viselkedése... A film utolsó öt percét már kb. rögtönözték. Tény, azért egyszer legalább meg lehet nézni. (Ui.: az a magyar tűzoltókészülék meg hogy került Londonba?)
gabroca 2018 márc. 28. - 18:38:03 Előzmény sexykex
(2/8)
persze hogy happy end a vége, ha végig szar az egész....
sexykex 2018 jan. 05. - 16:11:43
(1/8)
Elképesztõ, hogy ezek a vérprofi ügynökök és bûnözõk milyen rosszul lõnek. Tíz méterrõl csak véletlenül találják el egymást még gépfegyverrel is. Viszont golyó ütötte, sip-sup összevarrt sebbel, többmenetes bunyót levágnak.
Kemény próbatétel lehetett ennek a filmnek megírni a forgatókönyvét. Õszintén szólva nem is sikerült igazán. Primitív zagyvaság az egész, happy enddel.