kgyuri0 2009 jún. 19. - 12:17:49
(568/2248)
Gondolod zampikám, hogy amit én csinálok, az pénzért csinálható?
Netán valami gyorstalpaló tanfolyamon elsajátítható?!

Nem lehetsz ennyire csökött értelmû!
zampano 2009 jún. 19. - 12:16:51
(567/2248)
Szóval elismered. Köszönjük!
kgyuri0 2009 jún. 19. - 12:15:09
(566/2248)
Téged is megkerestek?
S nem váltál be? Nem mondod!
kgyuri0 2009 jún. 19. - 12:12:18 Előzmény Heathcliff
(565/2248)
Kedves MsHeathcliff!! (589)

Sajnos mostanában ritkábban jutok géphez(másra is használjuk), így késve tudok reagálni kedves soraidra.
Hogy is?:
„„Összerondítják a környezetet, kit érdekel? Se Istenem, se hazám...szûnjenek meg a nemzetek, vándoroljunk összevissza,..” – mindezt nekem addresszálod! (ÉN)

ha jól látom, a címzett tombenko volt, nem te.(TE)”
Jogos, de azt gondolom, nem vagyok hamisítással vádolható, láthatóan a kedves tulajdonságokkal engem cimkéztél meg. Még az is lehet, az „addresszál” valami sokszázadik ezoterikus jelentése pont ez. Persze jól esik ilyen egyszerû, de látványos módon ledorongolni a vitapartnert (KussNemNekedSzóltam! – még vicc is volt ilyen csattanóval), én értem, sõt esetedben megértem.
Vajon Gyurcsány is mondhatta volna ugyanezt az öszödi beszédre(nem is gondoltam, hogy hasonlóképpen ítéljük meg, nem jelezted, amikor CsZoleet gyõzködtem.) Ráadásul õ jogosabban mondta volna, az egy zártkörû beszéd volt, ez itt meg nyitott mûfaj.
Hogy a hozzád közelebb esõ (na,melyik is az?) oldal neten vitézkedõ chatbajnokainak stilusát imitáljam:
„Sunyi módon, a hátam mögött szídsz,aztán nem mondod a szemembe!”
Én persze ilyet csak viccbõl mondok, ez ui. olyan mûfaj, hogy a moderátor(ha van) az egyedüli korlát, mindenki azt mond, amit akar, csak magát minõsíti.

Aztán meg: „sokat fantáziálsz Morvairól, úgy látom.”
ahhoz képest, úgy látiom, te ástál bele a pszichiátriai szakirodalomba is. Oda nem is követlek, annyira tényleg nem fontos a bige.
Másik, ami nem igazában izgat, a cigányok nomadizálása.
Nem vagyok történész néprajzos, cigány se, így megelégszem azzal, amit eddig tudok:
Az emberek növényevõ(leginkáébb patás) állatokat domesztikálva követték azok csoportjait, amint az erdõs sztyeppén legelészve újabb s újabb helyekre értek.
Ha azt mondod, nyilván az emberek nem nomád(pásztorkodó) módon is vándorolhattak(eléggé régen nem is volt még igás állat(esetleg kerék se)), amikor a majom lejött a fáról és fölegyenessedett, alkalmassá vált nagy távolságok megtételére gyalog. Tök igazad lett volna ebben is.
Néha egész jól elbeszélgettünk, ezért az iménti apróságoktól eltekintve, amit viszont a liberalizmusról(az én liberalizmusomról!) írtál, az fájt, kissé hátbaszúrásként értékelem.
Ezért erre még vissza fogok térni.
zampano 2009 jún. 19. - 11:49:04
(564/2248)
Az szdsz-rõl lehet tudni, hogy embereket toboroznak a fórumkra, az 'eszmék' terjesztésére meg egyfajta 'net commander' szerepre. Ilyen vagy te is?
kgyuri0 2009 jún. 19. - 11:37:12
(563/2248)
Szal, akkor te vagy az Attila-Bendegúz?
Az is ilysen önérzetes lehetett!

És legalább ilyen okos is!
Meg nyilván szép!
offtopic
idõjós1010 2009 jún. 19. - 08:29:50
(562/2248)
Téged ezért fizetnek, vagy alapból vagy ilyen............?

Ne haragudj, de komolyan
Fárassz mást.
kgyuri0 2009 jún. 19. - 01:54:26 Előzmény tiborz007
(561/2248)
De ócska vagy Tiborizé!

Ezek szerint neked fizet valaki ezért a sok eszement hülyeségedért?
Csak, mert mindenki magábólindul ki!
kgyuri0 2009 jún. 19. - 01:46:13
(560/2248)
Gelsomina hogy van?
Szójjáneki s másszárá!
Túlteng a tesztoszteron!?
ondok 2009 jún. 19. - 01:16:18 Előzmény idõjós1010
(559/2248)
ne keverd a szezont a....az hogy a természeti adottságaink jók nem magyar érdem.Azt néznéd meg ,hogy egy dán gazda mit hozna ki ha itt gazdálkodna?Miért fizessem én meg a lusta ,munka helyett tüntetõ gazdák naplopását pl a drágább termék árában?Ha annyira jókat gyártottunk ,akkor miért nem kellett senkinek ,amikor az orosz piacot elkúrta az Antall kormány?He?