10/10
lizbell 2017 aug. 01. - 01:13:19 10/10
(1174/2154)
https://www.youtube.com/watch?v=wIIqNDJy8ow

egy kis csemege különösen Bezsuzskának :) jó hosszú sorozat ez is!
10/10
lizbell 2017 júl. 31. - 23:57:57 10/10
(1173/2154)
Iyi aksamlar, vagyis már inkább iyi geceler lányok! annyira szerettem volna írni, meg reagálni egy csomó mindenre de alig voltam itthon a napokban, kicsit belehúztam a programokba, kocsmázásba most hogy egyedül vagyok. :)
megnéztem lefekvés elõtt még a fatmagült, jajj már nagyon a végén járunk, bár imádom ezeket a részeket, de csak arra gondolok, mindjárt vége :(
nagyon édesek voltak, direkt kihegyeztem a figyelmemet a kémiára, amit volt aki kifogásolt! nekem nagyon rendben van, Fatmagül olyan szerelmes hogy csuda, csak végtelenül szemérmes és gátlásos, de Beren nagyon jól csinálja ezt a "lángol az arcom, kiugrik a szívem de visszafogom magam" játékot és persze Hilal asszonynak is van benne nagy része, baromi jól ért az apró részletekhez, leheletnyi rezdülésekhez! zseniális ahogy fokozatosan felépíti hogy az egymáshoz való viszonyokban hogy változnak a gesztusok, a testbeszéd illetve egyéb megnyilvánulások. imádom :)
holnap folyt.köv.
khajni87 2017 júl. 29. - 21:34:56
(1172/2154)
Nem is írtam hogy jó szándék vezérelte csak hogy kivételesen igazat mond a következõ részben hogy mit írt........létezik egyáltalán olyan dolog hogy Mukaddes meg jó szándék egy mondatban vagy egyidõben?????

Hát jól egymásnak esett a két vadmarha.......kezdenek elkattanni , érzik a vesztüket hogy ahogy próbálnak partot érni egyre mélyebbre süllyednek.....rosszabb sokkal rosszabb a helyzetük mint a Titanicnak és gyorsabban is süllyednek.....ez már vég kezdete........
10/10
bezsuzska 2017 júl. 29. - 15:12:10 10/10
(1171/2154)
Gondolkodtam arról amit Mukaddesrõl írtál. Arra jutottam, hogy semmi jó szándék nem vezette a levélírásra, hanem csak a hátsóját akarja védeni. Musztafa ugye azt írta, hogy alig várja, hogy láthassa a tárgyaláson Fatmagült, aki egy levélrõl tud, amit kidobott. Kerim és Meryem is csak 4-rõl (Fatmagülével együtt 5-rõl). Mukaddes azért írt Musztafának az esküvõrõl, hátha akkor nem ír több levelet, és nem derül ki, hogy õ olvasta el az összeset. És ezért kellett újra levelet "kapnia" Fatmagülnek (amiért persze Kerim rögtön elrohant), ha a tárgyaláson szóba hozná Musztafa, hogy Fatmagül miért nem válaszolt a leveleire, a 2 az már több. Szerintem. Mert Mukaddes azóta utálja Fatmagült, amióta hozzáment Rahmihoz, és csak egy célja van, hogy kínozza Fatmagült, és ott tegyen neki keresztbe ahol csak tud. A szülinapi partin sem fogta vissza magát, igaz ott Fahrettinnek és Kerimnek szólt be.
Ami nagyon tetszett az Münir és Resat veszekedése volt! Szétröhögtem az agyamat.

Amit viszont nem tudok hova tenni, az Kerim és Fatmagül tengerparti jelenete, és az azt követõ események. Mikor Kerimnek bevillant az erõszak éjszakája, arra gondoltam, azért visszakozott, mert nem akarta, hogy Fatmagül újra átélje azt az éjszakát. (tengerpart, hullámzás) De aztán arra jutottam, hogy inkább Kerimmel van a baj, õ nem mer a következõ szintre lépni. Mert Fatmagül adta a jeleket, Kerim szobája elõtt is, és a saját szobája elõtt is. Sõt Meryemnek el is mondta, eljutott arra a szintre, hogy Kerimmel aludt volna, ha kéri. Bár azért annyira még nem bátor, hogy kezdeményezzen. És Kerim vette is a jeleket, mégsem mert lépni, bár késõbb a szobájában már õ is megbánta. Kíváncsi vagyok mi Kerim tartózkodásának az oka, kiderül-e akár a pszichológusnál (mert ha jól emlékszem az esküvõ elõtt még oda is mennek), akár a nászéjszakán, mert ott is valami hasonló szituációra emlékszem, vagy rejtve marad az ok.
10/10
bezsuzska 2017 júl. 29. - 13:58:29 10/10
(1170/2154)
Csatolom Enginrõl és a brazil nõrõl a képet.
10/10
lizbell 2017 júl. 29. - 01:26:18 10/10
(1169/2154)
Most sikerült hazaérnem reggel óta, de nem bírom ki, picit belenézek! :)
khajni87 2017 júl. 28. - 22:41:00
(1168/2154)
Ma úgy meglepõdtem Mukaddesen hogy ha nem ülök tuti seggre ültem volna........És ténleg azt írta Mustafának hogy hagyja békén Fatmagült.......nem hittem hogy igazat mond és pedig kivételesen ténleg........Csoda.........kár hogy csak egyszer fordul ez elõ.........

