offtopic
meszag 2009 aug. 24. - 10:34:34
(1588/2248)
Tudom, Neked fontos. :)

De ne is tárgyaljuk egy lapon a kettõt. Az vallástörténet, emez meg politika és ezeknek, az ilyen morvai féle -inkább ki se mondom miknek. :( ez eszköz, ezzel zavarják össze a hozzá nem értõket is, és adnak kapaszkodót a további békétlenkedéshez.
offtopic
Heathcliff 2009 aug. 24. - 10:26:53
(1587/2248)
Elolvastam a cikket; bár tudom, ez neked teljesen lényegtelen, nekem viszont ez a része volt egyedül fontos: "hitvallásellenesek, akik ökomenikus kapcsolatra törekszenek a zsidókkal....saját szenvedését tömjénezi és isteníti, és emeli Krisztus egyetlen egyszeri és tökéletes piedesztáljára" Ezekkel a szavakkal tökéletesen egyet tudok érteni. A júdaista vallással való ökumeizmus valóban egyházpolitikai divat és nagyon súlyos eretnekség. Valamint maga a holokauszt szó is gonosz eretnekség, ugyanis azt jelenti, hogy Istenek szánt egészen égõ áldozat. Ez a szó valóban azt sugallja, amirõl Hegedûs beszélt: hogy Isten Jézus Krisztus áldozatán kívül az üdvtörténetbe beleépítette a zsidók égõáldozatát is, vagyis a zsidók társmegváltói Jézusnak. Ez pedig olymértékû blaszfémia, amire szavak sincsenek, tehát ha nem akarok istenkáromló lenni, meg kell tagadnom a holoakauszt szó használatát. A vészkorszak kifejezés használható, a holokauszt szó istengyalázás.
Igazad van, tökéletesen egyetértek, hogy az egyházat és a politikát szét kellene választani, mert ez az eretnekség a politikából szivárgott be és mára teljesen megfertõzte a kereszténységet. Emiatt összezagyválták a teológiát, és odáig jutott a helyzet, hogy keresztények nem átallják rasszista tömeggyilkosságokkal vádolni a Megváltót, csakhogy a politikának megfeleljenek. Ez nagyon, de nagyon súlyos torzulás, rosszabb, mint a katolikusoknál Mária társmegváltói szerepe, mert az legalább nem tömeggyilkosságok legitimálására szolgál, ez viszont arra. Én nem a zsidókat tartom ebben bûnösnek, mert nem érdekel, hogy õk mit gondolnak és miket terjesztenek; az már sokkal inkább fontos, hogy a keresztény egyházak egyetemesen eretnekséget követnek el folyamatosan, a politikai érdekeknek megfelelõen.
Bocs, hogy ezt emeltem ki, számomra ez a lényeg.
offtopic
meszag 2009 aug. 24. - 10:25:53
(1586/2248)
Nem beszélünk továbbra sem, de nincs igazad
offtopic
meszag 2009 aug. 24. - 09:56:33
(1585/2248)
Változóan hiteles? :)
offtopic
meszag 2009 aug. 24. - 09:56:16
(1584/2248)
Hiteles változó. :))
offtopic
meszag 2009 aug. 24. - 09:55:10
(1583/2248)
Ebben az országban csak orbán változhat, õ akár 180 fokot is. Õ hiteles. :QQQQQQQQQQ
offtopic
meszag 2009 aug. 24. - 09:40:57
(1582/2248)
Nekem a köztársasági elnök viselkedése, alkalmatlansága - érdekes módom ,inden fronton konfliktust eredményez a megjelenése - sokkal inkább feltûnik. Diplomácia érzék semmi, környezetvédelmi ismeret nuku..... szarkeverés az igen... ez kell
CsengoZoli 2009 aug. 24. - 09:34:19
(1581/2248)
Látjátok ez van,mikor a külügyminiszteri széket Göncz Kingáknak adják... (Sólyom)
Persze Árpibácsi és az SZDSZ miatt kellett adni neki valami posztot,de könyörgöm,miért nem lett mondjuk a harangokért felelõs miniszter?
Az meg,hogy most az MSZP EP listáján elsõ helyen volt, jól jellemzi a pártot, gratulálok!
Kiváncsi leszek Balázs Péter mit lép !
offtopic
meszag 2009 aug. 24. - 04:03:06
(1580/2248)
Akinek a cikkhez nincs türelme, a videót nézze meg. :(

http://hvg.hu/itthon/20090821_jobbik_morvai_vona.aspx
offtopic
meszag 2009 aug. 24. - 04:01:08
(1579/2248)
Csak süketelés. :( Az õ szájából ez teljesen hiteltelen. Neki a hit is eszköz, út a hatalomhoz, s egyben visszafejlõdés. Nem véletlen ragaszkodnak más országokban a vallás és politika szétválasztásához....