Rahel 2009 júl. 05. - 21:21:59
(708/2248)
-Hmm...

-Neked kimosták az agyadat, és nem tudom, hogy most milyen szinten állsz, de a Vona-Nyilas kettõs remek eredményt ért el a nép feltüzelésébõl!!
tiborz007 2009 júl. 05. - 20:57:10
(707/2248)
Bármennyire is félsz, lesz változás. És nem a messiás fogja elhozni.
Hogy ki-kit ver át azt hiszem bizonyítja az elmúlt 9 év. Mert szerinted ez a 9 év a fejlõdés volt :DDDDDDD
nem vagyok különb mint Vona, vagy nyilas Barbie (egyébként ezért a gyûlölködésedért ki kellene tiltani, de ismét nem teszik, vajon miért is? Valózsínüleg téged is ezért fizetnek és nem lehet letiltani.)Nyilas Barbie-komcsi tánya
Írjál csak nyugodtan bármit: ez már csk agónia, ha bûnös vagy legyél nyugodt elér a bûntetés
Rahel 2009 júl. 05. - 20:36:24
(706/2248)
-Változás??
-Talán várod a Messiást??:PPP

-Te sem vagy jobb mint a Vona vagy a Nyilas Barbi, csak annyi a különbség, hogy Õk a Te átveréseddel érik el céljaikat, viszont neked csak az illúziók maradnak, ami még se..g törlésre sem jó!!!:PP

-És ki a bûnözõ?
-Az akiért egy magát katonai szervezetnek tartó csõcselék demonstrál, és számomra az, aki ezt a bandát támogatja(Jobbik;Vona civílben:PP)csak a demokrácia közellensége!!
tiborz007 2009 júl. 05. - 19:39:32
(705/2248)
"Nyilas barbi"? azt hiszem tényleg szükség lenne a gyûlölettörvényre. Gondolom az én hozzászólásomat törölni fogjátok, de a tiéd, ami gyûlölködõ az maradni fog. Nem probléma, mert minden meg fog változni, elnyeritek méltó jutalmatokat
tiborz007 2009 júl. 05. - 19:34:31
(704/2248)
Bocs, de kit is nevezel bûnözõnek? úgy látszik én nem vagyok olyan okos mint te. Talán Dávid, herényi, cúslág, , az mszp-s polgármesterek, akik börtönben ülnek, vagy akik anemzeti vagyont széthordták? Ne aggódj, de tényleg ezek is ülni fognak. Remélem te nem tartozol közéjük.
Rahel 2009 júl. 05. - 19:21:14
(703/2248)
-Az nagyon rossz, ha nem tudod, hogy mirõl is van szó!!!

-"A kedvenceid egy bûnözõ mellett tüntettek, és arra készûlnek, hogy bevegyék Európát!(Ezt Õk hírdetik!)"

-És most nem az a lényeg, hogy bejelentett vagy nem bejelentett tüntetés, és nem az a kérdés, hogy civilben vagy hivatalosan volt ott a kedvenced, hanem az hogy a magyar gárda az erejét próbálta fitoktatni, és kiállni egy bûnözõ mellett!!

-Egy demokratikus országban ez elképzelhetetlen, és ez a Vona gyerek pedig nem ért máshoz, csak a demokrácia két lábbal való tiprásához a nyilas Barbival együtt!!:PPP
tiborz007 2009 júl. 05. - 18:32:32 Előzmény Rahel
(702/2248)
A spontán tüntetést feloszlatni alkotmány és jogellenes. Remélem, hogy ha te egyszer a jogaid mellett tüntetsz, ugyanúgy lefújnak gázsprayvel és elõállítanak. De sajnos ez nem fog megtörténni, mert te is ugyanúgy megkapod a jogaidat, mint ahogy most elveszitek a jogokat. én teljes szívembõl kívánom, hogy ervényesíthesd a jogaidat.
Ja és Vonát civil ruhában tartóztatták le.
Mirõl is beszélünk?
tiborz007 2009 júl. 05. - 18:24:13 Előzmény kgyuri0
(701/2248)
Õszintén szólva nem fegyeltem, de ha pl Szögedet mondanak, értem mirõl beszélnek. Fényévekkel elõrébb tartanak mint te, akinek legfontosabb dolga az életben a nák-nék. Soha nagyobb örömöd ne legyen, mint az ilyen helyesírási hibákat felfedezni. Kérlek olvasd ezután is, hogy mit írok és elemezd, ha nem jó a helyesírásom, mert szerintem másra nem vagy alkalmas. Az írásaidra nem emlékszem, csak erre a nák-nék-re
Rahel 2009 júl. 04. - 21:47:45
(700/2248)
-A kedvenceid egy bûnözõ mellett tüntettek, és arra készûlnek, hogy bevegyék Európát!(Ezt Õk hírdetik!)

-"A tüntetõk a magyar gárda feloszlatása ellen, a terrorcselekménnyel, robbanóanyaggal való visszaéléssel és emberölés elõkészületével is gyanúsított Budaházy György mellett demonstráltak.
-Este hét körül Vona Gábor is megjelent a demonstráción, leült a gárdisták közé, majd összekapaszkodott velük, hogy nehezebben szedjék szét õket, de pár perccel késõbb elvitték a Jobbik elnökét."

-Erre a Jobbikra én nem vágnék úgy fel!!!:PP
kgyuri0 2009 júl. 04. - 21:41:20 Előzmény tiborz007
(699/2248)
Kedves TiboriZ!!!

És a balos "barátaid" tudják a "nák-nék"-ot?
Zsák a foltját!

El tudom õket képzelni, meg a vitatkozástokat.
Gratula az igyekezetedhez.