CsengoZoli 2009 aug. 24. - 11:12:09
(1598/2248)
Meszagkám te kevered a szezont a fazonnal + történelembõl sem vagy túl erõs,ha ilyeneket írsz!
Szerinted ennyi erõvel nem utasíthatná ki bármelyik ország a szomszéd közt. elnökét?
Szerinted nem volt ellentét valaha Németek és Franciák közt vagy forditva és még sorolhatnám.
Mégsem teszik, mert a mostani történelem számít és egy ilyen arculcsapás után te még a Szlovákok pártjára állsz...
Látod ez az amirõl már sokat írtam,megint azt nézed ki szerepel a történetben és mivel látod,hogy jobbos,ezért ha beledöglessz is,ha hulyeségek tömkelegét kell is kitalálnod,te csakazért is ellene leszel!
Mikor hal már ki a generációd ?
Kihal-e valaha ez a gondolkodásmód?
offtopic
Heathcliff 2009 aug. 24. - 11:11:28
(1597/2248)
Sajnos nem követem ennyire az eseményeket; de úgytudom, azt mondta Sólyom, két hónapja tájékoztatva lettek a szlovákok, és semmi kifogást nerm emeltek.
offtopic
meszag 2009 aug. 24. - 11:11:05
(1596/2248)
Tudjuk jól, milyen Fico. Nem hergeljük a ...... ugyi?
offtopic
meszag 2009 aug. 24. - 11:09:51
(1595/2248)
De Téged az nem gondolkoztat el, hogy minden megmozdulása konfliktust eredményez?

Hol a fordítás nem jó, hol belemegy olyan helyzetbe, amikor az adott ország vezetõit egy köztársasági elnök érkezésérõl nem tájékoztatják.....
ennyire hülyék nem lehetünk - ez a diplomáci tudod?
offtopic
Heathcliff 2009 aug. 24. - 11:07:18
(1594/2248)
Meszi, október 23-án szerinted kiutasítanák innen Putyint, ha épp aznap látogatna ide? Vagy március 15-én Ottó bácsit? Vagy augusztus 29-én a török állam elnökét? Ha õk Sólyom Lászlót kommunista megszállónak tekintik, akkor tébolyultak. A mai magyar állam nem kommunista; ha ez számukra nem evidens, akkor totálisan inkompetensek a politizálásra. Sólyom Lászlónak semmi negatív szerepe sincs.
offtopic
meszag 2009 aug. 24. - 11:06:13
(1593/2248)
NEM
offtopic
meszag 2009 aug. 24. - 11:05:45
(1592/2248)
Persze most uszkve rendszerváltás óta eltelt idõben úgy magunkra haragítottuk a környezõ oszágokat, mint azt tettünk régen többszáz év alatt. A túlhangsúlyozott különbözõségünkkel és kivagyisággal, meg a régi idõk emlegetésével. Ez diplomácia? Nem aranyoskám, ez az elefánt a porcelánboltban esete, ami oda vezet, ahol vagyunk.

No meg hozzá bejuttatattátok a jobbikot az EP-ba. Pffffff
CsengoZoli 2009 aug. 24. - 11:01:42
(1591/2248)
Nalátod,itt az elsõ óriási tévedés, nem õ kereste a konfliktust!
Tudom számodra az a szó,hogy hazaszeretet valamiféle szitokszó,amit a gárdisták használnak csak,meg O.V. ,de ilyen szituációban szerintem nincs még egy ország,aahol az emberek annyira hulyek lennének,hogy a saját Közt elnökük ellen szólnak,mikor totál egyértelmû,hogy a másik ország kötött belénk.
offtopic
meszag 2009 aug. 24. - 10:58:18
(1590/2248)
Mit gondolsz, mit fejez ki ez az intézmény,hogy "köztársasági elnök"?

Egyébként biztos nem konfliktus keresõnek van.
CsengoZoli 2009 aug. 24. - 10:52:43
(1589/2248)
Tudod õ nem te taktikádat választja,hogy csöndben kussol a sarokban,magában azt mondogatva,majd jólesz... :)
Furcsa,hogy neked még egy ennyire egyértelmû helyzetben is az jut az eszedbe,hogy õ az alkalmatlan.
A Magyarok ilyenfajta hozzáállása okozza ,hogy itt tartunk, még egy 100%-ban egyértelmû szituációban is saját magunk ellen vagyunk.
Szomorú,de írtam már meszagkám,te innentõl kezdve ne várj semmilyen pozitív változást és ne kérj ki magadnak semmit, csak ülj a sarokban és ne panaszkodj,maradj csöndben -ettõl egyébként nagyon sok dolog változik majd- a gyerekeidnek is ezt tanítsd és meglátod sokkal jobb lesz!