sydy 2011 máj. 15. - 10:29:59
(468/768)
Kedves Tanárnõ!

Szlovákia szavazott, nézd vissza!
Azért mert nem volt döntõs daluk, szavazhattak, mert elindultak a versenyen.

Csak példaként említem, hogy Izrael is szavazott, pedig Õket sem halottad a döntõben!
Ezüstliliom 2011 máj. 15. - 10:24:28
(467/768)
Ha olvasnál is, nem csak írnál, tudhatnád, hogy a dalok másodlagosak ebben a versenyben. Elsõsorban a sógor-koma-jóbarát effektus mûködik, tehát nem Kati és a dala tehet róla, hogy nem szavaztak ránk többen.
Shanks 2011 máj. 15. - 10:17:06
(466/768)
Szerintem nem volt meglepõ.. a spanyoloknak könnyen feledhetõ produkciójuk volt.
Jó néhány dal még mindig cseng a fejemben (szlovén, bosnyák) de a spanyolokéra még csak nem is emlékszem.
Tilda36 2011 máj. 15. - 10:12:46
(465/768)
A románok 6 pontot adtak.
Tilda36 2011 máj. 15. - 10:11:13
(464/768)
Lehet, hogy nem a szavazókkal volt probléma, hanem aki minden országban megszûrte: a "szakmai zsüri"! Na itt jöhetett be a politika, ami már elõre le volt zsírozva.
Nekem Katin kívül esélyesnek tünt az osztrák versenyzõ is Szlovénián kívül. Az viszont meglepõ, hogy a spanyolok utánunk végeztek!
Talán ha Kati belevitt volna a produkciójába egy kis showelemet, ki tudja?
Utólag nem lehetünk okosak! Mindenesetre én több Euroviziós Dalfesztivált nem nézek!!!
sanjust 2011 máj. 15. - 10:08:48
(463/768)
emlékszem,nem "emlékszek"
sanjust 2011 máj. 15. - 10:07:26
(462/768)
Ritka limonádé giccsparádé szokott lenni ez a nagy felhajtással propagált mûsor.Én néha belenéztem ,de ha fizetnének se nézném végig.Az utolsó valódi gyõztes az Abba volt az õskorban.
Ezüstliliom 2011 máj. 15. - 09:58:24
(461/768)
Egyezik a véleményünk.:) Amikor meghallottam az olasz dalt, azt mondtam: igen! Ez mindent visz! Nálam legalábbis. Magasan a többi dal színvonala feletti, különleges, izgalmas dallamfordulatokkal, jó hangzással, bár én mással énekeltettem volna el.
A svéd dal sikere számomra megdöbbentõ. Nem tudom felfogni, hogy egy ilyen tizenkettõ egy tucat, mûanyag, tingli-tangli dal hogy tetszhet ennyi embernek???:OOO Nem sok jó dalt ismerhetnek, akik erre szavaztak.

A finnektõl kapott 12 pont Kati dalára nagyon jól esett. Köszönet nekik érte!:) Mi viszont, azt hiszem, egy kanyi pontot sem adtunk nekik...

