Téma: Elhárítók

8/10
nefefe 2021 máj. 07. - 16:47:28 8/10
(6/6)
A tartalomismertető után egy ZS-kategóriás filmet várna az ember. De ez a film nekem az utóbbi idők Adkins-filmjeinél fényévekkel jobb volt. Jó akciójelenetek - néha az angol rendőrök vicces mondásaival -, pörgő cselekmény, szinte unalmas jelenetek nélkül. Gyors snittek, kevés szöveg, felesleges zene nélkül - nálam ezek a jó akciófilm ismérvei. Adkins itt hozza a régi klasszikus (15 évvel ezelőtti) filmjeiben megszokott formáját, de a bérgyilkost alakító Bennett is nagyon jó - sokszor jobb, mint Adkins. Szóval kellemesen csalódtam. Szerintem nagyon le van pontozva, szerintem a jobb akciófilmek közé tartozik.
--- Spoiler --- azért a falberobbantást előre lehetett látni, jobban is védekezhettek volna. És a végén a csákányos jelenet is kiszámítható volt.
6/10
sorozatneked.hu 2019 dec. 25. - 23:51:42 6/10
(5/6)
6/10

Nem egy nagy durranás, de hozza a Scott Adkins-es filmek átlagát. Ő most az új Van Dame, Segal, Snipes, Stallone, Arnold, Chuck és Jackie Chan. Ha 20 évvel korábban születik, akkor biztosan ő is bekerült volna a klasszikusok közé, így viszont "csak" videósztár lett. Ha valaki a '80-90-es évek akciófilmjein nőtt fel, akkor Scott filmjei tetszeni fognak neki. Nem kell sokat várni tőlük, hiszen ha valaki most látja először a régi filmeket ő sem lesz elájulva tőlük, de minden filmjén látszik, hogy rendesen odateszi magát a jelenetekben. Szóval elvárások nélkül nézzétek! Aki meg logikát keres egy akciófilmben, az minért nem dokumentum filmet keres inkább?
sexykex 2019 jan. 15. - 07:06:59 Előzmény gabroca
(4/6)
Már a címe sem tetszett. Addig jó, amíg bemegy három álarcos egy kis kokóért. Na, ott kell abbahagyni a filmnézést és hallgatni inkább helyette Mozartot.

Sok baromságot összelapátolnak a filmekbe, de ez egy világbajnok darab. A papi felrobbantja lánya alatt az autót és ettől még dühösebb lesz a célpontra, a vőre, Mindenáron árvát akar faragni az unokából, akit persze szeret. A világ legokosabb bérgyilkosa a szuperautójával gond nélkül megtalál pillanatok alatt bárkit. Az elektronika harc nagymestere, de lőni nem tud. Sosem talál el senkit, ezért inkább verekszik. A zsaruk feltűnés nélkül, egyenruhában őrzik a védendő házat, és amikor még titkosabb helyre akarják elszállásolni a kislányt, két „biblia árus ügynököt” küldenek.


Ha legalább bohózat lenne, de sajnos komolynak gondolják ezt a Zs-kategóriát alulról szagoló förmedvényt a készítők. Igaz hittérítőként próbálok mindenkit megvédeni ettől a filmtől – remélem sikerül.
Belmont 2018 dec. 02. - 15:27:38
(3/6)
A tartalmi ismertető egy vicc. Ettől függetlenül a film eleje teljesen jól indul, valami nagyobb volumenűre számítana belőle az ember, de az egész aljas módon átmegy ZS-kategóriába: kihalt helyek, éjszakai jelenetek, félóra egymást püfölés, öt perces agonizálások, elvileg hivatásos ügynökök céltábla jellegű viselkedése... A film utolsó öt percét már kb. rögtönözték. Tény, azért egyszer legalább meg lehet nézni. (Ui.: az a magyar tűzoltókészülék meg hogy került Londonba?)
gabroca 2018 márc. 28. - 18:38:03 Előzmény sexykex
(2/6)
persze hogy happy end a vége, ha végig szar az egész....
sexykex 2018 jan. 05. - 16:11:43
(1/6)
Elképesztõ, hogy ezek a vérprofi ügynökök és bûnözõk milyen rosszul lõnek. Tíz méterrõl csak véletlenül találják el egymást még gépfegyverrel is. Viszont golyó ütötte, sip-sup összevarrt sebbel, többmenetes bunyót levágnak.
Kemény próbatétel lehetett ennek a filmnek megírni a forgatókönyvét. Õszintén szólva nem is sikerült igazán. Primitív zagyvaság az egész, happy enddel.