keane01 2011 máj. 15. - 11:48:51
(488/768)
Azért lehetnénk mi bõkezûbbek a pontokat illetõen a szomszédos országokhoz. Mit, mire és meddig várunk? Míg a finnek sem fognak ránk szavazni? Mert míg õk felebaráti szeretetbõl nekünk adták a max. 12 pontot, addig mi egyet sem adtunk nekik. Pedig szerintem a finn dal is jó volt, igaz nem jobb, mint a miénk, de a pontot nem kellett volna sajnálnunk tõlük. Hét ország vesz minket körül, és ebbõl mindössze kettõtõl kaptunk pontokat. Igazán megerõltethetnék magunkat, és összefoghatnánk, hogy szavazzunk a 7 szomszédos országra, és arra, amelyik a legtöbb bizalmat (pontot) küldte nekünk, Finnországra.
Nekem személy szerint nagyon tetszett a szlovák produkció, ennek ellenére nem jutottak a döntõbe. Ukrajna ötletes volt a magyar találmánnyal, 4. helyen is végeztek, és tényleg jó volt a produkciójuk. Romániától kaptunk pontokat. Nekem tetszett a román dal is, bár nem tartottam gyõzelemre esélyesnek, de döntõbe való volt. Szerbia külön öröm számomra, hogy szerbül énekelte be magát a döntõbe, ahol szép eredménnyel zárt. Tõlük is kaptunk pontokat. A horvát produkcióra nem emlékszem, de õk is szomszédunk, legközelebb gondolni kellene rájuk is a pontoknál. Szlovénia is jó produkcióval menetelt. És az osztrák szomszédunknak is nagyon jó hangja volt. Nemcsak azt kell néznünk, hogy a szomszédaink egyetlen pontot sem adtak nekünk (tisztelet a kivételnek), hanem hogy vajon mi pontoztuk-e õket? Igazából értetlenül állok azelõtt, hogy miért adtunk 12 pontot Izlandnak? És miért nem egyet sem a finneknek?
10 országot pontozhatunk, ebbõl egy helyet mindig megérdemelne Finnország, 7 hely esetében ott a hét szomszédunk (ha mi nem nyitunk - márpedig nekünk kell nyitnunk)akkor ne várjuk a csodát, mert mint korábban is írtam, kiküldhetünk bárkit, a legjobb produkcióval, és szurkolhatunk teljes szívünkbõl és lelkünkbõl, de ha nincs ország, aki szavazzon ránk, akkor megette a fene. Össze kell tartanunk! Ezt kell észrevennünk, máskülönben mindig csak azért fogunk küzdeni és szó szerint küzdeni, hogy bejussunk a döntõbe.
kevinspéci 2011 máj. 15. - 11:48:40
(487/768)
Kulturálisan mindenképp ide tartozik, ezt nem tagadhatod.
pimpusek 2011 máj. 15. - 11:43:37
(486/768)
Mert az EBU tagja. (Hogy miért, azt ne kérdezd.)
http://hu.wikipedia.org/wiki/EBU
kevinspéci 2011 máj. 15. - 11:27:25 Előzmény dr.66
(485/768)
Nem kell ezt ennyire komolyan venni.
Egy nagy buli az egész, ennyi.

Az meg, hogy az ember mit tart jónak vagy rossznak, csakis a saját ízlését tükrözi, ami nem ér többet vagy kevesebbet a másokénál.