Resat és Münir meg jól süllyednek , jobban mint a Titanic.......Münir hogy bekattant, nem tudtam hogy sír vagy röhög-e a végén.......
10/10
bezsuzska 2017 júl. 28. - 10:59:33 10/10
(1167/2154)
Köszönöm, hogy tekintettel vagy rám, de az nem jó, ha nem írod ki magadból! Úgyhogy rajta! Mire én odakerülök, még kb. bõ egy hónap, és ha emlékezni is fogok rá, mit írtál, nem hiszem hogy befolyásolna. Egyébként is, majd ha már nézem, lehet, hogy jó lesz visszaolvasni a hozzászólásokat, mert azokat részenként írjátok. Én biztos nem részenként fogok haladni!Úgyhogy gyûrkõzz neki, és írj!
burak 2017 júl. 28. - 07:10:00
(1166/2154)
Köszi jaj de jó, akkor még is csak lehet vagy négy gyerekük, annyira aranyos volt megint, ahogy szerelemmel beszélt Eliffel, annyit beszél Engin ebben a sorozatban, már az is káprázatos, hogy ezt a sok szöveget megtanulják
khajni87 2017 júl. 27. - 23:34:58
(1165/2154)
Ez már a 49.részben lesz ? Ömertõl?????
10/10
lizbell 2017 júl. 27. - 23:16:31 10/10
(1164/2154)
Na, mivel soká értem haza, ebben a percben fejeztem be a 48-as részt, imádtam! Fatih-ért egyre jobban odavagyok :) Ömerbe meg belehalok :)) nem akarok semmit írni, bár szétfeszít, de azt szeretném ha bezsuzskának minden új lenne!
volt egy pár jelenet ahol szétszakadt a mellkasom, egyszer meg a könnyem is kijött.... egyszerûen imádom ezt a sorit! Engin elképesztõ, Tubát csak úgy kedvelem,
Saygın Soysalt meg szintén imádom!
most visszaolvasok, de nem tudom reagálok e még ma vagy csak holnap!
burak 2017 júl. 27. - 22:46:06
(1163/2154)
Mit szóltok a 48. részhez, volt benne izgalom, cselekmény bõven, hiába nézzük meg törökül tízszer is, csak így érthetõ, alig várom a következõt, Eliffel mi történt miután megmûtötték, mit mondott az orvos, hiába csak majd magyarul értjük. Esetleg súghat aki tudja.
burak 2017 júl. 27. - 17:41:23
(1162/2154)
A Fatmagül ugyan ez gyengébb kiadásban, mert azért õk ám TÖRÖKÖK vallással, valamennyit kultúrálódnak a színészeink is, de õk mindig is törökök maradnak,

Ha belegondolsz Mustafa ott helyben "ítélkezett volna" nem akarok durva szavakat használni, mert Fatmagül már a menyasszonya volt, vagyis a tulajdona az õ valllásuk szerint.

Biztos láttátok a Felhõk felett Enginnel, abban volt sok minden és szerintem az szépítve is volt.
khajni87 2017 júl. 27. - 17:34:48
(1161/2154)
Nekem ebben az a nem egyértelmû dolog hogy ha ennek a szegény tönkretett lánynak a fiútestvére erõszakolt miért nem õt bántják vagy büntetik meg???? A lánytestvére mirõl tehet ?????Milyen bíróság, falusi tanács lehet ilyen elvetemült agyú utolsó vadmarha aki így gondolkodik???? A fiú ebbõl max annyit tanul hogy ha megtudja kik tették ezt a húgával majd neadj még gyilkos lesz belõle, vagyis ígyis úgyis büntetés vár rá !!!!