Mindent összevetve várható volt, hogy Kati dala nem lesz az élmezõnyben. Nem azért, mert nem jó, hanem... De ezt már biztosan sokan írták. Viszont az, hogy mennyien tartották esélyesnek az elsõ helyre ( http://www.eurovisioon.ee/eng/bigpoll2011.php ), azt mutatja, sokan megszerették a dalt és Katit, és ennél jobb reklám (Katinak és az országnak) kell-e?;)
Shanks 2011 máj. 15. - 09:56:16 Előzmény zuzup
(460/768)
Részeg vagy ?
far vik 2011 máj. 15. - 09:55:49
(459/768)
t = n
far vik 2011 máj. 15. - 09:55:27
(458/768)
Hoppá! Most nézem a helyezést, tegnap inkább a Dunát néztem... Jól számolom, hogy a döntõ utolsó elõtti helyét végzett? Gáz... Túl nagy volt az elõzetes khmm... várakozás, ez most elég ciki. Azért Katit szeretjük.
katkunder 2011 máj. 15. - 09:43:11
(457/768)
A környezõ országokból nem igazán szavaztak Wolf Katira!A Sem az osztrákok sem a románok sem a szlovének....Mit várunk? Nem bírnak minket!!!!!
ercko 2011 máj. 15. - 09:34:23
(456/768)
Kedves Zuzup! Szlovákia valóban nem jutott be a döntõbe, de ennek ellenére szavazhatott. Minden résztvevõ országból érkezhet szavazat a döntõben. (Én személy szerint nagyon meglepõdtem, hogy még csak 1 pontot sem kaptunk Tõlük.)
-csengõzoli- 2011 máj. 15. - 09:32:13
(455/768)
Igazából semmi gond azzal,hogy neked nem tetszik annyira,de sajnos azt be kell látnunk,hogy a pontozásnak a dalhoz vajmi kevés köze van.
Semmi másról nem szól a dolog,mint hogy a "jóban lévõ" országok felpontozzák egymást.
A Németek az Osztrákoknak adtak 12p-ot, az Osztrákok a Németeknek, San Marino az Olaszoknak stb.stb.
Nem is értem,hogy csúszott be nekünk anno egy 4. és egy 8.hely :)
Szerintem Wolf Kati nagyon jól énekel és a szám is jó.
A körítés azonban nagyon halovány volt, 3 táncos a 40 000 négyzetméter színpadon borzasztó kevés volt.
Egyébként,hogy mennyire nem a dalok színvonala számít azt jól mutatja pl. a Svédek második helye,akik egy szimpla -hogy a te szavaiddal éljek 12 egy tucat - fiúzenekart küldtek.
CsizmásPandúr 2011 máj. 15. - 09:21:34
(454/768)
Tudom, nem leszek közkedvelt a hozzászólásom után, de én mondtam, hogy ne fûzzünk Katihoz túl nagy reményeket. Szerintem az x-faktor miatt sztárolták fel ennyire. Annyira tudtam, hogy ma reggel azzal lesz tele a fórum, hogy igazságtalanság. Ha azt nézitek anno Rúzsa Magdi 8. lett, szóval lehet jó eredményt elérni, csak jó dallal és jó elõadóval, szóval korrekt dolog ez, fogadjátok el. Csak úgy néz ki jó versenyzõt nem az x-faktortól (és a majom Geszti Pétertõl) kell várni. Lefogadom Tóth Gabi sokkal jobb helyezést ért volna el, pedig zsigerbõl nem bírom a csajt. Na mindegy, örülök az Azerieknek és még néhány kedvencem helyezésének.
Cordelia 2011 máj. 15. - 09:12:54
(453/768)
amikor elõször hallottam a dalt, tetszett. Angolul is jó volt. De a színpadon úgy hangzott, mintha nem lenne egységes a szöveg. A szerkezete darabosnak tûnt. A táncosok és a vokál meg észrevehetetlen volt.

Amikor a norvég (belorusz)srác nyert (I believe in fairytales)két-három évvel ezelõtt sokat számított a három kiváló férfitáncos produkciója meg a két szende lány. Plusz a kissrác hegedûje és ártatlan elõadásmódja. Itt meg kaptunk egy helyes, erõsen igyekvõ eminenst, akit "megcsináltak". Kár érte, csodás hangja van, jól mutat a színpadon, de 12 egy tucat lett belõle.
Wicky 2011 máj. 15. - 09:04:55
(452/768)
Eddig nem néztem, ezt megnéztem, és már nem is fogom nézni. Felháborító és undorító. Azért ez a helyezés... na no komment...mert csak felhúzom magam... ennyit a többi országról... csak azért se
Szép volt Kati!
8/10
Alasseo 2011 máj. 15. - 08:47:54 8/10
(451/768)
Utoljára néztem Eurovíziót! Szakmai szempontból minden idõk legbotrányosabb gyõztese a valaha volt leggusztustalanabb összeurópai ülepnyalogatással megszórva. Kati nem volt 100%-os, de aki azt mondja, hogy ebben a mezõnyben ez a produkció a 22. volt, és a svédeket, görögöket nálunk elõrébb teszi, annak mindenki joggal kérdõjelezi meg az épeszüségét. Ennyi, mindent elmond a versenyrõl...
keane01 2011 máj. 15. - 08:21:25
(450/768)
Mind a 43 ország szavazhatott a döntõben.
keane01 2011 máj. 15. - 08:20:42
(449/768)
Tisztelt Szerkesztõség!

Kérem mondják meg Wolf Katinak, hogy nagyon-nagyon büszkék vagyunk rá! Az eredmény nem tükrözi a valóságot, már ami õ helyezését illeti. Szerintünk nagyon-nagyon jó produkció volt. Láthatóan mindent megtettek, a többi sajnos a nem szavazókon múlt. Amit érzett, hogy mennyire szereti a közönség a dalát, azt mi, tévénézõk is éreztük, és ez a valóság. Ez maradjon meg benne! További sikeres énekesi karriert kívánunk! Szép volt Kati! :)