4/10
Pafuka 2010 márc. 12. - 13:27:28 4/10
(20/60)
A film a közepéig elég uncsi volt, de tényleg csak az utolsó 10 perc ért valamit. Egyedül az tetszett benne, mikor a gyerek azt mondta, hogy: "A rohadt vénasszony.".
Stella 2010 márc. 12. - 09:07:03
(19/60)
Ez a film egy nagy rakás tyúxar volt, fõleg azzal az idegesítõ csicskáztató kis barna luvnyával. Az utolsó 10 perc ért valamit.
Naphinel 2010 márc. 12. - 08:31:50
(18/60)
ja, és spoileres, csak elfelejtettem kiírni! :)
Naphinel 2010 márc. 12. - 08:30:33
(17/60)
A legeleje még ment, de a többi. :( Az amulettes dolgot például egyáltalán nem vágom. :(
Védi a hullát a meghalástól? Ez aztán a logika! :)))
Persze, a szellemet védi, hogy ne essen baja... mármint az elsõ nõcit. Jól sejtem, hogy "kutyalány" a hentelõs nõci leszármazottja, azért nem bántotta a vége felé?
De mi értelme volt az amulettnek? Ha az unokatesók nem viszik oda, akkor a szellem sem támad fel... vagy feltámad, de meg tudják ölni?
Ja, és az amulett akkor a meggyilkolt feleségé volt, amit a dédapa odaadott a második feleségének, ami aztán ídõvel az unokatesókhoz került?

Amúgy a második feleség helyében összeszövetkeztem volna a meggyilkolt-kísértõ elsõvel, eltettem volna láb alól a dédnagypapát, és lett volna egy csomó pénzem a szellemnõcivel együtt. Hisz most a második feleség mi a francot tehet arról, hogy a férje kivégezte az elõdjét?
Tök hülye a hentelõs, miért kell az ártatlan utódját bántani? Mert az, ha még a dédnagyapa leszármazottjait fenyegeti, okés, de szegény második feleséget... ki érti ezt...

Juj, bocsi, filozofálgatós hangulatban vagyok. De jó lenne, ha valaki ezekrõl a kérdésekrõl felvilágosítana, vagy legalább annyit elmondana, jól vettem-e ki a lényeget. Tekintve, hogy már megint nem láttam végig, csak addig, hogy a "kutyalányt" leküldik a gondnokhoz.
Naphinel 2010 márc. 11. - 21:15:16
(16/60)
Jé, megértettem a legelejét!!! :) Amúgy a nõci nyomta le a víz alá?
Naphinel 2010 márc. 11. - 21:12:33
(15/60)
ezt most cinikusan értetted? :) vagy tényleg jó?
10/10
tomika5 2010 márc. 11. - 21:07:41 10/10
(14/60)
Jóóóóóó ez a film!!!
Naphinel 2010 márc. 11. - 21:06:27
(13/60)
Nos, én este hümm-hümm módon nézek horrort, mert nem bírom (vizuális típus vagyok, és ha nem tudom normálisan feldolgozni, rémálmodok tõle), tehát este számomra ijesztõ.
Nappal simán megnéztem.

Egy misét megér, de kicsit olyan film+-os horror kategória. :) Kezdd el, aztán majd meglátod. :)
Naphinel 2010 márc. 11. - 13:23:08 Előzmény Naphinel
(12/60)
Már tárgytalan, tekintve, hogy ma este lesz, és - remélem - végig tudom nézni. Érdekelnek a miértek, különben hagynám a frászba.
Naphinel 2009 dec. 25. - 16:21:33 Előzmény Mermaid
(11/60)
Nagyon köszönöm :)))) *mosolyog*

Most már mindegy, mert megnéztem a filmet... apropó, nem tudnál megírni, SPOILER!!! hogy miért engedte el a fekete hajú csajt, és miért zárta a sírjába a két unokatesót?
Mivel angolul néztem végig, semmit nem vágtam belõle :)

És a spoilert ne feledd *vigyorog*
Mermaid 2009 dec. 25. - 12:37:11 Előzmény Naphinel
(10/60)
spoiler spoiler spoiler spoiler!!!
Na tessék! Most boldog vagy???XD
Naphinel 2009 dec. 20. - 14:55:11
(9/60)
spoiler spoiler spoiler!