Ténleg ezek a Keleti országok az elavult szokásaikkal........sajnálom azt a szegény lányt most majd jól elterjed a híre mi történt, senkinek nem fog kelleni, és azt meg bele se veszem hogy ezek nyilván nem húztak óvszert mielõtt tönkrevágták az életét hogy csúnyábbat ne írjak pedig tudnék és mi van ha HIV, Hepatitis bármilyen nemi betegsége lesz, neadj terhes lesz ez a szerencsétlen lány aki a legnagyobb áldozata ennek........ba...a meg már bocsánat.......
burak 2017 júl. 27. - 17:34:05
(1160/2154)
Egyébként nyugodtan leírhatod a véleményed és a többségnél be is igazolódott, már hallottam a Cesur Kivanccal nem igazán jó, és sem tudom nézni, Engin és Farya a Mindhalálig végignéztem de nagyon gyenge, a Szerelemben háborúban azt sem tudtam nézni, nagyon gyenge volt. És ezek mind beigazolódtak.
burak 2017 júl. 27. - 17:31:19
(1159/2154)
Láttad a Tiltott Szerelmet Kivanc-Beren köztük viszont volt kémia. Kivanc abban is kicsit husis volt, mint Engin a Fatmagülben, de mindegyiknek nagyon jól állt. Én most nézem a 48. de törökül még, viszont azért is nagyon jó a sorozat, mert annyi szálon fut és mindenki jót alakít, most Melike is kavar, a gonosz nagynéni körül is szorul a hurok, az Ipeket játszó színésznõ itt kimondottan jó, a Kuzeyben Kivanc mellett egy nulla volt.
kaboca12 2017 júl. 27. - 17:06:08
(1158/2154)
Félve merem leírni, mert ezért a véleményemért már sok hideget kaptam, de örülök, hogy nem csak én nem érzem a kémiát Beren és Engin vagy Fatmagül és Kerim közt, kinek, hogy tetszik. Én sajnos nem látom azokat a hû de nagyon szerelmes pillantásokat, amiket Fatmagül villant Kerimre. És ezt én már jóval régebben írtam, akkor még nem lett lehozva semmilyen cikk a feszültségrõl köztük. Nekem az egész film végéig inkább egy beletörõdésféle tekintete van. Nyilvánvalóan õ is tudja, hogy jóképû a férje, aki bebizonyítja a sorozat végéig, hogy bárkitõl és bármitõl megvédi, kaphatott volna egy vén csotrogányt, egy alkoholistát, egy olyat, aki folyton veri vagy aki késõbb ugyanúgy megerõszakolja. Látja benne a jót, jól kijönnek egymással, de nekem nem jött át a sorozatból az õ szerelme. Nálam végig egyoldalú maradt sajnos. Na de ez csak az én véleményem. :)

Nem tudom, inkább Aslin látom néha-néha, hogy tetszik neki Levent. De biztos ennek a hülye idõjárásnak köszönhetem, hogy minden mögé beképzelek valamit, ami nincs is ott. :) Azért köszi a választ!
burak 2017 júl. 27. - 16:14:02
(1157/2154)
Nekem is jobban tetszik a KPA, szinkronnal borzalmas, de még mikor nem volt téma én már akkor éreztem, Engin és Beren közt egy pici feszültséget, szerintem is Tuba és Engin nagyon jó páros, nyilván a színészek sem egyformák, jobban megtalálják a hangot egymásközt, aki szimpatikusabb a másiknak, vagy egymásba is szeretnek igaziból.

Aslit kérdezed, Elif nõvérét és Leventet Bahar pasiját nemlesz köztük semmi, honnan gondolod, melyik jelenetbõl.
kaboca12 2017 júl. 27. - 15:04:09
(1156/2154)
Na igen, a gondolatmenetnél kezdõdik a baj! Viszont én fizikailag is bántalmaznék egy erõszaktevõt. Mármint én nem, mert nem bírnám, de megvannak erre a megfelelõ személyek. Kínoztatnám. Most lehet, hogy morbid vagyok, de vannak bizonyos esetek, mikor nem tudnék parancsolni a tetteimnek. Bár az igazat megvallva lehet, hogy ilyen esetekben bevált módszer lenne az a fajta börtön, mikor kaptak egy kis darab kenyeret egy kis vízzel és látástól vakulásig dolgozniuk kellett. Nem így, mint most, hogy nagyobb luxusban élnek a börtönben, mint egy átlag ember.
kaboca12 2017 júl. 27. - 15:00:32
(1155/2154)
Hát igen, érdekes. De nyilván nekik ez éppen olyan, mint nekünk bármilyen másik állás. Gondolom. Bár a fene tudja, mert szerintem nekik az egész életvitelük más, még talán az idõbeosztásuk is.