poharne 2006 ápr. 19. - 20:43:47
(4/44)
hülye fejemmel húsvétkor megnéztem ezt a filmet... és az utóbbi idõk nagy mélypontja volt számomra!
nem, nem azért, mert utálom a romantikus filmeket! igazság szerint nem is utálom, csak egyszerûen nem veszek be mindent. nem attól lesz romantikus, hogy a holdfényben állunk, régiesen beszélünk és egy órán át nézünk egymásra! legalábbis nekem ennyi nem elég...
az, hogy meseszerû, az nem kifejezés... annyira valótlan és lehetetlen ez az egész, hogy még a mesében álmodni sem lehet ilyet.
10 perccel a vége elõtt, mikor úgy tûnik, hogy jééééé, mégsem lesz happy end? ott kicsit meglepõdik az ember, de valahol úgy érzi, rendjén van ez így, mert nem úgy ismertük meg a fõszereplõ csajt, mint aki feladja a céljait és elmegy dísznek egy dán királyfi mellé... aztán 10 MÁSODPERCCEL a film vége elõtt jön a nagy meglepi.
váó. nagyon meglepett.
annyira, hogy ásítottam egyet és örömömben kikapcsoltam a tévét.
félreértés ne essék: azért örültem, mert vége, és mehetek aludni, mert bizony elálmosított ez a sok sületlenség. (persze azért kíváncsiságból végignéztem ;) )
kolibri 2006 ápr. 18. - 22:01:07
(3/44)
Nekem egy kicsit meseszerû volt, de azért aranyos! Szerintem kellenek a romantikus filmek! Többször is adhatnának ilyeneket ócska akciófilmek, meg katasztrófafilmek helyett. Kevés jó filmet látni sajnos manapság (legalábbis a TV-ben)! :(
Szandi 2006 ápr. 17. - 12:39:03 Előzmény chiki_lorenz
(2/44)
szerintem tök jó film ! a cime romantikus!
chiki_lorenz 2006 márc. 23. - 19:19:38
(1/44)
Nagyon jó filme de én másra számítottam
azt hittem hogy olyan mint a Neveletlen Hercegnõ
de nem baj attól függetlenül elmegy