7/10
Filmekmindig júl. 09. 19:57:54 7/10
(6/6)
Előbbiek jobbak voltak. Moriarty ritka ronda majom -miért nő?- Watson már a 2. rész végén lelobomzott, de nincs vele gond; brit öngyűlölet is beindult nem kicsit. A színészi játék H. B
C. , H. C.esetében megfelelő volt, Milly meg hát amilyennek megírták. Nagyon nem ronthatta el! Elektronikus állam c. filmben jobban tudott hozni egy félkomoly karaktert. Azért nem ötlettelen film ha egy Tőrbe ejtve... résztől fényévekre is van.
7/10
6/10
Times New Romana júl. 09. 00:05:57 6/10
(5/6)
Szerintem sem a casting-gal sem pedig a színészi teljesítménnyel nem volt gond (a rasszizmusukat és a szexizmusukat tartsák meg maguknak). Szimplán nem volt jó a történet. Valamint nem értem, hogy egy 19. század végén, 20.század elején játszódó filmben miért kell így kisminkelni a főszereplőt, nagyon természetellenes hatást keltett.
3/10
Gulácsi Péter júl. 04. 22:06:55 3/10
(4/6)
Woke fosadék gyerekfilm, dögunalom sztorival.
Ettől függetlenül voltak benne szórakoztatóbb részek.
Fáradtan este egynek elment.
1/10
pihes júl. 04. 14:13:34 1/10
(3/6)
Jó ,hogy már nem fel nem vonultatják az egész Holmes családot, Watson mióta fekete? Borzalmasan gyenge, mínusz 1, ha lenne ilyen itt EGY/TÍZ
2/10
nikato júl. 03. 20:04:45 2/10
(2/6)
Amit előttem írt a kedves hozzászóló azzal teljes mértékben egyetértek, úgyhogy nem pötyögöm le ugyanazt. Még annyi, hogy ezek mellett kegyetlenül unalmas! Milli nekem unszimpatikus és nagyképű, halvány lila gőzöm sincs, hogy lett gigasztár, mert a Stranger Things-ben se nagy szám.
3/10
APBT júl. 02. 13:15:56 3/10
(1/6)
Ahogy várható is volt: Moriarty egy fekete nő, Watson egy indiai, a férfiverő Millie Bobby Brown továbbra is ócska színész (mint nő viszont egyre mutatósabb), Helena Bonham Carter és Henry Cavill hozta a kötelezőt. A történet kusza és kapkodó, a romantika unalmas.
A három pont a helyszíneknek, díszleteknek, kosztümöknek szól kizárólag.