Téma: Észbontó

felh 2007 júl. 27. - 14:18:33
(19/59)
Ma én is idekapcsoltam, és maradtam pár percig. Mérhetetlenül utálom az ilyen típusú betelefonálós-nem kapcsolós, a nézõt teljesen h*lyének tekintõ sz*rságot. De azt kell mondjam ez egy egy kicsit kilóg a sorból, és ez a mûsorvezetõnek köszönhetõ. Mûsorvezetõ tásraival ellentétben nem sivította fél percenként, hogy ' nem hiszem, hogy még mindig nem tudja', 'ennél többet már nem tudok segíteni', 'miért nem telefonál?' stb. Egyszóval, nem tett úgy, mintha a telefonálók hiánya miatt nem került volna még megfejtésre pl. a roppant nehéz 'lankás' szó.... Kár, hogy ilyesminek helye van a képernyõn, de a hölgynak (nevét nem tudom) gratulálok, mert szerintem is ügyesen látja el cseppent sem könnyû feladatát.
Grega 2007 jún. 18. - 15:51:54
(18/59)
Szia Vanda, sziasztok fórumozók!

Ma TV kapcsolgatás közben "keresztülhaladtam" a TV2 Észbontó címû mûsorán, (most találkoztam vele elõször) ahol egybõl le is ragadtam, na nem azért, mert annyira szeretem az ilyen mûsorokat, - õszintén szólva kifejezetten utálom õket az (durván fogalmazva) idióta mûsorvezetõk miatt, persze nyilván a mûsor miatt van így, de ez most mellékes - hanem, mert egy rendkívül kellemes látvány fogadott Avar Vanda személyében és ezt most nem csak a külsõ megjelenésre értem. 2 perc után már észrevehetõ volt a különbség a többi betelefonálós, TV-s szerencsejátékkal szemben. A többi mûsorvezetõ esetében 3 perc után már a hajamat tudom tépni, hogy mennyire hülyének nézik az embereket és sugárzik belõlük az, hogy csak ki akarják zsákmányoli õket, ráadásul közben egyre negyobb baromságokat mondanak és olyan poénokat próbálnak elsütni, ami csak arra való, hogy saját magukat járassák le. Ezzel szemben Vanda Te - a helyzethez képest - teljesen természetesen adod elõ magad és nem az jut az ember eszébe, hogy ezeknek is csak a pénzem kell - pedig de :P - és általad valahogy az egész kicsit civilizáltabb formát ölt. A poénok sem rosszak, - akarom mondani egész jók - bár lehet, hogy néha kicsit másképp sül el, de nyilván nem olyan egyszerû a kamera elõtt szerepelni élõ adásban.
Félre értés ne essék ez nem egy "csöpögõs", "nyálas" hozzászólás akar lenni meg nem egy rózsaszín felhõ mondatja ezt velem, - bár õsznitén szólva Vanda meg kell, hogy mondjam, hogy a fantáziám kicsit beindult :P (bocsánat, remélem ez nem volt nagyon malac) - de azt gondolom, hogy ebbe az irányba kellene haladnia mindenkinek - mármint a többi mûsorvezetõnek - és hátha ez eljut azoknak a mûsoroknak a szerkesztõihez - vagy nem tudom, hogy ezt ki intézi - és lecserélik a sajátjaikat hozzád hasonló "kellemes jelenségekre".
Brenner 2007 jún. 14. - 13:49:59
(17/59)
Szerintem tök igazad van! Sajnos a legtöbb arc csak beszólogatásra használja a fórumokat. Vanda aranyos lány, és nem olyan könnyû a kamera elõtt folyamatosan beszélni (pláne élõ adásban) és a Vanda nagyon jól csinálja.
Azzal is egyetértek, hogy akinek nem tetszik ne nézze!
whack3r 2007 jún. 11. - 13:56:16
(16/59)
Miért kell egyátalán beszólni bárkinek is?
Talán az ovódában ért sérelmek miatt van ez és inkognítóban próbálják egyesek megpróbálni "lejáratni" a Vandát?? Ugyan.. Semmit sem ér vele. A mûsort meg nem kell nézni. Nem speciel azt a nézõközönséget célozza meg ez a mûsör akik épp hõbörögnek sztem.. Vanda egy üde színfolt a tv képernyõn lehjet nem kéne csesztetni..elõbb-utóbb megfordul majd valószínûleg valami komolyabb mûsorban is.. ennyi
Vanda1 2007 jún. 08. - 14:08:58 Előzmény sebastian87
(15/59)
Kedves Sebstian,
Nagyon köszönöm a hozzászólásodat és az építõ kritikákat is :) Igazad van, kissé túlreagáltam Gotagota véleményét...
REmélem továbbra is örömöd leled majd a mûsorban :) A tanácsodat pedig igyekszem megfogadni.
Minden jót!
Vanda
sebastian87 2007 máj. 31. - 13:59:17
(14/59)
még vmi: a negatív kritikára ne reagálj ilyen érzékenyen, aki közszereplõ, azt nem szeretheti mindenki, ezen nem lehet változtatni. a sértõdés senkinek nem áll jól, a te dolgod, h nagyvonalú légy
sebastian87 2007 máj. 31. - 13:50:14 Előzmény End
(13/59)
no, Kedves Vanda, ma én is láttam az észbontót, fehér ruha volt rajtad, a hajad meg fel volt tûzve - talán így tudod, melyik adásról beszélek. elõször is, sokkal jobb volt, mint úgy kb egy hónappal korábban, kevesebb ööö-zés, kevesebb hatásszünet; másodszor következzen az építõ kritika: sztem gondolkodj kevesebbet miközben beszélsz, ha ennyit kell dumálni, nem lehet mindig értelmesen, vmi értelmesrõl. ha egyfolytában beszélsz, talán kevesebb lesz az a kis infantilizmus, ami azért néha felbukkan, de még így is bõven az elviselhetõ kereteken belül van.