Én pl. az azerit tartottam magasan a legjobbnak, az olaszt meg vállalhatatlanul szarnak.
offtopic
lilahagyma 2011 máj. 15. - 11:26:03
(484/768)
A csutka igazi, a fenék szivacs.
offtopic
lilahagyma 2011 máj. 15. - 11:25:01
(483/768)
Izrael mióta Európa? Mert Azerbajdzsánnak vannak európai területei, Örményországot Európához szokták sorolni, de Izrael mit keresett itt?????????????????
http://hu.wikipedia.org/wiki/Eur%C3%B3pa_orsz%C3%A1gai
kevinspéci 2011 máj. 15. - 11:20:16 Előzmény Rika
(482/768)
Valami kegyetlen rossznak tartottam az olaszokat, az azerieket meg magasan a legjobbnak. :)
sanjust 2011 máj. 15. - 11:18:17
(481/768)
Namost akkor csutka vagy fenék? Hogy hogy énekel ,az meg mán mindegy is:)
8/10
Alasseo 2011 máj. 15. - 11:18:07 8/10
(480/768)
Kedves magyar kiadók és szakmabeliek!
Javaslom, hogy jövõre a Bikicsunáj-Pákó-Gyõzike triót küldjük a versenyre!
A tuti recept a következõ:
1.Írjunk egy dalt nekik az "Add ide a didit" stílusban!
2. Pákó zseniális orgánumára alapozva egy ütõs szöveget kell összehozni.
3. Ehhez írjunk egy angol verziót is, majd a szöveg egyik fele magyarul lenne Pákó elõadásában, a másik felét netceleb tehetségünk sajátos "angol" elõadásmódjában tolmácsolná a tisztelt nagybecsû és fentebb stílû közönségnek és szakmai zsûriknek.
5. A koreográfiát az ostort csattogtató parasztbácsira és néhány kezével csápoló magyar menyecskére kell alapozni!
4. A szenzációs, ritka lehetõségeket magában rejtõ produkciót egészítsük ki Gyõzike fejhangú, hányást imitáló ordítozásaival és máris kész az európai közönségkedvenc 2012-es sláger. Tuti Budapest 2013!
Ez kell ide. A bakui ideiglenes, áramot biztosító, Európából kölcsönzött transzformátorok árnyékában, egy helyi pásztor óljában megrendezett szenzációs döntõben hatalmas sikert aratva ünnepel bennünket egész Európa!
offtopic
lilahagyma 2011 máj. 15. - 11:09:22
(479/768)
1998-ban õ nyert, most felmelegítették, ha szabad ezt a kifejezést használnom.
Ha megfigyeled, a zöld ruhája tekintélyes Lopez-feneket kerít neki.
Shanks 2011 máj. 15. - 10:59:42
(478/768)
Most is ez az ádámcsutka képviselte izraelt ?
Csak a döntõt láttam.. ott pedig nem volt zizrael.
Az idén nem termett nekik babér.. (na nem mintha bánnám) :)
pimpusek 2011 máj. 15. - 10:55:50
(477/768)
A két negatív jelzõt tessék idézõjelbe téve figyelembe venni. Én nem tartom annak. Õk valószínûleg igen.
pimpusek 2011 máj. 15. - 10:49:25
(476/768)
Nekem az a furcsa, hogy minden elõzetes esélylatolgatásban Kati jó helyezésre számíthatott és lám...
A "szakmai zsûri" biztos fontolgatta, milyen ciki lenne pont most egy magyar gyõzelem, amikor egy antidemokratikus alkotmány és egy még antidemokratikusabb médiatörvény van bevezetés elõtt Magyarországon.
A lengyel és szlovák szavazatoknál kilóg a lóláb.
offtopic
lilahagyma 2011 máj. 15. - 10:46:58
(475/768)
Remélem, az ádámcsutkás zs. csaj nem kerülte el a figyelmedet :)
Ding-dong.....zseniális, ez kell ide :)
Ide gyûjtöttem a verzióit, mert ha már lúd, legyen kövér:
http://www.youtube.com/watch?v=6fJzprA9e6U&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=9YlwIVuzVak&feature=watch_response_rev
http://www.youtube.com/watch?v=6qzFgnxK3q4&feature=related
Ezüstliliom 2011 máj. 15. - 10:43:39
(474/768)
Magyarázza a fene!:D Magdi sem ért el annyira jó helyezést, mint megérdemelte volna. Persze lehet Katit utálni, ízlések és pofonok... Én szeretem.:)
CsizmásPandúr 2011 máj. 15. - 10:34:37
(473/768)
Érdekes, Rúzsa Magdinál több volt a "sógor-koma"? Látod, Õ pont bebizonyította, hogy el lehet érni jó eredményt, és nem volt nála extra körítés, csak egy busztábla, a hangja és egy SAJÁT(!) dal! Felesleges Kati eredményét kimagyarázni
sydy 2011 máj. 15. - 10:32:20
(472/768)
halottad= hallottad!
sydy 2011 máj. 15. - 10:31:19
(471/768)
halottad= hallottad!
offtopic
lilahagyma 2011 máj. 15. - 10:31:06
(470/768)
Tudom, ez nem fontos, csak érdekes adalék: az esélyesnek tûnõ osztrák lány ugyanabban a tehetségkutatóban tûnt fel, mint az a srác (Johnny Palmer), aki Wolf Kati dalának angol szövegét írta. Johnny ott a 11., Nadine az 1. lett: http://www.youtube.com/watch?v=YHO4iUIEEMk&feature=player_embedded#at=14
tothkaresz 2011 máj. 15. - 10:30:48
(469/768)
Az Eurovíziós Dalfesztivál már nem europai gyõztesekröl szól?, sõt! Azerbajdzsán mióta Europa? Dél kaukázusi térségbõl vannak, ráadásul egy puskaporos hej a vallási ellentmondási problémájuk miatt is, fanatikusok, meglátjuk jövõre ki megy oda szervezkedni.
Bunda és spekulaciok mennek már itt is, de most komolyan.

Kati!
Magyarország, Partium-Erdély, Kárpátalja, Felvidék, Vajdaság.
Számunkra te gyõztél! :)
Köszönjük hogy ott voltál!