Nos, végignéztem, de mi volt ennek a lényege? Miért engedte el a fekete hajú csajt, és miért temette el Renét meg Zane-t? Mivel angolul láttam, egy deka szót nem értettem belõle :)
Amúgy meg jól indult, de utána nagyon összecsapták :S
Naphinel 2009 dec. 16. - 13:47:02
(8/60)
Drágáim, a spoiler szót nem ismeritek???

Amúgy nagyon köszi, Mermaid, hogy elmondtad mi volt benne, mindezt gyönyörû válaszlevélben, spoiler nélkül! Most finoman fogalmaztam,, de csak hogy ne moderálják ki, amitírok!

Kicsit szhánalom, nem gondoljátok???
Mermaid 2009 dec. 16. - 13:31:53 Előzmény Naphinel
(7/60)
Azért az durva volt mikor annak a szõke csávónak lejött az arca:S:S
1/10
Tablettás Sör 2009 dec. 16. - 11:53:48 1/10
(6/60)
Szóval... én sem voltam elájulva eme filmmûvészeti alkotástól, semmi új, egyedi gondolat nem volt benne, Dunát lehet rekeszteni az olyan "ijesztgetõs" filmekbõl, amelyben X darab fiatal elmegy valahova, aztán jön a darabolósgyilkos-monszta-kísértet, és 1-2 fõ (általában fehérnép) éli túl.

*SPOILER*

Ráadásul ha évszázados nyughatatlanság után az én lelki üdvöm forogna kockán, én is lehentelnék minden utamba akadót egy nyavalyás ékszerért. A néni bosszúja szvsz még jogos is volt, innentõl kezdve még azt a fikarcnyi poént is elb@szarintották...

*SPOILER*
AvatáR Gil Maerth 2009 dec. 16. - 10:11:53
(5/60)
errõl egy film jutott eszembe. Ház a Kísértet hegyen :)
mitõl lett vajon a nénike annyira valós, hogy kisbaltával állítson mások hajába választékot? :)
A végén már az amulett se tartotta vissza :)

Szokványos tini-gyilkolászós, szokványos helyszinen (vidék, ház). 3 jó nõ van benne.
amúgy teljesen kiszámítható az egész.
Kissé véres, de a Fûrész-sorozat még durvább.
10/6
Naphinel 2009 dec. 16. - 07:46:01
(4/60)
Már ezerszer megfogadtam, hogy este, alvás elõtt nem nézek ilyen filmeket, hülye voltam, bele-belekukkantottam. Meg is lett az eredménye, fél éjszaka nem aludtam.

Utálom, vizuális típus vagyok - mondjuk részben jó - és ha lefekvés elõtt nézek valami filmet, az esetek 80%-ban azzal álmodok... pláne, ha "nem tudtam feldolgozni" bizonyos részeit.
Ezért az egyért nem szeretem a szellemes filmeket... ami vicces, hogy világosban simán megnézem, lehet csak a sötéttel van bajom??? :)

Amúgy meglepõen jó volt a "horror" néven futó gyönyörûségekhez képest. Ezen még félni is tudtam :)
De, hogy ma reggel húsra gondolni sem bírtam - kicsit kiütött a kádból kiemelkedõ, lenyúzott bõrû, gõzölgõ néni :D

Eredetileg azzal az orv szándékkal jöttem fel ide, hogy megtudakoljam, mi lesz a vége, ehelyett inkább megkeresem valahol, és világosban megnézem valamelyik nap :D
1/10
Agyhalott 2009 dec. 15. - 23:31:28 1/10
(3/60)
Hát... szerintem iszonyat f*startály volt ez a film. Úgy látom minden filmbe drogozni kell és még csodálkoznak, ha hallucinálnak :P
***Spoiler***
Milyen könnyen szétvágta a pasit a gerince mentén, ez egy kicsit érdekes.
***Spoiler***
Mindenkinek ajánlom :D:D:D film+ végre produkált valamit... ismét ;)
5/10
Limcsike 2009 dec. 15. - 22:28:38 5/10 Előzmény Naphinel
(2/60)
Sztem viszonylag tûrhetõ...
Naphinel 2009 dec. 14. - 16:56:51
(1/60)
Jujujujujujjjjjjj!!!! Ennek már az ajánlóa is tök klisé!!!! :SSSSS
Mindenesetre belekukkantok, hátha jó lesz...