Dudvarek 2007 jan. 31. - 12:57:04
(8/68)
Magyarázatra szorulok: Jim Carrey-t nem lehet mindig ugyanabban a kategóriában kezelni. Valamikor vígjátékában alkot filmtörténelmit, és valamikor mint drámai színész. Én mindkettõben nagyon szeretem. Ez utóbbiból javaslom a The Majestic címû csodát.
És nem is azt akartam mondani, hogy itt rosszul játszana. Csak egy filmre érdemtelen ember szerencsétlenkedését kell eljátszania. Talán azért nem hálás szerep, mert olyan kritikusai is vannak, mint én.
A Larry Flint hatalmas filmje a rendezõnek. Abban sem volt a karakter túl filmképes, mégis fantasztikus film sikeredett belõle. Az Ember a Holdon c. a filmben a fõszereplõ halálával nem vesztett sokat a világ, nincs valódi értékvesztés, ezért nincs katarzis, nem jó a dráma. De ez csak vélemény. Ha valaki megszereti a film során azt az embert, akinek a humora a polgárpukkasztásra alapul, annak bizonyára tetszik ez a film.
Brambilla 2007 jan. 03. - 19:29:36
(7/68)
Filmmúzeum viszonylag sûrûn leadja, egy fél éven belül már vagy kétszer volt ott.
mirage 2007 jan. 03. - 18:42:00
(6/68)
Úúúúúú, ez egy hatalmas film... egyszer láttam az m1en, és azóta is oda vagyok érte, csak nem tudom honnan megszerezni, pedig nagyon tetszett. Ha tudtok segíteni, írjatok!
Redfield 2006 nov. 30. - 19:10:40 Előzmény Dudvarek
(5/68)
Viszont nem legalább le tudsz szûrni belõle valamit: akkor ezt imádták. :) akármilyen béna is volt, és a film láttán ma is sokan mosolyognak.
yellow357 2006 okt. 20. - 21:53:25
(4/68)
courtney love kitûnõ a filmben
Dudvarek 2006 okt. 15. - 21:10:52
(3/68)
Borzasztó! Életem egyik legrosszabb filmje. Ha ez méltó emlék ennek a Kaufmannak, akkor jobb, hogy nem ismertem. Tiszta idõpocsékolás megnézni. Egy szerencsétlen ember, szerencsétlen életének, szerencsétlen megfilmesítése. Mentségére a rendezõnek: ilyen hülyébõl nem lehet többet kihozni, fõleg ha pozitív szerepben akarjuk feltüntetni.
A manusznak volt egy olyan humora, amit csak õ gondolt jónak, plusz nem tudott mit kezdeni a szereplési vágyával. Eredmény: egy idióta a színpadon.
Jim Carrey - minden kétséget kizáróan - legrosszabb filmje.
amatõõr 2006 szept. 26. - 08:43:02
(2/68)
Nekem ez a film nem nyújtott olyan hatalmas élményt, a zenéje viszont nagyon jó.
Mindig idegesített az olyan ember, mint Andy Kaufman, aki a saját közönségét hülyének nézte, és a sok hülye meg tapsolta ezért....
rajnaip 2006 febr. 03. - 19:26:18
(1/68)
Szerintem jó film, de szomorú a vége.