RedTiger 2017 jan. 28. - 09:39:54
(23/23)
nem is az van amit írnak!!! Kínomban kapcsoltam, de ha tudom hogy ez a csajszi van már korábban ide kapcsolok...nem lenne jobb???BBár... nincsenek illúzióim....
10/10
Dórkono 2013 aug. 28. - 11:41:25 10/10 Előzmény redlieva
(22/23)
Szia!
Igen úgy mûködik, hogy e-mailt küldenek róla!
redlieva 2011 júl. 16. - 21:54:49
(21/23)
Szia!

Ez az értesítés, hogy mûködik pontosan...e-mail-t küldenek?

Elõre is köszi a választ!
Éva
offtopic
csaplara 2011 márc. 20. - 15:55:01 Előzmény shikumeka
(20/23)
egészen pontosan fondant, mert ezt t-vel írják és t nélkül ejtik. :)
shikumeka 2011 márc. 15. - 07:27:29 Előzmény m.a.n.n.a
(19/23)
fondan
ha egészen pontosan szeretnél fogalmazni :)
zsani210 2010 okt. 31. - 08:09:21 Előzmény m.a.n.n.a
(18/23)
Teljesen igazad van õket nem kellett volna ebbe a mûsorba bele tenni szerintem.Õk nagyon kilógnak a többi közül,hihetetlenül felületesen dolgoznak én biztos nem tõlük venném az esküvõi tortámat:D
m.a.n.n.a 2010 okt. 16. - 11:31:19
(17/23)
fondant :)
m.a.n.n.a 2010 okt. 16. - 11:29:23 Előzmény petruu08
(16/23)
Mint írtam, egy év gyakorlás után bárki tudna olyat, sõt jobbat is készíteni mint õk (így valószínüleg én is). Ha megfigyeled borzasztó mennyire nem ügyelnek a részletekre és emiatt a legtöbb torta amit kiadnak a kezeik közül az ronda. Márpedig itt pont a részleteken van a hangsúly. A legtöbb esetben a fongant széle hibás a torta alján, vagy egyenetlen. A díszek sem a legszebbek. A többi üzlethez képest sehol nincsenek. Nézzd meg máshol szinte már milyen kínosan ügyelnek a részletekre és szívüket lelküket beleadják. Amikor a Merci Beaucoup-t mutatják én ilyesmit nem látok.
Azt pedig mikor írtam, hogy nem finom a tortájuk?
petruu08 2010 okt. 11. - 20:15:26 Előzmény m.a.n.n.a
(15/23)
Oké szeretném ha készítenél egy Derbi-tortát amit õk csináltak ha szerinted ennyire amatõrök.!:)
petruu08 2010 okt. 11. - 20:13:03
(14/23)
Csak úgy elmondom hogy az a kinyújtott lapnak az elkészítése sem olyan egyszerû. Amúgy meg valószínû nem azért velük csinálják ezt a mûsort mert nem finom a tortájuk...
m.a.n.n.a 2010 szept. 06. - 19:30:08 Előzmény Anditos
(13/23)
Én meg a fondant bevonattól kapok frászt. Tény, hogy a végén szép sima lesz a felület de nekem egy cukrász ugyan ezt krémmel érje el, az az igazi tudomány nem egy kinyújtott lap. Ettõl függetlenül gyönyörû tortákat csinálnak, de ha én bemennék tõlem frászt kapnának. Én biztos rengeteg mindent megszabnék, kérdés lenne e olyan aki elkészítené :)
Az viszont a mûsor szégyene, hogy a Merci Beaucoup Weddings bele kerülhetett. Hihetetlen mennyire amatõrök. Egy év gyakorlás után azt a színvonalat én is tudnám hozni amit õk. Az origami torta valami katasztrófa volt. Ha az én esküvõmre ilyen torával állítanának be én a fejükre kentem volna. Szóval azért némely esetben tényleg látni, hogy nem beszélték át elég alaposan milyen is legyen stb....
offtopic
Anditos 2010 szept. 06. - 15:35:41 Előzmény m.a.n.n.a
(12/23)
Igen, lehet hogy nem látunk mindent. De készültek olyan torták, ahol a vastag tészta közé beraktak valami vékony krémet, majd el kezdták rá felvinni a marcipán-bevonatot, és látszott, hogy a krém ugyanannyi benne, mint volt. Nem tudom... gyönyörûek a torták, nekem is lenne nem egy ötletem, hogy mit szeretnék, de nálam az íz a legfontosabb, és nem bírom a vajkrémmel kikevert gej tölteléket.
m.a.n.n.a 2010 szept. 05. - 12:52:03 Előzmény Anditos
(11/23)
Vagy az is lehet, hogy amikor megbeszélik milyen legyen a torta egy csomó részt kivágnak belõle. Ha belegondolsz általában 2-3 percig tart míg tárgyalnak a tortákról. Nem hinném, hogy a valóságban is ilyen gyorsan lerendezik milyen legyen. De mivel egy órás a mûsor nem akarják fél óráig a megbeszélést mutogatni.

Amúgy imádom ezt a mûsort, fantasztikus, hogy micsoda tortákat készítenek.
10/10
natie 2010 júl. 31. - 14:52:56 10/10 Előzmény zuzan
(10/23)
köszi szépen :)
zuzan 2010 júl. 19. - 13:51:23 Előzmény natie
(9/23)
ha a linkre rámész azon belül van egy tortasuli menüpont , ott találsz meg mindent.
Anditos 2010 júl. 19. - 11:32:53 Előzmény natie
(8/23)
Nekem is úgy tûnik. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy finomak. Szépnek szépek, az tény. :-)
zuzan 2010 júl. 18. - 19:11:39
(7/23)
http://kiprobaltrecik.extra.hu/

itt megtalálsz minden hasznos dolgot. nekem a pillecukor nélküli sokkal jobb lett, de ha pillecukorral csinálod vegyél fehéret.
10/10
natie 2010 júl. 18. - 09:40:35 10/10
(6/23)
engem a fondant receptje érdekelne. esetleg tudtok segíteni benne?
10/10
natie 2010 júl. 18. - 09:40:14 10/10 Előzmény Anditos
(5/23)
meg ahogy nézem nekem maga a tészta túl vastagnak tûnik.
iko77 2010 jún. 05. - 14:02:49 Előzmény Anditos
(4/23)
Én már csináltam formatortát nem is egyet, lehet finom kérmet fõzni, van tuti receptem túrókrémre csoki krémre és vaniliakérmre. A külseje a tortának mindenképpen vajas krém kell hogy legyen a marcipán bevonás miatt, bár itt ahogy nézem fondant-al vonnak be. Otthon sütõ torta õrült vagyok, de a legnagyobb lányom kedvéért bármilyen formatortával meg szoktam próbálkozni. Ngyon tetszik ez a sorozat mondjuk csak egy részt láttam, sajnálom, hogy az igazi fortélyokról nem beszélnek (pl. a pókáló miból készül pontosan amitõl ilyen jól lehúzható a papírról). Sok mindent azért otthon nem lehet elkészíteni, mert a háztatrásokban lévõ hûtõk nem teszik lehetõvé a profi munkát ( marcipán külsejére kiül a nedvesség stb.). Nagyon tuti sorozat!!!!