nem vok nagy fórumos, ide azért írtam, mert te még a szimpatikusabb tv-s személyiségek(?) közé tartozol, ami sajnos csak kevés kollégádról mondható el, szval megérdemled a véleményt. ha vki a tvben szerepel, akkor az alapján kell megítélni, amit ott csinál, nem vélt tulajdonságok alapján, személyes ismeretség nélkül.

a mûsort, és a mûfajt sincs értelme kritizálni, van benne kis átverés persze, de nem sokkal több, mint bármilyen szerencsejátékban - mert ez szerencsejáték -, amit meg az egyházon kívül senki nem kifogásol.

még vmi a végére: Vanda, eddig 3-4 észbontót néztem, és mindegyikben mondtál vmit, amin hangosan felröhögtem, ezeket a vicces beszólásokat ezután se hagyd el!

minden jót
End 2007 máj. 18. - 12:50:36 Előzmény gotagota
(12/59)
Gotagota!
Lehetséges az, hogy te féltékeny vagy???Mert nagyon úgytûnik...
Miért kell piszkálni a Vandát? Szerintem nagyon aranyos lány, és ez a gyerekességedet tükrözi,amiket irsz...és ezen õ szerintem csak nevet. De azt is megnézném, hogy te hogyvezetnéd a mûsort hamár ennyire kritizálod! ennyi...

Vanda! Szerintem aranyos vagy!
gotagota 2007 máj. 14. - 13:04:41
(11/59)
Szóval még beképzelt is vagy... :) Igen, a mai világban a buta és közönséges lányokat jól megfizetik, dicsekedj vele nyugodtan. A 4 év mûsorvezetést nagyon szépen titkoltad idáig, egyáltalán nem látszik. Valamit tényleg konyítasz hozzá :D
Minden jót neked is.
Vanda1 2007 máj. 13. - 13:07:03 Előzmény gotagota
(10/59)
Kedves gotagota!
Aranyos, hogy ennyire érdeklõdsz, hogy még az iwiw-emet is csekkoltad. Remélem bosszant a gondolat, hogy annak ellenére, hogy közönségesnek és butának tartasz háromszor annyit keresek mint te és valószínûleg többen tartanak szimpatikusnak, mint téged - egy olyan embert, aki gondolom az életben is egy rosszindulatú fikázógép. (Talán magaddal nem vagy elégedett?) A végzettségem mellett meg elmondanám, hogy dolgoztam már tv-nél, és kb. 4 éve vezetek mûsorokat, (csak nem élõt) úgyhogy azért valamit konyítok a témához.
Sok sikert az élethez! :P
gotagota 2007 máj. 11. - 11:00:23 Előzmény black lord
(9/59)
Kedves black lord,
az én szemeim elõtt nincsenek rózsaszín felhõk, talán már elõtted sem, és máshogy látod azóta a világot és benne a Vandát. Egyébként meg nem szeretném ismételni magamat, ezért, kérlek, nézd meg a Vandának írt válaszomat...
gotagota 2007 máj. 11. - 10:52:57 Előzmény Vanda1
(8/59)
Kedves Vanda,
elnézést, hogy csak most válaszolok, de ritkán járok erre mostanában. Hogy buta vagy, azt a mûsorvezetéshez gondoltam, végzett szakmádhoz (vendéglátós) pont elég lenne a sütnivalód. Hogy közönséges vagy, azt meg a (szerinted jópofa) beszólásaid miatt gondoltam, de bizonyítékként itt egy idézet Tõled: "- nem teszek fel magamról 48 csöcsös-picsás képet. Mert én egy ilyen lány vagyok. A többi meg oyan, amilyen." - forrás: iwiw - Avar Vanda (és a helyesírásra sem ártana odafigyelni). Ilyet egy szürke, hétköznapi ember sem ír magáról, nem hogy egy olyan, aki sztárnak képzeli magát.
Egyébként meg sokat kupálódtál, mert már nem fröcsög annyira a nyálad amikor beszélsz és azt sem nagyon hallom már tõled, hogy INNENSTÕL. Egész megnyugtató.
black lord 2007 ápr. 20. - 11:08:47 Előzmény gotagota
(7/59)
miért nyilvánítassz valakirõl véleményt,akit nem is ismersz...
vagy a szavak jelentésével nem vagy tisztában,amiket használsz?
nem ártana egy kicsit magadba szállnod.
black lord 2007 ápr. 20. - 11:02:54
(6/59)
de nem a mûsorvezetõ hülyit,
neki is megmondják,mit kell mondania...
s oda bárki bejuthat,s ez biztos,mert nekem is majdnem sikerült...
csak jött valaki aki jobb volt nálam
black lord 2007 ápr. 18. - 14:42:15 Előzmény Vanda1
(5/59)
szia Vanda!
szerintem nem kell változtatnod semmin,úgy vagy jó ahogy vagy,egyéni,aranyos,kedves.
s úgy jó a mûsor ahogy csinálod.csak ne utánozz senkit.

s remélem a stúdión kívül is olyan vagy,amilyennek a televízióban mutatod magad.
szívessen megismernélek,bár nem sok esélyt látok rá...
de ha mégis,annak nagyon örülnék.
ha több nem is,de a portrédat szívessen megrajzolnám.
ha gondolod,a love.hu-n van egy személyes oldalam, "life or death" néven megtalálsz.
ide töltöttem fel néhány elkészült,s még nálam lévõ képet.
amit természetessen én készítettem.
de ide is még be fogok nézni...
P.Andris 2007 márc. 23. - 12:44:12
(4/59)
Kedves Vanda!
Nekem tetszik a stílusod. A mûsor maga nem érdekel, mert szerintem lehúzzák az embereket, de végül is minden szerencsejáték errõl szól. Az elõdödet nem láttam, csak egy betegség miatt nézek mostanában "butítóládát" ám úgy gondolom egy ilyen mûsort csak az egyéniség vihet el. Igaz, mindenkinek nem lehet megfelelni... Szerintem ügyesen csinálod, aranyosan, mosolygósan.
A továbbiakban sok sikert kívánok, na meg ideget a kritikákhoz :)
Vanda1 2007 márc. 03. - 12:25:30 Előzmény gotagota
(3/59)
Kedves gotagota,
Mint új mûsorvezetõ, szívesen veszem az építõ kritikákat. Nyilván az a célunk, hogy a nézõk elégedettek legyenek a mûsorral, mûsorvezetõvel egyaránt.
Örömmel veszem, ha részletezed nekem, hogy mi volt konkrétan az, ami miatt ezt a véleményt alakítottad ki, hogy a jövõben - ha tényleg van alapja a dolognak - tudjak változtatni rajta.
Üdvözlettel:
Avar VAnda
gotagota 2007 febr. 06. - 18:36:25
(2/59)
Ez az új mûsorvezetõ (Avar Vanda) nagyon buta és nagyon közönséges!!!
dorinka 2006 jún. 30. - 11:27:28
(1/59)
Hát szerintem egy nagy hülyeség annyiszor próbálkoztam már de nem sikerült többet nem is fogok csak elszedik a pénzt az emberektõl na mindegy ANNAK JÓ A KI NYER
Na pusza